Η αλεύρι ρυζιού είναι ένα προϊόν χωρίς γλουτένη, με λεπτή, ουδέτερη γεύση. Προέρχεται από αλεσμένο ρύζι. Χρησιμοποιείται καθημερινά στην ασιατική κουζίνα για την παρασκευή ρυζογκοφρέτας και ρυζοχαρτιού, που είναι αργότερα συστατικό των γνωστών ρολών άνοιξης. Δεδομένου ότι το αλεύρι δεν περιέχει γλουτένη, η ζύμη μετά το ψήσιμο μπορεί να είναι πολύ εύθραυστη, σαν άμμος. Για να το αποτρέψετε, π.χ. συνδυάστε το αλεύρι ρυζιού με άλλο αλεύρι (π.χ. πατάτας, ταπιόκας, κάστανου), αυξήστε τον αριθμό των αυγών ή προσθέστε κατά το ψήσιμο μια ώριμη μπανάνα, καθώς και περισσότερα λιπαρά.
<strong> Σύνθεση: </strong> Αλεύρι ρυζιού
<strong> Διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 1481KJ/349kcal - 18%RWS* Λιπαρά 0.7g - 1% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.15g < 1% Υδατάνθρακες 76.9g - 30% εκ των οποίων 2g ζάχαρη - 2% Πρωτεΐνη 7.6g - 15% Ίνες 2.3g Αλάτι 0.1g - 2% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας
<strong> Χρήση </strong> συστατικό γλυκών αρτοσκευασμάτων, κέικ, τηγανίτες, κρέπες, χορτοφαγικά κεφτεδάκια, για πάχυνση σούπας και σαλτσών.
Ιστορία και προέλευση
Η κακάο (Theobroma) συγκομίστηκε για πρώτη φορά από τους Ολμέκους στο Μεξικό, ήδη από το 1000 π.Χ. Χρησιμοποιούνταν κυρίως για ενισχυτικά ποτά. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Η κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών και οι κόκκοι κακάο ήταν μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί μετέφεραν την κακάο στην Ευρώπη.
Στα μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, οι κακαόδεντρα εισήχθησαν στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη.
Ο κόκκος κακάο είναι η ακατέργαστη βάση για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τα τροπικά κλίματα της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Το δέντρο Theobroma cacao είναι ιερό για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο του δέντρου συλλέγονται με το χέρι και οι ακατέργαστοι κόκκοι στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό και συνεχ…
Προέλευση και ιστορία των ρεβιθιών
Τα ρεβίθια είναι επίσης γνωστά ως φασόλια γκαρμπάνζο. Τα ρεβίθια είναι πολύ δημοφιλή, ειδικά γύρω από τη Μεσόγειο, όπου χρησιμοποιούνται σε διάφορα πιάτα. Πολλά ανατολίτικα πιάτα μπορούν να παρασκευαστούν με ρεβίθια, όπως χούμους, φαλάφελ, τσιπς και τσιπς. Σήμερα, εξακολουθούν να καλλιεργούνται πολλά ρεβίθια στην Τουρκία, αλλά το 70% της παγκόσμιας παραγωγής βρίσκεται στα χέρια της Ινδίας.
Καλλιέργεια ρεβιθιών
Τα ρεβίθια μαζεύονται όταν οι λοβοί σπάνε και στη συνέχεια απλώνονται για να στεγνώσουν. Αν υπάρχει πιθανότητα βροχής, τα ρεβίθια μεταφέρονται σε ένα αεριζόμενο δωμάτιο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ξηρασίας.
Υγιεινές ιδιότητες των ρεβιθιών και χρήσεις
Τα ρεβίθια είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και μέταλλα και προκαλούν λιγότερη μετεωρισμό από άλλα φασόλια. Έχουν μια ελαφριά γλυκιά γεύση. Τα ρεβίθια είναι γνωστά ως το κύριο συστατικό στο χούμους και το φαλάφελ, αλλά μπορούν επίσης να σερβιριστούν ως λαχανικό με ένα ζεστό γεύμα ή ως βάση σε μια σαλάτα. Στην Ινδία, χρησιμοποιούνται συχνά σε κάρυ.
