Στο Paradis des Épices, είμαστε παθιασμένοι με τον πλούτο των γεύσεων της βανίλιας. Ως εξειδικευμένος διανομέας, προσφέρουμε μια εκλεκτή επιλογή, συμπεριλαμβανομένης της престижной Vanille Bourbon de Madagascar, για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των επαγγελματιών.
Απευθυνόμαστε σε επιχειρήσεις αγροδιατροφής, εστιατόρια, ξενοδοχεία, βιομηχανίες τροφίμων, χονδρέμπορους, λιανοπωλητές και καλλυντικές ε...
...Κουτί από μαλακό νουγκά Montélimar σε μέταλλο, με μια όμορφη εικονογράφηση της Εθνικής 7. Οι αμύγδαλοι αναμειγνύονται με μέλι Προβηγκίας, φιστίκια και βανίλια, απεικονίζοντας τη νόστιμη και αυθεντική γεύση των προϊόντων της περιοχής μας. Ιδανικό για δώρο, αυτό το κουτί περιλαμβάνει μαλακές λευκές νουγκά ποιότητας, παρασκευασμένες σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο μαγειρέματος σε καζάνι.
Αναφορά: 101102
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 0.200
Συσκευασία: 12
ΦΠΑ: 20.0%...
... αρωματική καραμέλα μπορεί να χωριστεί σε 3 κατηγορίες:
- ξανθιά καραμέλα, με γεύση μελιού και καραμέλας, με πολύ λίγη καραμελοποίηση
- παραδοσιακή καραμέλα, η τυπική γεύση καραμέλας που έρχεται εύκολα στο μυαλό, συχνά χρησιμοποιούμενη σε επικάλυψεις και σάλτσες
- γεμάτη καραμέλα, πολύ έντονη γεύση, χρησιμοποιούμενη σε μείγματα σε μπισκότα ή γαλακτοκομικά προϊόντα για να αποκτήσουμε μια καλή γεύση καραμέλας.
ΚΥΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:
- Γαλακτοκομικά επιδόρπια
- Λαχανικά επιδόρπια
- Παγωτό
- Μπισκότα
- Κέικ
- Σάλτσες
- Επικάλυψη
- Ζαχαρωτά...
...Το "pain d'épices" με μέλι της Pocquet Apiculture είναι μια παραδοσιακή ειδικότητα που συνδυάζει την παράδοση με αυθεντικές γεύσεις. Ετοιμασμένο με το χειροποίητο μέλι μας, αυτό το "pain d'épices" είναι αφράτο και αρωματικό, ιδανικό για να συνοδεύσει τις στιγμές χαλάρωσής σας ή για να απογειώσει τα επιδόρπιά σας. Η λιώνουσα υφή του και η λεπτή γεύση του το καθιστούν απαραίτητο για τους λάτρεις...
... σοκολάτα. Η προέλευσή της προέρχεται από τα εργοστάσια της Nestlé στην Ελβετία. Στη δεκαετία του 1930, η εταιρεία ήθελε να εκμεταλλευτεί ένα πλεόνασμα βουτύρου κακάο που χρησιμοποιούνταν για την παραγωγή παραδοσιακής σοκολάτας, αντί να το σπαταλήσει. Η λευκή σοκολάτα μπορεί να απολαυθεί όπως είναι σε σοκολατένιες μπάρες, σε σκόνη σοκολάτας ή να χρησιμοποιηθεί στη ζαχαροπλαστική.
Τα πλεονεκτήματα της λευκής σοκολάτας
Συχνά συνδέουμε τη λευκή σοκολάτα με μια μικρή αναδρομική απόλαυση γεμάτη ζάχαρη. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις κοινές αντιλήψεις, η λευκή σοκολάτα μπορεί να προσφέρει οφέλη.
...Η κρέπα από μαύρο σιτάρι μπορεί να καταναλωθεί κρύα το πρωί ως υποκατάστατο του ψωμιού, αλλά και τυλιγμένη σαν ένα «υγιεινό σάντουιτς» γεμιστή με πράσινη σαλάτα, λαχανικά, τόνο ή μικρά κομμάτια κοτόπουλου.
Παραδοσιακή κρέπα από την περιοχή του Poher, στο Κέντρο του Φινιστέρ
Διάμετρος: περίπου 40 εκ.
