...Οι γεύσεις μας διατίθενται σε διάφορες μορφές: υγρά, σκόνες, γαλακτώματα.
Οι συσκευασίες είναι διαθέσιμες σε φιάλες των 30 ml, δοχεία των 250 και 500 ml ή σε χύμα κατόπιν αιτήματος.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή ή να προστεθούν σε διάφορες κατηγορίες τροφίμων: ζαχαροπλαστική, μακαρόν, γκανάς, κρέμες επιδορπίων, μους, γλυκά, μαρμελάδες, κοκτέιλ ή σάλτσες, καθώς και σε σοκολατοποιία, παγωτοποιία, ποτά-σιρόπια, έτοιμα γεύματα, γαλακτοκομικά προϊόντα, μπισκοτοποιία.
...Οι διάφορες νότες καρύδας με άρωμα τροπικών θα προσθέσουν μια γευστική απόχρωση σε όλες τις εφαρμογές. Χάρη στις γαλακτώδεις, κρεμώδεις ή καβουρδισμένες νότες τους, αυτά τα αρώματα θα ενισχύσουν και θα εμπλουτίσουν τον εξωτικό χαρακτήρα των προϊόντων σας.
...
Η αρωματική καραμέλα διακρίνεται σε 3 κατηγορίες:
- ξανθιά καραμέλα, τύπου μελιού, καραμέλα, είναι μια καραμέλα πολύ λίγο καραμελωμένη
- παραδοσιακή καραμέλα, γεύση καραμέλας τυπική που σκέφτεται κανείς εύκολα, συχνά χρησιμοποιούμενη ως επικάλυψη και σάλτσα
- έντονη καραμέλα, πολύ έντονη γεύση, χρησιμοποιούμενη σε μείγματα σε μπισκότα ή γαλακτοκομικά προϊόντα για να αποκτήσει καλή γεύση καραμέλας.
ΚΥΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:
- Γαλακτοκομικά επιδόρπια
- Φυτικά επιδόρπια
- Παγωτά
- Μπισκότα
- Κέικ
- Σάλτσες
- Επικαλύψεις
- Ζαχαρωτά...
...Πράκτορες υφής που προορίζονται να προσφέρουν σταθερότητα και αντοχή στον χρόνο και στις συνθήκες χρήσης, συντήρησης, επεξεργασίας και μεταφοράς τροφίμων.
SEVAGEL 64G: σταθεροποιητής γιαπαγωτά
SEVAGEL 64S, 65S: σταθεροποιητής γιαπαγωτά & σορμπέ
SEVAGEL: σταθεροποιητής με γαλακτωματοποιητή γιαπαγωτά (περιέχει γαλακτωματοποιητή)
Σταθεροποιητής κρέμας ζαχαροπλαστικής: επιτρέπει την παραγωγή κρέμας χωρίς συρρίκνωση μετά από κύκλο κατάψυξης/απόψυξης
Σταθεροποιητής κρέμας Chantilly...
... : Πασπαλίστε πάνω στον καφέ σας, cappuccino, ζεστή σοκολάτα ή ακόμα και στο milkshake σας για μια γκουρμέ πινελιά.
- Γλυκά και Ζαχαροπλαστική : Προσθέστε μια πρέζα στις συνταγές σας για κέικ, muffins, παγωτά και άλλες γλυκές λιχουδιές.
Αναφορά:SUCRE0002A...
...Μηχανή παγωτού σε ρόδες La Gauloise: η δύναμη στην καθαρή της μορφή
Μηχανή παγωτού soft σε ρόδες 2 γεύσεις + 1 μείγμα
Χαρακτηριστικά της μηχανής παγωτού ιταλικού τύπου
Μηχανή παγωτού ιταλικού τύπου σε ρόδες
2 γεύσεις + 1 μείγμα
Ρυθμιζόμενοι σωλήνες αφρισμού για προσθήκη περισσότερου ή λιγότερου αέρα στο παγωτό
Χωρητικότητα δεξαμενών 2 X 9 λίτρα
Χωρητικότητες κυλίνδρων 2 X 9 λίτρα
Ονομαστική...
...Φέρτε τραγανότητα και κριτσανιστότητα στις δημιουργίες σας με τις πασπαλισμένες κρέπες δαντέλας (Θραύσματα από γαβότ), προϊόντα γαλλικής παραγωγής, εγγυημένα χωρίς φοινικέλαιο. Δημιουργήστε βάσεις για τραγανά γλυκά, επιδόρπια σε πιάτο, μπισκότα και παγωτά.
Η πασπαλισμένη κρέπα δαντέλας Déco ’Relief φυσική, χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς χρωστικά, χωρίς συντηρητικά, αποτελείται από αλεύρι σίτου, ζάχαρη...
