... (δηλαδή, σε ανόργαναάλατα) άνω του 0,95% αλλά κάτω του 1,30% του αλεύρου ολικής αλέσεως. Το IN3 ακολουθεί μια πορεία προσανατολισμένη στην αναζήτηση πιο φυσικών διαδικασιών: μέσω πιο χοντρών αλεσμάτων, διατηρούνται τα πιο πολύτιμα μέρη του σιταριού, που έτσι διατηρεί τις οργανοληπτικές του ιδιότητες, καθώς και τις ίνες από τα μέρη του φλοιού.
Αυτό το αλεύρι συνδυάζει εξαιρετικά διατροφικά χαρακτηριστικά με μεγαλύτερη ικανότητα επεξεργασίας από το αλεύρι ολικής αλέσεως, με αποτέλεσμα ένα τελικό προϊόν ρουστίκ, αρωματικό και λιωμένο, με έντονη γεύση και πιο σκούρο χρώμα.
... γεγονός ότι είναι φυσικά χωρίς γλουτένη, αλλά και από εκείνους που ακολουθούν χορτοφαγικές και vegan διατροφές, καθώς αποτελεί σημαντική πηγή πλούσιων φυτικών πρωτεϊνών. Αποτελείται κυρίως από ίνες και περιέχει ανόργαναάλατα όπως ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο και μαγνήσιο, βιταμίνη C, βιταμίνη A και βιταμίνες της ομάδας B, καθώς και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Στην Κεντρική Αμερική, αυτή η τροφή έχει αρχαία παράδοση και χρησιμοποιείται κυρίως στην παρασκευή γλυκών και σνακ ή για την παραγωγή, όπως με το καλαμπόκι, ποπ κορν αμάρανθου ή ακόμα και για να φουσκώσει.
...κεραμικών, χύτευσης ελαστικών και πλαστικών, σε ράβδους ή πλάκες συγκόλλησης και επιφάνειες ολίσθησης, με ιδιότητες αντικόλλησης, αντιδιαβρωτικές και χαρακτηριστικά καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα σύμφωνα με τους κανονισμούς της FDA; εφαρμόζονται επικάλυψεις ανθεκτικές σε φθορά, κρούσεις και για επαφή με ανόργαναάλατα, οργανικά οξέα, βάσεις, υδρογονάνθρακες και πολλούς διαλύτες.