Η εταιρεία CAMEO EUROPE είναι ειδικευμένη στην παραγωγή και διανομή μήλων. Είμαστε παρόντες σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, από την καλλιέργεια μέχρι τη συσκευασία και τη διανομή, καθώς και στη διαφήμιση στο σημείο πώλησης.
...επιλεγμένα για τις ικανότητές τους. Έχουν ήδη αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους στους διάσημους αμπελώνες της Γκιρόνδης. Η εξάντληση των εδαφών, η χρήση χημικών λιπασμάτων και η μηχανική καλλιέργεια έχουν καταστρέψει τη δομή των εδαφών και έχουν προκαλέσει χρόνιες ασθένειες στους αμπελώνες. Οι λύσεις της Agrilor είναι επομένως προσαρμοσμένες σε κάθε κατάσταση, και προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα που ανταποκρίνεται σε κάθε πρόβλημα.
Η εταιρεία Terraroma ειδικεύεται από τη δεκαετία του 1900 στην καλλιέργεια αμυγδάλου στην πεδιάδα του Valensole. Χάρη στην τεχνογνωσία της που μεταφέρεται μέσα από τις γενιές, η εταιρεία κατάφερε να γίνει ένας από τους ηγέτες στη Γαλλία σε αυτόν τον τομέα.
Το Domaine du Père Caboche είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στον αμπελώνα του Châteauneuf-du-Pape και συνεχίζεται από πατέρα σε γιο εδώ και τέσσερις αιώνες. Η ιστορία του είναι πάντα στενά συνδεδεμένη με την καλλιέργεια και τον πολιτισμό του αμπελιού και του κρασιού. Παλαιότερα, τα μέλη της οικογένειας BOISSON είχαν δύο επαγγέλματα ταυτόχρονα: Αμπελουργός και Σιδηρουργός. Το όνομα...
Από το 2016, παράγουμε υψηλής ποιότητας Σπιρουλίνα με 0 ρίσκο και 100% ασφάλεια. Η καλλιέργεια πραγματοποιείται σε κλειστές γυάλινες θερμοκήπια, σε ένα περιβάλλον και νερό πλήρως ελεγχόμενο. Το νερό είναι καθαρισμένο για να διασφαλίσει την απουσία βαρέων μετάλλων, τοξινών και φυτοφαρμάκων. Τα μέταλλα που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη της σπιρουλίνας είναι πιστοποιημένα για ανθρώπινη...
...Τα υδροπονικά μας κιτ είναι απόλυτα συμβατά με τις τρέχουσες τάσεις που είναι η υγιεινή καλλιέργεια και η παραγωγή από μόνοι μας. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στη Γαλλία. Σε συνεργασία με ένα ΕΣΑΤ, δηλώνουμε μια ισχυρή ανθρώπινη διάσταση που σχετίζεται με τις αξίες μας. Καθιστούμε την υδροπονία προσβάσιμη σε περισσότερους ανθρώπους μέσω της καλύτερης αναλογίας ποιότητας / τιμής στην αγορά χάρη...
... Varois. Υπάρχουν 8 αναφορές στη γκάμα: 3 ροζέ, 2 λευκά, 3 κόκκινα. Καλλιεργούμε την αριστεία και την αυθεντικότητα με τη θέληση να βελτιώνουμε συνεχώς τις πρακτικές μας και την ποιότητα των κρασιών μας: η καλλιέργεια του αμπελιού γίνεται με βιολογικές μεθόδους (μετάβαση σε βιολογική καλλιέργεια το 2019), προάγουμε την ανάπτυξη ενός ζωντανού και ευεργετικού οικοσυστήματος γύρω από το αμπέλι, κυρίως...
Το Domaine de JACQUIOT στην Πλασσάκ είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς οικογενειακής παράδοσης που διαρκεί πάνω από 6 γενιές, όπου η καλλιέργεια του αμπελιού και των φρούτων έχει πάντα αποτελέσει αντικείμενο ιδιαίτερης προσοχής.
Το Domaine de JACQUIOT παράγει μια γκάμα Κονιάκ: XO, VSOP και Fine Cognac, καθώς και μια σειρά από λικέρ υψηλής ποιότητας από μαύρη σταφίδα, ροδάκινο, σμέουρο, άγρια φρούτα...
