Η PASTA GIRARDI είναι μια οργανωμένη χειροποίητη επιχείρηση από το Πιεμόντε, ειδικευμένη από το 1997 στην καθημερινή παραγωγή φρέσκιας ζυμαρικής, ραβιόλι, λαζάνια και έτοιμων γκουρμέ πιάτων υψηλής ποιότητας για τους επαγγελματίες του τομέα τροφίμων (HORECA) και για τη λιανική πώληση, τόσο ανεξάρτητη όσο και οργανωμένη. Κάθε προϊόν μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσοχής στην έρευνα και την επιλογή ...
...Μείγμα για ψωμί και άλλα προϊόντα αρτοποιίας με κολοκύθα, με ελκυστικό χρώμα, νόστιμα και με πολλαπλά διατροφικά οφέλη.
Μορφή: 15 κιλά
Δοσολογία: 100%...
...Παντζερότι, ραβιόλι, τορτελίνι, τορτελόνι … Τα Φρέσκα Πρώτα είναι η σειρά προϊόντων των 500g που φέρνει στο τραπέζι την παράδοση και κάνει κάθε περίσταση ξεχωριστή.
Διαθέσιμο επίσης:
- Ραβιόλι με κρέας 500g
- Παντζερότι με κολοκύθα 500g
- Τορτελόνι με ρικότα και σπανάκι 500g
- Τορτελόνι μπολονέζ 500g
- Τορτελόνι με προσούτο 500g
- Τορτελόνι με κρέας 500g...
...Η εταιρεία Cavallaro Prodotti Ortofrutticoli από το 1963 είναι ειδικευμένη στην παραγωγή και εμπορία οπωροκηπευτικών προϊόντων όπως κρεμμυδάκι, μαρούλι, κολοκύθα και μάραθο.
Από τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία με έδρα την Σκαφάτι, έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή και εμπορία σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο του κρεμμυδιού Nocerino.
Το "Κρεμμυδάκι Nocerino DOP" προέρχεται από τους βολβούς του είδους...
...κολοκύθα και ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η γη. Οι πρώτες ύλες που επιλέγονται προσεκτικά καθαρίζονται, πλένονται, κόβονται, ΨΗΝΟΝΤΑΙ (ή μαγειρεύονται στο φούρνο), και ψύχονται: μέχρι να φτάσουν τη θερμοκρασία των +4°C. Τα ΨΗΤΑ συσκευάζονται σε βαρέλια με χωρητικότητα 220lt (100kg προϊόντος + 120l υγρού συντήρησης). Η λύση καθορίζεται από τον πελάτη που επιλέγει την γεύση που θέλει να δώσει...
... κολοκύθα. Μπορούμε να συσκευάσουμε για τους πελάτες σας καλάθια για εκδηλώσεις που μπορούν να προσφερθούν ή να εκτεθούν στις δραστηριότητές σας. Το αληθινό προϊόν Σικελίας σε απόσταση 0 χλμ και με τη γεύση της σικελικής γης.
...εστιατόριο ή πωλητή. Εκτός από το tortello di carne, αξίζει να δοκιμάσετε και το raviolo με φρέσκια ρικότα, το raviolo με ψάρι, το raviolo με κολοκύθα, αλλά και με πατάτα και τις χορτοφαγικές παραλλαγές.
Διαθέτουμε σφραγίδα CEE για πώληση και μέγιστη προσοχή στην τήρηση του H.A.C.C.P, σεβόμενοι μια υπεύθυνη παραγωγή. Ελάτε να μας επισκεφθείτε και για λιανική πώληση, όπου θα βρείτε εξαιρετικές σάλτσες, λαζάνια, γεμιστά μύδια και πολλά άλλα...
Το Pastificio al Ponte παράγει τα παραδοσιακά τορτελίνι του Valeggio sul Mincio. Η φρέσκια ζύμη του Pastificio al Ponte χρησιμοποιείται για την παραγωγή μιας σειράς προϊόντων που αναδεικνύουν την γαστρονομική παράδοση της Βερόνας και της Μάντοβας: Κλασικά τορτελίνι με κρέας, τορτελίνι με κολοκύθα, τορτελίνι με ρικότα και σπανάκι, τορτελίνι με ρικότα και κόκκινο ραντίχιο IGP.
... δημιουργήσει πολλά μπισκότα που δεν υπάρχουν στην αγορά αλλά είναι απίστευτα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Αυτό το υπέροχο χωριό βυθισμένο στο πράσινο, το Σ.Αρκαγγέλο, αποτελείται από χωριά από τα οποία η Bebba έχει ονομάσει τα μπισκότα. Ετοιμάζουμε μπισκότα με λικέρ κρασιού, με κρασί Boldrino, με κομμάτια σοκολάτας τυλιγμένα σε καστανή ζάχαρη, γεμιστά με καραμελωμένη κολοκύθα, μήλα και καραμελωμένα σταφύλια, μαύρη σοκολάτα και κρέμα τσίλι ανακατεμένα απαλά, καντούτσι και το αγαπημένο μας μπισκότο, το κλασικό Frollino με σκληρή αλλά απλή κρούστα, που ονομάζεται ακριβώς IL SEMPLICIOTTO.