...Σύνθεση: Χοντρό αλάτι από την Île de Ré, αναμειγμένα φουντούκια από το Lot-et-Garonne.
Ανακυκλώσιμο βάζο PET
Βάρος 100γρ.
Ιδανικό σεψάρι ή σε σαλάτα.
Αναφορά: SEL00019...
...Ταυτόχρονα καρύκευμα και γαρνιτούρα, προσφέρει τη φρεσκάδα και τα αρώματά του σε πολλές παρασκευές.
Παραδοσιακά χρησιμοποιείται:
Σε πασπάλισμα ή στο τέλος του μαγειρέματος: βινεγκρέτες, ντομάτες σε σαλάτα, ατμιστό ψάρι, μύδια μαρινάρας, ατμιστές πατάτες.
SKU:SGP250...
... ιδανικός για μια ποικιλία συνταγών, από σούσι μέχρι ψητά πιάτα. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνες και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα τον καθιστά μια υγιεινή επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη διατροφή τους. Επιλέγοντας τον τόνο MSC, κάνετε μια συνειδητή επιλογή για το περιβάλλον ενώ απολαμβάνετε ένα νόστιμο και θρεπτικό προϊόν.
... μια συνείδηση ότι πρέπει να διατηρήσουμε αυτούς τους χώρους από οικολογική άποψη, αλλά πρέπει να είναι βιώσιμοι οικονομικά. Είναι μια ιστορία με την οποία νιώθουμε κοντά» εξηγούν οι εκπρόσωποι των αλωνιστών από τη Γκεράντ που ήρθαν να μοιραστούν την εμπειρία τους με τους Καμποτιανούς του Καμπότ σε πνεύμα ενεργής συνεργασίας.
Ο Ιππολύτης και η Σρέιμον δημιούργησαν στο εργαστήριό τους στο Καμπότ αυτά...
...1 Σακουλάκι από σωλήνες καλαμαριών, σκόρδο, κρεμμύδι, γέμιση (κρέας ή ψάρι της επιλογής σας), αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, σάλτσα ντομάτας, ελαιόλαδο, "αϊόλι" και λευκό κρασί.
Συνιστούμε να αποψύξετε τους σωλήνες καλαμαριών κάτω από νερό ακριβώς πριν από την προετοιμασία σας. Γεμίστε τους σωλήνες με τη γέμιση της επιλογής σας και κλείστε την άκρη του σωλήνα με μια οδοντογλυφίδα.
Σοτάρετε το σκόρδο...
...Αυτό το μικρό ποτήρι νερού με διακόσμηση από αμπέλι της Αλσατίας αρέσει σε όλες τις γενιές!
Η παραδοσιακή μουστάρδα της Αλσατίας εκτιμάται τόσο για τη γλυκύτητά της όσο και για την λεπτή και κρεμώδη υφή της.
Συνδυάστε την με τα καθημερινά σας πιάτα για μια δημιουργική κουζίνα. Η γλυκιά μουστάρδα της Αλσατίας ταιριάζει εξίσου καλά με ψάρι όσο και με λευκά κρέατα.
Συστατικά: Νερό, σπόροι μουστάρδας, ξίδι, αλάτι, μπαχαρικά, φυσικά αρώματα, συντηρητικό: βισουλφίτης νατρίου.
...Συστατικά:
- Σπόροι μουστάρδας
- Ξύδι αλκοόλης
- Μη επεξεργασμένο θαλασσινό αλάτι
- 10 % μέλι
- 0,5 % μπαχαρικά
- Ζάχαρη
- Νερό
Συμβουλές χρήσης:
Συνοδεύει ιδανικά τα λευκά κρέατα και το ψάρι. Προσφέρει μια πρωτότυπη και εκλεπτυσμένη πινελιά σε όλες τις σάλτσες σας.
Αυτό το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο σε βάζο 100 γρ.
...Η Εταιρεία William & James βρίσκεται στο Καρεντάν της Νορμανδίας. Ειδικεύεται στο κάπνισμα σολομού και πέστροφας υψηλής ποιότητας.
Από το ολόκληρο ψάρι μέχρι τη συσκευασία του καπνιστού σολομού σας, περνούν αρκετές ημέρες κατά τις οποίες πραγματοποιείται αυστηρή επιλογή, ακολουθεί το αλάτισμα με ξηρό αλάτι, στη συνέχεια το κάπνισμα σε χαμηλή θερμοκρασία και τέλος η κοπή σε λεπτές φέτες με μαχαίρι.
Αυτά τα διάφορα στάδια διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων William & James, η οποία βασίζεται σε μια παραδοσιακή τεχνογνωσία (Σήμα Μάστερ Τεχνίτη), τη φρεσκάδα και την ποιότητα των πρώτων υλών.