... κρέατος ή σαλτσών. Η συμπύκνωση μπορεί να προστεθεί απευθείας στην προετοιμασία κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, αραιωμένη με νερό κατά προτίμηση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δώσει περισσότερη σώμα σε μια σάλτσα ντομάτας ή ως υποκατάστατο παρόμοιων προϊόντων όπως η μπεσαμέλ και η κέτσαπ.
Η συμπύκνωση δεν είναι επιβλαβής για την υγεία, αλλά, αντίθετα, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες...
... Biobontà, έχει μια έντονα φρουτώδη ξινή γεύση. Μια σάλτσα που συνδυάζει δύο πραγματικά ειδικά τρόφιμα, δύο superfoods: το παντζάρι είναι πλούσιο σε βιταμίνες της ομάδας B, φολικό οξύ και αντιοξειδωτικά; το ξίδι ροδιού, που μπορεί να μειώσει το λίπος σε παχύσαρκους ανθρώπους, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, ευεργετικό για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και της καρδιακής δραστηριότητας. Χρησιμοποιείται όπως μια κανονική Κέτσαπ σε πιάτα κρέατος, κυρίως λευκού, μαλακά τυριά, λαχανικά, σεϊτάν και τόφου. Αλλά ξεχωρίζει για να ντύσει πιάτα σούσι.
Η εταιρεία μας γεννήθηκε στην Καλαβρία και δραστηριοποιείται στον αγροτοδιατροφικό τομέα εδώ και πολλά χρόνια, παράγοντας τόσο με τη δική της μάρκα όσο και με μάρκες τρίτων. Παράγουμε και συσκευάζουμε χυμό λεμονιού, χυμό λάιμ, συμπυκνωμένους χυμούς φρούτων, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, βαλσάμικο ξίδι, μαγιονέζα, κέτσαπ, μουστάρδα, σάλτσα μπάρμπεκιου και πολλά άλλα. Μπορείτε να κατεβάσετε τον πλήρη κατάλογο από την ιστοσελίδα www.liotti.it...
... και την ιταλική παράδοση, χάρη σε μια ποικιλία προϊόντων που έχει παραχθεί αποκλειστικά με πρώτες ύλες καλλιεργημένες και επεξεργασμένες στην Ιταλία. Μεταξύ των προϊόντων βρίσκονται η σάλτσα για πίτσα, ζυμαρικά ή οποιοδήποτε άλλο πιάτο, η κέτσαπ με πικάντικη αλλά ήπια γεύση, καθώς και ο χυμός για πόση, είτε μόνος του είτε σε κοκτέιλ κάθε τύπου. Μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας μπορείτε να γνωρίσετε όλα τα προϊόντα της σειράς, όλες τις αξίες και τις διαδικασίες που ρυθμίζουν την παραγωγή της Pomì, και πολλά άλλα.
... στην πίστη και την ποιότητα των προϊόντων της. Η εξαιρετική επαγγελματικότητα που καταβάλλεται στην αναζήτηση κατάλληλων συνταγών έχει καταστήσει δυνατή τη δημιουργία μιας σειράς μοναδικών προϊόντων για τα χαρακτηριστικά τους: Μαγιονέζα, Σάλτσα Τονάτα, Σάλτσα Ρόζα, Σάλτσα Ταρτάρ, Σάλτσα Πικάντα, Σάλτσα Μουστάρδα, ΣάλτσαΚέτσαπ.