... αργή ξήρανση σε χαμηλή θερμοκρασία.
Τα ζυμαρικά Σαμπατίνο παράγονται σύμφωνα με αυστηρά βιολογικά πρωτόκολλα και τα χαρακτηριστικά τους καθορίζονται από την υψηλή πεπτικότητα, τη δυνατή γεύση, την πλούσια παρουσία μεταλλικών αλάτων και τη χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη.
... του B2B μια νέα σειρά προϊόντων σχεδιασμένων για τον καταναλωτή που δεν θέλει να στερηθεί την απόλαυση ενός τυπικού προϊόντος για κατανάλωση στο σπίτι του. Η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε και η πληρότητα με την οποία διαχειριζόμαστε τον παραγωγικό μας κύκλο και τη μεταφορά, καθιστούν τα προϊόντα μας ασυναγώνιστα στη γεύση και την αυθεντικότητα. Μια δομή 1300 τ.μ. με πάνω από 90...
... στη σχάρα και έχουμε πάντα μεγάλη ποικιλία από μπριζόλες φιορεντίνες, τομοχάουκ, φιλέτα και χάμπουργκερ. Χρησιμοποιούμε έναν παραδοσιακό ισπανικό φούρνο που ονομάζεται Josper, ο οποίος με ξυλοκάρβουνο από βελανιδιά προσφέρει στα φαγητά τέλεια ψησίματα και μια ελαφριά καπνιστή γεύση, κάνοντάς τα νόστιμα. Το καλοκαίρι τρώμε έξω στο πράσινο του ευρύχωρου ντεχόρ μας και έχουμε πολύ μεγάλο χώρο στάθμευσης. Ελάτε να μας επισκεφθείτε, σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι.
... περισσότερα από πενήντα χρόνια εμπειρίας στον τομέα της καλλιέργειας και εμπορίας του φιστικιού. Στην πραγματικότητα, το μότο της εταιρείας ήταν πάντα "Να σεβόμαστε την παράδοση και να αναζητούμε την καινοτομία". Η παράδοση εκπροσωπείται από αυτόν τον υπέροχο καρπό που εκτιμάται σε όλο τον κόσμο, ενώ η καινοτομία συνίσταται στις επεξεργασίες μας που αναδεικνύουν τη γεύση του. Εμείς στην Evergreen...
... αποκτάται μέσω μιας διαδικασίας αργής ξήρανσης σε χαμηλή θερμοκρασία, γεγονός που επιτρέπει την παραγωγή μιας ζυμαρικής τραχιάς, πορώδους και ανθεκτικής που εξασφαλίζει εξαιρετική συγκράτηση κατά το μαγείρεμα και κρατάει καλύτερα τα καρυκεύματα. Τα προϊόντα αρτοποιίας (Taralli και άλλες μορφές) διαθέτουν τη χρήση φυσικών υλικών υψηλής ποιότητας και μια καινοτόμο παραγωγική διαδικασία που προσφέρει στον ταραλλό γεύση και άρωμα. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO.
Η Moka Kenya ιδρύθηκε από τον Καβαλιέρο Μάριο Τσινέλλο, το 1953 στο Ντεζίο (ΜΙ), με πάνω από 65 χρόνια εμπειρίας, καβουρδίζει με παραδοσιακό τρόπο εκλεκτούς καφέδες μονοποικιλίας και σε μείγματα, με απαλή γεύση, αποτέλεσμα της παραδοσιακής καβουρδιστικής διαδικασίας σε χαμηλή φωτιά, με φυσική ψύξη στον αέρα για να βελτιωθεί η ποιότητα στην κούπα, ώστε κάθε καφές να είναι μια εμπειρία γεύσεων...
... τη γεύση της. Οι μέθοδοι, λοιπόν, είναι όλοι παραδοσιακοί, αλλά δεν αποκλείεται και η συμβολή των πιο σύγχρονων τεχνολογιών που επιτρέπουν, μεταξύ άλλων, την παστερίωση στον ατμό, την άμεση συσκευασία του φρέσκου σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα και την αποστείρωση του τελικού προϊόντος.
Η παραγωγή ανέρχεται σε 1.200 κιλά την ημέρα.
... ελαιόλαδό μας είναι μοναδικό και προέρχεται από την καλύτερη ποικιλία στον κόσμο: την ποιότητα taggiasca που έχει ήπια γεύση που θυμίζει αμύγδαλα και μια απαλή γεύση φρούτου στο τελείωμα. Οι αρχαίοι ελαιώνες μας βρίσκονται στη Ροκετά Νερβίνα, ένα μικρό χωριό στην ιταλική Ριβιέρα σε υψόμετρο 435 μέτρων. Αποστέλλουμε σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο δωρεάν από 53£.
