επεξεργασία, μετατροπή και συσκευασία ελαιολάδου και ελιών από την ποικιλία Ντοτσελάρα του Μπελίτσε σε βάζα για τη μεγάλη διανομή και σε κουβάδες για τη μαζική εστίαση, συσκευασίες σε σακούλες για τουριστικά μέρη, πατέ από πράσινες ελιές, μαύρες ελιές, καρυκευμένες ελιές, πατέ από αγκινάρα, μανιτάρια και αποξηραμένη ντομάτα. Επίσης, κάνουμε τη συσκευασία αγκινάρας σε κομμάτια σε βάζο. Συσκευάζουμε και επεξεργαζόμαστε επίσης για λογαριασμό τρίτων με ετικέτα του πελάτη.
... οποίες προκύπτει κυρίως ένα φρουτώδες ελαιόλαδο με σημαντικές πικρές και πικάντικες νότες, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες που το χαρακτηρίζουν και το καθιστούν σύμμαχο για την υγεία. Επίσης, από ελιές της ποικιλίας "ογλιαρόλα" προκύπτει ένα πολύ ισορροπημένο, κομψό ελαιόλαδο με νότες αμυγδάλου και μερικές φορές μήλου και φρέσκου χόρτου. Ο "πυρήνας" της επιχείρησης είναι η εμπορία των...
... ελαιοκομικής περιόδου, τα μέλη παραδίδουν τις ελιές καθημερινά και η άλεση τους πραγματοποιείται εντός 24 ωρών με μηχανικές διαδικασίες (ψυχρή εξαγωγή); αυτός ο τρόπος επιτρέπει την παραγωγή ενός εξαιρετικού ελαιολάδου ανώτερης ποιότητας. Οπτικά, το ελαιόλαδό μας, που παράγεται αποκλειστικά στην περιοχή του ΦΑΡΝΕΖΕ, παρουσιάζει ένα σμαραγδένιο πράσινο χρώμα με χρυσές ανταύγειες και εκπέμπει μια...
Το Ξενοδοχείο Ulivi βρίσκεται στον δήμο Paratico, λίγα λεπτά με τα πόδια από το ιστορικό κέντρο της όμορφης πόλης Sarnico, με θέα στη θαυμάσια Λίμνη Iseo, σε κοντινή απόσταση από την περιοχή Franciacorta. Περιτριγυρισμένο από έναν μεγάλο κήπο με φοινίκες και αιωνόβιες ελιές, το Ξενοδοχείο Ulivi προσφέρει μια κρυστάλλινη πισίνα και μια περιοχή μπαρ όπου μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικά κοκτέιλ...
Παράγουμε και συσκευάζουμε, Στο λάδι, Ελιές, Κάππαρη, Σικελικούς Πέστο. Χονδρικοί προμηθευτές για παραδοσιακά καταστήματα, αλλαντοπωλεία, κάβες, παμπ, μπαρ, εστιατόρια. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε ειδικές τιμές. Η GIURBA σικελικές κονσέρβες, ιδρύθηκε το 1995 στη Ρομέττα, από οικογενειακές αγροτικές γαστρονομικές παραδόσεις και συνταγές που μεταδίδονται μέσα από τις γενιές. Βρίσκεται στην...
...Από το 1953 δραστηριοποιούμαστε στον τομέα του ελαιολάδου. Δραστηριοποιούμαστε στη Σικελία, στην περιοχή της Ριμπέρα. Η περίοδος επεξεργασίας διαρκεί από τις αρχές Οκτωβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου, όταν οι ελιές είναι ακόμα πράσινες και αφήνουν στο λάδι όλη τους τη φρεσκάδα. Οι ελιές αλέθονται εντός 24 ωρών. Το λάδι που επιλέγουμε, της καλύτερης ποιότητας, θα συσκευαστεί με την επωνυμία "λάδι του...
... οικονομίας, δημιουργώντας έτσι μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ του ανθρώπινου δημιουργήματος και του φυσικού κόσμου. Από αμνημονεύτων χρόνων στην Τοσκάνη, μετά τη συγκομιδή, προετοιμάζονται οι μακριές σκάλες που χρησιμοποιούνται για να μαζέψουν (“μπρουκάρε”) τις ελιές στο χέρι, για να τις τοποθετήσουν σε ειδικά καλάθια από ψάθα και σε λίγες...
