... κρασιών.
Οινοποίηση
Περιορισμένες αποδόσεις
Παραδοσιακή οινοποίηση που συνδυάζει την αρχαία τεχνογνωσία με σύγχρονες τεχνολογίες
Ποικιλίες σταφυλιών
Merlot
Cabernet Sauvignon
Cabernet Franc
Σημειώσεις γευσιγνωσίας
Η Roumaguet Bordeaux Rouge παρουσιάζει ένα όμορφο ρουμπινί χρώμα με ευχάριστο μπουκέτο από κόκκινα φρούτα και μια υποψία μπαχαρικών. Η γεύση είναι λεία και στρογγυλή, επεκτεινόμενη σε μια ευχάριστη φρουτώδη επίγευση.
Συνοδευτικά φαγητά
Η Roumaguet ταιριάζει όμορφα με ψητόμοσχάρι, βελουτέ μοσχαρίσιο ή ακόμα και τάρτες με κόκκινα φρούτα.
Σερβίρετε μεταξύ 16°C και 18°C.
...Σας προτείνουμε να σερβίρετε ένα Côtes du Rhône Rouge με
Ένα καρπάτσιο από μοσχάρι.
Ένα αρνί γάλακτος ψητό με θυμάρι.
Το αρνί του Πάσχα.
Το πασχαλινό αρνί.
Μοσχάρι σε ντάμπλ.
Ένα μοσχάρι Stroganoff.
Κεφτεδάκια από αρνί.
κ.λπ... και φυσικά με τυρί)
Τα μεγάλα κόκκινα κρασιά σερβίρονται από 16 έως 18°C...
...Το μάτι και το χέρι των έμπειρων κρεοπωλών του Grand Caractère αποκαλύπτουν τα αρώματα και επιβεβαιώνουν την τρυφερότητα αυτού του αμερικανικού κρέατος με παγκόσμια φήμη. Η έντονη μαρμαροποίηση του το καθιστά πολύ εύκολο στην προετοιμασία. Ψητό, τηγανητό ή ψημένο ανάλογα με τα κομμάτια. Θα το λατρέψετε να το μαγειρεύετε στη φωτιά για μια αυθεντική εμπειρία που θα αναδείξει όλες τις γεύσεις του...
...Λεπτή, απαλή και υπο subtly αρωματισμένη, αυτή η μουστάρδα είναι ιδανική για λεπτές βινεγκρέτες ή μαγιονέζα και ως συνοδευτικό για λευκά κρέατα ή κρύες πουλερικές. Ιδιαίτερα νόστιμη με ψητό χοιρινό ή μοσχάρι, ή για σβήσιμο τηγανιού με κρέμα, … το λεπτό άρωμα καρυδιού δεν θα σταματήσει να σας εκπλήσσει.
Συστατικά: Σπόροι μουστάρδας, νερό, ξίδι, πάστα καρυδιού (μαγειρεμένα καρύδια: 63%, νερό, ηλιέλαιο, άρωμα): 5%, αλάτι, ζάχαρη, άρωμα (καρύδι), συντηρητικό: θειώδες νάτριο.
Υπάρχει επίσης σε κουβά 1,1kg.
... ράβδους για τουλάχιστον 1 χρόνο
για βέλτιστη ποιότητα.
Συνοδεία φαγητού και κρασιού :
Το Blanc de Blancs είναι μια ιδανική συνοδεία για απεριτίφ ή απλά ψητό ψάρι.
απλά ψητό ψάρι ή ψητόμοσχάρι με ελιές.
Αρώματα & Γεύσεις :
Αυτό το Crémant de Bourgogne έχει ελαφρύ χρυσό χρώμα με λεπτές φυσαλίδες.
με νότες εσπεριδοειδών. Το λεμόνι και το λάιμ κυριαρχούν και προσφέρουν μια υπέροχη φρεσκάδα στον...
... μια κρεμώδη και ευχάριστα λιπαρή υφή που περιβάλλει τέλεια την πυκνότητα και την ένταση των καλά ώριμων τανινών. Η φρέσκια και κομψή επίγευση έχει αξιοσημείωτη διάρκεια.
Συνοδεία φαγητού
ψητόμοσχάρι, μπούτι ελαφιού με μανιτάρια πορτσίνι, φουά γκρα πάπιας σε κατσαρόλα, αρνίσια σπάλα με αγκινάρες, ταλιατέλες με μανιτάρια και φουά γκρα, τουρνεντό με βούτυρο τρούφας.
Οινοποίηση
Ωρίμανση σε νέες...
... Salvia.
Η ασυνήθιστη ανάμεσα σε αυτές τις εκατοντάδες Salvia είναι η φασκόμηλο stricha που έχει μια ισχυρή, ελαφρώς πικρή και καμφορη γεύση και ταιριάζει υπέροχα με το κυνήγι, το χοιρινό και το ψητό αρνί, το μοσχάρι, το κοτόπουλο, την γαλοπούλα ή ακόμα και την πάπια.
...Ο δεντρολίβανος είναι ένα αρωματικό φυτό με πικρή και πικάντικη γεύση, που γνωρίζει μια ποικιλία χρήσεων στην κουζίνα.
Χρήσεις του αλεσμένου δεντρολίβανου στην κουζίνα:
Χρησιμοποιείται ως αρωματική ουσία σε έγχυση σε σάλτσες, στιφάδο, σούπες και βελουτέ, μαρινάδες, ρατατούι…
Δίνει γεύση στο κρέας από αρνί και πρόβατο, στο μοσχάρι, στο ψητό κουνέλι, στο γκούλας, στα στιφάδο θηραμάτων και...