... είναι ευτυχές να σας βοηθήσει προτείνοντάς σας την πιο κατάλληλη μπύρα για να συνοδεύσετε τα εκλεκτά πιάτα μας. Πράγματι, μας ενδιαφέρει να συνδυάσουμε τη γεύση των διαφόρων τύπων μπύρας με ιδιαίτερα και παραδοσιακά πιάτα που προσφέρουν τη μέγιστη ευχαρίστηση για τον ουρανίσκο. Χάρη στην εμπειρία των σεφ μας, προσφέρουμε νόστιμα πιάτα που παρασκευάζονται με φροντίδα και προσοχή, επιλέγοντας...
... εταιρείας, φτάνει στις καλύτερες συνθήκες υγιεινής και θερμοκρασίας στο τυροκομείο όπου μετατρέπεται σύμφωνα με την πιο αρχαία τυροκομική παράδοση του τόπου και επιτρέπει την παραγωγή της Μοτσαρέλας Βουφαλίνου Καμπάνα D.O.P με τη μυθική και αναγνωρίσιμη γεύση.
... αναγνωρίσιμη γεύση των ορεκχiette, αληθινό κόσμημα της εταιρείας, έχει κατακτήσει όλους, παρασκευασμένες με προηγμένες τεχνικές παραγωγής σεβόμενες την πιο αρχαία παράδοση. Fusilli, cavatelli και ορεκχiette ολικής αλέσεως και σιμιγδαλιού, αναδεικνύονται από μια απλή σάλτσα ντομάτας ή από σάλτσα κρέατος ή άλλες σάλτσες που θα ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο σας. Η κορυφαία παραγωγή της πιο ποικιλόμορφης και απόλυτης καινοτομίας στην αγορά είναι η Pasta alla Malvasia, που παρασκευάζεται από την ανάμειξη σιμιγδαλιού σκληρού σίτου και ντόπιου κρασιού από σταφύλια Malvasia, χωρίς καμία προσθήκη νερού.
... εμπορικού καφέ" και αυτού που θεωρείται "αληθινός καφές"! Η Barbera είναι συνώνυμη με την εξαιρετική ποιότητα, λεπτομερείς ελέγχους, τεχνίτες που εργάζονται άμεσα το προϊόν; όλα για να δημιουργήσουν έναν μοναδικό καφέ, τόσο στη γεύση όσο και στη συσκευασία, πιστό στην παράδοση και στο μοναδικό και παραδοσιακό στυλ του καφέ που διατηρεί.
Η Ξυλουργική Gracci ιδρύθηκε το 1969. Χάρη στην επαγγελματικότητα και την εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη του πελάτη, προσαρμόζοντας το προϊόν σύμφωνα με την προσωπική του γεύση, καθώς εργαζόμαστε κατά παραγγελία και με σχέδιο. Είναι δυνατή η επίσκεψη της παραγωγής μας στο showroom της εταιρείας, στην ιστοσελίδα μας, στο προφίλ μας στο G+ και στα κοινωνικά...
... δέσμευσή μας, αφιερώνοντας - άμεσα και χωρίς μεσάζοντες - στην παραγωγή, μεταποίηση και πώληση των προϊόντων μας. Γι' αυτό γεννήθηκε η Cipriani Tartufi. Για να φέρουμε στα τραπέζια σας την αυθεντικότητα ενός προϊόντος που, χωρίς χειρισμούς, αναδεικνύει τη πιο αυθεντική γεύση του, και για να προσφέρουμε στους λάτρεις ένα διακριτό προϊόν σε ποιότητα και καθαρότητα. Αυτή είναι η κύρια φιλοδοξία μας, να...
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Τρεκαστάνι (CT) στη Σικελία, στις παρυφές του Όρους Έτνα. Για γενιές, αφιερωνόμαστε στην παραγωγή κονσερβών και ειδικών τροφίμων χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα τοπικά υλικά.
Πιστεύουμε στα γνήσια και υψηλής ποιότητας προϊόντα, που παρασκευάζονται με σεβασμό προς την παράδοση και το περιβάλλον.
Επιλέγουμε προσεκτικά τις πρώτες ύλες μας, όλες προερχόμενες από τοπική και βιώσιμη γεωργία. Τα προϊόντα μας επεξεργάζονται χειροποίητα, χωρίς συντηρητικά ή τεχνητά πρόσθετα, για να διατηρήσουν τη γνήσια γεύση τους και τις θρεπτικές τους ιδιότητες.