Είμαστε παρόντες στην περιοχή του Γκροταμμάρε από τον XVII αιώνα. Στο τέλος του 19ου αιώνα, ο ιδρυτής της σημερινής εταιρείας, Αντώνιος, δίνει μια ιστορική στροφή στην παραγωγή, ξεκινώντας την καλλιέργεια διακοσμητικών φυτών. Ασχολούμαστε με χονδρική πώληση εσωτερικών φυτών, εξωτερικών φυτών, δέντρων κήπου, φυτών φράχτη, διακοσμητικών φυτών για εξωτερικούς χώρους, ροδιές, αλεξανδρινά, φοινίκες, ελιές, πητόσφορους και πολλές άλλες μεσογειακές φυτικές ποικιλίες.
Η Φάρμα Cuvea παράγει λιγουριανό ελαιόλαδο εντελώς βιολογικό και ψυχρής έκθλιψης στην ιταλική Ριβιέρα. Κοντά στο ελαιόλαδο taggiasca, δημιουργούμε επίσης τυπικές ιταλικές σάλτσες (όπως πέστο βασιλικού, κόκκινο πέστο) και προϊόντα με ελιές taggiasca (όπως ελιές taggiasca χωρίς κουκούτσι, κρέμα ελιάς taggiasca και ελιές taggiasca χωρίς κουκούτσι) και τα πουλάμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το...
... οποία παρέμεινε η γεωργία στις περισσότερες περιπτώσεις. Έτσι, είναι συνηθισμένο να βλέπουμε τους Ιταλούς να επιλέγουν τη γεωργία ως κύρια απασχόληση. Η επίσκεψη σε μια φάρμα και τα ξενοδοχεία της Μαντούα μπορεί να σας προσφέρει την ρεαλιστική εμπειρία να γευτείτε φρέσκες ελιές, εσπεριδοειδή, μήλα, σταφύλια κ.λπ. και πάνω από όλα την Ιταλία.
Η Ceriellolive s.r.l διαθέτει πολυάριθμη εμπειρία που συνδέεται με μια ισχυρή οικογενειακή παράδοση που μεταδίδεται από πατέρα σε γιο εδώ και τρεις γενιές. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1911 από την αγάπη και την αφοσίωση που είχε πάντα ο παππούς Giuseppe στις ελιές. Η οργανωτική δομή και το εκτενές δίκτυο πωλήσεων της Ceriellolive s.r.l επιτρέπουν σήμερα την ικανοποίηση οποιασδήποτε ανάγκης του πελάτη... από τον κλασικό έμπορο έως τη μεγάλη διανομή.
... Biologic-Oil ολοκληρώνει την παραγωγή ελαιολάδου με τη σειρά ελαιολάδου με τοπικά αρώματα, με πέστο Σικελίας, με παραδοσιακά πατέ, με προϊόντα σε ελαιόλαδο και με ελιές επιτραπέζιες σε άλμη, από την επιλεγμένη ποικιλία Νοτσελάρα του Μπελίτσε.
... τοποθεσία Περίλλο, στον δήμο Μοντεμιλόνε (Ποτέντσα). Καλλιεργούνται αρχαία σιτηρά, σίκαλη, κριθάρι, βρώμη, ρεβίθια, φακές, κόλιανδρος, ελιές, σταφύλια κρασιού Αγκλιανίκο και Μερλότ, διάφοροι τύποι ζωοτροφών. Εκτρέφονται πρόβατα, που βόσκουν στην επιχείρηση. Διαρκής προσοχή στο περιβάλλον, όχι μόνο με τη βιολογική καλλιέργεια, αλλά και με την πρακτική της σποράς σε σκληρό έδαφος, που δεν φτωχαίνει...
Με 70 χρόνια εμπειρίας, πάντα προσανατολισμένοι στην κατασκευή μηχανών και ολοκληρωμένων εγκαταστάσεων για την εξαγωγή ελαιολάδου από ελιές, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ευέλικτες, αξιόπιστες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις εγκατάστασης. Η OMT, εκτός από την εθνική επικράτεια, δραστηριοποιείται και με χώρες που βρέχονται από τη Μεσόγειο, καθώς και με αναδυόμενες χώρες στον τομέα της παραγωγής...
... ιταλικά μηχανήματα και εγκαταστάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες που είναι χαρακτηριστικές του βιομηχανικού μας ιστού. Προσφέρουμε τα προϊόντα των καλύτερων εταιρειών που εργάζονται καθημερινά με εκείνους που με τη σειρά τους εργάζονται με επιτραπέζιες ελιές και λάδι.
