...Το σκωτσέζικο ουίσκι, ή Scotch, είναι ένα από τα πιο σεβαστά και εμβληματικά ποτά στον κόσμο, αναγνωρισμένο για τον πλούτο, την πολυπλοκότητα και τις παραδοσιακές του ρίζες. Παράγεται αποκλειστικά στη Σκωτία σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες, το Scotch αποστάζεται από βύνη κριθαριού και ωριμάζει για τουλάχιστον τρία χρόνια σε δρύινα βαρέλια. Κάθε περιοχή της Σκωτίας προσφέρει τον μοναδικό της...
...Αληθινή μπύρα Αββαείου. Πολύ ισορροπημένη, με ωραία στρογγυλάδα.
Μια στρογγυλή και γλυκιά μπύρα. Περιέχει νότες από βύνη καθώς και έντονες φρουτώδεις νότες που προσφέρουν στρογγυλάδα. Λεπτές ανθισμένες και λυκίσθινες νότες στο τελείωμα.
Είναι μια μπύρα που είναι ισορροπημένη με σώμα.
Στυλ: Ξανθιά Μπύρα
Αλκοόλ: 6.4°
Βύνη: Pilsen, Munich 25, Αββαείου και Σιτάρι
Λυκίσκος: Golding, Challenger και Strisselspalt
IBU: 21
Τυρί: Ecume de Wimereux, Gorgonzolat, φρουτώδης Comté
Κρέας: Χοιρινό κρέας (ψητό Orloff)
Ψάρι: Σοταρισμένες καραβίδες
Πιάτα: Potjevelsh...
...Η La Horia IXO ήταν η πρώτη μας δημιουργία σε συνεργασία με τον δάσκαλό μας ζυθοποιό που εδρεύει στη Ναβάρα. Η La Horia είναι μια ξανθιά μπύρα τύπου Helles (ανοιχτόχρωμη στα γερμανικά) με χαμηλή ζύμωση. Με το χρυσό ξανθό χρώμα της, είναι μια ελαφριά ξανθιά μπύρα με γεύση από βύνη που αποκαλύπτει ανθώδεις και χορτώδεις αρώματα. Είναι μια μπύρα που πίνεται εύκολα, πολύ ευχάριστη.
... βάση αλευριού από βύνη κριθαριού, συνδυασμένα με νόστιμα καρότα εκτός προδιαγραφών από την Προβηγκία, καβουρδισμένα σπόρια σουσαμιού και μια πινελιά κύμινου για να προσθέσουν μια υποβλητική ανατολίτικη νότα.
Συνδυασμένα με τη ζεστασιά του καβουρδισμένου σουσαμιού και των σπόρων κύμινου, η μοναδική μας συνταγή προσφέρει μια ευχάριστη και λεπτή αίσθηση για όλους τους ουρανίσκους.
Χάρη στην ήπια ψησίματά τους, τα μπισκότα μας έχουν ελαφριά και τραγανή υφή και διατηρούν μέγιστο αριθμό θρεπτικών συστατικών.
...Η φήμη της διάσημης Ψωμί Ψημένο από το Aix Tartine του Οίκου ROGER δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις. Αυτή η μοναδική γεύση, αυτή η τραγανότητα και αυτή η ελαφρότητα την έκαναν διάσημη. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, η Φέτα Ψωμιού Ψημένου από το Aix προσαρμόζεται σε όλες τις επιθυμίες της ημέρας.
Αλεύρι σίτου, μείγμα δημητριακών, γλουτένη, φυτικά λίπη (όχι υδρογονωμένα έλαια και λίπη, (φοινικέλαιο και κραμβέλαιο), νερό), μαγιά αρτοποιίας, βύνη, αλάτι, B2 (συμπεριλαμβανομένης της πίτυρης), γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας (χωρίς ΓΤΟ).
...Τα καραμέλες ειδικότητας είναι καραμέλες που προκύπτουν από τον ελεγχόμενο συνδυασμό θερμότητας με ζάχαρες σε παρουσία άλλων συστατικών: γάλα, κρέμα, βούτυρο, αλμυρό βούτυρο, εκχυλίσματα φρούτων, μέλι, βύνη, σοκολάτα, φυτικά λιπαρά…
Η καραμέλα ειδικότητας υπάρχει σε όλες τις μορφές: σκόνη, κομμάτια, υγρή, πάστα αλλά και σε βιολογική σειρά. Είναι μια καραμέλα με υφή και γεύσεις που χρησιμοποιείται ως επικάλυψη, γέμιση, ένταξη και μαρμπρέ ...
...Στην ETS SGM, εξάγουμε τις μπύρες της ζυθοποιίας Laca Boïates
Εδραιωμένη εδώ και αρκετά χρόνια στην περιοχή του Arcachon, η οικογενειακή ζυθοποιία Laca Boïates συνεχίζει την ανάπτυξή της.
Ποιες μπύρες, ζυθοποιημένες με φυσικά συστατικά: νερό, βύνη, λυκίσκο και μαγιά, που τις καθιστούν «ζωντανές», μπορούν πλέον να απολαύσουν οι λάτρεις ποιοτικών προϊόντων που παράγονται στη Γαλλία σε όλο τον κόσμο.
...Αναφορά
0000000300520
Αυτή η βύνη είναι το αποτέλεσμα της καλλιέργειας του σακχαρομύκητα cerevisiae, εμπλουτισμένη με 7% βύνη.
Αυτή η τροφή συνιστάται για την περιεκτικότητά της σε πρωτεΐνες (πλούσια σε απαραίτητα αμινοξέα) και σε βιταμίνες (B1, B2, PP, B12)...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Η Distillerie de l’Anjou ιδρύθηκε στο Saint Léger des Bois, λίγα χιλιόμετρα από το Angers. Ερωτευμένοι με αυτή την περιοχή και τα προϊόντα του Anjou, ήταν φυσικό να αποφασίσουμε να εγκαταστήσουμε το εργαστήριό μας εκεί.
Έχουμε εκπαιδευτεί στη διαδικασία απόσταξης και στη γνώση των αρωματικών φυτών σε έναν εκπαιδευτικό οργανισμό στη Βρετάνη. Αυτές οι γνώσεις μας επιτρέπουν να μην έχουμε όρια στη δ...