Η παραγωγή του προσούτο και του culatello Rosa dell'Angelo είναι ειδική ήδη από την προέλευση. Τα κρέατα έχουν διαφορετική ποιότητα, λόγω του τύπου εκτροφής σε εξωτερικούς χώρους και της αρχαίας επεξεργασίας που γίνεται αποκλειστικά με το χέρι, με μόνο αλάτι και μακρά ωρίμανση. Οι μαύροι χοίροι μας από αρχαίες φυλές που σχεδόν έχουν εξαφανιστεί είναι ελεύθεροι να βόσκουν στα δάση. Ελεύθεροι κάτω α...
Η επιχείρηση βρίσκεται στη Σαβίνα Ρομάνα, στον δήμο Μοντελιμπρέττι. Εκτρέφονται περίπου τριακόσιες κατσίκες ράτσας Μαλτέζικης. Η διατροφή βασίζεται στη βοσκή της επιχείρησης, σε χόρτο και σε ζωοτροφές χωρίς ΓΤΟ με βάση το καλαμπόκι και το κριθάρι. Η κατσίκες Μαλτέζικης ράτσας προσαρμόζονται καλά στο περιβάλλον μας και παράγουν γάλα κατάλληλο για μεταποίηση. Η μέτρια παρουσία οσμής και γεύσης από...
... από αυτούς τους χοίρους που εκτρέφονται σε ελεύθερη βοσκή μεταφέρονται για μακρά ωρίμανση στην αρχαία κάβα του '500 που έχει σκαφτεί στα αρχαία τείχη της Radda in Chianti. Εξαιρετικά είναι επίσης: το ρολό γαλοπούλας, η αρνίσια και η πορκέτα που κόβονται έτοιμα για να απολαυστούν.
Παραγωγή βιολογικών τυριών χειροποίητης παραγωγής που διεξάγεται με βιολογικές μεθόδους από το 1994. Η φάρμα εκτείνεται σε έκταση 105 εκταρίων, που αποτελείται από καλλιεργήσιμες εκτάσεις και βοσκοτόπια, όλα αφιερωμένα στη διατροφή των προβάτων που εκτρέφονται αποκλειστικά σε βοσκή.