... ανακυκλωμένο χαρτόνι με περιγραφή Limited Edition.
Απότην τέλεια συνδυασμένη αποκλειστικότητα και σχέδιο προέρχεται η Limited Edition, μια ειδική συλλογή περιορισμένων εκδόσεων προωθητικών ιδεών. Ένα νέο concept, εμπνευσμένο από τη σύντηξη premium αντικειμένων με τις τελευταίες τάσεις, σε παρτίδες περιορισμένων μονάδων, προσφέροντας μια μοναδική, αποκλειστική και αξέχαστη εμπειρία δώρου.
3 Αξεσουάρ
Ανοξείδωτος Χάλυβας
réf:1616
Αριθμός εκτυπωμένων περιοχών:4
Κωδικοί εκτύπωσης:F(1),L2...
...Κρέας από μάγουλα χοίρου. Δύο ώρες αργού μαγειρέματος με ένα ειδικό κρασίαπότην Κάντιθ που ονομάζεται Palo Cortado, αναμεμειγμένο με μια λεπτή σάλτσα μπεσαμέλ και καλυμμένο με ψίχουλα.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κροκέτες...
...Δοκιμάστε την πολύ ευρεία γκάμα μας από κρασιά υψηλής ποιότητας, μοναδικά διαφορετικά, απότην Μεσογειακή περιοχή υψηλού υψομέτρου. Η Ισπανία είναι ο #1 εξαγωγέας κρασιού παγκοσμίως. Το οινοποιείο μας κατατάσσεται ανάμεσα στα 100 καλύτερα στον κόσμο, καθώς και με πιστοποίηση ποιότητας IFS A+. 200+ διεθνή βραβεία.
...Ροζέ από το Sinner Wine - Ροζέ Κρασί
Εσοδεία 2021
Κρασίαπό το Τολέδο, Καστίγια-Λα Μάντσα, Ισπανία:
Ποικιλία Γκαρνάτσα - Αφρώδες Ροζέ Κρασί – Αλκοόλ 9%
Φτιαγμένο με επιλεγμένα σταφύλια με δεύτερη ζύμωση στη φιάλη όπου αποκτά φυσικούς αφρούς.
Οπτική φάση: Έντονο ροζ χρώμα, που αναδεικνύει τους φωτεινούς τόνους του.
Οσφρητική φάση: Το ροζέ κρασί μας από Γκαρνάτσα είναι ελαφρύ, φρέσκο και φρουτώδες.
Κρασιά απότηνΙσπανία...
...Το LOESS Verdejo προέρχεται από ένα αμπέλι της δημοτικής ενότητας Ρουέδα, Βαλλιαδολίδ, που φυτεύτηκε το 1998 και καλλιεργείται με σύστημα πέργκολας, και βρίσκεται μέσα στον κύκλο των 5 καλύτερων Verdejo σύμφωνα με την Δ.Ο. Ρουέδα.
Η οινοποίηση του γίνεται σε ανοξείδωτο χάλυβα και διατηρείται σε επαφή με τις λεπτές του οινολάσπες για να βελτιώσει τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά.
... προέρχεται από το σταφύλι BOBAL σε αργιλώδη εδάφη. Η ποικιλία Bobal μέσω της διαδικασίας αιμορραγίας εξελίσσεται δίνοντας ένα φρέσκο ροζέ κρασί με νότες από βατόμουρο και μούρα.Ροζέ Biovistabella
Στη νοτιοανατολική Ισπανία, μεταξύ Βαλένθια και Καστίλης βρίσκεται αυτό το terroir που προέρχεται από τις ποικιλίες Μακαμπέο-Μοσκατέλ που έχουν προσαρμοστεί με τα χρόνια δίνοντας ένα φρέσκο και φρουτώδες κρασί με εσπεριδοειδή νότες.