... ακριβής, που σήμερα τείνει να κλέψει την παράσταση από τις ολόκληρες λοβούς στους μεγαλύτερους σεφ.
Αποτελείται από ένα σοφιστικέ μείγμα κόκκων βανίλιας και ενός ισχυρού συμπυκνώματος βανίλιας bourbon.
Οι λοβοί βανίλιας που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του προέρχονται αποκλειστικά από τη Μαδαγασκάρη.
Συμβουλές χρήσης: Ο σουπρέμ της βανίλιας είναι ιδανικός για όλες τις γλυκές σας παρασκευές: κέικ, φλάν, κρέμες, γιαούρτια, παγωτά, μπισκότα, επιδόρπια και άλλα γλυκά, με ή χωρίς ψήσιμο.
...γιαούρτια, τυρί κρέμα, παγωτά
Περίπου πενήντα αναφορές σας περιμένουν.
Θα βρείτε στη γκάμα μας επίσης παρασκευές για φλάν, μυρωδικά για τυρί κρέμα ή ακόμα και μούσλι. Δημιουργίες είναι δυνατές με ελάχιστο 200 κιλά ανά φρούτο.
Οι παρασκευές φρούτων μπορούν να αρωματιστούν με φυσικά αρώματα.
Συσκευασίες: 6 κιλά, 12,5 κιλά και 25 κιλά...
...Η γεύση, η αυθεντικότητα και τόση γλύκα, όλα στους -18°C.
Τα ημι-κατεψυγμένα φρούτα διατηρούν ανέπαφη τη γεύση, το χρώμα και τη λάμψη τους.
Ιδανικά για να απογειώσουν τα παγωτά σας, να εμπλουτίσουν τις τούρτες, τα παγωμένα επιδόρπια, να διακοσμήσουν τις γρανίτες, τις βερίνες και πολλά άλλα.
Αρώματα
Κεράσι, Φράουλα, Μούρα, Μάνγκο, Ροδάκινο
Μονάδα πώλησης
Πλαστικά δοχεία 1 κιλού (6 ανά πακέτο)...
...Ο πολτός από μάραθο είναι ένα "πολυτελές" μπαχαρικό, του οποίου η φήμη συνεχώς αυξάνεται τα τελευταία χρόνια. Αυτό το μπαχαρικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνοδεύσει τα λευκά κρέατα, τα ψάρια και ακόμη και τα επιδόρπια και τα παγωτά. Ο πολτός από μάραθο διαθέτει αρώματα γλυκόριζας, λεμονιού, άνηθου και σαφράν, καθώς και άλλες φρουτώδεις νότες που μπορούν να εκπλήξουν τα αλμυρά ή γλυκά πιάτα σας.
Προέλευση: Ιταλία, Τοσκάνη
Ποιότητα: A...
... αποκλειστικά εκλεκτά και επιλεγμένα υλικά. Δεν χρησιμοποιούμε ούτε χρωστικές ούτε αρώματα. Έτσι, θα βρείτε στις παγωτές και τα σορμπέ μας τη γεύση αυτού που περιέχουν.
Να φτιάχνεις πραγματικά καλά παγωτά και σορμπέ είναι απλό. Αρκεί να φανταστείς καλές συνταγές, να χρησιμοποιήσεις αυθεντικά και ποιοτικά υλικά και να βάλεις πολλή πάθος!
Διατροφικές αξίες ανά 100g Ενέργεια 780kJ / 187kcal, Λίπη 11g, Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 6,0g, Υδατάνθρακες 19g, Εκ των οποίων σάκχαρα 19g, Πρωτεΐνες 3,9g, Αλάτι 0,10g
Συσκευασία: δοχείο 0,6L
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες...
...Αρώματαγια γιαούρτια, ροφήματα και μαγειρεμένα, Αρώματαγια κρέμες επιδορπίων, μους και ζελέ, Αρώματαγιαπαγωτά και σορμπέ, Αρώματαγια παστεριωμένα γάλατα και UHT, και Αρώματαγια τυροκομικά προϊόντα. Ζαχαρωτά, Μπισκότα/ Σφολιατοειδή, Φαρμακευτικά προϊόντα και στοματική υγιεινή, και καπνός.
...ένζυμα και φυσικές χρωστικές. Η CHR HANSEN είναι παρούσα στην καθημερινή σας ζωή μέσω των συστατικών της: ένζυμα και καλλιέργειες για τη γαλακτοκομική και κρεατοβιομηχανία, βακτήρια για το κρασί και φυσικές χρωστικές γιαπαγωτά, γλυκά και ποτά, καθώς και προβιοτικά. Τα συστατικά μας χρησιμοποιούνται στον τομέα των τροφίμων, καθώς και στη φαρμακευτική, τη διατροφή και τη γεωργία.
Στη Γαλλία, οι...