Ισπανία, Guijuelo-Salamanca
...Προϊόν που παρασκευάζεται από την οπίσθια άκρη, κομμένη στο επίπεδο της σύμφυσης ισχιοpubiana, με πόδι και κόκαλο, που περιλαμβάνει το ακέραιο οστεομυϊκό κομμάτι. Προέρχεται από ενήλικα χοίρους, που τρέφονται σε ελεύθερη βοσκή για 3-4 μήνες με βάση βελανίδια, χόρτα και υπολείμματα. Υποβάλλεται στη διαδικασία αλατίσματος και ωρίμανσης. Συστατικά: Χοιρινό ζαμπόν από βελανίδια ιβηρικού τύπου και...
Χαρτοφυλάκιο (43)
Ισπανία, SEVILLA
Στην ACCS Agriculturas, είμαστε χονδρέμποροι που ειδικεύονται στην παραγωγή, αποθήκευση και διανομή άχυρου και ζωοτροφών, με ισχυρή πορεία από το 2003 στον τομέα της κτηνοτροφίας. Διαθέτουμε εγκαταστάσεις 33.000 τετραγωνικών μέτρων, που περιλαμβάνουν 2.800 μέτρα αποθηκών, ζυγαριά και γραφεία στον ίδιο χώρο, γεγονός που μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά τις λειτουργίες μας τόσο σε εθν...
Ισπανία, Aigüeta (cabanes)-Girona
...Ο Δακτύλιος Γλομεράτα είναι ένα από τα καλύτερα και πιο παραγωγικά γρασίδια για βοσκοτόπια. Εξαιρετικό για κοπή και επίσης για βοσκή. Πολύ ζωηρός και ανθεκτικός, παράγει ένα πολύ άφθονο και ψηλό χόρτο, νόστιμο για τα ζώα, ειδικά αν δεν το αφήσουμε να σκληρύνει. Για σπορά τόσο σε υγρά όσο και σε ξηρά εδάφη, καθώς έχει ειδική αντοχή στην ξηρασία χάρη στο ριζικό της σύστημα, που είναι συμπαγές και βαθύ. Η βέλτιστη απόδοσή της παρατηρείται σε πλούσια, βαθιά και αργιλώδη εδάφη.
Χαρτοφυλάκιο (182)
Ισπανία, Guijuelo (salamanca)
... αρωμάτων των ωριμασμένων προϊόντων. Παραμένουν στην κάμαρα αλατίσματος μία ημέρα για κάθε κιλό βάρους του φρέσκου κομματιού, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, μεταξύ 3º και 5º Κελσίου, και με σχετική υγρασία μεταξύ 75% και 85%. Ράτσα: 50% Ιβηρικός Διατροφή: Ελεύθερη βοσκή Ετικέτα: Πράσινη Ενεργειακή αξία: 318Kcal / 1323KJ Λίπη: 22.1 g Κορεσμένα λίπη: 6.94 g Υδατάνθρακες: < 0,9 g Σάκχαρα: < 0,5 g Πρωτεΐνες: 28.8 g Αλάτι: 3.22 g...
Ισπανία, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Είμαστε παραγωγοί από τα καλύτερα ζαμπόν, παλέτες και αλλαντικά ιβηρικής προέλευσης. Διαθέτουμε δικές μας εκτάσεις, αίθουσες κοπής και ξηραντήρια στο Χαμπούγκο (Ουέλβα). Προσφέρουμε ζαμπόν από βελανίδια, από ελεύθερη βοσκή και από εκτροφή, αλλαντικά δικής μας παραγωγής και φρέσκο και κατεψυγμένο κρέας ιβηρικού χοίρου.
Ισπανία, Ourense
Βοσκή που βρίσκεται μεταξύ της περιοχής του Ριμπέιρο και της Ριμπέιρα Σάκρα. Παρασκευάζουμε κρασιά με παραδοσιακό τρόπο, σεβόμενοι το περιβάλλον και χρησιμοποιώντας φυσικά λιπάσματα. Από τη σοδειά του 2013 θα μπούμε στην ονομασία προέλευσης κρασιά της γης του Βαλ ντο Μίνιο. Τα κρασιά μας, που είναι δημιουργημένα με παραδοσιακό τρόπο σε δεξαμενές που δεν ξεπερνούν τα 2500 λίτρα, στη συνέχεια ωριμάζουν σε βαρέλια των 300 λίτρων. Οι σταφίδες προέρχονται από την ιδιοκτησία μας, το Κότο Σάντα Μάρτα, και λιπαίνονται με φυσικά λιπάσματα.
Ισπανία, Badajoz
... ιβηρικό από βελανίδια, 100% βελανίδι, από ελεύθερη βοσκή ή από ιβηρική εκτροφή. Στη σημερινή εποχή, τα περισσότερα γκουρμέ προϊόντα συνοδεύονται από πιστοποιητικά και ετικέτες που διασφαλίζουν την προέλευσή τους. Στο Elige Tu Ibérico έχουμε δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο σύστημα αναγνώρισης για ιβηρικά ζαμπόν, που αναγνωρίζει τόσο την ποιότητά τους όσο και την προέλευσή τους. Αν θέλετε τα ζαμπόν σας να αναγνωρίζονται για την ποιότητά τους, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και προσθέστε αξία στο προϊόν σας.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play