...Ολοκληρωμένες λύσεις διανομής ποτών στην Ισπανία και την Ευρώπη:
Η Install Beer είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, πώληση, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων διανομής ποτών, με έδρα τη Βαρκελώνη, Ισπανία, και κάλυψη υπηρεσιών σε όλη τη χώρα. Απότην ίδρυσή της, έχουμε εργαστεί για να προσφέρουμε εξατομικευμένες και υψηλής ποιότητας λύσεις για τη διανομή ποτών από βρύση σε πολλούς...
...Χρώμα: ένα ελκυστικό κρασί ρουμπινί κόκκινο.
- Αρώματα: έντονα αρώματα ώριμου φρούτου, κόκκινου φρούτου και μαγειρεμένου φρούτου που συνδυάζονται τέλεια με τις τυπικές πικάντικες και καπνιστές νότες απότην παλαίωση.
- Στόμα: πολύ νόστιμο και εκφραστικό στο στόμα. Μια γλυκιά είσοδος δίνει τη θέση της σε ένα μακρύ, φρουτώδες κρασί με καλή οξύτητα, που το ισορροπεί, προσφέροντας μια ευχάριστη φρεσκάδα. Έντονη επίγευση.
...Η κύρια δραστηριότητά μας είναι το εμπόριο χύμα και εμφιαλωμένων κρασιών. Τα κρασιά μας μπορούν να παραδοθούν ακατέργαστα, καθαρισμένα και φιλτραρισμένα, κρύα σταθεροποιημένα και έτοιμα προς εμφιάλωση κ.λπ. ... ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη μας.
Διοργανώνουμε επίσης φορτώσεις πλοίων από πολλαπλά λιμάνια όπως η Σεβίλλη, η Βαλένθια, η Μάλαγα κ.λπ. ...
Λειτουργούμε σε διάφορες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ισπανίας, κυρίως στην Εξτρεμαδούρα, τη Μάντσα, τη Βαλένθια κ.λπ. ... προμηθεύοντας όλα τα είδη κρασιών.
... της ονομασίας, η ποικιλία verdejo, που καταλαμβάνει τη μεγαλύτερη επιφάνεια. Είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στο ηπειρωτικό κλίμα και σε εδάφη με βότσαλα. Η εισαγωγή αυτής της ποικιλίας στην Ισπανία αποδίδεται στους μοζαράβες. Χωρίς να υπάρχουν γραπτές μαρτυρίες, πιστεύεται ότι η προέλευση αυτής της καλλιέργειας στην περιοχή αυτή χρονολογείται στον 11ο αιώνα, κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Αλφόνσου VI, που συμπίπτει με την επανακατοίκηση, επίσης από μοζαράβες, της λεκάνης του ποταμού Ντούερο.
... χειροκίνητη επιλογή στο χωράφι, τα σταφύλια αποσπαστήκαν και θρυμματίστηκαν, περνώντας μέσω αντλίας περιστρεφόμενης στο δοχείο παρασκευής, χωρητικότητας 9.000 κιλών. Μέγιστη θερμοκρασία ζύμωσης 26 βαθμοί Κελσίου. Αποστάχθηκε μετά από 15 ημέρες ζύμωσης/μασίματος, απορρίπτοντας το κρασί που προήλθε απότην πίεση.
Σημείωση γευσιγνωσίας του Kosher Herenza Crianza:
Χρώμα πολύ καλυμμένο κεράσι, με μπορντό άκρη. Πολύ έντονο άρωμα, με ώριμο φρούτο, κρεμώδη δρυ, μπαχαρικά και κακάο. Στο στόμα είναι νόστιμο, σάρκινο, με ώριμα τανίνες και πολύ μακρύ. Ένα σπουδαίο κρασί με σπουδαίο μέλλον.
...Barricas de madera de roble americano o francés με χωρητικότητα 225L που έχουν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως με κόκκινο κρασί. Κατάλληλες για να ξαναχρησιμοποιηθούν για την ωρίμανση αλκοολούχων ποτών, μπύρας, κρασιού ή ξυδιού.
Δουλεύουμε με πελάτες που χρησιμοποιούν αυτές τις χρησιμοποιημένες βαρέλες για την παραγωγή των ποτών τους.
