...Τα αγνολότι Πιεμοντέζι είναι μια αυθεντική σπεσιαλιτέ του Πιεμόντε, που χρονολογείται από μια περιφερειακή συνταγή του 19ου αιώνα. Αυτά τα ραβιόλια είναι γεμιστά με τρία είδη φρέσκων και άπαχων κρεάτων (μοσχάρι, χοιρινό και λευκό κρέας) και εποχιακά λαχανικά (μαγειρεμένο λάχανο, παντζάρια ή σπανάκι ανάλογα με την εποχή). Τα κύρια συστατικά περιλαμβάνουν ζαμπόν, ροστ μπιφ, μαγειρεμένο κοτόπουλο...
...Μείγμα για ψωμί και άλλα προϊόντα αρτοποιίας μεκολοκύθα, με ελκυστικό χρώμα, νόστιμα και με πολλαπλά διατροφικά οφέλη.
Μορφή: 15 κιλά
Δοσολογία: 100%...
...Παντζερότι, ραβιόλι, τορτελίνι, τορτελόνι … Τα Φρέσκα Πρώτα είναι η σειρά προϊόντων των 500g που φέρνει στο τραπέζι την παράδοση και κάνει κάθε περίσταση ξεχωριστή.
Διαθέσιμο επίσης:
- Ραβιόλι με κρέας 500g
- Παντζερότι μεκολοκύθα 500g
- Τορτελόνι με ρικότα και σπανάκι 500g
- Τορτελόνι μπολονέζ 500g
- Τορτελόνι με προσούτο 500g
- Τορτελόνι με κρέας 500g...
...Η εταιρεία Cavallaro Prodotti Ortofrutticoli από το 1963 είναι ειδικευμένη στην παραγωγή και εμπορία οπωροκηπευτικών προϊόντων όπως κρεμμυδάκι, μαρούλι, κολοκύθα και μάραθο.
Από τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία με έδρα την Σκαφάτι, έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή και εμπορία σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο του κρεμμυδιού Nocerino.
Το "Κρεμμυδάκι Nocerino DOP" προέρχεται από τους βολβούς του είδους...
... Di Scodosia, όπου συνεχίζουμε την τέχνη της μεταποίησης γεωργικών προϊόντων. Εδώ, αφιερωνόμαστε στην προετοιμασία ημιτελών προϊόντων για τη βιομηχανία τροφίμων, εξασφαλίζοντας προϊόντα έτοιμα προς μαγείρεμα (1^ γκάμα προχωρημένη).
Προσφέρουμε μια ποικιλία φρέσκων προϊόντων, επεξεργασμένων με προσοχή και έτοιμων για βιομηχανική χρήση, διαθέσιμα σε πρακτικές σακούλες των 5 Kg:
Κολοκύθα: Διαθέσιμη...
...κολοκύθα και ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η γη. Οι πρώτες ύλες που επιλέγονται προσεκτικά καθαρίζονται, πλένονται, κόβονται, ΨΗΝΟΝΤΑΙ (ή μαγειρεύονται στο φούρνο), και ψύχονται: μέχρι να φτάσουν τη θερμοκρασία των +4°C. Τα ΨΗΤΑ συσκευάζονται σε βαρέλια με χωρητικότητα 220lt (100kg προϊόντος + 120l υγρού συντήρησης). Η λύση καθορίζεται από τον πελάτη που επιλέγει την γεύση που θέλει να δώσει...
... κολοκύθα. Μπορούμε να συσκευάσουμε για τους πελάτες σας καλάθια για εκδηλώσεις που μπορούν να προσφερθούν ή να εκτεθούν στις δραστηριότητές σας. Το αληθινό προϊόν Σικελίας σε απόσταση 0 χλμ και με τη γεύση της σικελικής γης.
...εστιατόριο ή πωλητή. Εκτός από το tortello di carne, αξίζει να δοκιμάσετε και το raviolo με φρέσκια ρικότα, το raviolo με ψάρι, το raviolo μεκολοκύθα, αλλά και με πατάτα και τις χορτοφαγικές παραλλαγές.
Διαθέτουμε σφραγίδα CEE για πώληση και μέγιστη προσοχή στην τήρηση του H.A.C.C.P, σεβόμενοι μια υπεύθυνη παραγωγή. Ελάτε να μας επισκεφθείτε και για λιανική πώληση, όπου θα βρείτε εξαιρετικές σάλτσες, λαζάνια, γεμιστά μύδια και πολλά άλλα...
Το Pastificio al Ponte παράγει τα παραδοσιακά τορτελίνι του Valeggio sul Mincio. Η φρέσκια ζύμη του Pastificio al Ponte χρησιμοποιείται για την παραγωγή μιας σειράς προϊόντων που αναδεικνύουν την γαστρονομική παράδοση της Βερόνας και της Μάντοβας: Κλασικά τορτελίνι με κρέας, τορτελίνι μεκολοκύθα, τορτελίνι με ρικότα και σπανάκι, τορτελίνι με ρικότα και κόκκινο ραντίχιο IGP.
... δημιουργήσει πολλά μπισκότα που δεν υπάρχουν στην αγορά αλλά είναι απίστευτα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Αυτό το υπέροχο χωριό βυθισμένο στο πράσινο, το Σ.Αρκαγγέλο, αποτελείται από χωριά από τα οποία η Bebba έχει ονομάσει τα μπισκότα. Ετοιμάζουμε μπισκότα με λικέρ κρασιού, με κρασί Boldrino, με κομμάτια σοκολάτας τυλιγμένα σε καστανή ζάχαρη, γεμιστά με καραμελωμένη κολοκύθα, μήλα και καραμελωμένα σταφύλια, μαύρη σοκολάτα και κρέμα τσίλι ανακατεμένα απαλά, καντούτσι και το αγαπημένο μας μπισκότο, το κλασικό Frollino με σκληρή αλλά απλή κρούστα, που ονομάζεται ακριβώς IL SEMPLICIOTTO.