Ο Κόσμος Χωρίς Γλουτένη γεννήθηκε από την ανάγκη να ζούμε μια υγιή ζωή χωρίς στερήσεις, βοηθώντας όσους είναι κοιλιοκάκοι να διατροφούν σωστά και ολοκληρωμένα. Σε εμάς θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να ζήσετε ευτυχισμένα και με γεύση, χωρίς γλουτένη. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων κάθε τύπου: ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων, όλα υψηλής ποιότητας και από τις καλύτερες μάρκες όπως Schar...
Η Τορεφαζιόνε Καφέ Πεφέ είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1973. Η εμπειρία που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια έχει επιτρέψει στην επιχείρησή μας να δημιουργήσει ένα μείγμα καφέ με μοναδική γεύση. Οι θυσίες, το πάθος και η αφοσίωση σε αυτόν τον τομέα έχουν αποδώσει καρπούς. Μέχρι σήμερα, πολλά προϊόντα έχουν παραχθεί από την Τορεφαζιόνε Καφέ Πεφέ. Ο καφές Πεφέ σε κόκκους σε...
Είμαστε μια γνωστή και εκτιμημένη εταιρεία σε πέντε ηπείρους για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική ναπολιτάνικη γεύση του καφέ μας, ένα αναγνωρίσιμο μείγμα από διάφορους τύπους καθαρής Αραβικής που καθημερινά ευχαριστεί εκατομμύρια ανθρώπους στο σπίτι, στο γραφείο, σε εστιατόρια και καφέ. Γύρω από την απόλαυση μιας κούπας καφέ, η εταιρεία έχει δημιουργήσει έναν κόσμο γεύσης. Σήμερα, η προσφορά...
Η Συνεταιριστική Οργάνωση ACLI - Ρακάλε δραστηριοποιείται στη νότια Σαλέντο και είναι εξειδικευμένη στην παραγωγή και εμπορία γεωργικών προϊόντων.
Στο ελαιοτριβείο μας, η εξαιρετική ποιότητα του ελαιολάδου μας ξεχωρίζει για το ευχάριστο άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση του, χάρη στη χειρονακτική συγκομιδή, την προσεκτική επιλογή των καρπών, τη μέθοδο εξαγωγής σε συνεχή κύκλο και τα αυστηρά μέτρα...
... γεύση. Μεταξύ των παραδοσιακών λικέρ, ξεχωρίζουν το λικέρ λεμονιού (λιμοντσέλο), το λικέρ μήλου, μύρτιλου, γλυκόριζας, καρύδας, καφέ και όλα τα είδη αμαριών. Μετά από χρόνια μελετών και εμπειρίας στον τομέα της σταθεροποίησης των λικέρ, η Flavor Chimica κατάφερε να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία λικέρ που ονομάζονται "high-tech". Πρόκειται για προϊόντα με βάση την αλκοολούχα κρέμα, στα οποία μπορούν να προστεθούν και άλλα συστατικά, όπως σοκολάτα, αυγά ή μικρούς καρπούς όπως φράουλες, σμέουρα, φιστίκια, φουντούκια και άλλα.
... τα κρασιά Aglianico και Falanghina, κρασιά μοναδικά στη γεύση. Η ντομάτα San Marzano, χαρακτηριστική ντομάτα της περιοχής με έντονη γεύση και άρωμα. Εξίσου διάσημα είναι τα ζυμαρικά Gragnano. Οι παραγωγοί επιλέγονται από τους καλύτερους της Καμπανίας, ώστε να μπορέσουμε να εγγυηθούμε στον πελάτη τα καλύτερα προϊόντα που μπορεί να προσφέρει η περιοχή.
... συσκευασία. Η γεύση των μπισκότων μας προέρχεται αποκλειστικά από τα υλικά που χρησιμοποιούνται, καθώς δεν κάνουμε καμία χρήση τεχνητών αρωμάτων ή βανιλίνης, ούτε φυσικά χρωστικών ή συντηρητικών. Μόνο φυσικά υλικά, πολλή φροντίδα και πάθος.
... κρεμμύδι παραλλαγές.
Προσφέρουμε δύο γραμμές προϊόντων για να καλύψουμε διαφορετικές ανάγκες της αγοράς: τη γραμμή Ambient, με 90 ημέρες διάρκεια ζωής, και τη γραμμή Frozen, που διατηρείται έως 12 μήνες. Κάθε προϊόν παρασκευάζεται ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας επιλεγμένα συστατικά και πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής.