... δεσμευμένοι στην καλλιέργεια της αριστείας. Πίσω από αυτή την φαινομενική απλότητα, η πραγματικότητα είναι εντυπωσιακή. Μετά από αυστηρή επιλογή των σπόρων, μια πολύπλοκη αλυσίδα ικανότητας, τεχνολογίας και ποιότητας είναι σε λειτουργία, για να επιτρέψει στο καλαμπόκι μας να γίνει αυτός ο κόκκος έτοιμος να εκραγεί στις κουζίνες σας.
... καλλιέργειας για παραγωγή νεαρών φυτών in vitro. Εργαστήριο παραγωγής φοινίκων. Καλλιέργεια σε τραπέζια σε θερμοκήπιο. Θάλαμος βλάστησης σε καρότσι. Θάλαμος καλλιέργειας in vitro οσπρίων. Θάλαμος καλλιέργειας αμπέλου. Φυτοτρόπιο με περιστρεφόμενους δίσκους. Καλλιέργεια σε πλάκες Petri. Κατασκευαστής οριζόντιας κλιματικής θαλάμου. Κατασκευαστής κάθετης κλιματικής θαλάμου μεγάλης χωρητικότητας. Κλιματική θαλάμου με περιστρεφόμενους δίσκους και σύστημα ανάδευσης. Θερδυναμικοί αφυγραντήρες για ξήρανση σπόρων.
... (χωρίς φυτοφάρμακα, χωρίς ιονισμό, κ.λπ.). Πολλά άλλα προϊόντα προέρχονται από συλλογή και όχι από καλλιέργεια. Έχουμε επιλέξει προϊόντα που προέρχονται από κοντινές διαδρομές. Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται χειροκίνητα, συσκευάζονται σε ενισχυμένη kraft σακούλα και σφραγίζονται, πρακτική και αισθητική, κλείνουν αεροστεγώς με φερμουάρ, με μικρό παράθυρο για να βλέπετε το προϊόν (όμορφο και...
... φυτοφάρμακα. Από το 1996, γοητευμένοι από την περιοχή, οι Ερίκ και Ιζαμπέλ Περέ, Ελβετοί αμπελουργοί, που είναι επίσης παθιασμένοι με τη βιολογική καλλιέργεια, αναλαμβάνουν τον τομέα και τον αναδιαρθρώνουν σταδιακά για να τον κάνουν ένα από τα κοσμήματα της ονομασίας.
Βρισκόμενος στις καμπύλες της κοιλάδας του Λοτ, ο αμπελώνας 60 εκταρίων του CLOS LA COUTALE εκτείνεται σε αλλουβιακές τα terraces και σε ασβεστολιθικές καταπτώσεις, ιδιαίτερα ευνοϊκές για την καλλιέργεια της αμπέλου. Η ποικιλία του CLOS LA COUTALE αποτελείται από δύο ποικιλίες. Από τη μία πλευρά, το MALBEC, που είναι η βασική ποικιλία με 80%, προσφέρει χαρακτήρα χάρη στην πλούσια χρωστική του και την τανίνη του. Από την άλλη πλευρά, το MERLOT με 20% μαλακώνει τη σκληρότητα της νεότητας του Cahors και ενισχύει το μπουκέτο του.
Από το 1902, η Maison ANTOINE MOUEIX είναι ειδικευμένη στην παραγωγή και διανομή κρασιών Bordeaux. Η επιχείρηση περιστρέφεται γύρω από την ιδιοκτησία, το πάθος και το κύρος. Η Maison ANTOINE MOUEIX είναι ιδιοκτήτρια δύο κάστρων που της επιτρέπουν να διαθέτει αρκετές εκτάσεις αμπελιών που βρίσκονται σε εδάφη κατάλληλα για την καλλιέργεια της αμπέλου.
Ο αμπελώνας Mas de Cadenet διαθέτει ένα terroir, ένα κλίμα και συγκεκριμένες ποικιλίες σταφυλιών που τον κατατάσσουν στην AOC Sainte Victoire. Η φροντίδα που δίνουμε στην καλλιέργεια των αμπελιών μας και στην οινοποίηση μας αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για αριστεία.
Η εταιρεία MONCETS ειδικεύεται στην παραγωγή κρασιών MONTAGNE SAINT EMILION και LALANDE DE POMEROL. Η MONCET SAS κατέχει το κάστρο MONCETS και το κάστρο LA BASTIDETTE. Ο αμπελώνας είναι περίπου 40 ετών, με τα κύρια ποικιλία σταφυλιών να είναι το Merlot στο 70% και το Cabernet Franc στο 30%. Με σεβασμό προς το περιβάλλον, η καλλιέργεια που εφαρμόζεται στον αμπελώνα είναι μια λογική καλλιέργεια.
