... τη καθαρή γεύση του, ικανό να αναδείξει τη γεύση κάθε πιάτου χωρίς να βαραίνει τις γεύσεις. Σε αυτό το χαρακτηριστικό και καινοτόμο ελαιοτριβείο της Βενετίας χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι επεξεργασίας των ελιών, ξεκινώντας από τη συλλογή που γίνεται αυστηρά με το χέρι, ώστε να μην βλάψει τον καρπό πριν από την άλεση.
Εκτός από την προσεκτική και σχολαστική εργασία παραγωγής εξαιρετικού...
Από πάνω από εξήντα χρόνια, η Maestrami παράγει ποιοτικά ανδρικά ρούχα. Αυτό που την ξεχωρίζει είναι τρεις γραμμές: Maestrami Cerimonia για τις πιο σημαντικές στιγμές, Maestrami κλασικό με πιο υψηλό στυλ, και U-NI-TY smart casual με vintage γεύση. Να προβλέπει γούστα και τάσεις, να δημιουργεί ένα μοναδικό και αποκλειστικό στυλ χωρίς να απορρίπτει, ωστόσο, την παραδοσιακή ραπτική και να είναι...
...ιδιαίτερα του είδους Helix Aspersa Muller, με τη μέθοδο του πλήρους βιολογικού κύκλου που επιτρέπει την εκτροφή των σαλιγκαριών στον αέρα με εντελώς φυσική διατροφή, χωρίς τη χρήση ζωοτροφών, χωρίς φυτοφάρμακα και χημικά πρόσθετα, με εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά τη γεύση και την υφή του κρέατος. Από την ίδρυσή μας έχουμε συμμετάσχει στο πρόγραμμα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (κωδ. 6250), το οποίο...
Είμαστε παραγωγοί αρτοσκευασμάτων με έδρα τη βόρεια Ιταλία. Η ικανότητά μας καλύπτει ολόκληρη τη γκάμα: Στικ ψωμιού Τορινέζα διαθέσιμα σε διάφορες γεύσεις, Μπισκότα με καλαμποκάλευρο ή με πάστα φουντουκιού, Παραδοσιακή Μπρουσκέτα με Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και Πικάντικη γεύση, Υγιεινή γραμμή Στικ ψωμιού (Χωρίς μαγιά, Χωρίς αλάτι, Ολικής άλεσης), Χειροποίητες Σοκολατένιες Πραλίνες διαθέσιμες σε διάφορες γεύσεις (Λιμοντσέλο, Τιραμισού, Καπουτσίνο, Μαύρη σοκολάτα κ.λπ..)...
... θέσεις παλετών, υπολογιστική παρακολούθηση, σταθερή θερμοκρασία -18° στο χώρο, πάνω από 800 πελάτες στην περιοχή και στο εξωτερικό και μια ομάδα νέων εξειδικευμένων που εργάζονται καθημερινά στην προετοιμασία περίπου 7500 κομματιών είναι μερικοί από τους τελευταίους αριθμούς που έχουμε επιτύχει τα τελευταία χρόνια, με στόχο να τους βελτιώσουμε σταδιακά χωρίς να χάσουμε την παραδοσιακή μας δεξιοτεχνία που μας χαρακτηρίζει.
... στη σχάρα και έχουμε πάντα μεγάλη ποικιλία από μπριζόλες φιορεντίνες, τομοχάουκ, φιλέτα και χάμπουργκερ. Χρησιμοποιούμε έναν παραδοσιακό ισπανικό φούρνο που ονομάζεται Josper, ο οποίος με ξυλοκάρβουνο από βελανιδιά προσφέρει στα φαγητά τέλεια ψησίματα και μια ελαφριά καπνιστή γεύση, κάνοντάς τα νόστιμα. Το καλοκαίρι τρώμε έξω στο πράσινο του ευρύχωρου ντεχόρ μας και έχουμε πολύ μεγάλο χώρο στάθμευσης. Ελάτε να μας επισκεφθείτε, σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι.
... αποκτάται μέσω μιας διαδικασίας αργής ξήρανσης σε χαμηλή θερμοκρασία, γεγονός που επιτρέπει την παραγωγή μιας ζυμαρικής τραχιάς, πορώδους και ανθεκτικής που εξασφαλίζει εξαιρετική συγκράτηση κατά το μαγείρεμα και κρατάει καλύτερα τα καρυκεύματα. Τα προϊόντα αρτοποιίας (Taralli και άλλες μορφές) διαθέτουν τη χρήση φυσικών υλικών υψηλής ποιότητας και μια καινοτόμο παραγωγική διαδικασία που προσφέρει στον ταραλλό γεύση και άρωμα. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO.