Παραγωγή με πιστοποιημένη οργανική τεχνολογία από υψηλής ποιότητας οργανικούς σπόρους ηλιόσπορου. Κατάλληλο για θερμική επεξεργασία και κρύα κατανάλωση.
Πλεονεκτήματα:
κατάλληλο για πολλαπλή χρήση
Κατάλληλο για:
προετοιμασία σαλτσών, μαρινάδων και μαγιονέζας
αρωματισμό σαλατών
Τα έλαια υψηλής ελαιικής προέρχονται από έναν ειδικό τύπο ηλίανθου που είναι πλούσιος σε μονοακόρεστα λιπαρά. Τέτοια λιπαρά υπάρχουν στο ελαιόλαδο, αλλά περιέχει επίσης πολλά πολυακόρεστα λιπαρά, γεγονός που το καθιστά ακατάλληλο για μαγείρεμα. Η περιεκτικότητα σε ελαιικό οξύ καθιστά το λάδι κατάλληλο για τηγάνισμα και ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες. Χάρη στο λινελαϊκό οξύ στη σύνθεση, το λίπος ενισχύει την ανοσολογική άμυνα του σώματος.
Εισαγωγή:
Η κρεατίνη μονοϋδρική είναι μια φυσική ουσία που μετατρέπεται σε κρεατίνη φωσφορική στο σώμα. Η κρεατίνη φωσφορική βοηθά στη δημιουργία μιας ουσίας που ονομάζεται αδενοσίνη τριφωσφορική (ATP). Η ATP παρέχει την ενέργεια για τις συσπάσεις των μυών. Η κρεατίνη μονοϋδρική είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι που επιθυμούν να χτίσουν άπαχη μυϊκή μάζα, να μεγιστοποιήσουν την απόδοση και να αυξήσουν τη δύναμη.
Λειτουργία
1. Κρεατίνη μονοϋδρική Αυξημένη μυϊκή μάζα/δύναμη
2. Κρεατίνη μονοϋδρική Αυξημένη διαθεσιμότητα ενέργειας στους μύες
3. Κρεατίνη μονοϋδρική Αυξημένη παραγωγή δύναμης (περισσότερες σειρές/επανάληψη)
4. Κρεατίνη μονοϋδρική Αύξηση βάρους
5. Κρεατίνη μονοϋδρική Ενισχυμένη αποκατάσταση μετά την άσκηση
Εφαρμογή
1. Η κρεατίνη μονοϋδρική μπορεί να βελτιώσει τον οξυγονωτικό μεταβολισμό των μυών.
2. Πρόσθετο τροφίμων, επιφανειοδραστική ουσία καλλυντικών, πρόσθετο ζωοτροφών, ποτών, φαρμάκων και παραγωγής υγιεινών προϊόντων.
3. Διατροφικός ενισχυτής, μπορεί επίσης να ληφθεί με καψουλωμένο φάρμακο ή τροχό απευθείας.
Οι πληροφορίες δεν είναι εξαντλητικές καθώς λαμβάνουν υπόψη το πλαίσιο των διατροφικών και υγειονομικών ισχυρισμών σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία: κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1924/2006 και το μητρώο της EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων).
Υγεία των νεφρών / Αποβολή: «Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για να προάγει την αποβολή νερού από τους νεφρούς» / «Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για να διευκολύνει τις λειτουργίες αποβολής του οργανισμού» / «χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την αποβολή νερού από τους νεφρούς» / «χρησιμοποιείται για να διευκολύνει τις λειτουργίες αποβολής του οργανισμού» / «χρησιμοποιείται για την αποστράγγιση του οργανισμού» / «διουρητική δράση» / «ενισχύει τη λειτουργία αποβολής του οργανισμού» / «συμβάλλει στη λειτουργία των ουροφόρων οδών» / Συνήθως αναγνωρίζεται για να βοηθά τις λειτουργίες αποβολής του οργανισμού. Συνήθως αναγνωρίζεται για να αποστραγγίζει τον οργανισμό. Συνήθως αναγνωρίζεται για να διευκολύνει την αποβολή από τους νεφρούς. Υποστηρίζει τη λειτουργία αποβολής των νεφρών.