Η εταιρεία Autran et Mab είναι ειδικός στην καλλιέργεια λαχανικών, κατασκευάζει και εμπορεύεται θεριστικές μηχανές για όλα τα λαχανικά, ψεκαστήρες και ατμοποιητές στη Γαλλία καθώς και στο εξωτερικό. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία είναι αναγνωρίσιμη για τις εξατομικευμένες κατασκευές της. Η επιχείρηση μπορεί να πραγματοποιήσει, χάρη στο γραφείο μελετών της, σχεδιασμούς προϊόντων ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών της.
...Οι ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΟΥ CANCAVE περιλαμβάνουν το Château le Cône, το Château La Voile d'Or και το Château Marquis de Vauban. Κάθε ένας από τους αμπελουργούς αυτών των κάστρων εργάζεται με παραδοσιακό τρόπο: καλλιέργεια του εδάφους, επιλεκτική συγκομιδή, οι κάβες πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής. Ο στόχος των ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ ΤΟΥ CANCAVE είναι να παράγουν ένα φυσικό κρασί εξαιρετικής ποιότητας.
... Goûts du Sud, Perle des Champs, Bel’Canto και Goût du Bio. Οι παραγωγοί μας προσφέρουν επίσης την παραγωγή μίνι-καρπουζιών Magma καθώς και σαλάτες με την επωνυμία Forcéane. Το Goût du Sud είναι η πρώτη συλλογική μάρκα που αποκτά πιστοποίηση συμμόρφωσης προϊόντος. Οι παραγωγοί μας, ενωμένοι γύρω από ένα προϊόν, μια συνεπή παραγωγή, μια δομή εμπορίας, τηρούν ένα πολύ αυστηρό σχέδιο ελέγχου που εφαρμόζεται από το χωράφι (από την καλλιέργεια έως τη συγκομιδή) μέχρι τον σταθμό συσκευασίας (ταξινόμηση και επιλογή του πεπονιού), έως την αποστολή της παλέτας και την παρακολούθηση του πελάτη.
Το CHÂTEAU LAFITE MONTEIL αποκτήθηκε το 1894 από τον Εντουάρ Εφέλ, τον γιο του αρχιτέκτονα του Πύργου του Άιφελ. Ο αμπελώνας του CHÂTEAU LAFITE MONTEIL εκτείνεται σε 28 εκτάρια με νότια έκθεση. Οι ποικιλίες του αμπελώνα είναι 60% Merlot και 40% Cabernet. Οι αμπελώνες έχουν μέση ηλικία 30 ετών. Συνδυάζοντας την παραδοσιακή καλλιέργεια με τη βιώσιμη καλλιέργεια, το κρασί του CHÂTEAU LAFITE MONTEIL έχει εξαιρετική ποιότητα.
Ο τομέας BOSC-LONG εκτείνεται σε 50 εκτάρια αμπελώνων που βρίσκονται στους λόφους της κοινότητας Cahuzac sur Vère στην Ελεγχόμενη Ονομασία Gaillac. Το ευνοϊκό κλίμα δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια της αμπέλου. Στον τομέα BOSC-LONG καλλιεργούνται διεθνείς και τοπικές ποικιλίες. Θα βρείτε λευκές ποικιλίες όπως το Chardonnay, το Sauvignon blanc, το Loin De L’œil και τη Muscadelle, καθώς και κόκκινες ποικιλίες όπως το Merlot, το Cabernet-Sauvignon, το Braucol, τη Syrah, το Duras και το Gamays. Έτσι, ο τομέας BOSC-LONG παράγει και εμπορεύεται κόκκινα, ροζέ και λευκά κρασιά.
Η Biomanda είναι μια ιδιωτική εταιρεία βιοπληροφορικής που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2013 από τον Δρ. Julien Gardès και βρίσκεται στη Σοφία Αντίπολη. Με τις πρόσφατες προόδους στη βιολογία, οι παραδοσιακές μέθοδοι ανίχνευσης μικροοργανισμών (π.χ. κυτταρική καλλιέργεια) αντικαθίστανται σταδιακά από ταχύτερες και πιο ακριβείς τεχνολογίες βασισμένες στο DNA (π.χ. PCR). Κατά τη διάρκεια των ερευνών...
