... δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον φρέσκο τζίντζερ. Και αυτό, χάρη στις θρεπτικές και οργανοληπτικές του ποιότητες που διατηρούνται από τη διαδικασία παραγωγής.
Είναι ένα εξαιρετικό και ασυνήθιστο μπαχαρικό που σας προτείνουμε.
... χώρας. Από την ίδια οικογένεια με τον κουρκουμά, καταναλώνουμε τη ρίζα του, το ριζώμα. Μόλις η ρίζα γίνει κίτρινη, συλλέγεται, καθαρίζεται και στη συνέχεια αποξηραίνεται. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει τη διατήρηση του τζίντζερ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, διατηρώντας παράλληλα τις θρεπτικές του ιδιότητες.
Βάρος: 250 γρ
Ποσότητα: 125γρ, 200γρ, 250γρ, 500γρ, 1κιλό
Μορφή: Σκόνη τζίντζερ, Αποξηραμένοτζίντζερ...
... παγωτά. Η μέντα της και η πικάντικη γεύση της την καθιστούν πολύ δημοφιλή στην παρασκευή σιροπιών, κοκτέιλ, σε αφεψήματα μετά το γεύμα και σε κρύο τσάι.
Γαλλικό φυτό που παράγεται με βιολογική γεωργία, προερχόμενο από την περμακουλτούρα, συλλεγμένο στο χέρι και αποξηραμένο σε πλέγματα σύμφωνα με τη μέθοδο παραδοσιακής αποξήρανσης.
Λατινικό όνομα: Mentha gracilis
Μορφή: αποξηραμένα φύλλα...
... διδασκαλιών και της κουζίνας της άγιουρβέδα.
Η σύνθεσή μας από κομμάτια τζίντζερ, ρίζα γλυκόριζας, κομμάτια κανέλας, λεμονόχορτο, ολόκληρες κάρδες, φέτες κουρκουμά και μακίς σας εξασφαλίζει ενέργεια και ευεξία.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100°C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 5 έως 10 λεπτά...