...Ένα από τα πιο ευγενή κομμάτια των δειγμάτων μας, έτοιμο να ανοιχτεί και να καταναλωθεί. Η 100% Ιβηρική Bellota Presa από την Castro y González είναι μια απόλαυση για τον ουρανίσκο.
...Κέντρο από αποκομμένο μπούτι μιας μακρόστενης και κομψής μορφής, με λεπτό κόκαλο. Παρουσιάζει ροζ χρώμα, εξαιρετική γεύση, βαθύ άρωμα και μαλακό λίπος.
Χειροποίητα κομμάτια, χαμηλά σε αλάτι και με ωρίμανση 24-30 μηνών.
Διαδικασία Παρασκευής: Ζεστό κόψιμο, ψύξη, κοπή σε σχήμα V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ξεκούραση σε αποθήκη.
Συστατικά: Ιβηρικό μπούτι από βελανίδια, Αλάτι
Βάρος: 1,400 Kg...
...Επιλεγμένο 100% ιβηρικό φιλέτο βελανιδιάς (μύς erector spinae), είναι ένα από τα πιο ευγενή κομμάτια του ιβηρικού χοίρου. Εκτιμώμενο βάρος ανά κομμάτι: 1 κιλό.
Βάρος: 1 Kg...
Αναβάθμιση ξύλου από βελανιδιά που προέρχεται από τις δασικές εκτάσεις της Λεδέσμα. Παράγουμε ξύλο βελανιδιάς, ξυλοκάρβουνο βελανιδιάς, θραύσματα και μπρικέτες. Ξύλο βελανιδιάς χονδρικής, κόβουμε στις επιθυμητές διαστάσεις. Φυσική ξήρανση για δύο χρόνια. Ξυλοκάρβουνο για μπάρμπεκιου χύμα, σε περιπτώσεις 5 και 20 Kg, ειδικό για κάρβουνα και ψησίματα. Σίκο: ξυλοκάρβουνο σε μικρά κομμάτια, ειδικό...
...Μόνο έτσι επιτυγχάνεται η καλύτερη ποιότητα. Αν θέλεις να ανακαλύψεις πώς να καταλάβεις αν ένα ζαμπόν είναι ιβηρικό βελανιδιάς ή από σιτηρέσιο, έχεις φτάσει στο σωστό μέρος, γιατί στην Jamones Luna θα σου δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Το πρώτο που πρέπει να έχεις υπόψη είναι ότι και τα δύο κομμάτια προέρχονται από ιβηρικά ζαμπόν, αλλά τα ζαμπόν από σιτηρέσιο προέρχονται από χοίρους...