...Φασόλια λινγκότ προέλευσης Γαλλίας, μαγειρεμένο ζωμό (με βάση το χοιρινό κρέας, μπαχαρικά, λαχανικά, σκόρδο, ντομάτα), αλάτι, πιπέρι.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ:
Μπορούν να προστεθούν σε ένα κασουλέ ή απλά να συνοδεύσουν ένα κρέας.
Δοκιμάστε να τα ρίξετε στο πιάτο του ψητού κοτόπουλου στο τέλος του μαγειρέματος.
Τα μαγειρεμένα φασόλια: μια πολύ απλή αλλά τόσο νόστιμη συνταγή!
...rosette με ζαμπόν Bayonne, chorizo σε φυσικό έντερο με τη φλούδα του, λουκάνικο perche, ρολό κοιλιάς (γαλλική pancetta) και επίπεδο. Παράγουμε επίσης μαγειρεμένααλλαντικά: σπιτικό σαλάμι σκόρδου, πατέ βασκικό με πιπέρι Espelette, το διάσημο πατέ της γιαγιάς μας (με κονιάκ, κρέμα γάλακτος και μικρά μανιτάρια), μαγειρεμένο ζαμπόν, βουνίσια λουκάνικα béarnais, galabar και boudin brasse με κρέας, και τερίνα από πόδι χοίρου. Επιπλέον, παράγουμε μαριναρισμένα κρέατα για ψήσιμο όπως το διάσημο ζαμπόν για ψήσιμο τύπου Lomo και φρέσκα λουκάνικα.
...Οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν από την παραγωγή οδήγησαν στη δημιουργία προδιαγραφών για την επεξεργασία σε μαγειρεμένα και φρέσκα αλλαντικά: λουκάνικα, πατέ και ζαμπόν.
Πολλές εταιρείες που είναι γνωστές για την τεχνογνωσία τους ανήκουν στους Αγρότες του Αργκοά: BIGARD στην Κιμπερλέ (29), TALLEC στην Μπαναλέκ (29), Jean Stalaven στο Χιλιόν (22), Maîtres Jacques στη Ρεν (35), Charcuterie du Blavet στην Κερβινιάκ (56), ABC Industries στην Πέιρολες-αν-Προβάνς (13), Bigard Agen (47), Bigard Ρογκνόν (13) και Herta στην Ιλκιρς (67).
... για να βελτιστοποιήσει τους χρόνους προετοιμασίας σας! Φρέσκα ή ημιμαγειρεμένα φουά γκρα, θαλασσινά και προσεκτικά επιλεγμένα μαγειρεμένα κρέατα, καθώς και προϊόντα catering, ορεκτικά, πιάτα και επιδόρπια έτοιμα προς σερβίρισμα, η επιλογή μας σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων. Η DELAS: είναι το καλύτερο του Ρουνζί κάτω από μια στέγη με παντοπωλείο, κατεψυγμένα, τυροκομικά-τυριά...
Η μονάδα παραγωγής ANTARTIC II INGRÉDIENTS ιδρύθηκε το 2002 για την προμήθεια Τεχνολογικών Μιγμάτων στη βιομηχανία τροφίμων: επικάλυψη, αλλαντικά (μαριναρισμένα προϊόντα, μαγειρεμένααλλαντικά, ωμά αλλαντικά, ξηρά αλλαντικά), ζελέ, μαρινάδες, σάλτσες και βάσεις σάλτσας, αρώματα, αρώματα για σνακ, φυσικά αρώματα, καρυκεύματα για λουκάνικα και merguez, μαγειρικές βοήθειες, εθνοτικά προϊόντα και μια...
Η Maison CONQUET ειδικεύεται στις γαστρονομικές παραδόσεις του Aubrac.
Η Maison παράγει έτσι αλλαντικά, κονσέρβες και πολλές κρέατα και ειδικότητες με βάση το καθαρόαιμο βόειο κρέας Aubrac, χοιρινό, αρνί από το Aveyron και μοσχάρι.
Η επιχείρηση παράγει επίσης μαγειρεμένα πιάτα, εντόσθια, aligot και τοπικά τυριά όπως η tome. Τα μαγειρεμένα πιάτα που προσφέρει η Maison είναι κυρίως tripoux, γεμιστό λάχανο και farçous aveyronnais με δαμάσκηνα.
Είμαστε κατασκευαστές παραδοσιακών αλλαντικών εδώ και 7 γενιές. Τα αλλαντικά μας παρασκευάζονται χειροποίητα κάθε εβδομάδα για να διασφαλίσουμε τη φρεσκάδα των προϊόντων μας. Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, θα σας προσφέρουν τις γεύσεις της περιοχής μας. Ξηρά αλλαντικά: σαλάμι ταύρου, ρολό μπριζόλας.....κ.λπ. Μαγειρεμένααλλαντικά: τυρί κεφαλής, αντουλέτες, καϊλέτες, κ.λπ. Οι ψητές μας: αντουλέτες, λουκάνικα (πιπέρι, αρνί μέντα, βασιλικό κ.λπ.)...