...Εξερευνήστε το νόστιμο BAGLIO BELVEDERE Malvasia liquoroso. Αυτή η φιάλη των 75 cl είναι ιδανική για να την μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια. Με το φρουτώδες άρωμά του και την έντονη γλυκιά γεύση του, είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για μια χαλαρωτική βραδιά. Απολαύστε μια αυθεντική γεύση Σικελίας με αυτό το εκλεκτό κρασί.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Υπηρεσία
...δίνοντάς του μια πιο βελούδινη υφή.
Κάθε τύπος κρασιού Madeira – όπως το Sercial, το Verdelho, το Boal και το Malvasia – προσφέρει δικές του χαρακτηριστικές ιδιότητες, επιτρέποντας στους αποσταγματοποιούς να δημιουργούν εξατομικευμένα προφίλ. Επιπλέον, η χρήση επαναχρησιμοποιημένων βαρελιών προάγει τη βιωσιμότητα, μειώνοντας τη ζήτηση για νέο ξύλο.
Συνοψίζοντας, τα βαρέλια κρασιού Madeira αυξάνουν την αξία και την αποκλειστικότητα του αποστάγματος, συνδέοντάς το με μια φημισμένη πορτογαλική παράδοση.
...Λευκό κρασί που παρασκευάζεται από ένα μείγμα λευκών σταφυλιών από το Σαλέντο, όπως το Trebbiano και λίγο Malvasia Bianca. Περιεκτικότητα σε αλκοόλ 11,50% Vol. Λευκό χρώμα με ημίξηρη γεύση.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας γράψετε στο cantine.durso@libero.it...
Ο Green Papa είναι ένα γκουρμέ παντοπωλείο όπου είμαστε χαρούμενοι να προσφέρουμε πραγματικό ελαιόλαδο από φάρμες της Ελλάδας, της Ισπανίας και της Σλοβενίας.
Εδώ θα βρείτε επίσης φυσικές ελληνικές ελιές, premium μέλι θυμαριού από το νησί της Ρόδου, προϊόντα ροδιού, βότανα και κρασιά από μικρές οικογενειακές οινοποιίες της Σλοβενίας.
Προσφέρουμε κρασιά από όλες τις οινοπαραγωγικές περιοχές της Σλ...
...Λίγο Fiano και Malvasia είναι επίσης παρόντα στην ποικιλία. Οι σταφίδες εδώ επωφελούνται από ένα υπέροχο μεσογειακό κλίμα καθώς και από μια εξαιρετική γη που επιτρέπει τη δημιουργία.
Χωρητικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλία: 100% Primitivo
IGT: Salento (Απουλία)
Φύλαξη: Έτοιμο προς κατανάλωση και μπορεί να διατηρηθεί μέχρι το 2030
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C...
...Η Illivia Leone de Castris Negroamaro προέρχεται από τους αμπελώνες που βρίσκονται στον δήμο Σαλίτσε Σαλέντινο. Η συγκομιδή γίνεται χειρονακτικά προς το τέλος του Σεπτεμβρίου και εκτός από τα σταφύλια Negroamaro, συλλέγονται πολύ μικρές ποσότητες Malvasia Nera di Lecce. Αφού ολοκληρωθεί η συγκομιδή, οι τσαμπίδες που μεταφέρονται στο οινοποιείο θα οινοποιηθούν σε κόκκινο κρασί και μετά την περίοδο ζύμωσης, το Negroamaro Illivia ωριμάζει σε μεγάλες δρύινες δεξαμενές για δύο μήνες πριν από την εμπορία.
...Κρασί που προέρχεται από την οινοποίηση σταφυλιών Negroamaro (90%) και Malvasia Nera (10%). Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε. Ωρίμανση σε βαρέλια.
Στη μύτη αναδύονται αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα και μαρμελάδες, μπαχαρικά όπως μαύρο πιπέρι, γλυκόριζα, καβουρδισμένα και βαλσαμική νότα από μεσογειακή βλάστηση.
Ιδανικό με σκληρά τυριά όπως Comtè, Gorgonzola, αλλαντικά όπως Pancetta από χοιρινό, chorizo, capocollo και κόκκινες κρέατα στη σχάρα.
...Είμαστε μια οικογενειακή αγροτική επιχείρηση με έδρα το Alto Salento στην Καροβίνιο (BR) - Πούλια. Παράγουμε κρασιά IGT Salento που είναι εύκολα στην κατανάλωση αλλά όχι κοινά, σεβόμενοι την αυθεντικότητα και την ιδιαιτερότητα των αυτόχθονων ποικιλιών όπως το Primitivo, Negroamaro, Malvasia και Ottavianello. Από τα εδάφη της ιδιοκτησίας μας, Masseria Pietrasanta, παράγουμε επίσης εξαιρετικής...
