...Μηχανές ιδανικές για εργαστήρια ή μικρές παραγωγές.
Μηχανές ιδανικές για εργαστήρια ή μικρές παραγωγές.
Μελετημένη τόσο για το μασάζ όσο και για το αλάτισμα κρεάτων όπως: προσούτο προς ψήσιμο, λευκά κρέατα, κ.λπ.
Επιπλέον, είναι δυνατή η χρήση της χάρη στα περιλαμβανόμενα αξεσουάρ για την ανάμειξη μπαχαρικών και/ή φαρμάκων.
Ηλεκτρική συσκευή ελέγχου με ηλεκτρονική ρύθμιση της ταχύτητας και ρύθμιση χρόνων κύκλων εργασίας μέσω PLC.
Σειρά ME-V με δυνατότητα κενού.
...Επιλογή που προκύπτει από την επεξεργασία καθαρών σταφυλιών Cannonau.
Μετά από μια ζύμωση με τις φλούδες για περίοδο 15/20 ημερών, ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 12 μήνες, ακολουθούμενη από άλλους 6 μήνες ωρίμανσης σε ξηρές φιάλες.
Έχει φωτεινό ρουμπινί χρώμα με έντονες βιολετί νότες, που προμηνύει φρέσκους αρωματισμούς μεσογειακής βλάστησης, δενδρολίβανο με νότες κόκκινων...
...Το Καποκόλο Καλαβρίας προέρχεται από την επεξεργασία του ανώτερου τμήματος του λαιμού του χοίρου και από ένα μέρος του ώμου. Τα κρέατα αλατίζονται και μασάζονται προσεκτικά στο χέρι και στη συνέχεια τοποθετούνται σε φυσικό έντερο και ωριμάζουν για περισσότερους από 90 ημέρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. Κατά τη διάρκεια της αλατοποίησης προστίθενται μπαχαρικά και αρωματικά βότανα τυπικά...
...Η Salsiccia Martinese είναι ένα τυπικό αλλαντικό της παραδοσιακής Πούλια, παρασκευασμένο με κρέας υψηλής ποιότητας και αρωματισμένο με τοπικά μπαχαρικά. Αυτό το αλλαντικό χαρακτηρίζεται από μια πικάντικη και αρωματική γεύση, που το καθιστά ιδανικό για να απολαύσετε μόνο του ή ως μέρος ενός πιάτου με αλλαντικά. Η salsiccia martinese είναι ένα χειροποίητο προϊόν, παρασκευασμένο σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους και με γνήσια υλικά. Η μοναδική του γεύση και η χειροποίητη επεξεργασία του το καθιστούν ένα προϊόν αριστείας της γαστρονομίας της Πούλια.
... κάτω, αποσπασμένη χειροκίνητα, περνά μέσα από κόσκινα σύμφωνα με την τοπική σικελική παράδοση και τελικά συσκευάζεται.
Ιδανική για να προσθέσει γεύση σε κρέατα, γεμιστά και στιφάδο.
Η χειροποίητη επεξεργασία είναι αυτό που επιτρέπει να διατηρηθούν ανέπαφες οι οργανοληπτικές και ευεργετικές ιδιότητες που καθιστούν αυτή τη μπαχαρική μοναδική και πολύ διαφορετική από αυτές που παράγονται βιομηχανικά. Οι μηχανικές επεξεργασίες που περιορίζονται στο ελάχιστο, επιπλέον, επιτρέπουν τη διατήρηση της δομής του εδάφους και της φυσικής θρέψης του φυτού.
... ελαίου σπόρων ηλίανθου. Μια ειδική κοκκοποίηση εξασφαλίζει άμεση διαλυτότητα, για μια μοναδική και αναγνωρίσιμη γεύση.
Ιδανικό για εξαιρετικούς ζωμούς, μπορεί επίσης να προστεθεί σε σούπες ή σάλτσες.
Για να αποκτήσετε έναν ευχάριστο βιολογικό ζωμό αποκλειστικά από λαχανικά, διαλύστε 4g Βιολογικού Λαχανικού Γρανουλάτου Bauer (1 κουταλάκι του τσαγιού) σε 250ml νερού και βράστε για μερικά λεπτά. Το προϊόν μπορεί να προστεθεί στα φαγητά (σούπες, μινεστρόνε, σάλτσες, ραγού, κρέατα, ψάρια, ριζότι, αυγά κ.λπ.) κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Με ένα νέο σφαγείο σύμφωνα με τις προδιαγραφές CE, η Aimaretti είναι μια βιομηχανία σφαγής χοιρινού κρέατος και παραγωγής ποιοτικών αλλαντικών και προσούτο. Η δραστηριότητα προσφέρει μια ευρεία επιλογή από αλλαντικά και εκλεκτά κρέατα, φρέσκα, γνήσια και σφαγμένα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές. Τα καλύτερα φρέσκα προϊόντα, εγγυημένα και χωρίς συντηρητικά, για να φέρνουν...
... tagliamandorle για ζαχαροπλαστεία και γαστρονομίες, κοπτικά λαχανικών και κοπτικά μοτσαρέλας, κοπτικά λάχανων, για ξενοδοχεία, εστιατόρια και καντίνες. Στρογγυλοποιητές και σπαστήρες για αρτοποιεία και πιτσαρίες. Η εταιρεία μας τοποθετεί ως στάνταρ σε όλες τις κοπτικές μηχανές που παράγει μια λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα με σκληρότητα 58-59 HRC, η επιφάνεια έχει μια πατενταρισμένη επεξεργασία που...
...Είμαστε στον "κατεψυγμένο κόσμο" εδώ και πάνω από 30 χρόνια και ασχολούμαστε με την επεξεργασία τροφίμων, κυρίως με βάση το ψάρι, αλλά και με τυρί, λαχανικά και κρέατα. Γεννηθήκαμε ως προμηθευτές της μάρκας FINDUS για τη βιομηχανία ψαριών και στη συνέχεια αναπτύξαμε τις δικές μας μάρκες και προϊόντα δημιουργώντας ένα δίκτυο πωλήσεων που εξυπηρετεί το κανάλι των σούπερ μάρκετ και τη μαζική εστίαση...
Η κρεοπωλείο Carlo Alberto ιδρύθηκε το 1997, για την επεξεργασία και εμπορία κρέατος αλόγου, και σύντομα γίνεται μια αναφορά στην περιοχή. Τα επόμενα χρόνια διευρύνει την προσφορά της σε άλλους τύπους κρέατος. Σήμερα, με την εμπειρία που έχει αποκτήσει, ο Carlo Alberto μπορεί να προτείνει τον εαυτό του ως μοναδικό συνομιλητή για να καλύψει τις πολλές ανάγκες του σύγχρονου και ενημερωμένου...