Διαθέτουμε επίσης δέστρες ή μεταλλικές βάσεις για την αποθήκευσή τους σε αποθήκη ή αποστακτήριο.
Πραγματοποιούμε αποστολές απότηνΙσπανία σε όλο τον κόσμο με φορτηγά ή πλήρη κοντέινερ.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
...Τα Frizzantes είναι φρουτώδη ποτά που παρασκευάζονται απόκρασί, με έντονο άρωμα και χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Είναι ολοένα και πιο παρόντα στο τραπέζι μας κάθε μέρα.
Είναι απαραίτητο να τα σερβίρουμε πολύ κρύα για να απολαύσουμε όλη τους τη γεύση.
Ελαφριά αφρώδη κρασιά με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ (5.5%). Έρχονται σε γυάλινες φιάλες με φυσικούς φελλούς για να διατηρούν την πίεσή τους.
...Πολύ κατάλληλο ως ορεκτικό με φουά γκρα, μπλε τυριά, πατέ και μαροκινές πίτες. Επίσης με επιδόρπια, πιόνες, ζαχαροπλαστική, τούρτες και κρέμα καταλάνα.
Ο Anchurón βρίσκεται στην ισπανική επαρχία της Γρανάδας. Οι αμπελώνες εκτείνονται στις παρυφές της Σιέρα Νεβάδα, του Εθνικού Πάρκου Σιέρα ντε Χουέτορ και του Εθνικού Πάρκου Σιέρα ντε Μπάθα, σε μέσο υψόμετρο 1.000 μέτρων πάνω απότην επιφάνεια της...
...Ζυμωμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.
Φτιαγμένο από κόκκινα σταφύλια, Zinca d'Anfora Tinto, ή από λευκά σταφύλια, Zinca d'Anfora Blanco. Συλλέγονται με το χέρι αργά και ζυμώνονται σε σταθερή θερμοκρασία 28 βαθμών για το κόκκινο και 22 βαθμών για το λευκό.
Αφού ολοκληρωθεί η αλκοολική και η μαλολακτική ζύμωση, το κρασί μεταφέρεται σε χειροποίητους πήλινους αμφορείς, όπου θα ωριμάσει, προσφέροντας μεγαλύτερη δομή και επιτρέποντας στα αρώματά του να εξελιχθούν χωρίς την προσθήκη ξύλου.
...Το Lussory White προέρχεται από τις ποικιλίες σταφυλιών Airen, οι οποίες συνδυάζουν τη γλυκύτητα και το άρωμα της προέλευσής τους με την πυκνότητα που απαιτείται για να κάνει αυτό το κρασί μια φανταστική συνοδεία.
Είναι προσεκτικά παρασκευασμένο ώστε η περιεκτικότητα σε αλκοόλ να αφαιρείται λίγο πριν την εμφιάλωση, διατηρώντας τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά, αφαιρώντας μόνο το αλκοολικό και...
...ΓΡΑΔΟ ΑΛΚΟΟΛ
13%
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ
Αυτό το κρασί έχει παρασκευαστεί από μια προσεκτική επιλογή αμπελώνων της ποικιλίας Verdejo που αναπτύσσονται σε εδάφη καλύτερα προσαρμοσμένα στις αμπελουργικές τους χαρακτηριστικές. Έτσι διασφαλίζεται μια πλήρης ωρίμανση με την οποία η ποικιλία αναδεικνύει τις φυτικές της νότες ενισχύοντας τη φρουτώδη πλευρά της.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτο χάλυβα σε...
...Η Loli Goldoli, πάντα στην αναζήτηση των πιο ικανοποιητικών γαστρονομικών απολαύσεων, ανακάλυψε αυτό το ξύδι που παράγεται από τον 19ο αιώνα στην περιοχή Moriles, στην επαρχία της Κόρδοβα (Ανδαλουσία) και έχει την ευχαρίστηση να το μοιραστεί ακριβώς με εκείνους τους ουρανίσκους που απαιτούν από τα καρυκεύματά τους μια ευγενή γεύση και μια ισχυρή προσωπικότητα.