... ποικιλίες, όπως Negroamaro, Malvasia nera, Verdeca, bianco d’Alessano, Moscato, Aleatico, Primitivo, υπάρχουν επίσης κρασιά με πιο διεθνή χαρακτήρα όπως Chardonnay, Pinot, Sauvignon, Cabernet, Merlot. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα εκτός από τις ευρωπαϊκές αγορές, και στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη Σιγκαπούρη, στον Καναδά, στη Βραζιλία, στην Αυστραλία, στην Ιαπωνία, στην Κίνα, στο Χονγκ Κονγκ κ.λπ. Η μέση ετήσια παραγωγή είναι περίπου 2,5 εκατομμύρια φιάλες.
... όλο τον κόσμο. Το καμάρι του οινοποιείου είναι το Sangiovese της Τοσκάνης, αλλά η επιλογή που προσφέρεται είναι πολύ μεγάλη, περιλαμβάνοντας κρασιά ποιότητας DOCG, λευκά, κόκκινα και αφρώδη, όπως το γλυκό και ξηρό Malvasia, το Lambrusco Rosé DOC, το Rubicone Rosso I.G.T., το Pignoletto, το Bonarda, το Barbera d'Asti και d'Alba superiore, του Monferrato και Oltrepò Pavese, τα Colli di Scandiano...
... αναγνωρίσιμη γεύση των ορεκχiette, αληθινό κόσμημα της εταιρείας, έχει κατακτήσει όλους, παρασκευασμένες με προηγμένες τεχνικές παραγωγής σεβόμενες την πιο αρχαία παράδοση. Fusilli, cavatelli και ορεκχiette ολικής αλέσεως και σιμιγδαλιού, αναδεικνύονται από μια απλή σάλτσα ντομάτας ή από σάλτσα κρέατος ή άλλες σάλτσες που θα ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο σας. Η κορυφαία παραγωγή της πιο ποικιλόμορφης και απόλυτης καινοτομίας στην αγορά είναι η Pasta alla Malvasia, που παρασκευάζεται από την ανάμειξη σιμιγδαλιού σκληρού σίτου και ντόπιου κρασιού από σταφύλια Malvasia, χωρίς καμία προσθήκη νερού.
Η QUINTA DO CERRADO, με έκταση περίπου 30 εκταρίων, είναι ενταγμένη στη Διαδρομή των Κρασιών του Dão. Οι αμπελώνες έχουν φυτευτεί με τις κύριες ποικιλίες της περιοχής του Dão. Λευκές ποικιλίες: Encruzado και Malvasia Fina. Κόκκινες ποικιλίες: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Jaen, Trincadeira Preta και Alfrocheiro. Στους τέσσερις λαγκαρίνους από γρανίτη παρασκευάζονται τα κρασιά επιλογής, με τα...
... περίπτωση οι διαθέσιμες ποικιλίες είναι: Κόκκινο σταθερό 2014, Ξηρή αφρώδης Malvasia, Barbera και Bonarda (αφρώδες Gutturnio), αφρώδης Pinot grigio, ξηρή αφρώδης Bonarda, αφρώδης Ortrugo, αφρώδης Barbera, αφρώδες κόκκινο κρασί για το τραπέζι. Το οινοποιείο μπορεί να επισκεφθεί από Δευτέρα έως Σάββατο.
... σταφυλιών. Ο εξοπλισμός και οι τεχνολογίες, στις οποίες η μοντέρνα προσέγγιση είναι το παν, συμπληρώνουν τη δομή. Αρωματικά και γεμάτα χαρακτήρα, τα αφρώδη MURGANHEIRA παράγονται από τις ποικιλίες Malvasia Fina, Gouveio Real, Cerceal, Chardonnay, Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz και Pinot Noir.
Είμαστε παραγωγοί κρασιών D.O.C. όπως Barbera, Freisa, Grignolino, Cortese, Sauvignon, Passito και Malvasia di Casorzo. Δραστηριοποιούμαστε επίσης στον αγροτουρισμό, όπου σερβίρουμε τα κρασιά μας με γεύματα. Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε τα προϊόντα μας και στο εξωτερικό. Η φιλικότητα και η σοβαρότητα είναι το μότο μας.