Συστατικά: Γάλα, αλεύρι μαύρου σιταριού (55%), αλεύρι σιταριού, αυγά, αλεύρι σόγιας χωρίς ΓΤΟ...
... φιστίκια
Η CROC'ELLA είναι μια παραδοσιακή βιοτεχνία ξηρών καρπών (ξεφλουδισμένα, αποξηραμένα, ψημένα χωρίς αλάτι, ψημένα με αλάτι, αρωματισμένα), που βρίσκεται στην περιοχή Προβηγκία-Άλπεις-Κόλπος της Νίκαιας, στην επαρχία των Μπουσ-ντε-Ρον στη Μασσαλία.
Στην CROC'ELLA προσφέρονται επίσης ιταλικές και μαροκινές ελιές.
Η CROC'ELLA σας παρέχει τη δυνατότητα παράδοσης με την επιλογή του FRANCO DE PORT*.
*Ανάλογα με τις ελάχιστες ποσότητες παραγγελίας
Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
...Τα συστατικά μας για τη ζαχαροπλαστική προσφέρουν στα τελικά προϊόντα πραγματικές ποιότητες όσον αφορά την εμφάνιση, τη γεύση και τη συντήρηση.
Όγκος, λιωμένο, αφράτο και όμορφο φύλλο, αυτές είναι οι ποιότητες που απαιτούνται από την παραδοσιακήζαχαροπλαστική.
Η συντήρηση και η κανονικότητα είναι τα κύρια πλεονεκτήματα της βιομηχανικής ζαχαροπλαστικής.
Μέσα από την ποικιλία, την ποιότητα και τη...
... καθημερινά, τηρώντας πάντα την παράδοση της σοκολάτας.
Το 2000, η Royale Normande ίδρυσε μια συνεργασία με προμηθευτές πρώτων υλών για τη ζαχαροπλαστική και απέκτησε μεγάλη εμπειρία σε θέματα ποιότητας και υπηρεσιών για τους τεχνίτες. Η Royale Normande προσφέρει επίσης διάφορες σειρές προϊόντων που κατασκευάζονται κατά παραγγελία ή χειροποίητα για μεγάλες μάρκες της υψηλής ποιότητας παντοπωλείου και της εστίασης. Σήμερα, η Royale Normande διαθέτει εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 1420m², εκ των οποίων τα 875m² είναι αφιερωμένα στην παραγωγή.
...-diffusion.com. Τα γαστρονομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας προορίζονται για τους λάτρεις της εκλεπτυσμένης γεύσης και της γαστρονομικής τέχνης. Η Melba diffusion.com σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τα εκλεκτά προϊόντα μας, επιλεγμένα για την προέλευσή τους από τον τόπο και την παρασκευή τους στην καθαρή παραδοσιακή τέχνη. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμβουλή και πιθανό ραντεβού σύμφωνα με την...
Από σχεδόν μισό αιώνα, η BRAVO εφαρμόζει τη φιλοσοφία της στην παραγωγή των μηχανημάτων της, ανανεώνοντας παράλληλα την θεμελιώδη αρχή που ενέπνευσε τη δημιουργία της, δηλαδή τον συνδυασμό σε μία μηχανή που περιέχει 2 ξεχωριστές δεξαμενές από 2 κλασικές διαδικασίες παραγωγής: την παστερίωση και την κατάψυξη. Το 1981, η BRAVO πούλησε την πρώτη της TRITTICO, μηχανή ηγέτη σήμερα στην θερμική επεξεργασία της παστερίωσης και στην παραγωγή κρέμας για την παραδοσιακήζαχαροπλαστική. Βρείτε όλα τα προϊόντα στην ιστοσελίδα.
Η CAZADOR είναι ειδικός στην έτοιμη προς πώληση παραδοσιακήζαχαροπλαστική. Πώληση μόνο σε επαγγελματίες. Ωρελιέτες, Γκάνσες, Αλμυρές Μερβελλιές για τις περιόδους του καρναβαλιού αλλά και όλο το χρόνο. Αραγκοστίνα, κανόλι και άλλα κλασικά μπισκότα (μπισκότα, μικρά γλυκά, τυλίγματα, παλέτες, κροκάν, ναβέτες...) Μπισκότα προσαρμοσμένα για παιδιά με διακοσμήσεις από ζαχαρόπαστα. Η δυνατότητα...