Αυτό το ξύδι, με μειωμένη οξύτητα, διατηρεί χαρακτηριστικά που θυμίζουν το ελαφρύ κρασίαπό το οποίο προέρχεται.
...ΤΟΣΟ ΦΥΣΙΚΟ ΟΣΟ ΕΣΥ
Τόσο φυσικό όσο ο μούστος του σταφυλιού που μόλις έχει πιεστεί. Όταν αρχίζει η ζύμωση, είμαστε σε θέση να τη σταματήσουμε φυσικά με κρύο, πετυχαίνοντας χαμηλή αλκοολική περιεκτικότητα 5,5 % Alc. και μια δόση φυσικού διοξειδίου του άνθρακα. Είναι κάτι καινοτόμο και εξαιρετικό που προσελκύει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους που μαγεύονται απότην εξαιρετική του γεύση.
“ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΡΙΖΑΝΤΕ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ 2017”...
...Χειροποίητες βαρέλες από επιλεγμένο ξύλο ισπανικής δρυός, που έχει στεγνώσει φυσικά για τουλάχιστον 36 μήνες από τα καλύτερα δάση του βόρειου τμήματος της Ισπανίας, θα προσφέρουν στο κρασί σας όλη τη μαλακότητα και την αρωματική κομψότητα που διαθέτει αυτός ο ιδιαίτερος τύπος ξύλου. Δίνουμε στον καταναλωτή την επιλογή να επιλέξει τον τύπο καψίματος για να προσαρμόσει τη βαρέλα στις ανάγκες του.
...Εκλεπτυσμένο με σταφύλια της ποικιλίας verdejo, 100%. Παραδοσιακή διαδικασία και έλεγχος της ζύμωσης σε βαρέλια απότην Μπορντό. Κρασί με όμορφο χρώμα κίτρινο άχυρο, με πράσινες αποχρώσεις. Ξεχωρίζουν τα καθαρά και έντονα ποικιλιακά αρώματα από μάραθο και μήλο, με υπονοούμενα τριτογενών αρωμάτων (από το νέο ξύλο) βανίλιας και ξηρών καρπών χωρίς ψήσιμο.
Αποστολές στην ηπειρωτική χώρα. Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60€.
...Λευκό κρασί 11% Vol. Μάρκα: Viñedos da Queimada.
Αυτό το κρασί προέρχεται από φυτείες που βρίσκονται στην όχθη του ποταμού Μίνιο.
Η εξαιρετική του ποιότητα αποδείχθηκε με την απονομή της αναγνώρισης ως η πρώτη Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης.
Οι αυτόχθονες ποικιλίες Torrontés και Treixadura προσδίδουν σε αυτό το λευκό κρασί ειδικά χαρακτηριστικά νεότητας και φρεσκάδας.
"Viñedos da Queimada"...
...παρουσιάζουμε ένα μαύρο βερμούτ που παρασκευάζεται απότην παλιά μας συνταγή και περιέχει πολλές βότανα και μπαχαρικά, όλα προερχόμενα από βιολογική καλλιέργεια.
Στη μύτη, αντιλαμβανόμαστε αρώματα πορτοκαλιού και μπαχαρικών όπως το κυπαρίσσι και η κανέλα. Στο στόμα, είναι ελαφρώς όξινο και πολύ εσπεριδοειδές, καθώς η φλούδα πορτοκαλιού του δίνει αυτή την αίσθηση. Επιπλέον, στη σύνθεσή του περιλαμβάνονται λευκό κρασί Μαλβασία, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, κυπαρίσσι και κανέλα, καθώς και βοτανικά και βότανα από τη μεσογειακή περιοχή.
...OLOROSO - CASTILLO DE GUZMÁN
FICHA ΤΕΧΝΙΚΗ: Ονομασία προέλευσης:
DOP Jerez-Xérès-Sherry
Σύνθεση:
100% Palomino
Οινοποίηση:
Κρασίαπό σταφύλια Palomino που αποκτάται από το παραδοσιακό σύστημα λευκού και κρυάδας. Ωριμάζει σε βαρέλια αμερικανικής δρυός. Η οξειδωτική ωρίμανση συμβαίνει πολύ αργά χάρη στη θερμοκρασία και την υγρασία που επικρατούν στην κάβα.
