... πολύ επιλεγμένο προϊόν: συνδυάζει τις αρωματικές νότες της ελιάς Biancolilla με τη γλυκύτητα της ελιάς Taggiasca. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και πολύ ευχάριστο.
Το όνομα "Ρέουζα", που σημαίνει Ρόδο στη λιγουρική διάλεκτο, αναφέρεται σε ένα αρωματισμένο λάδι, όπως ένα λουλούδι.
Οι ελιές συλλέγονται με το χέρι τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Η εξαγωγή του λαδιού πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή, αυστηρά ψυχρή.
κωδικός:REU .25...
Η PASTA GIRARDI είναι μια οργανωμένη χειροποίητη επιχείρηση από το Πιεμόντε, ειδικευμένη από το 1997 στην καθημερινή παραγωγή φρέσκιας ζυμαρικής, ραβιόλι, λαζάνια και έτοιμων γκουρμέ πιάτων υψηλής ποιότητας για τους επαγγελματίες του τομέα τροφίμων (HORECA) και για τη λιανική πώληση, τόσο ανεξάρτητη όσο και οργανωμένη. Κάθε προϊόν μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσοχής στην έρευνα και την επιλογή ...
...Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (EVO) είναι ένας τύπος ελαιόλαδου εξαιρετικής ποιότητας που παράγεται αποκλειστικά μέσω μηχανικών διαδικασιών, χωρίς τη χρήση χημικών διαλυτών ή μεθόδων διύλισης. Εξάγεται από τις ελιές, τους καρπούς της ελιάς, μέσω διαδικασιών ψυχρής έκθλιψης ή φυγοκέντρησης, που επιτρέπουν τη διατήρηση όλων των οργανοληπτικών και θρεπτικών χαρακτηριστικών του προϊόντος.
...Γυάλινη φιάλη 500 ml. ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΨΥΧΡΗΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ. Παρασκευάζεται από αυστηρά πράσινες ελιές, οι οποίες δίνουν μικρότερη απόδοση, αλλά ένα πιο πυκνό, πιο γεμάτο λάδι με ελαφρώς πικρή γεύση.
...η ποικιλία "Nocellara Etnea" αντιπροσωπεύει την αριστεία, το καμάρι της παραγωγής ελαιολάδου της περιοχής Etnea. Σύμφωνα με την παλιά εταιρική παράδοση, οι πράσινες ελιές επιλέγονται από τα δέντρα, παρακολουθούνται και μόλις συλλεχθούν, επεξεργάζονται με δεξιοτεχνία και αποδεδειγμένη εμπειρία. Στη συνέχεια μετατρέπονται, πιέζονται καλλιτεχνικά και μόνο όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, αρωματίζονται με σέλινο και φρέσκια μέντα, ελαφρώς καρυκευμένες με ρίγανη και πιπέρι και αυστηρά διατηρούνται σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
...Βάζο με μαύρες ή πράσινες ελιές σε άλμη 3100 γρ (Kg 3,1), 300 γρ, κουβάδες 1 kg, κουβάδες 5 kg. Τύπος αλμυρός ολόκληρος ή σπασμένος. Οι ελιές μας είναι πιστοποιημένες βιολογικές, καλλιεργημένες στους ελαιώνες μας, χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων, συλλεγμένες με το χέρι με πάθος και αφοσίωση.
Από το 1904, η εταιρεία Cuscunà καλλιεργεί και παράγει έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ελιές σε άλμη, μαύρες και...
Το λάδι μας ταυτίζεται με την περιοχή στην οποία παράγεται. Πωλούμε 2 Μονοκαλλιέργειες Nocellara Etna, Biancolilla, τόσο βιολογικές όσο και πιστοποιημένες από το έδαφος και την υγεία, και εξάγεται από ένα κρύο. Στις παραγωγές μας, προσπαθήστε να νιώσετε τη πικρή γεύση του σκληρού εδάφους και τις μυρωδιές της γης του ήλιου, καθώς και τη ζεστασιά που περιβάλλει τον λαό της Σικελίας.