Η τριαντάχρονη εμπειρία μας και η ικανότητα παγκόσμιας εξαγωγής μας καθιστούν τον ιδανικό συνεργάτη για διανομείς τροφίμων, αλυσίδες εστίασης και διεθνείς λιανοπωλητές που αναζητούν την αυθεντική ιταλική γεύση.
... στόλο ιδιόκτητων οχημάτων και εξειδικευμένων μεταφορέων, καλύπτει όλη την Ιταλία και μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια ακριβή και έγκαιρη υπηρεσία παράδοσης που εγγυάται τη μέγιστη φρεσκάδα των προϊόντων. Χωρίς λακτόζη - για όσους αγαπούν την ευεξία χωρίς να θυσιάζουν τη γεύση. Η μοτσαρέλα χωρίς λακτόζη διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητά της και τη φυσική της νοστιμιά και είναι εύκολα εύπεπτη ακόμη...
Η Αγροτική Επιχείρηση Παρλαπιάνου Δονατό εμπορεύεται βιοδυναμικά πράσινα ακτινίδια Hayward και κίτρινα Soreli, καλλιεργημένα με τη βιοδυναμική μέθοδο, για να βρει την καλύτερη ποιότητα, σεβόμενη τη φύση. Η επίδραση του ήπιου κλίματος και του γόνιμου εδάφους του Μπόργκο Φλόρα, ενισχυμένη από τα βιοδυναμικά παρασκευάσματα, επιτρέπει την παραγωγή φρούτων με εξαιρετική γεύση που επιλέγονται και...
... ένα ισχυρό λογιστικό δίκτυο.
Με τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και μια συνεργασία 360 μοιρών, το ζυμαρικό εγγυάται την μέγιστη εξυπηρέτηση πελατών προσφέροντας ένα προϊόν ποιότητας ικανό να ανταγωνιστεί στην αγορά και να ικανοποιήσει τη γεύση και τις προσδοκίες του τελικού καταναλωτή.
Το τυροκομείο Di Benedetto ιδρύθηκε πριν από τριάντα χρόνια στην καρδιά της Πιάνας του Σελέ, είναι οικογενειακή επιχείρηση και παρέχουμε φρέσκα προϊόντα γάλακτος βουβαλιού χονδρικώς και λιανικώς. Προσφέρουμε καθημερινά μια μικρή-μεσαία παραγωγή για να διατηρούμε την ποιότητα του προϊόντος, χρησιμοποιώντας τις αρχαίες τεχνικές επεξεργασίας και διασφαλίζοντας τη σταθερότητα στη γεύση και την υφή. Με τους πελάτες μας προσπαθούμε να επικοινωνούμε με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο, προσφέροντας πρακτικές και ποιοτικές υπηρεσίες, από την ενημέρωση μέχρι τη μεταφορά του προϊόντος.
Η Feio srl είναι μια ιταλική εταιρεία καβουρδίσματος και διανομής καφέ. Ιδρύθηκε το 1986 από τον Σαλβατόρε Φερραϊόλι και είναι παρούσα στην αγορά με 2 μάρκες: Karoma και Kenya Caffè.
Η επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών, η εμπειρία και η τεχνική γνώση μας κάνουν τα προϊόντα μας διαφορετικά, με μια ποιότητα που εκφράζεται στο άρωμα, τη γεύση και την κρεμώδη υφή του Espresso καφέ μας, που προσφέρεται σε κάψουλες, pods, κόκκους και αλεσμένο καφέ για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καναλιών Ho.re.ca, Bar, Vending και Retail.
... υπεύθυνης προέλευσης, καθώς και προσεκτικά καβουρδισμένους κόκκους καφέ για να αποτυπώσουμε τη γεύση και το άρωμα κάθε μείγματος. Θέλουμε να φέρουμε σε όλες τις χώρες του κόσμου έναν καφέ με αναγνωρίσιμη γεύση και ταυτόχρονα σε τέλεια αρμονία με το περιβάλλον, στην καλύτερη παράδοση της παραδοσιακής παραγωγής.
... πραγματικότητα ο καρπός της θέλησης τριών φίλων να δώσουν συνέχεια στην πολυετή εμπειρία που έχουν αποκτήσει στον τομέα της τσάντας, μοιραζόμενοι το σχέδιο να εργαστούν σε ένα προϊόν που να εκφράζει, όποιος και αν είναι ο ζητούμενος στόχος, αυτή τη γεύση και αυτή τη δημιουργικότητα που κάνουν το Made in Italy κάτι μοναδικό.