... ελαιόλαδό μας είναι μοναδικό και προέρχεται από την καλύτερη ποικιλία στον κόσμο: την ποιότητα taggiasca που έχει ήπια γεύση που θυμίζει αμύγδαλα και μια απαλή γεύση φρούτου στο τελείωμα. Οι αρχαίοι ελαιώνες μας βρίσκονται στη Ροκετά Νερβίνα, ένα μικρό χωριό στην ιταλική Ριβιέρα σε υψόμετρο 435 μέτρων. Αποστέλλουμε σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο δωρεάν από 53£.
... αναγνωρίσιμη γεύση των ορεκχiette, αληθινό κόσμημα της εταιρείας, έχει κατακτήσει όλους, παρασκευασμένες με προηγμένες τεχνικές παραγωγής σεβόμενες την πιο αρχαία παράδοση. Fusilli, cavatelli και ορεκχiette ολικής αλέσεως και σιμιγδαλιού, αναδεικνύονται από μια απλή σάλτσα ντομάτας ή από σάλτσα κρέατος ή άλλες σάλτσες που θα ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο σας. Η κορυφαία παραγωγή της πιο ποικιλόμορφης και απόλυτης καινοτομίας στην αγορά είναι η Pasta alla Malvasia, που παρασκευάζεται από την ανάμειξη σιμιγδαλιού σκληρού σίτου και ντόπιου κρασιού από σταφύλια Malvasia, χωρίς καμία προσθήκη νερού.
... δέσμευσή μας, αφιερώνοντας - άμεσα και χωρίς μεσάζοντες - στην παραγωγή, μεταποίηση και πώληση των προϊόντων μας. Γι' αυτό γεννήθηκε η Cipriani Tartufi. Για να φέρουμε στα τραπέζια σας την αυθεντικότητα ενός προϊόντος που, χωρίς χειρισμούς, αναδεικνύει τη πιο αυθεντική γεύση του, και για να προσφέρουμε στους λάτρεις ένα διακριτό προϊόν σε ποιότητα και καθαρότητα. Αυτή είναι η κύρια φιλοδοξία μας, να...
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Τρεκαστάνι (CT) στη Σικελία, στις παρυφές του Όρους Έτνα. Για γενιές, αφιερωνόμαστε στην παραγωγή κονσερβών και ειδικών τροφίμων χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα τοπικά υλικά.
Πιστεύουμε στα γνήσια και υψηλής ποιότητας προϊόντα, που παρασκευάζονται με σεβασμό προς την παράδοση και το περιβάλλον.
Επιλέγουμε προσεκτικά τις πρώτες ύλες μας, όλες προερχόμενες από τοπική και βιώσιμη γεωργία. Τα προϊόντα μας επεξεργάζονται χειροποίητα, χωρίς συντηρητικά ή τεχνητά πρόσθετα, για να διατηρήσουν τη γνήσια γεύση τους και τις θρεπτικές τους ιδιότητες.
Ο Κόσμος Χωρίς Γλουτένη γεννήθηκε από την ανάγκη να ζούμε μια υγιή ζωή χωρίς στερήσεις, βοηθώντας όσους είναι κοιλιοκάκοι να διατροφούν σωστά και ολοκληρωμένα. Σε εμάς θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να ζήσετε ευτυχισμένα και με γεύση, χωρίς γλουτένη. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων κάθε τύπου: ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων, όλα υψηλής ποιότητας και από τις καλύτερες μάρκες όπως Schar...
... στόλο ιδιόκτητων οχημάτων και εξειδικευμένων μεταφορέων, καλύπτει όλη την Ιταλία και μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια ακριβή και έγκαιρη υπηρεσία παράδοσης που εγγυάται τη μέγιστη φρεσκάδα των προϊόντων. Χωρίς λακτόζη - για όσους αγαπούν την ευεξία χωρίς να θυσιάζουν τη γεύση. Η μοτσαρέλα χωρίς λακτόζη διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητά της και τη φυσική της νοστιμιά και είναι εύκολα εύπεπτη ακόμη...
... τραπέζια σας τη γεύση της Ιταλίας, που εκτιμάται σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες μας μπορούν να παραγγείλουν τα προϊόντα κατά παραγγελία, χωρίς περιορισμούς στην ποσότητα και με πολύ σύντομο χρόνο παράδοσης. Η ποιότητα που προέρχεται από την Ιταλία εξάγεται ήδη με ολοένα και μεγαλύτερη επιτυχία σε μεγάλο μέρος του κόσμου. Εγγυόμαστε την αξία των προϊόντων μας χάρη στη συνεργασία με αξιόπιστους συνεργάτες: μοιραζόμαστε μαζί τους το πάθος για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και παρακολουθούμε προσωπικά την ελεγχόμενη προέλευση και τη συντήρησή τους.