Αναφορά: AR800380
Βοτανικό Όνομα: Ulmaire de Filipendula
PROROYAL BIO, το καλύτερο από την κυψέλη για όλη την οικογένεια.
Εδώ και χιλιάδες χρόνια, ο άνθρωπος γνωρίζει και χρησιμοποιεί τα προϊόντα της κυψέλης.
Τα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ PHYTOCEUTIC, ειδικοί στα συμπληρώματα διατροφής φυσικής και βιολογικής προέλευσης εδώ και πάνω από 30 χρόνια, επιλέγουν αυστηρά και συνδυάζουν αυτούς τους θησαυρούς της φύσης για την ευημερία όλης της οικογένειας.
Η Πρόπολη συμβάλλει στην στοματική ευημερία.
Η Μολόχα έχει μαλακτικές ιδιότητες για τους αναπνευστικούς δρόμους.
Η Αρνίκα είναι καταπραϋντική, ξηραίνει τους αναπνευστικούς δρόμους, τονωτική.
Ο Ευκάλυπτος και ο Θυμάρι βοηθούν στην αποσυμφόρηση των αναπνευστικών δρόμων.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΝΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ.
1 ψεκασμός στο πίσω μέρος του λαιμού 3 έως 4 φορές την ημέρα.
Απαγορεύεται για παιδιά κάτω των 12 ετών, εγκύους ή θηλάζουσες. Μην χρησιμοποιείτε για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.
Μολόχα: 75 mg
Αρνίκα: 75 mg
Ευκάλυπτος: 75 mg
Θυμάρι: 75 mg
Πρόπολη: 4 mg
Μέλι: 180 mg
Η αναγεννητική κρέμα με έλαια αθανασίας είναι μια ελαφριά ενυδατική γαλάκτωμα,
σχεδιασμένη για όλους τους τύπους δέρματος. Προάγει την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, ενυδατώνοντας και
θρέφοντας το πρόσωπό σας. Τα έλαια ηλιόσπορου, σουσαμιού και βερίκοκου θρέφουν βαθιά το δέρμα,
αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και τη λάμψη. Η αλόη βέρα ενυδατώνει τέλεια το δέρμα, καθώς
διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ανανεώνοντας επίσης και αφαιρώντας τις κηλίδες γήρανσης
και τις αποχρώσεις.
Τύπος δέρματος: Όλοι οι τύποι δέρματος.
Εφαρμογή: Καλύτερα να εφαρμόζεται το πρωί σε καθαρό δέρμα.
Αποτελέσματα: Πλήρως λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.
29ο Συνέδριο της Γαλλικής Εταιρείας Νοσοκομειακής Υγιεινής - SF2H - Το συνέδριο της SF2H είναι στη Γαλλία η ετήσια κορυφαία συνάντηση όλων των ειδικών στην πρόληψη των λοιμώξεων που σχετίζονται με τη φροντίδα. Η μορφή του έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, καθιστώντας το ένα πλούσιο, πολυμορφικό και ανοιχτό γεγονός που επιτρέπει σε όλους να ενημερώσουν τις γνώσεις τους και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.
Κατά τη διάρκεια τριών ημερών και γύρω από τέσσερα προτεραιότητας επιστημονικά θέματα, εναλλάσσονται και συνδυάζονται επιστημονικές συνεδρίες, πρακτικά εργαστήρια, εκπαίδευση DPC, καθώς και διεθνής συνεδρία, συνεδρίες καινοτομίας και συμπόσια που διευθύνονται από βιομηχανικούς εκπροσώπους ή ακόμα και δραστηριότητες γύρω από την εκπαίδευση μέσω προσομοίωσης.
** Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες **
Αυτή η περιποίηση έχει πλούσια και κρεμώδη υφή, προσφέροντας απόλυτη άνεση και έντονη απαλότητα. Το λεπτό της άρωμα σας συνοδεύει με ελαφρότητα. Βιολογικό Έλαιο Γκρέιπφρουτ.
Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών, έγκυες γυναίκες και θηλάζουσες.
Φιάλη 150mL.
99,5% του συνόλου είναι φυσικής προέλευσης.
38,1% του συνόλου των συστατικών προέρχονται από βιολογική γεωργία. (Ελάχιστο που απαιτείται από το Cosmos = 20%)
COSMOS ORGANIC πιστοποιημένο από την Ecocert Greenlife σύμφωνα με το πρότυπο COSMOS.
Κατασκευασμένο στη Vichy
Ανακυκλώσιμο περιτύλιγμα
Προϊόν Βιολογικό πιστοποιημένο από την Ecocert σύμφωνα με το πρότυπο Cosmos Organic
Αρ. αναφοράς: JOYCO0003
Ίζημα χυμού ροδιού από φυσικό 100% βιολογικό χυμό ρόδι σε κατεψυγμένη μορφή.
Παράγεται από την απλή μέθοδο συμπίεσης του καρπού και είναι το ίζημα (κατακάθι) που δημιουργείται και διαχωρίζεται από τον καθαρό φυσικό χυμό.
Χωρίς προσθήκη συντηρητικών, ζάχαρης, νερού, χρωστικών ή αρωματικών υλών.
Χρήσεις σε: ζαχαροπλαστική, γλυκά, σιρόπι, μαρμελάδα, παγωτό κτλ.
Συσκευασία : 10lt
Η καταπολέμηση του άγχους με φυσικούς τρόπους είναι μια εύκολη λύση για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη στο καλάθι” για να παραλάβετε το βιολογικό σας άρωμα χώρου “Αντίο άγχος” γρήγορα στο σπίτι σας.
Επωφεληθείτε γρήγορα από αυτό το άρωμα “Αντίο Άγχος” ή προσφέρετέ το ως δώρο στους αγαπημένους σας και μοιραστείτε μαζί μια χαλαρωτική και ηλιόλουστη ατμόσφαιρα! Καλή διάθεση και χαλάρωση εγγυημένα.
Ένα από τους υπέροχους και νόστιμους ξηρούς καρπούς που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω εμάς είναι το φιστίκι. Προσφέρουμε τους καλύτερους τύπους και χονδρικές τιμές για φιστίκια. Η πλούσια γεύση και το άρωμα των φιστικιών μπορούν να βρεθούν στους τύπους φιστικιών που εξάγουμε. Εγγυόμαστε ότι θα αποκτήσετε όλα αυτά με εύκολο και πολύ προσιτό τρόπο.
Προσφέρουμε πολλούς τύπους φιστικιών από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε, καθώς υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι επεξεργασίας φιστικιών. Οι διαθέσιμες ποικιλίες φιστικιών μας περιλαμβάνουν:
- Ψημένα φιστίκια (αλατισμένα, με κέλυφος)
- Ψημένα φιστίκια (χωρίς αλάτι, με κέλυφος)
- Ωμά φιστίκια (χωρίς κέλυφος)
- Ψημένα φιστίκια (αλατισμένα χωρίς κέλυφος)
- Ψημένα φιστίκια (χωρίς αλάτι, χωρίς κέλυφος)
- Ωμά φιστίκια (με κέλυφος)
- Τριμμένο φιστίκι
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τα αιτήματά σας.
Χώρες εξαγωγής: Ιράν, Τουρκία
Αναφορά: PDK-6MZEJDO1M48ZH7YCOXD4
Το λάδι κάσιου παράγεται με ψυχρή έκθλιψη του καρπού από ώριμο φρούτο κάσιου. Γεμάτο από μέταλλα και θρεπτικά συστατικά, το λάδι κάσιου θα σας προσφέρει όλα τα οφέλη που χρειάζεστε για μια υγιή ζωή.
Το λάδι έχει αφθονία βιταμινών, οι οποίες περιλαμβάνουν τις βιταμίνες A, D και E, και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και λιπαρά οξέα. Το λάδι κάσιου είναι ένα κύριο συστατικό στη βιομηχανία καλλυντικών για την παραγωγή μοναδικών προϊόντων σώματος και μαλλιών.