... εμπειρία τους. Από την άλλη πλευρά, υποστηρίζει τους φορείς έργων R&D επιτρέποντας την έκφραση των αναγκών, την ταυτοποίηση του κατάλληλου ειδικού και την απλοποίηση της συναλλαγής. Η Labtoo προσφέρει μια ευρεία γκάμα ειδικοτήτων, όπως η κυτταρική καλλιέργεια, οι δοκιμές ELISA, η πρωτεομική, η κρυσταλλογραφία, η καθαρισμός πρωτεϊνών, ...
... Ιαπωνία,… αλλά παραμένει επίσης ανοιχτός σε κάθε άλλη πρόταση. Η βιολογική καλλιέργεια έχει επιτρέψει τον σεβασμό του προϊόντος, αλλά πάνω απ' όλα τον σεβασμό του καταναλωτή. Η πρωτοτυπία, η τυπικότητα και η ποιότητα των κρασιών που παράγονται με αυτή τη μέθοδο καλλιέργειας εμπλουτίζονται μέρα με τη μέρα χάρη σε μια τεχνογνωσία και μια μόνιμη έρευνα.
...συσκευασίες). TEKU για να καλύψει τις ανάγκες του κηπευτικού τομέα με μια ευρεία γκάμα από γλάστρες και δοχεία από πλαστικό, πλάκες μεταφοράς και καλλιέργειας από πλαστικό, πλέγματα στήριξης, πλάκες για νεαρά φυτά και καλλιέργεια.
παραγωγός σαφράν, μανιταριών και μούρων γκότζι στη Λωραίνη (ΓΑΛΛΙΑ) πωλώ τα προϊόντα μου απευθείας καθώς και παράγωγα προϊόντα με βάση το σαφράν. Τα καλλιεργημένα προϊόντα μου προέρχονται από μια υπεύθυνη καλλιέργεια χωρίς λιπάσματα ή φυτοφάρμακα και όλα γίνονται στο χέρι. Πωλώ τα προϊόντα μου σε ελκυστικές τιμές με πιστοποίηση συμμόρφωσης. Η εκμετάλλευσή μου βρίσκεται σε παλιές αμπελουργικές εκτάσεις και εκτίθεται νότια σε υψόμετρο 300 μέτρων. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, είμαι στη διάθεσή σας.
Η SOGEDEP είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων. Η SOGEDEP κατασκευάζει θεριστικές μηχανές με 4 έως 8 τροχούς ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οι μηχανές SOGEDEP είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να εκτελούν γρήγορη καλλιέργεια και οι χειρισμοί να είναι κοντά. Η SOGEDEP βρίσκεται σε συνεχή καινοτομία και προσπαθεί να βελτιώσει συστηματικά την ταχύτητα λειτουργίας. Η SOGEDEP σας προσφέρει πολλά διαφορετικά μοντέλα που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν.
Η L’Hermitail είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην καλλιέργεια, παραγωγή και επεξεργασία σκόρδου, κρεμμυδιών και εσαλότ. Η φήμη της και η ποιότητα των προϊόντων της της έχουν επιτρέψει να φτάσει στην διεθνή αγορά.
... καλλιέργεια του αμπελιού, χρονολογείται από περίπου δεκαπέντε χρόνια.
Χάρη σε ένα πολύ αντίθετο κλίμα, ζεστό και ξηρό το καλοκαίρι, πολύ κρύο το χειμώνα, τα δέντρα αναπτύσσονται αργά και δίνουν πολύ πυκνά ξύλα.
Βαρέλια από δρυ «Sessile», το πιο ευγενές είδος
Ο βαρελάς μας προμηθεύει και διαμορφώνει ο ίδιος με την ομάδα του όλα τα κομμάτια από 100 λίτρα έως 10 εκατόλιτρα αποκλειστικά από δρυ «Sessile».
Αυτά τα βαρέλια είναι πολύ καλά προσαρμοσμένα για μακροχρόνιες ωριμάνσεις, τους αναγνωρίζεται πολύ λίπος, μεγάλη εκτίμηση του φρούτου, καλή διάρκεια ζωής.
Ο αμπελώνας μας εκτείνεται σήμερα σε σχεδόν 56 εκτάρια, με το 80% να είναι φυτεμένο με την ευγενή και πολύ παλιά ποικιλία Sauvignon, και το υπόλοιπο με την πιο λεπτή και κομψή από τις κόκκινες ποικιλίες, το Pinot Noir. Στο Domaine, ακολουθούμε μια παραδοσιακή και χειροποίητη καλλιέργεια του αμπελιού. Προσπαθούμε να σεβόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο το περιβάλλον, ως εκ τούτου, πάνω από τα ¾ της δουλειάς μας γίνεται χειροκίνητα.