... είναι "Κάντε Σικελία", και είναι ακριβώς αυτή η Σικελία που διατηρεί παραδόσεις και πολιτισμό, που έχει την ανάγκη να γνωστοποιήσει στον κόσμο τα τυπικά και γαστρονομικά της προϊόντα. Όλες οι επιτυχίες έχουν το μυστικό τους: το μυστικό της DOSicily, έγκειται στην παρουσίαση τροφίμων που αναγνωρίζονται ως εξαιρετικά στον κόσμο, για τη γεύση και την ποιότητα από τον καταναλωτή.
...όλα αυστηρά χειροποίητα.
Μέσω της χρήσης σχολαστικών ελέγχων και αυστηρών ποιοτικών προτύπων, μπορούμε να εγγυηθούμε τη μέγιστη ασφάλεια τροφίμων. Φυσικές παραγωγές και χωρίς γλουτένη.
Επεξεργασίες σε τρίτους και ιδιωτική ετικέτα σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό.
Πλήρης υποστήριξη από το Α έως το Ζ: μελέτη και δημιουργία προσαρμοσμένων συνταγών τόσο για παραγωγές μικρών ποσοτήτων όσο και για...
...ακόμη και αρωματισμένα με τρούφα - Truffle, ciccioli. Κρασιά DOC: Lambrusco, Lambrusco di Sorbara (MO), Lambrusco Grasparossa, Spergola, Pignoletto και Sangiovese. Αξεσουάρ κουζίνας, μηχανές κοπής για αλλαντικά, μαχαιράκια για Παρμεζάνα Reggiano, ξύλινες πλάκες, δώρα. Κουτιά γευσιγνωσίας με τα προϊόντα που επιλέξατε. Αποστολή με courier εντός 24 ωρών.
Μπορείτε να έχετε όλη αυτή την ποικιλία άνετα στο σπίτι σας χωρίς να χρειάζεται να βγείτε για να επιλέξετε τα προϊόντα και τους παραγωγούς. Πιο βολικό από αυτό δεν γίνεται.
Γεύση Εμίλια και ξέρετε τι να επιλέξετε για νόστιμο.
Η MAISON DEL CELIACO είναι ένα εμπορικό σήμα μιας εταιρείας που έχει εξουσιοδοτηθεί από το Υπουργείο Υγείας για την παραγωγή τροφίμων ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ στον τομέα της Ζαχαροπλαστικής, Γαστρονομίας και Ζυμαρικών. Οι παραγωγικές μας αλυσίδες εκτείνονται από το ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ έως το ΦΡΕΣΚΟ και το ΞΗΡΟ. Τα προϊόντα είναι χειροποίητα χωρίς συντηρητικά, επομένως δεν έχουν όμοια σε γεύση και διατροφική αξία...
... ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ: Προϊόντα κατάλληλα για κοιλιοκάκους, με περιεχόμενο χωρίς γλουτένη, διαθέσιμα από τον ΕΟΠΥΥ. VEGAN SOCIETY: Προϊόντα χωρίς συστατικά και παράγωγα ζωικής προέλευσης. WWW.STROPPABIO.IT...
... ποικιλία coratina, μια τυπική ποικιλία ελιάς της Πούλια που καλλιεργείται σε όλη την αγροτική περιοχή του Βόρειου Μπάρε, παράγοντας ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που ταιριάζει θαυμάσια με λεπτά φαγητά, εμπλουτίζοντας τη γεύση τους χωρίς να την επισκιάζει. Περίπου 7 χρόνια πριν, η εταιρεία ανακάλυψε ξανά και φύτεψε την αρχαία ποικιλία ελιάς Peranzana, η οποία, σε αυτό το έδαφος, εκφράζει καλύτερα τα λεπτά αρώματά της.
... κάθε εβδομάδα για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη φρεσκάδα των συστατικών.
Διατηρούμε τα ψυγεία αποθήκευσης σε συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας διαφοροποιημένες για τα διάφορα συστατικά.
Για εμάς, η νοστιμιά σημαίνει πολύ περισσότερα από την ευχάριστη γεύση. Σημαίνει να κάνουμε τα πράγματα σωστά, με φροντίδα και προσοχή: από την επιλογή και τον έλεγχο των συστατικών, αυστηρά χωρίς ΓΤΟ, μέχρι την ασφάλεια και την εκπαίδευση των συνεργατών μας, από την προσοχή στο περιβάλλον μέχρι την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και των τεχνικών επεξεργασίας.