...Αυτό το νόστιμο ιταλικό κουτί φαγητού περιέχει πράσινες ελιές από την Τσεριγκόλα, σαλάμι Φελίνο και τραγανά Ταράλλι. Ιδανικό για ένα νόστιμο ορεκτικό.
Αυτό το κουτί ορεκτικών περιέχει:
- Πράσινες ελιές Τσεριγκόλα σε λάδι 290g
- Σαλάμι Φελίνο σε κενό αέρος 300g
- Ταράλλι 100g...
...Οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι λιανικές.
Συστατικά: Πράσινες ελιές Σχιστές, λάδι σπόρων ηλίανθου, πιπεριές, αλάτι, σπόροι μάραθου, σκόρδο.
Συσκευασίες: Σακούλες κενές αέρος: γ 500
Έκπτωση 30% από την τιμή χονδρικής.
Ζητήστε τον τιμοκατάλογο.
...Η συνάντηση των καλλιεργημένων μανιταριών και της ελιάς με την μαύρη τρούφα έχει δώσει ζωή σε μια εξαιρετική κρέμα με έντονη και αποφασιστική γεύση. Η αίσθηση του δάσους μόλις ανοίξει το βάζο πλημμυρίζει το περιβάλλον γύρω.
Συστατικά: καλλιεργημένα μανιτάρια (agaricus bisporus), ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.).
Συμβουλές: προτείνουμε την Κρέμα Τρούφας μας με κρέατα, τόσο λευκά όσο και κόκκινα, με αυγά, νόστιμη σε φέτες τοστ, σε μπρουσκέτες και κράκερ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γέμιση για τορτελίνια και ραβιόλια.
...τραγανά γεμιστά πιπεράκια (με κρέμα τόνου)
σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τραγανές πιπεριές
σε ελαιόλαδο με αντσούγιες, κάπαρη και ελιές, τακτοποιημένες αποξηραμένες ντομάτες σε ελαιόλαδο, πικρόγλυκα κρεμμύδια, ψητά μικρά κρεμμύδια
σε ελαιόλαδο, μικρά κρεμμύδια με μπαλσάμικο ξύδι Μόντενα I.G.P., τραγανά αγκινάρες Σαρδηνίας σε ελαιόλαδο, ψητές μελιτζάνες
σε ελαιόλαδο, πιπεριές με τρούφα, μίγμα ορεκτικών σε ελαιόλαδο, κρέμα τυριού
λιωμένη με τρούφα, ελιές πατέ με
τρούφα, κρέμα τρούφας,...
... κυμαίνεται από χρυσό κίτρινο έως πράσινο. Το ελαιόλαδο Soledòr Extra Virgin μεταμορφώνεται από προσεκτικά επιλεγμένες και μαζεμένες ελιές προκειμένου να διατηρηθεί η ποιότητα και η γεύση που στη συνέχεια προσφέρεται σε πολλούς που επιλέγουν το προϊόν μας.
...Στις πλαγιές του Όρους Βούλτουρ, η λεπτότητα του ελαιολάδου που παράγεται από ελιές Ogliarola συνδυάζεται τέλεια με αυτό που παράγεται από άλλες τοπικές ποικιλίες, δημιουργώντας ένα ισορροπημένο και αρμονικό προϊόν. Ένα αρωματικό λάδι με λεπτό άρωμα και ελαφρώς φρουτώδη γεύση. Τείνει να είναι μαλακό και βελούδινο, με χορτώδεις οσμές, ευχάριστη γεύση και ελαφρές νότες πικάντικες και πικρές.
Διαθέσιμο σε συσκευασίες των 1 LT, 2 LT, 3 LT και 5 LT.