Ο (υπο)τροπικός ταξιδιώτης
Η τζίντζερ καλλιεργείται σχεδόν σε κάθε τροπική ή υποτροπική χώρα. Η τζίντζερ είναι μια καλλιεργημένη ρίζα. Αυτό σημαίνει ότι δεν εμφανίζεται φυσικά στην άγρια φύση. Ωστόσο, η τζίντζερ υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά από τους Αυστρονησίους στη ναυτική Νοτιοανατολική Ασία, περίπου 3000 χρόνια πριν από τον Χριστό. Χάρη σε μια προϊστορική μετανάστευση μέσω θάλασσας, οι Αυστρονησίοι επεκτάθηκαν από τη Μαδαγασκάρη στη Χαβάη μέχρι το 1500 π.Χ. Και κατά τη διάρκεια αυτών των μεταναστεύσεων, η ρίζα τζίντζερ ήρθε μαζί τους. Γύρω στον πρώτο αιώνα π.Χ., η τζίντζερ έφτασε για πρώτη φορά στην Ευρώπη μέσω της Ινδίας. Σήμερα, η πλειονότητα της παγκόσμιας παραγωγής τζίντζερ πραγματοποιείται επίσης στην Ινδία.
Διαδικασία παραγωγής τζίντζερ
Το φυτό συγκομίζεται όταν τα φύλλα έχουν μαραθεί το φθινόπωρο. Οι ρίζες σκαλίζονται και ξηραίνονται στη σκιά. Νεότερες ρίζες συγκομίζονται για να χρησιμοποιηθούν φρέσκες ή τουρσί. Παλαιότερες ρίζες αλέθονται για να παραχθεί σκόνη τζίντζερ. Τα φυτά τζίντζερ αναπαράγονται με το να τα σκίζουν.
Το βιολογικό λάδι καρύδας αναφέρεται επίσης ως βιολογικό λίπος καρύδας, καθώς είναι στερεό σε θερμοκρασία δωματίου. Ο λόγος γι' αυτό είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά οξέα. Ωστόσο, λόγω του χαμηλού σημείου τήξης των 23°C, γίνεται γρήγορα υγρό. Παράγεται με πίεση από τον θρυμματισμένο και αποξηραμένο ιστό της καρύδας, το κοπρά. Η φρέσκια κοπρά αποξηραίνεται και πιέζεται. Το βιολογικό λάδι καρύδας μας πιέζεται κρύο και στη συνέχεια φιλτράρεται.
CAS:8001-31-8
EINECS:232-282-8
Είμαστε παραγωγοί στην Παραγουάη, από όπου εξάγουμε τη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο που προέρχεται από βιολογική γεωργία, και την εισάγουμε στη Γαλλία και στην Ευρώπη.
Εντάσσουμε τη δραστηριότητά μας σε μια προσέγγιση βιώσιμης ανάπτυξης, και για αυτό πραγματοποιούμε τις σπορές μας κατόπιν παραγγελίας, προκειμένου να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας την ποιότητα και τη φρεσκάδα του προϊόντος μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά, αναφέροντας την επιθυμητή ποσότητα και τα στοιχεία της επιχείρησής σας, ευχαριστώ!
Μητρώο: Εταιρική κουλτούρα
Στόχος: Να συμφωνήσουμε στα χαρακτηριστικά της ιδανικής εταιρείας και να περιγράψουμε την έννοια στις επαγγελματικές πρακτικές.