...επιτρέποντάς μας έτσι να μην αγοράζουμε πια τα μισητά πλαστικά μπουκάλια, χωρίς βάρη και χωρίς την ανάγκη απόρριψης επιβλαβών αποβλήτων για το περιβάλλον. Βρισκόμαστε στη Via Romolo Guffanti στο Bulgarograsso, επαρχία Κόμο. Τηλ: 031 934140.
... διατηρήσει την οικογενειακή παράδοση. Εδώ και αρκετά χρόνια συνεργαζόμαστε με την AIC, Ιταλική Ένωση Κοιλιοκάκης, για να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες με κοιλιοκάκη. Για τους αλλεργικούς στο γάλα, τα αυγά και τους ξηρούς καρπούς, έχουμε παγωτό σόγιας και ρυζιού, ενώ παράγουμε επίσης παγωτό χωρίς τη χρήση σακχαρόζης. Με 60 χρόνια δραστηριότητας και συνεχή αναζήτηση ποιότητας, έχουμε επιλέξει το...
...που περιχύνεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, συνοδεύει πιάτα με λαχανικά της περιοχής. Μεταξύ των πιάτων με λαχανικά, η πουρές από κουκιά με άγρια ραδίκια θριαμβεύει σε γεύση. Μεταξύ των ζυμαρικών, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τις διάσημες ορεκκίτες, φτιαγμένες στο χέρι, με τα κορυφαία ραπανάκια. Στην κουζίνα του Γκαρντάνο και της Πούλια γενικά.
... Amorpan βασίζονται σε υλικά και πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας; είναι επίσης διατροφικά ισορροπημένα, χάρη στη χρήση πρώτων υλών και ημιτελών προϊόντων που παράγονται από ηγέτες της αγοράς που εγγυώνται πιστοποιήσεις ποιότητας, με ευρωπαϊκά πρότυπα. Η αγορά των προϊόντων της σειράς Amorpan σημαίνει ότι είστε ενημερωμένοι με τις απαιτήσεις της αγοράς, χωρίς δαπανηρές επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και με σημαντική μείωση χρόνου, κόστους παραγωγής και αποθήκευσης.
... λεπτομέρεια και κάθε φάση της επεξεργασίας χωρίς να παραλείπουμε τίποτα.
Οι γλυκές μας παραγωγές, στην πραγματικότητα, είναι το αποτέλεσμα μιας πολύ αργής προετοιμασίας, μιας συνεχούς δέσμευσης και μιας μεγάλης αφοσίωσης, αλλά κυρίως της ισχυρής και σημαντικής μας πάθους, θεμελιώδη συστατικά για ένα μοναδικό προϊόν με αληθινή και αυθεντική γεύση, όπως επιτάσσει η παράδοση.
Η επιχείρησή μας είναι εξειδικευμένη στην πώληση προϊόντων χωρίς γλουτένη. Η ιδέα προήλθε από την ολοένα και πιο συχνή ανάγκη ανθρώπων που πρέπει να αποκλείσουν τη γλουτένη από τη διατροφή τους. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοένα και περισσότερα προϊόντα υψηλής ποιότητας, όλα πιστοποιημένα από το υπουργείο Υγείας, χωρίς να θυσιάζουμε τη γεύση.
... Fredde, που μας έχει ξεχωρίσει αμέσως στον τομέα προσφέροντας τα καλύτερα προϊόντα για τον κόσμο της εστίασης. Γλυκίσματα και υψηλή ζαχαροπλαστική από τη Νάπολη, τηγανητά, πρωινό, ψάρι, κρέας, γεμιστά ζυμαρικά, μέχρι τρόφιμα χωρίς γλουτένη: μια ευρεία γκάμα από εκλεκτές χειροποίητες λιχουδιές για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Το 2020, η Ομάδα δημιούργησε το ηλεκτρονικό της κατάστημα, επιτρέποντας σε όλους την παράδοση στο σπίτι.
... μπισκότο σε σχήμα αχλαδιού και με αναγνωρίσιμο γεύση. Ακόμα και σήμερα η Burlato συνεχίζει στο πνεύμα αυτής της παράδοσης να παράγει τους Squadatielli των οποίων είναι κάτοχος του σήματος, με τον ίδιο ενθουσιασμό που χαρακτήρισε αυτό το προϊόν από την αρχή του.
... ανάμειξης και μόνο μετά από την κατάλληλη ποσότητα ξεκούρασης είναι έτοιμο να ψηθεί σε φούρνο χαμηλής θερμοκρασίας. Το αποτέλεσμα είναι ένα φυσικό και μαλακό panettone, με σταφίδες και γλυκαντικά φρούτα μέσα, που διατηρεί το άρωμα και τη γεύση των εξαιρετικών υλικών του για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή χημικών προσθέτων. Το Panettone Baj είναι περισσότερα από ένα...