...{"VINIFICATION":"Άμεση πίεση και ζύμωση με έλεγχο θερμοκρασιών – ανακάτεμα των οινολάσπων στο τέλος της ζύμωσης.","DÉGUSTATION":"Απαλή κίτρινη απόχρωση με πράσινες ανταύγειες. Στη γεύση, αναδύονται αρώματα εσπεριδοειδών (λεμόνι, γκρέιπφρουτ) και φυτικών αρωμάτων (φύλλα δάφνης, γιασεμί). Ιδανικό ως απεριτίφ, συνοδευόμενο από σαλάτες ή ψητά ψάρια. Αυτό το κρασί σερβίρεται ιδανικά μεταξύ 8°C και 10°C."}...
... δομή (τανίνες αρκετά μαλακές, χωρίς πικράδα αλλά πολύ παρούσες). Ο Caladoc N είναι επίσης κατάλληλος για την παραγωγή φρουτώδους και ισορροπημένου ροζ κρασιού.
Καλλιεργητικές και αγρονομικές ικανότητες
Ο Caladoc N έχει μέτρια vigor. Μπορεί να κλαδευτεί κοντά και να καθοδηγηθεί σε γαβάθι. Η παραγωγή του είναι τακτική και δεν είναι επιρρεπής σε πτώση καρπών.
Στοιχεία περιγραφής
Η αναγνώριση βασίζεται:
- στην άκρη του νεαρού βλαστού που παρουσιάζει μέτρια πυκνότητα ξαπλωμένων τριχών,
- στα νεαρά φύλλα πράσινου χρώματος,
- στον χλωρό βλαστό με τα ενδιάμεσα...
... να καταναλώνεται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Φυτικό προϊόν γαλλικής προέλευσης, παραγόμενο με βιολογική γεωργία, προερχόμενο από την περμακουλτούρα, συλλεγμένο στο χέρι και αποξηραμένο σε πλέγματα.
Λατινικό όνομα: Vitis vinifera
Μορφή: αποξηραμένα φύλλα...
Κατασκευαστής ελαιολάδου από καρύδια και φουντούκια: ελαιόλαδο φουντουκιού πρώτης πίεσης, ελαιόλαδο καρυδιού πρώτης πίεσης, Κατασκευαστής απεριτίφ από καρύδια: γλυκό κρασί από φύλλα καρυδιάς και πράσινα καρύδια. Κατασκευαστής γαλλικού κρασιού καρυδιού. Αλεύρι φουντουκιού χωρίς λάδι για κέικ. Αλεύρι καρυδιού χωρίς λάδι για κέικ. Καρύδια Huilerie des Roches πωλούνται σε σακούλα.