...Απολαύστε μαζί αυτό το νόστιμο φιλέτο χοιρινού με θυμάρι από το Μαρόκο και τις δύο μουστάρδες, εμπνευσμένο από τις καλύτερες μπρασερί. Προσεκτικά παρασκευασμένο με χοιρινό προέλευσης Γαλλίας, αυτή η συνταγή είναι χωρίς χρωστικές, χωρίς τεχνητές αρωματικές ουσίες και χωρίς συντηρητικά.
... μήνες σε λεπτές οινολάσπες.
Γευσιγνωσία: Το ροζέ χρώμα του με μπλε αποχρώσεις θυμίζει πέταλο ροζ. Τα αρώματα είναι εκπληκτικά έντονα σε σχέση με την ελαφρότητα του χρώματος του. Επικαλούνται μικρούς κόκκινους καρπούς και κομμένο χόρτο. Η γεύση είναι στρογγυλή, δροσιστική.
Το Rosé Fraticello είναι ένα κρασί που ενδείκνυται για κατανάλωση, ως απεριτίφ που συνοδεύει τάπας, σαλάτες και αλλαντικά.
Δοκιμάστε το συνδυασμό με φιλέτομινιόν με φασκόμηλο, τηγανιά μοσχαριού με ελιές, ψητές αρνίσιες μπριζόλες ή ψητό κοτόπουλο.
...Η σειρά μας με ημι-αλάτι περιλαμβάνει τα μεγάλα κλασικά της αλλαντοποιίας, όπως το μπούτι, το στήθος, την παλέτα,... και το καπνιστό με παραδοσιακό τρόπο.
Αποτελείται επίσης από κιτ για την προετοιμασία χειμερινών πιάτων, τις ποικιλίες ξινολάχανο, μικρό αλμυρό με φακές, σούπα, παλέτα à la diable, κ.λπ.
Δεν ξεχνάμε τις φιλικές στιγμές με το καπνιστό φιλέτομινιόν με παραδοσιακό τρόπο.
Η BERTHOLD MARX et Cie, γαλλική βιομηχανία αεριοστρώσεων, έχει αποκτήσει από τις αρχές της δεκαετίας του '70 μια αναγνωρισμένη τεχνογνωσία από τους επαγγελματίες χρήστες αεριοστρώσεων. Ιδανικά τοποθετημένη στο κέντρο της Ευρώπης, στη Στρασβούργο, η BERTHOLD MARX συνεχίζει να επενδύει στα εργαλεία παραγωγής της. Εκτός από 12.000 διαθέσιμες αναφορές άμεσα, οι τεχνικοί μας και η οργάνωσή μας είναι στ...
EURODIS, ο χονδρέμπορος εξαιρετικού κρέατος στο Ρουνγκίς, σας προτείνει μια επιλογή ως προμηθευτής κρέατος υψηλής ποιότητας, ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις των κρεοπωλών και των μεγαλύτερων εστιατορίων.
Η EURODIS, ειδικός στα εξαιρετικά κρέατα, δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση εξαιρετικού κρέατος και προσφέρει κρέατα πολυτελείας όπως το εξαιρετικό μοσχάρι, όπως το Wagyu, το μοσχάρι Kobe κ...
...
Συνοδεία φαγητού
συνοδεύει τα ορεκτικά σας (πίτα ή μπουκιά βασίλισσας), κρέατα (αρνίσιο παϊδάκι, φιλέτομινιόν ή ψητή κότα), ψάρια (λάμπρο με σάλτσα Μπορντώ) και χορτοφαγικά πιάτα (με βάση μανιτάρια όπως η τρούφα και η πορτσίνι).
Μάτι: βαθύ πορφυρό ρουμπινί.
Η συμβουλή του οινολόγου: σερβίρεται στους 16-18°C.
Ποσοστό αλκοόλ: 14%.
Χρόνος παλαίωσης: 22 χρόνια.
Συσκευασία: Κουτί με 6 φιάλες των 75cl.
Κτήμα: Château Haut-Brion.
Προέλευση: Pessac-Léognan.
Χρονιά: 2018.
Καλλιέργεια: Παραδοσιακή.
Ετικέτα: Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης.
...Το φιλέτομινιόν μας ξηραίνεται για 3 μήνες και τρίβεται με πιπέρι Espelette AOP, το οποίο είναι βασικό σε όλες τις πιατέλες ορεκτικών στο Νοτιοδυτικό.