Οι σπόροι σουσαμιού είναι μικροί, πλούσιοι σε λάδι σπόροι που προέρχονται από το φυτό Sesamum indicum. Καλλιεργούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια και είναι ευρέως διαδεδομένοι σε διάφορες κουζίνες σε όλο τον κόσμο. Αυτοί οι σπόροι είναι μικροί και επίπεδοι, έχουν ξηρό καρπό γεύση και μια τρυφερή τραγανότητα. Οι σπόροι σουσαμιού υπάρχουν σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του λευκού, του μαύρου και του καφέ. Χρησιμοποιούνται συχνά ως επικάλυψη για ψωμί, ψωμάκια και μπέγκελ, καθώς και για γλυκά όπως μπισκότα και κέικ. Οι σπόροι σουσαμιού είναι επίσης ένα σημαντικό συστατικό στο ταχίνι, μια πάστα που χρησιμοποιείται στην κουζίνα της Μέσης Ανατολής. Εκτός από τη μαγειρική τους χρήση, οι σπόροι σουσαμιού είναι γνωστοί για τη θρεπτική τους αξία, καθώς είναι πλούσιοι σε υγιή λιπαρά, πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα.
Οι φιστίκια, που ονομάζονται επίσης φιστίκια ή φιστίκια, διακρίνονται από την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη σε σχέση με άλλους ξηρούς καρπούς. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, τα φιστίκια δεν είναι ξηροί καρποί αλλά σπόροι οσπρίων, γεγονός που εξηγεί την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Αυτοί οι ξηροί καρποί προέρχονται από τη Νότια Αμερική, πιθανότατα από τη Βραζιλία. Οι φιστίκια είναι αρκετά θερμιδοφόροι - 100g περιέχουν σχεδόν 600 θερμίδες. Είναι πλούσιοι σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία έχουν θετική επίδραση στην καρδιά, ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και ρυθμίζουν την πίεση. Τα φιστίκια περιέχουν επίσης πολλές βιταμίνες Ε, οι οποίες είναι ισχυροί αντιοξειδωτικοί παράγοντες, και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ιδιαίτερα φολικό οξύ και νιασίνη. Περιέχουν επίσης ψευδάργυρο, φώσφορο, μαγνήσιο, σελήνιο, ασβέστιο και σίδηρο. Είναι ένας θησαυρός διαιτητικών ινών και αργινίνης - ενός αμινοξέος πολύ σημαντικού κυρίως για τους αθλητές, καθώς αυξάνει την αιμάτωση των μυών και τη δύναμή τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> φιστίκια Αραχίδη ψημένα χωρίς αλάτι % περιλαμβανομένων των σακχάρων 6.41g - 7% πρωτεΐνη 28.92g - 58% ίνες 10.87g αλάτι 0.
Ο τετράγωνος οργανωτής καλωδίων μας μπορεί να τοποθετηθεί σε μια στρογγυλή τρύπα διαμέτρου 80mm. Ο τετράγωνος οργανωτής καλωδίων έχει 2 μέρη που είναι εύκολα στην τοποθέτηση και την αφαίρεση. Συνιστάται να χρησιμοποιείται με τον προσαρμογέα LKDZ, ο οποίος επιτρέπει την τοποθέτηση του προσαρμογέα LKDZZ, που επιτρέπει την τοποθέτηση των οργανωτών LKABA ή LKABZ.
Ονομασία: IGP Côtes Catalanes
Ποικιλία: 100% Merlot.
Έδαφος: Τα σταφύλια προέρχονται από τα εδάφη της πλημμυρικής πεδιάδας του Caudiès, που αποτελούνται από λάσπες και μια σημαντική ποσότητα βότσαλων διαφόρων τύπων (χάος, βότσαλα, ασβεστόλιθοι, σχιστόλιθοι…) που μεταφέρονται από τον ποταμό.
Ηλικία των αμπελιών: φυτεμένα το 2007
Επεξεργασία: Τα σταφύλια συλλέγονται σε πλήρη ωριμότητα για μέγιστη πλούτο. Όλη η συγκομιδή απομακρύνεται από τα κοτσάνια για να αποφευχθεί η προσθήκη τανινών και πικρίας από τα κοτσάνια κατά τη διάρκεια της μακράς εκχύλισης (4 έως 5 εβδομάδες) κατά τη διάρκεια της ζύμωσης. Το κρασί στη συνέχεια ωριμάζει για σχεδόν δύο χρόνια σε δεξαμενές inox.
