... επεξεργασία (προαιρετική) υπόκειται σε φθορά και αν υποστεί ζημιά (π.χ. η επεξεργασία χτυπάει ή ξύνεται) πρέπει να επαναληφθεί.
Με το αλάτι, αν δεν απαιτείται επεξεργασία, ο χάλυβας μπορεί να οξειδωθεί ακόμη και αν είναι INOX.
Παράδειγμα μοντέλου: EWM-3000
Ικανότητα (W): 700
Εύρος ικανότητας ζύγισης (γρ): 10-3000
Αριθμός καναλιών δόνησης: 2
Ταχύτητα ζύγισης (φορές / λεπτό): 6∼8
Ακρίβεια: ± 1% με ζύγιση > 50 γρ...
...Ένα τυρί που φέρνει μαζί του τη γεύση και την παράδοση της Σαρδηνίας. Παρασκευασμένο από γάλα προβάτου, αλάτι και υγρό πυτιά από μοσχάρι, αυτό το τυρί ξεχωρίζει για την λεία κρούστα του, που έχει σκούρο κίτρινο χρώμα, η οποία περιέχει μια συμπαγή μάζα λευκού κίτρινου χρώματος.
Ελαστικό και λεπτό όταν είναι νέο, γίνεται ελαφρώς κοκκώδες και διαλυτό μόλις ωριμάσει, προσφέροντας ένα έντονο άρωμα...
... πιάτα και ριζότι θαλασσινών, αλλά και απλωμένο σε γαρίδες, καραβίδες, ξιφία, σπινιά και ζεστά φρυγανισμένα ψωμιά, πολέντα και κατά το ψήσιμο πατατών τηγανητών και φούρνου.
Κρέμα Λάρδου – Συστατικά: ΛΑΡΔΟ ΚΟΛΩΝΑΤΑ IGP, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, μπαχαρικά και αρωματικά βότανα. Επεξεργασμένο κρύο. Χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη, χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές.
...Όσο πιο δημοφιλές είναι ένα αλλαντικό, τόσο περισσότερο πιστεύουμε ότι αξίζει φροντίδα και προσοχή. Για εμάς αυτό σημαίνει κυρίως κρέας μόνο από χοίρους και μόνο ποιότητας. Χρησιμοποιούμε 70% άπαχο κρέας αλεσμένο σε λεπτό κόκκο και 30% λίπος κομμένο σε κύβους, με αρώματα, αλάτι και πιπέρι. Δεν χρησιμοποιούμε λιγότερο ευγενή μέρη, δεν χρησιμοποιούμε χοιρινό έντερο, ούτε πολυφωσφορικά. Για καλύτερο...