Ιταλία, Salerno
...Γαστρονομική προετοιμασία τυπική της περιοχής μας. Πλοκάμια γίγας, σουπιές, καλαμάρια, μαλάκια, μαγειρεμένα σε νερό και αρωματισμένα. Συσκευασμένα σε μίγμα λαδιού, 20% εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, 80% ηλιέλαιο με φρέσκα αρώματα. Συσκευασμένα σε δοχείο κενό αέρος (σε μεταβλητές αναλογίες) Πλοκάμια γίγας, σουπιά, καλαμάρι, 80% ηλιέλαιο, 20% εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ξίδι, αλάτι, φυσικά αρώματα...
Χαρτοφυλάκιο (8)
Ιταλία, Trieste
...Βάζα από γυαλί της μάρκας Weck®! Βάζα από γυαλί με ελαστικές σφραγίδες και καπάκια από γυαλί (συμπεριλαμβάνονται). Οι κλιπς κλεισίματος από ανοξείδωτο χάλυβα πωλούνται ξεχωριστά, καθώς είναι επαναχρησιμοποιούμενοι σε κάθε αποστείρωση. Τα βάζα Weck®, σειρά 'Fête'®, είναι ιδανικά για μαγειρεμένα πιάτα, φρούτα, λαχανικά, σούπες, σάλτσες, χυμούς....
Ιταλία, Forlì
... σύγκριση με το μαλακό σιτάρι (Triticum aestivum), ο κόκκος είναι πιο επιμήκης, διαφανής και όπως υποδηλώνει το όνομα "σκληρός". Συνήθως συνοδεύει κρέατα μαγειρεμένα και/ή βρασμένα λαχανικά. Μπορεί να γίνει πικάντικο συνοδεύοντάς το με την harissa (χρησιμοποιείται κυρίως στην Τυνησία). Στην Ιταλία, ωστόσο, το κους-κους παρασκευάζεται στην περιοχή του Trapani στη Σικελία; μαγειρεύεται στον ατμό σε μια ειδική σκεύη από σμάλτο, αλλά η σάλτσα, σε αντίθεση με αυτήν του Μαγκρέμπ, είναι ένας ζωμός ψαρόσουπας.
Χαρτοφυλάκιο (50)
Ιταλία, Nave
...Προτεινόμενοι συνδυασμοί Βαλσαμικό ξύδι Μόντενα κατάλληλο για σαλάτες, λαχανικά τόσο μαγειρεμένα όσο και ωμά, ψητά λευκά κρέατα, βραστό ψάρι, ομελέτες, πιτζιμόνι, μαρινάδες. Χωρητικότητα: 500 μλ Κωδικός: 03160 Κατηγορία: Ξύδι Χώρα: Ιταλία Περιοχή: Εμίλια-Ρομάνια...
Χαρτοφυλάκιο (46)
Ιταλία, Massa Marittima
Μαγειρεμένα λαχανικά...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play