...BAG IN BOX Το νέο σύστημα συσκευασίας άνετο και οικολογικό - Το λάδι που προέρχεται από ελιές Nocellara del Belìce, με πράσινο χρώμα και χρυσές ανταύγειες, προσφέρει ένα άρωμα από φρέσκες ελιές με νότες από φρέσκο χόρτο και πιπεριά. Πολύ έντονη πράσινη φρουτώδης γεύση. Στη γεύση, μεγάλη συγκέντρωση γεύσης με ευχάριστη συνάντηση πικρού και πικάντικου μέτριας έντασης.
...Αυτό το λάδι παράγεται αποκλειστικά από επιλεγμένες ελιές σε 20 στρέμματα ελαιώνων ιδιοκτησίας, όπου καλλιεργούνται ποικιλίες Frantoio, Moraiolo και Leccino. Οι ελιές είναι βιολογικές, συλλέγονται χειροκίνητα με τη μέθοδο της «μπρουκάτου» τον μήνα Νοέμβριο και αμέσως μετά αλέθονται με μηχανική διαδικασία ψυχρής έκθλιψης και φιλτραρίσματος. Το λάδι διατηρείται σε δοχεία από ανοξείδωτο χάλυβα μέχρι...
...Ελιές Γκαέτα, αποπυρηνωμένες ιταλικές ελιές τύπου Γκαέτα, γιγάντιες ιταλικές πράσινες ελιές, παπατσέλες (πιπεριές) σε κουβάδες 5 κιλών. Σκαρόλες, φριαρέλι, μελιτζάνες και αγκινάρες σε λάδι σε βάζα 1 κιλού, ιδανικές για γέμιση ή ως ορεκτικά.
... λαχανικών και οσπρίων.
Σημασία του μονοποικιλιακού:
Όταν μιλάμε για μονοποικιλιακό ή μονοκαλλιεργητικό ελαιόλαδο, αναφερόμαστε σε λάδι που προέρχεται από ελιές που καλλιεργούνται από μια μόνο, αποκλειστική σοδειά. Ο όρος μονοκαλλιεργητικό, στην πραγματικότητα, έχει ελληνική ρίζα, "μόνος" που σημαίνει μοναδικός και "καλλιέργεια" που αναφέρεται στη σοδειά. Το μονοποικιλιακό ελαιόλαδο είναι πολύτιμο γιατί, καθώς προέρχεται από μια μόνο σοδειά, δεν παράγεται σε μεγάλες ποσότητες και, πάνω απ' όλα, επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τις καιρικές συνθήκες της χρονιάς.
...Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται από την εταιρεία Oro di Calamigna είναι ένα λάδι που παρασκευάζεται αποκλειστικά από ιταλικές ελιές που προέρχονται από την Ventimiglia της Σικελίας.
Η έκθλιψη αυτού του λαδιού πραγματοποιείται εντός 12 ωρών από τη συγκομιδή, αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως "ψυχρή έκθλιψη".
Το χρώμα του λαδιού είναι σμαραγδένιο με χρυσές ανταύγειες. Η γεύση αυτού...
...Η Clizia είναι η λεπτή λαχανική μαγιονέζα μας, φτιαγμένη με Σικελικές αμυγδάλες.
Ο αμυγδαλένιος είναι ο πρωταγωνιστής μιας νόστιμης, μαλακής και λεπτής κρέμας, εναλλακτικής της κλασικής μαγιονέζας. Όλη η αρωματική γεύση των Σικελικών αμυγδάλων μας και η έντονη γεύση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου από τις ελιές μας συναντιούνται στην επανεξέταση της διάσημης σάλτσας με φιλικό προς τους vegan στυλ.
...Γευστική και πλούσια σε υλικά, η Καπριτσιόζα είναι ένα must ανάμεσα στις κλασικές πίτσες. Τα μανιτάρια champignon, αυστηρά φρέσκα, οι αγκινάρες φυσικής κατάστασης, οι μαύρες ελιές και η αλμυρή γεύση του ζαμπόν προσφέρουν μια πλήρη και άφθονη γέμιση, που θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.