Γευσιγνωσία: Ωραίο ρουμπινί χρώμα και πολύ φρουτώδης αρωματική παλέτα (μαύρη κερασιά, μούρο και βατόμουρο). Φρέσκο και γήινο στο στόμα, είναι ένα κρασί με διπλή προσωπικότητα, γι' αυτό και το όνομά του. Για τους λάτρεις των νέων και μεταλλικών κρασιών με σώμα!
Διαθέσιμος τρύγος: 2014 σε μπουκάλι; σύντομα 2020 και 2021
Σχεδιασμένα ειδικά προϊόντα AVA LED για χρήση σε αίθουσες συναυλιών και συστήματα ενοικίασης σε περιοχές backstage και πληροφόρησης σε 8K - 4K - Full HD, παρέχοντας μια καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών χωρίς κανένα πρόβλημα ...
Τομείς χρήσης:
Αίθουσα Συνεδριάσεων
Αίθουσες Γάμου
Αίθουσα Συνεδρίων εισόδους
κλειστού τύπου Αμφιθέατρο
κλειστού τύπου Περιοχή Συναυλιών
Μηχανικά/Στοιχεία Στήριξης Χαρακτηριστικά:
Ελαφρύ χάρη στο σχεδιασμό του πλαισίου από χυτό αλουμίνιο. Σύστημα
προηγμένης ασφάλισης της καμπίνας, Σύνδεση σήματος και τροφοδοσίας και εξοικονόμηση κόστους εργασίας. Τα
προϊόντα μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα από την μπροστινή πλευρά
Σύστημα προστασίας γωνίας LED Module
πίσω Module
Μεταβλητή κατανάλωση ενέργειας,
Οθόνη
Ευρύ γωνία θέασης
Κάμερα με καθαρές εικόνες
Προηγμένη συχνότητα ανανέωσης,
Οι εικόνες που χρησιμοποιούνται είναι ενδεικτικές. Η AVA LED διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τεχνικές προδιαγραφές
Βήμα pixel: P1,95 - P2,6 - P2,97 - P3,91
Διαστάσεις πάνελ: 500 mm x 500 mm x 85 mm
Βάρος πάνελ: 6kg. / 7kg.
Υλικό πάνελ: Χύτευση αλουμινίου
Έλεγχος: Επεξεργαστής και PC
Ικανότητα φωτός: 800 λεντίνια / 2000 λεντίνια
Τύπος LED: SMD 1010 / SMD1212 / SMD1515 / SMD2020
Συχνότητα ανανέωσης: 3840 Hz.
Κατανάλωση ενέργειας/MQ: 300W-800W
Κατάταξη IP: IP20 / IP31
Σύστημα ελέγχου: Novastar
Σε επεξεργασία: 14 bits / 16 bits / 18 bits
Ψύξη: Παθητική
Περιοχή χρήσης: Στατική οθόνη εσωτερικού χώρου
Πιστοποιήσεις: CE/EMC/LVD-ATR-EUR1
Το λάδι για γενειάδα του Καπετάνιου Cosmebque είναι το τέλειο λάδι για να φροντίζετε τη γενειάδα σας καθημερινά. Αυτό το οργανικό και 100% φυσικό λάδι ενισχύει τη γενειάδα σας μετά από κάθε χρήση. Αυτή η οργανική φροντίδα για άνδρες έχει θρεπτικές και μαλακτικές ιδιότητες.
Αυτό το λάδι αφήνει μια γλυκιά μυρωδιά φλούδας λεμονιού στο δέρμα. Φτιαγμένο στη Βρετάνη, αυτό το οργανικό προϊόν φροντίδας θα γίνει γρήγορα ένα απαραίτητο στοιχείο στο μπάνιο σας. Αυτό το οργανικό λάδι για γενειάδα αποτελείται από:
- Οργανικό λάδι κάνναβης που ενυδατώνει σε βάθος.
- Λάδι καστορέλαιου που προστατεύει τη γενειάδα και ενεργοποιεί την ανάπτυξη;
- Λάδι γλυκού αμυγδάλου που προστατεύει και μαλακώνει την επιδερμίδα και τη γενειάδα.