...Αυτή η τολμηρή διπλή ωρίμανση είναι μια ωδή προς το νοτιοδυτικό τμήμα, προσφέροντας κομψότητα και χαρακτήρα σε αυτή την ετικέτα. Περισσότερο από ένα ταξίδι, το Bidaia προσφέρει μια πλούσια και πολύπλοκη γευστική εμπειρία, ιδανική για τους λάτρεις του ρουμιού που αναζητούν μια αυθεντική και πρωτότυπη γευσιγνωσία. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ: Παλέτα: ανάμεσα σε αρώματα λευκού καπνού και γευστικές νότες μελιού...
... και ζαχαρωμένων εσπεριδοειδών. Η επίγευση είναι μακρά, ανακαλώντας αποχρώσεις από φλοιό καρυδιού και πικρή αμυγδαλιά, κάνοντάς το ένα τέλειο digestif μετά από ένα καλό γεύμα.
Αυτή η σοδειά είναι όχι μόνο μια απόλαυση για τις γεύσεις, αλλά έρχεται επίσης με μια κομψή θήκη, κάνοντάς την ιδανικό δώρο για ειδικές περιστάσεις. Είτε είστε γνώστης είτε αρχάριος, το Armagnac Castarède - 2004 είναι μια...
...CEPAGES: Sauvignon 80% Chardonnay 20%
Μέθοδος οινοποίησης: Διατήρηση σε χαμηλή θερμοκρασία για να ενισχυθεί η έκφραση των αρωμάτων του σταφυλιού. Ωρίμανση σε δεξαμενές για 6 μήνες πάνω σε λεπτά οινολάσπες.
ΟΨΗ: ανοιχτό κίτρινο, διαυγές με λαμπερούς πράσινους τόνους.
ΜΥΤΗ: ένταση εσπεριδοειδών με αρώματα ανθών ακακίας.
ΓΕΥΣΗ: Καθαρή επίθεση, μαλακή μέση γεύσης, όπου αναγνωρίζουμε το...
... από το χρυσό του χρώμα. Αυτό το cognac VS της καθαρής παραδοσιακής Charentaise προσφέρει μια ζωντανή, φρέσκια και φρουτώδη νότα αχλαδιού. Ελαφρώς ξυλώδες και συνοδευόμενο από λουλουδάτα αρώματα, είναι ιδανικό για την παρασκευή κοκτέιλ.
ACCORD METS / COGNAC :
Απολαύστε το σε κοκτέιλ ή ως απεριτίφ με τόνικ ή ginger beer. Συνοδεύει τέλεια ένα σολομό gravlax, με βινεγκρέτ τζίντζερ και σούπρεμ γκρέιπφρουτ ροζ.
...Αυτό το Κονιάκ προέρχεται από τη Grande Champagne, 1ο Cru του Κονιάκ. Αυτός ο μοναδικός terroir, που αποτελεί εγγύηση ποιότητας, αναδεικνύεται από την παραγωγή Single Estate (προέρχεται από έναν μόνο αμπελουργό).
Ο Very Superior Old Pale (VSOP) είναι ένα μείγμα Κονιάκ διαφορετικών ηλικιών, το νεότερο από τα οποία έχει περάσει τουλάχιστον 5 χρόνια σε βαρέλια από δρυ. Το χρώμα του με τις κεχριμπαρένιες αποχρώσεις, τα λεπτά λουλουδάτα αρώματα του που αναμειγνύονται με βανίλια το καθιστούν ένα προσιτό Κονιάκ για γευσιγνωσία.
... τους, όπως ήταν συνήθεια σε πολλές οικογένειες, ο γιος, αρχικά έμπορος κρασιών, και στη συνέχεια ο εγγονός, ενδιαφέρθηκε γρήγορα για τα αποστάγματα. Έτσι, από το 1968, χάρη στις μιραμπέλες και άλλα φρούτα που συλλέγονται από τον κήπο που έχει φυτέψει, ο Πολ GAYRAL επανασυνδέεται με τις (γευστικές) οικογενειακές παραδόσεις, παράγοντας το τσίπουρό του που αποκτάται μέσω απόσταξης με τη βοήθεια ενός...