Η NOUGAT DIANE DE POYTIERS τοποθετείται στην καρδιά της γαλλικής τέχνης, ειδικευμένη στην παραγωγή εξαιρετικών nougats που γιορτάζουν την ιστορία και την παραδοσιακή τέχνη του Montélimar, της αδιαμφισβήτητης πρωτεύουσας του nougat.
Τα Προϊόντα μας: Προσφέρουμε μια ποικιλία nougats, από το κλασικό Nougat de Montélimar, πλούσιο σε αμύγδαλα και μέλι, μέχρι το βιολογικό Nougat, σχεδιασμένο για όσους ...
... γεύσεις που σας προτείνουμε, θα βρείτε μεταξύ άλλων (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα):
Μαύρη σοκολάταΣοκολάτα και φουντούκι
Φιστίκι
Καφές 100% Αραβικά
Φασόλι Τόνκα
Βανίλια Μπορμπον από τη Μαδαγασκάρη
Κάσις
Λεμόνι
Μούρο του Λοτ
Φρούτο του Πάθους Να διατηρούνται σε δροσερό μέρος στο ψυγείο στους 4°C.
Η συμβουλή μας: για να απολαύσετε τα μακαρόν σας μαλακά, τοποθετήστε τα σε θερμοκρασία δωματίου 30 λεπτά πριν από την κατανάλωση.
Ημερομηνία κατανάλωσης: Να καταναλώνονται κατά προτίμηση εντός 5 ημερών.
Αναφορά: MACARONS-COFFx9...
...Ποικιλία: Μεγάλη Δυτική Αφρική (GOA), Υβρίδιο
Προέλευση: Οι καρύδες προέρχονται από τις τροπικές περιοχές της Ασίας και της Πολυνησίας, αλλά σήμερα καλλιεργούνται σε πολλές τροπικές χώρες. Οι καρύδες μας προέρχονται από την Ακτή Ελεφαντοστού.
Περιγραφή προϊόντος: Η καρύδα είναι ένα εξωτικό φρούτο σε οβάλ σχήμα, με καφέ και ινώδη φλούδα και λευκή και ζουμερή σάρκα στο εσωτερικό. Χρησιμοποιείται συχνά στη μαγειρική για το γάλα της, το λάδι της και τη σάρκα της, και είναι επίσης δημοφιλής σε τροπικά ποτά.
...Maison Lesage
Κουτί με μια παλέτα γεύσεων, από τις πιο κλασικές (Φράουλα, σμέουρο, βερίκοκο, μαύρη σταφίδα και μανταρίνι) έως τις πιο πρωτότυπες (Αχλάδι/βανίλια, κεράσι/καρδάμωμο, φρούτο του πάθους/μανγκό, λάιμ/τζίντζερ και μπανάνα/καραμέλα).
Συστατικά: πολτός φρούτων (φράουλα, σμέουρο, λάιμ, βερίκοκο, φρούτο του πάθους, μανγκό, μανταρίνι, αχλάδι, κεράσι, μπανάνα), φρέσκο τζίντζερ, καρδάμωμο, εκχύλισμα βανίλιας, ζάχαρη, νερό, γλυκόζη σε σκόνη, κίτρινη πηκτίνη, κιτρικό οξύ.
...Κρατσανιστό φρούτο με βάση λευκή σοκολάτα κάλυψης από καθαρό βούτυρο κακάο, θρυμματισμένο μπισκότο και αποξηραμένες φράουλες. Για ενσωμάτωμα σε γλυκά, τάρτες, εκλέρ, παγωτά και εσωτερικό σοκολατάκι.
Χωρίς φοινικέλαιο. Φυσικά φρουτώδες και φυσικά χρωματισμένο με φυτικά εκχυλίσματα.
Πλεονεκτήματα: Έτοιμο προς χρήση, ταχύτητα εφαρμογής. Αυτό το ενσωμάτωμα επιτρέπει τον συνδυασμό υφών στα γλυκά...
... 46 συνταγές γύρω από αυτό το μικρό γευστικό φρούτο. Θα ανακαλύψετε επίσης καλεσμένους: τον Philippe Nantois, παραγωγό φραουλών στα Yvelines, τον Alain Duquesnes, δημιουργό κοκτέιλ, τον Jean-Yves Bordier, μάστερ βουτύρου και τον Bertrand Larcher, κρεπιέ.
Αναφορά: BELI03
Σε απόθεμα: 1 Άρθρο
Διαστάσεις: 128 Σελίδες - Fr
Γλώσσα: Γαλλικά...
...σοκολάτα, κέδρο και μπαχαρικά.
Κατά την ανατάραξη, κυριαρχεί ένα ώριμο φρούτο.
Στο στόμα, η επίθεση γίνεται με όμορφη πυκνότητα, πολύ στρογγυλή, με ισχυρούς και λεπτούς τανίνες.
Νότες ξύλου, βανίλιας και κουκουτσιών κερασιού εκφράζονται σε όμορφο μήκος "Château Les Dames de la Renardière 87/100 Χρονιά 2008 Ερυθρός οίνος – Bordeaux supérieur Χρώμα ρουμπινί, ανταύγειες ρουμπινί.
Ανοιχτή μύτη με όμορφα μικρά κόκκινα φρούτα μαρμελάδας (φράουλα, φραγκοστάφυλο, βατόμουρο), καβουρδισμένη και πικάντικη νότα.
Στο στόμα, απαλό, φρέσκο, με τανίνες περιτυλιγμένες, με ακριβείς αρώματα.
Ένα κριτσανιστό στυλ,...
... ξηρό ή μαλακό φρούτο, που προσφέρει τόνωση, ζωτικότητα, φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά, τόσα πολλά οφέλη για την υγεία. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να συλλέγουμε γλυκά και ώριμα φρούτα.
Η χειροποίητη συσκευασία προσφέρει μια πλήρη γκάμα που περιλαμβάνει δαμάσκηνα με κουκούτσι χωρίς συντηρητικά, με συντηρητικά, αποκουκουτσωμένα με το χέρι (ένδειξη ποιότητας), χύμα, σε σακούλες…
Η γκάμα μας συμπληρώνεται με δαμάσκηνα καλυμμένα με σοκολάτα, δαμάσκηνα γεμιστά και επίσης άλλους ξηρούς καρπούς: βερίκοκα, σύκα και μέλι.