Αλκοολικός βαθμός: 18,5o Όγκος: 50cl
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Όψη: χρώμα κεχριμπαρένιο
Άρωμα: Έντονο άρωμα ξηρών καρπών.
Γεύση: Επίμονη και ευρύχωρη γεύση.
... ιστορία της μάρκας μέχρι σήμερα.
Το Espinaler Vintage Black Vermouth είναι ένα vermouth που χρησιμοποιεί παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής. Περισσότερα από 80 αρωματικά βότανα μαλακώνονται με ένα υψηλής ποιότητας ξηρό κρασί που του δίνει μια μοναδική γεύση. Από τα περισσότερα από ογδόντα αρωματικά, μπορούμε να επισημάνουμε φυτά όπως η Κρητική Δίκταμος, η Κίνα και η Αρτεμισία η κοινή. Το Espinaler Red Vintage vermouth παρουσιάζεται σε διαφανή φιάλη εκτυπωμένη σε μαύρο χρώμα με διάφορα εταιρικά μοτίβα και σε μορφή 50 cl και 15% vol.
Μέγεθος: 1L, 50cl...
...Λαχταριστά πακέτα και καλάθια Χριστουγέννων από 11€ (πλέον ΦΠΑ) για Επιχειρήσεις. Διανέμουμε σε όλη την ηπειρωτική χώρα. Εξαιρετική σχέση Ποιότητας/Τιμής.
Το Χριστουγεννιάτικο Πακέτο είναι ιδανικό για Επιχειρήσεις, παρουσιασμένο σε προσεγμένο κουτί από χαρτόνι με χερούλια και χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.
Το Πακέτο περιλαμβάνει:
- Μπουκάλι Cava Jaume Serra Brut Nature 75cl
- Μπουκάλι Κόκκινο...
...Η ελιά mojo picón ανήκει στην ποικιλία ελιών verdial. Στις ελιές El Cortijo, έχουμε επιδιώξει να διατηρήσουμε στο μέγιστο την παραδοσιακή συνταγή του mojo picón από τα Κανάρια Νησιά. Γι' αυτό, η σάλτσα των ελιών μας, εκτός από τη βάση της που περιλαμβάνει νερό, αλάτι και λευκό κρασί, έχει προστεθεί:
- Σκελίδες σκόρδου
- Καυτερές πιπεριές
- Κύμινο
- Γλυκιά πάπρικα
- Καυτερή πάπρικα
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο...
...Ο έμπειρος μελισσοκόμος Άλβαρο Γκαρίδο ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια την παραγωγή υδρομελιού, ενός παραδοσιακού αλκοολούχου ποτού της σκανδιναβικής κουλτούρας και συνδεδεμένου με τον κόσμο των Βίκινγκς, το οποίο προτείνεται ως μια πιθανή εναλλακτική λύση στο γλυκό κρασί. Μέσα από μια συνεχή πειραματική διαδικασία, αποτέλεσμα της έμφυτης περιέργειας και της παθιασμένης αφοσίωσής του, έχει...
... πηγαίνουμε στο Utiel για να επισκεφτούμε ένα οινοποιείο - μπαίνουμε στους αμπελώνες και θα μας δείξουν πώς παρασκευάζουν τα κρασιά τους. Φυσικά, ολοκληρώνουμε την επίσκεψη με μια γευστική δοκιμή από τα καλύτερα κρασιά τους.
Στο χωριό Utiel θα απολαύσουμε ένα νόστιμο μεσημεριανό γεύμα (με περισσότερο κρασί...) σε ένα εστιατόριο του χωριού.
Η ξενάγηση μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας επιθυμίες, με περισσότερα οινοποιεία, ένα γκουρμέ μεσημεριανό γεύμα αντί για ένα γεύμα του χωριού, και μπορεί επίσης να γίνει προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρικό καροτσάκι (το περιεχόμενο θα τροποποιηθεί).