... δυνατόν να εξαχθεί ένα κρύο λάδι εξαιρετικής ποιότητας. Οι ελιές, αφού φτάσουν τον κατάλληλο βαθμό ωρίμανσης, συλλέγονται άμεσα από το φυτό είτε με το χέρι είτε με μηχανικά μέσα; αυτός ο πολύτιμος καρπός αλέθεται μετά τη συγκομιδή εντός 12 ωρών. Αυτή η οργάνωση επιτρέπει την παραγωγή ενός λαδιού με εξαιρετικές οργανωληπτικές ιδιότητες, όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "αρμονικό" με την τυπική χρυσόκίτρινη απόχρωση και ισορροπημένη γεύση με μια νότα αμυγδάλου ή το εξαιρετικό παρθένο "φρουτώδες" με έντονο άρωμα και πικάντικες αντιλήψεις και πικρές νότες φύλλου.
Η εταιρεία Caporale κατέχει τα δικά της εδάφη στην εξοχή του Canosa, μία από τις περιοχές της Πούλια και της Ιταλίας που ιστορικά και μορφολογικά είναι κατάλληλη για την καλλιέργεια ελιάς. Εδώ το έδαφος είναι ιδιαίτερα πετρώδες, τυφώδες, ασβεστολιθικό και πλούσιο σε μεταλλικά άλατα, εξασφαλίζοντας στις ελιές την ιδανική συνδυαστική θρεπτικών ουσιών. Από το 1910, η εταιρεία Caporale καλλιεργεί την...
...Οι διακοπές με ιστιοπλοΐα μιας εβδομάδας ή περισσότερων ημερών, στη Σαρδηνία, τις Ελιές, τις Εγκαδές, την Κορσική, τις Βαλεαρίδες, την Ελλάδα. Προωθεί ναυτικές πρωτοβουλίες αξιοποιώντας τους επαγγελματίες συνεργάτες της στον τομέα. Η TheOtherWay είναι εξειδικευμένη σε ευέλικτες και εξατομικευμένες εμπειρίες ιστιοπλοΐας, προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη λύση για να ικανοποιήσει κάθε επιβάτη...
Η Αγροτική Επιχείρηση Podere San Pierino βρίσκεται στην καρδιά του Chianti Classico. Εδώ παράγονται εξαιρετικά κρασιά: Chianti Classico, Κόκκινο κρασί I.G.T. Toscana, Λευκό και ροζέ κρασί. Από τις 2000 ελιές που υπάρχουν στην επιχείρηση παράγεται ένα φανταστικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο είναι το καμάρι της επιχείρησης. Ωστόσο, δεν λείπουν και τα δευτερεύοντα προϊόντα, όπως: Grappa di...
Η Ellenikà είναι αποκλειστικός εισαγωγέας των καλύτερων παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων: ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και ελιές; χαρακτηριστικά κρασιά; σπεσιαλιτέ όπως ντολμαδάκια, φύλλα αμπελιού και η Αγγουρίδα (Αγρέστο); παραδοσιακά μπισκότα όπως κουραμπιέδες και μελομακάρονα; χαρακτηριστικά λικέρ όπως ούζο, μαστίχα, τεντούρα και τσίπουρο; μέλι από την Κρήτη και αποξηραμένα σύκα. Η Ellenikà...
... επιτρέπει την επεξεργασία από 5 έως 30 εκατοντάδες ελιές την ώρα, που συνοψίζεται σε τρεις μεγέθους: S, M και L. Το κύριο πλεονέκτημα του BioSpremi® είναι ότι επιτυγχάνει μέγιστη ποιότητα ελαιολάδου από τις ελιές χωρίς προσθήκη νερού και με λιγότερη ενεργειακή κατανάλωση. Απευθυνόμαστε σε ελαιοτριβεία και γεωργικές επιχειρήσεις που θέλουν επιτέλους να επιτύχουν την μέγιστη ποιότητα του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου.
... αποκλειστικής μας ιδιοκτησίας.
Εκτός από την παραγωγή ελιών Ταγγιάσκα με δικά μας φυτά και την παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου Ταγγιάσκα και Ιταλίας, έχουμε επίσης την παραγωγή κονσερβών, πέστο, αποξηραμένων ντοματών και γεμιστών πιπεριών.
Η εταιρεία δίνει εξαιρετική σημασία στη διατήρηση του φυσικού αρώματος των πρώτων υλών, γι' αυτό οι ελιές αλέθονται εντός 24 ωρών από τη συγκομιδή τους και το βασιλικό μετατρέπεται σε ημιτελές προϊόν και πέστο εντός λίγων ωρών από την άφιξή του.
... βρίσκεται στην έξοδο ενός σβησμένου ηφαιστείου μέσα στο Περιφερειακό Πάρκο Roccamonfina, καλά προστατευμένος από οποιαδήποτε μορφή ρύπανσης και χημικών λιπασμάτων.Οι ιδιαίτερες χαρακτηριστικές του εδάφους όπου καλλιεργούνται οι ελιές μας προσφέρουν ανώτερες οργανοληπτικές και διατροφικές ιδιότητες στο λάδι.
