MOLINO MAGRI - ΑΛΕΥΡΑ, ΗΜΙΤΕΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
Η Molino Magri, ιδρυθείσα το 1929 και εδρεύουσα στο Marmirolo, Mantova, μεταφέρει από πατέρα σε γιο για πέντε γενιές την αγάπη για την Τέχνη της Άλεσης.
Η Molino Magri είναι μια αλευροποιία που, από την επεξεργασία επιλεγμένου μαλακού σίτου, παράγει μια ευρεία γκάμα αλευριών επαγγελματικής χρήσης για αρτοποιία, ...
...
αριθ. 89 (10 mm) για μακαρόνια,
spoglia 2x85 mm φύλλο ζυμαρικών,
Η μηχανή συμμορφώνεται με τις κανονιστικές διατάξεις "CE" που ισχύουν σχετικά
με την ασφάλεια και την υγιεινή.
Κάτω ανεμιστήρας για γρήγορη ξήρανση των ζυμαρικών κατά την έξοδο.
Αυτή η μηχανή έχει σχεδιαστεί για την παραγωγή ζυμαρικών από
πρώτες ύλες όπως αλεύρι σκληρού ή μαλακού σίτου με
προσθήκη νερού και/ή αυγών...
...25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης είναι 25-27 C για 10 λεπτά αργή, 7 λεπτά γρήγορηζύμωση. Για 1η ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η ζύμωση, χρειάζονται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.