... ορισμένα πιάτα. Για να προσθέσετε μια πινελιά οξύτητας, μπορείτε να το πασπαλίσετε σε ψητό κρέας ή ψάρι, στο τέλος του μαγειρέματος. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως μαρινάδα για κρέας. Το θυμάρι θα προσθέσει φρεσκάδα στα πιάτα σας, όπως στα ψητά λαχανικά, για παράδειγμα. Για να προσθέσετε ζωντάνια στις σαλάτες ή στα τοστ σας, μπορείτε να πασπαλίσετε ζάταρ από πάνω. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αυτό το μείγμα μπαχαρικών σε φρέσκο τυρί κατσίκας, κάτι που θα προσφέρει γευστικότητα. Μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως βάση για σάλτσα γιαουρτιού. ΚΟΥΤΙ: 5Kg ΚΟΥΤΙ: 10Kg...
Χαρτοφυλάκιο (45)
Γαλλία, Avançon
...Η Μουστάρδα με Μέλι και Σκαλόνι είναι ένα νόστιμο καρύκευμα που συνδυάζει τη γλυκύτητα του μελιού με τη χαρακτηριστική γεύση του σκαλονιού. Αυτό το μοναδικό μείγμα είναι ιδανικό για να προσθέσει μια γκουρμέ πινελιά στα πιάτα σας. Είτε για να ντύσετε μια σαλάτα, να μαρινάρετε ένα κρέας ή απλά ως συνοδευτικό, αυτή η μουστάρδα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Με καθαρό βάρος 250g, είναι ιδανική για οικογενειακά γεύματα ή με φίλους. Η πλούσια γεύση της και η κρεμώδης υφή της την καθιστούν απαραίτητη στην κουζίνα σας.
Χαρτοφυλάκιο (62)
Γαλλία, Maubeuge
...Ανακαλύψτε το μείγμα λαχανικών Paprika WOK, που σε συνδυασμό με τις μαρινάδες μας, θα σας επιτρέψει να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας στο κρεοπωλείο. Πώς να χρησιμοποιήσετε το μείγμα Paprika WOK; Ρίξτε απευθείας το Paprika WOK στις προετοιμασίες σας με κρέας για να τους δώσετε μια λαμπερή εμφάνιση σε χρώματα και γεύσεις. Τα λαχανικά του Paprika WOK μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως "Διακόσμηση...
Χαρτοφυλάκιο (33)
Γαλλία, Renaison
...Το μείγμα Adobo είναι μια ειδικότητα της Καραϊβικής και του Μεξικού. Είναι απαραίτητο για την προετοιμασία τακο, γκουακαμόλε, κόκκινων φασολιών, τσίλι με ή χωρίς κρέας. Μπορείτε επίσης να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να μιλήσει και να καρυκεύσετε κρέατα ή λαχανικά που ψήνονται στη σχάρα.
Χαρτοφυλάκιο (56)
Γαλλία, Levallois Perret
...Είναι ένα αρμονικό μείγμα πολλών μπαχαρικών, εκ των οποίων τα κύρια είναι: ο κόλιανδρος, το σκόρδο, ο κουρκουμάς, η μέντα, η κόκκινη πιπεριά και το αλάτι. Χρήσεις των Μπαχαρικών κρέατος στην κουζίνα: Είτε είναι ψημένα σε τηγάνι, φούρνο, μπάρμπεκιου, σε πιάτο με σάλτσα, ζωμούς, τέλος σε οποιαδήποτε μορφή μαγειρέματος, αυτό το μείγμα είναι τέλειο! Αλείψτε το κρέας με λάδι (ελαιόλαδο) και προσθέστε...
Χαρτοφυλάκιο (28)
Γαλλία, Besancon
...Αυτό το μείγμα μπαχαρικών αρωματίζει τα κοτόπουλά σας, είτε είναι ολόκληρα είτε σε κομμάτια. Αναδεικνύει τη γεύση τους, ειδικά αν αλείψετε το κρέας με λίγο ελαιόλαδο, πριν από τη μαρινάδα ή την πασπαλίζετε. ΤΑ ΟΦΕΛΗ Πλούσιο σε άπαχες πρωτεΐνες και χαμηλό σε λιπαρά, το λευκό κρέας του κοτόπουλου είναι ιδανικό, ιδιαίτερα για την ανάπτυξη των μυών. Είναι χαμηλό σε θερμίδες και περιέχει πολλές βιταμίνες. Συνδυασμένο με τα οφέλη του μείγματος μπαχαρικών μας, είναι η υπόσχεση μιας νόστιμης διατροφής και μιας κοινής απόλαυσης.
Χαρτοφυλάκιο (28)
Γαλλία, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... σταφύλια, καραμέλα και νότες ξύλου στο οποίο ωριμάζει. Όλα αυτά το καθιστούν ένα αληθινό καρύκευμα που αναδεικνύει τα πιάτα που συνοδεύει. Χρησιμοποιούμενο με τα ελαιόλαδα εξαιρετικής ποιότητας San Carlos ή Pago Baldios San Carlos, αυτό το μείγμα θα μεταμορφώσει τα πιάτα σας προς μεγάλη ευχαρίστηση των γεύσεών σας. Συνιστάται για μαρινάδες, θηράματα, πουλερικά, μοσχαρίσιο κρέας, ψάρια και θαλασσινά... Μπουκάλι γυαλί 250ml...
Χαρτοφυλάκιο (198)
Γαλλία, Saint-André-Le-Puy
...Επιλέγουμε τα καλύτερα κομμάτια για να παρασκευάσουμε τα λουκάνικά μας. Προερχόμενα από τον ώμο, το στήθος ή το ζαμπόν χοίρων, κυρίως από την περιοχή της Αυερνής ή των Ροναλπών, κάθε επιλεγμένο κρέας εισέρχεται σε ένα σοφιστικέ μείγμα. Έτσι εξασφαλίζουμε χαρακτηριστικά τρυφερότητας και αρωματικής δύναμης σε κάθε μία από τις συνταγές μας. Η τοποθέτηση σε φυσικό έντερο γίνεται χειροποίητα.
Χαρτοφυλάκιο (2)
Γαλλία, Lignières-Ambleville
... αποκαλύψει φρουτώδη, γλυκά και έντονα αρώματα για τα απεριτίφ και τα κοκτέιλ σας, αλλά και για πιάτα όπως πεπόνι ή φρουτοσαλάτα. Τέλος, αφεθείτε να σας παρασύρει το extra old pineau με τις ξηροκαρπάτες, καραμελωμένες γεύσεις φρούτων του, ένα κομψό και πολυτελές μπουκέτο που θα ταιριάξει καλά με φουά γκρα, λευκό κρέας, Roquefort και πολλά άλλα.
Χαρτοφυλάκιο (3)
Γαλλία, Aiguilhe
παραγωγή χειροποίητων και τοπικών εκλεκτών κονσερβών υψηλής ποιότητας από άγρια μανιτάρια μαγειρεμένα και σάλτσες μανιταριών για εκλεκτά παντοπωλεία, χονδρέμπορους τροφίμων και εστιατόρια. Σάλτσες από δασικά μανιτάρια έτοιμες προς χρήση, χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά, χωρίς αρώματα, καθαρή ετικέτα. Παραγωγή στην Αβενίρ Ρονα-Άλπ. Μορέλες, τρούφες, δασικό μείγμα, σπαράσις, λακτάριοι, σιτάκες...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play