Αρώματα της Σικελίας και Τυπικά Προϊόντα: Ελιές, Ελαιόλαδο Νοτσέλαρα του Μπελίτσε, Βιολογικό Μέλι, Κρασί ΔΠΠ ΙΓΠ, Ρίγανη, Κάππαρη, Ξηρός Ζιμπίμπο από την Παντελερία, Μαρμελάδες και Γλυκά, Μαύρο Ψωμί από το Καστελβετράνο, Βαστέντα Μπελίτσινα, Πεκορίνο, Φρούτα Μαρτοράνα, Ξηρές Ντομάτες, Σκόρδο Νούμπια, Πάστα Μπουζιάτε, Αλάτι Τραπάνι, Πικρό Σελινούντα. Όλα τα προϊόντα είναι τοπικά και παραδοσιακά με Ποιότητα και Φυσική Γεύση.
Η Nutrimento, ιδρυθείσα το 1990, είναι μια παραγωγική επιχείρηση με μεγάλη φιλοδοξία: να φέρει στα σπίτια τη γεύση των αρχαίων μεσογειακών συνταγών. Με αυτόν τον σκοπό προτείνει σάλτσες για ζυμαρικά, πέστο, ψητά λαχανικά, κρέμες λαχανικών και πατέ για μπρουσκέτες, λάδια, ελιές και πολλά άλλα προϊόντα που συνδυάζουν παραδοσιακές γεύσεις με μια σύγχρονη διαδικασία παραγωγής. Οι συνταγές της...
...εξαιρετικό για να ντύνει βραστά ή ψητά κρέατα, στιφάδο, σαλάτες, σούπες. Η τυπική του γεύση και το έντονο άρωμά του απολαμβάνονται καλύτερα βουτώντας λίγο ψωμί σε αυτό. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “OLIOTOLA”, ψυχρής έκθλιψης από ελιές που καλλιεργούνται στη Σικελία (Ιταλία) και μη φιλτραρισμένο είναι 100% ιταλικό προϊόν. Η περίοδος συγκομιδής είναι από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο, οι ελιές...
...Παράγουμε 100% ιταλικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με μηχανική επεξεργασία και σε ελαιοτριβείο με συνεχή ψυχρή διαδικασία. Αφού ολοκληρωθεί η επεξεργασία του έξτρα, ξεκινάμε την επεξεργασία του αρωματισμένου με ελιές και φρέσκα φρούτα απευθείας στο ελαιοτριβείο. Βιολογική καλλιέργεια. Ιχνηλασιμότητα και πιστοποιημένο βιολογικό.
... απολαύσεις μιας ήρεμης διαμονής στην εξοχή. Βυθισμένο σε μια φύση απαράμιλλης ομορφιάς, περιτριγυρισμένο από βουνά και πλούσια δάση, το κομψό αρχοντικό είναι τοποθετημένο σε έναν λόφο από όπου κυριαρχεί σε λιβάδια, χωράφια, ελιές, δέντρα φρούτων και βελανιδιές. Το βλέμμα χάνεται πέρα από την αρχαία εκκλησία και τον μεσαιωνικό πύργο περιστεριών, που συμπληρώνουν την έπαυλη, για να ανοίξει μακριά στον...
... Δεκέμβριο. Η διαδικασία γίνεται εξ ολοκλήρου με το χέρι, προκειμένου να διατηρηθεί η ποιότητα των ελιών.
Αποθήκευση των ελιών: Οι ελιές αποθηκεύονται σε πλαστικά δοχεία με τρύπες, ώστε να διευκολύνεται ο αερισμός και να αποφεύγεται η ανάπτυξη μούχλας. Οι ελιές επεξεργάζονται εντός 12/24 ωρών από τη συλλογή, προκειμένου να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα του προϊόντος.
Εξαγωγή: Το λάδι εξάγεται με...
...
Στην Αγροτική Επιχείρηση Melillo θα βρείτε κρασιά, λάδι, μέλι, φρούτα, λαχανικά και άλλα βιολογικά προϊόντα. Προσφέρουμε γευσιγνωσίες, εργαστήρια, μια υπέροχη αγροτική κατασκήνωση ανάμεσα στις ελιές, και είμαστε επίσης Bed & Breakfast και Μαθήματα Αγροτικής Εκπαίδευσης.
Γεννημένη από την τέχνη της καλλιέργειας της αμπέλου του προπάππου Domenico, η Αγροτική Επιχείρηση Melillo αναβίωσε από τους...