Η εταιρεία SHI CHANG EUROPE SARL, που ιδρύθηκε το 2010, έχει έδρα την Περπινιάν. Σήμερα, ειδικευόμαστε στη διανομή ιατρικών ειδών μίας χρήσης και προστατευτικού εξοπλισμού, όπως χειρουργικές μάσκες και στολές. Διανέμουμε επίσης κιτ δοκιμών για τον Covid-19. Παρέχουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο.
Είμαστε αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση της αυξανόμενης ζήτησης για ιατρικά προϊόντα μίας χρήσης. Επι...
...Γαλλική Ονομασία
Prunelard N
Χρήση
Ποικιλία σταφυλιού για οινοποίηση
Φαινολογία
Εποχή εκβλάστησης: 6 ημέρες μετά το Chasselas.
Εποχή ωρίμανσης: 2η εποχή, 3 εβδομάδες μετά το Chasselas.
Τεχνολογικές δυνατότητες
Οι τσαμπίδες είναι μικρές και οι καρποί μέτριοι. Ο Prunelard N επιτρέπει την παραγωγή κρασιών παλαίωσης, χρωματιστών, γεμάτων και ισορροπημένων. Στην ωριμότητα, ο αλκοολικός βαθμός μπορεί...
... αγαπημένο που σας παρουσιάζεται ως πραγματικά απαραίτητο μέλος της οικογένειάς του! Ιδανικό σε κοκτέιλ ή σκέτο.
Ο οίκος: Η Berry Bros & Rudd είναι ο παλαιότερος οίκος εμπορίας κρασιών και αποσταγμένων οίνων στο Λονδίνο. Το αρχικό κατάστημα χρονολογείται από το 1698 και βρίσκεται από τότε στο Νο.3 της οδού Saint James. Η επιχείρηση είναι επίσημος προμηθευτής της βασιλικής οικογένειας από την εποχή του βασιλιά Γεωργίου III και είναι απόλυτη αναφορά στον τομέα των κρασιών και αποσταγμένων οίνων.
Τύπος: London Dry Gin
Περιεκτικότητα: 70cl
Αλκοολικός βαθμός: 46%...
...Γενναιόδωρος και αρωματικός, αυτός ο Viognier εκφράζεται με νότες από φρούτα με κίτρινη σάρκα και μια πινελιά λευκών λουλουδιών. Ως απεριτίφ, θα συνοδεύσει τέλεια τοστ με κατσικίσιο τυρί & μέλι, κέικ με σολομό & άνηθο ή κρητικές φρυγανιές. Στο γεύμα, συνδυάστε τον με καλαμάρια στη σχάρα, ριζότο με σπαράγγια, κοτόπουλο σε κατσαρόλα με δεντρολίβανο ή με γαρίδες flambées. Μπορείτε επίσης να τον απολαύσετε απλά δροσερό, με φίλους ως απεριτίφ.
Χωρητικότητα: 75 cl
Αλκοολικός βαθμός: 13 % VOL...
... έντονη μεταξύ των πολύ ζεστών ημερών και των πολύ δροσερών νυχτών, επιτρέποντας την ανάπτυξη των επιθυμητών αρωμάτων εσπεριδοειδών. Οι πλαγιές του Orb, βόρεια του Béziers, προσφέρουν στρογγυλάδα στο κρασί.
ELABORATION :
Τα σταφύλια συγκομίζονται πολύ νωρίς το πρωί, ακόμη και στα τέλη της νύχτας. Μεταφέρονται γρήγορα στο οινοποιείο για να πιεστούν. Η αλκοολική ζύμωση γίνεται γρήγορα.
Αλκοολικός βαθμός: 12,5%
Υπολείμματα σακχάρων: 1,0 (g/l)
Οξύτητα: 6,18
Συνολικό SO2: 124 (mg/l)...