...Μονάδα αφιερωμένη στην κοπή και προετοιμασία όλων των τύπων κρέατος (βοοειδή, πρόβατα, χοίροι, κατσίκες κ.λπ.).
Σας προτείνουμε - κατά επιλογή - μια μονάδα που περιλαμβάνει :
- την περιοχή υποδοχής πρώτων υλών (κρέατα)
- την περιοχή κοπής & συσκευασίας
- την περιοχή μαγειρέματος (προαιρετικά)
- τον χώρο αποθήκευσης τελικών προϊόντων
- τον χώρο αποθήκευσης προμηθειών,
- την ντουλάπα...
...Είτε είναι ηλεκτρικής ενέργειας είτε αερίου, οι υπέρυθροι θάλαμοι χρυσίματος είναι τόσο ποικιλόμορφοι και συγκεκριμένοι όσο και οι εφαρμογές που τους ζητούνται. Η επεξεργασία θα ονομάζεται χρυσίωμα σε κρέμες, γκρατινάρισμα σε έτοιμα πιάτα, τήξη για τυριά (πίτσες, κροque-monsieur,…), κρούστα για ψωμιά, σιγοβράσιμο ή ψήσιμο γιακρέατα, καραμελοποίηση ή γλάσο για ζάχαρη και γλυκά…
Οι υπέρυθροι...
... διατηρούν όλα τα νόστιμα αρώματά τους.
Τα θρεπτικά συστατικά διατηρούνται ανέπαφα χάρη σε ελάχιστη επεξεργασία. Τα αμινοξέα, τα ένζυμα και τα μέταλλα διατηρούνται, γεγονός που είναι πολύ ευεργετικό για το έντερο και το πεπτικό σύστημα του σκύλου ή της γάτας σας. Αυτή η ίδια απουσία επεξεργασίας εξαλείφει την ανάγκη για επιβλαβείς συντηρητές.
Είτε η οικογένειά σας αποτελείται από σκύλους που κουνάνε την...
... αποδοτικότητα, βελτιωμένα τελικά προϊόντα και βελτιστοποιημένη λειτουργία των γεννητριών καπνού.
Παρουσιάζονται σε μορφή κομματιών ξύλου ή ξυλακίων για το κάπνισμα τροφίμων (κρέατα, αλλαντικά, ψάρια και τυριά).
Διατίθενται πέντε είδη ξύλου: οξιά, δρυς, έλατο, κερασιά και λεύκα.
Έχουν επίσης εφαρμογές στην ευγενή επεξεργασία κρασιών (με την ονομασία Best Oak), ως υποστηρικτικός παράγοντας για την καλλιέργεια μανιταριών και βλαστών, ως στρώματα για τρωκτικά και ερπετά (με την ονομασία Chipsi).
....","DÉGUSTATION":"Αυτό το Chardonnay παρουσιάζει μια όμορφη ρόμπα σε ζωντανό και λαμπερό κίτρινο με χρυσές ανταύγειες. Η μύτη προσφέρει έντονα αρώματα από εξωτικά φρούτα (ανανάς) και φρούτα με λευκή σάρκα (ροδάκινο, βερίκοκο, ...), συμπληρωμένα από καβουρδισμένες νότες και βανίλια. Η φρέσκια γεύση του και η πλούσια και κρεμώδης επίγευση του το καθιστούν τον ιδανικό σύντροφο για τα απεριτίφ σας, όπου μπορεί να σερβιριστεί με σαλάτες, λευκά κρέατα, ψάρι ή μια πιατέλα με φρέσκα τυριά. Σερβίρετε στους 10-12°C."}...
Η TOM PRESS προτείνει στους επαγγελματίες όλο τον εξοπλισμό για τη συντήρηση, την επεξεργασία τροφίμων και τη μαγειρική: Νο 1 για τους λάτρεις του σπιτικού.
Η TOM PRESS σχεδιάζει και διανέμει περισσότερες από 5.000 αναφορές εξοπλισμού και προϊόντων για τη συντήρηση, τη μαγειρική και την επεξεργασία τροφίμων. Με αυτόν τον εξοπλισμό, μπορείτε να παράγετε και να επεξεργάζεστε φρούτα και λαχανικά...