Ιταλία, Roma
...Συστατικά: Κέτσαπ (συμπυκνωμένος ντομάτα 50%, νερό, ζάχαρη, ξίδι κρασιού, αλάτι, φυσικά αρώματα, πυκνωτικά: γκουάρ και γκουμά ξανθάνης), Καλοκαιρινό τρούφα 3% (Tuber aestivum Vitt.), αλάτι, άρωμα. Οξυντικό: Γαλακτικό οξύ E270. Ημερομηνία λήξης: 12 μήνες. Τρόπος χρήσης: Ιδανικό για να καρυκεύσετε κρέας, κρύα πιάτα, βραστά κρέατα, σαλάτες. Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Εμφάνιση: συμπαγής κρέμα...
Χαρτοφυλάκιο (9)
... κρέατος ή σαλτσών. Η συμπύκνωση μπορεί να προστεθεί απευθείας στην προετοιμασία κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, αραιωμένη με νερό κατά προτίμηση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δώσει περισσότερη σώμα σε μια σάλτσα ντομάτας ή ως υποκατάστατο παρόμοιων προϊόντων όπως η μπεσαμέλ και η κέτσαπ. Η συμπύκνωση δεν είναι επιβλαβής για την υγεία, αλλά, αντίθετα, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες...
Χαρτοφυλάκιο (6)
Ιταλία, Rivoli
... Biobontà, έχει μια έντονα φρουτώδη ξινή γεύση. Μια σάλτσα που συνδυάζει δύο πραγματικά ειδικά τρόφιμα, δύο superfoods: το παντζάρι είναι πλούσιο σε βιταμίνες της ομάδας B, φολικό οξύ και αντιοξειδωτικά; το ξίδι ροδιού, που μπορεί να μειώσει το λίπος σε παχύσαρκους ανθρώπους, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, ευεργετικό για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και της καρδιακής δραστηριότητας. Χρησιμοποιείται όπως μια κανονική Κέτσαπ σε πιάτα κρέατος, κυρίως λευκού, μαλακά τυριά, λαχανικά, σεϊτάν και τόφου. Αλλά ξεχωρίζει για να ντύσει πιάτα σούσι.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, Rivarolo Del Re e Uniti
... και την ιταλική παράδοση, χάρη σε μια ποικιλία προϊόντων που έχει παραχθεί αποκλειστικά με πρώτες ύλες καλλιεργημένες και επεξεργασμένες στην Ιταλία. Μεταξύ των προϊόντων βρίσκονται η σάλτσα για πίτσα, ζυμαρικά ή οποιοδήποτε άλλο πιάτο, η κέτσαπ με πικάντικη αλλά ήπια γεύση, καθώς και ο χυμός για πόση, είτε μόνος του είτε σε κοκτέιλ κάθε τύπου. Μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας μπορείτε να γνωρίσετε όλα τα προϊόντα της σειράς, όλες τις αξίες και τις διαδικασίες που ρυθμίζουν την παραγωγή της Pomì, και πολλά άλλα.
Ιταλία, Zevio
... στην πίστη και την ποιότητα των προϊόντων της. Η εξαιρετική επαγγελματικότητα που καταβάλλεται στην αναζήτηση κατάλληλων συνταγών έχει καταστήσει δυνατή τη δημιουργία μιας σειράς μοναδικών προϊόντων για τα χαρακτηριστικά τους: Μαγιονέζα, Σάλτσα Τονάτα, Σάλτσα Ρόζα, Σάλτσα Ταρτάρ, Σάλτσα Πικάντα, Σάλτσα Μουστάρδα, Σάλτσα Κέτσαπ.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης