Ο σπόρος κραμβής έχει έντονα κίτρινα άνθη και οι σπόροι του είναι μαύροι, από τους οποίους εξάγεται λάδι. Το λάδι κραμβής ονομάζεται "ελαιόλαδο". Το λάδι κραμβής Vivio είναι ψυχρής έκθλιψης, ακατέργαστο λάδι, παραγόμενο από εκλεπτυσμένες ποικιλίες κραμβής με χαμηλή περιεκτικότητα σε ερουκικό οξύ. Είναι σύμμαχος στη μάχη κατά των καρδιοαγγειακών παθήσεων. Η αναλογία των ωμέγα-6 οξέων προς τα ωμέγα-3 οξέα είναι βέλτιστη, είναι 2:1. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε πολύτιμες λιποδιαλυτές βιταμίνες - βιταμίνη Ε, βιταμίνη Κ και καροτενοειδή. Χάρη στη διαδικασία ψυχρής έκθλιψης, το λάδι κραμβής, ακόμη και κατά τη διάρκεια ενός σύντομου τηγανίσματος, δεν χάνει τις θρεπτικές του ιδιότητες. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> κραμβής & nbsp; <strong> θρεπτική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 3441KJ/837kcal - 41% RWS *93g λίπος - 133% περιλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 5.6g - 28% υδατάνθρακες 0g - 0% περιλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 0g - 0% αλάτι 0g - 0% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας & nbsp; <strong> χρήση </strong> Το λάδι κραμβής είναι ένα καθολικό προϊόν που είναι κατάλληλο τόσο για κρύα όσο και για ζεστά πιάτα.
Οι χουρμάδες είναι μια πολύ υγιεινή διατροφική επιλογή. Είναι καλή πηγή διαιτητικών ινών, θρεπτικών συστατικών και αντιοξειδωτικών. Περιέχουν βιταμίνες της ομάδας B, A, K και πολλά μέταλλα. Είναι μία από τις υψηλότερες πηγές καλίου. Τα θρεπτικά συστατικά στους χουρμάδες σχετίζονται με πολλά οφέλη για την υγεία. Οι πολυφαινόλες, ενώσεις που περιέχονται στους χουρμάδες, έχουν αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, το οποίο βοηθά στην πρόληψη πολλών ασθενειών και λοιμώξεων. Οι χουρμάδες παρέχουν κάλιο, έναν ηλεκτρολύτη απαραίτητο για το καρδιοαγγειακό σύστημα. Το κάλιο έχει γνωστό αποτέλεσμα στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Οι χουρμάδες έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και παρέχουν ίνες. Αυτοί οι τρεις παράγοντες υποστηρίζουν την κατανάλωση χουρμάδων για την καρδιοαγγειακή υγεία. Ο χουρμάς είναι επίσης πλούσιος σε μέταλλα όπως το ασβέστιο, ο χαλκός και το μαγνήσιο.
Ο παρουσιαζόμενος αρθρωτός εκθέτης από πλεξιγκλάς είναι η ιδανική λύση για την παρουσίαση χρωματιστών καλλυντικών στο κατάστημα. Χάρη στις εναλλασσόμενες δίσκους που μπορούν να τοποθετηθούν και να προσαρμοστούν κατά βούληση, μπορείς ανά πάσα στιγμή να εκθέσεις διαφορετικά προϊόντα, γεγονός που τον καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο και λειτουργικό. Είναι ιδανικός για την έκθεση διαφόρων τύπων καλλυντικών, όπως κραγιόν, σκιές ματιών, βερνίκια νυχιών και πολλά άλλα. Ολόκληρη η κατασκευή είναι από λευκό γυαλιστερό πλεξιγκλάς, που προσδίδει στον εκθέτη μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση. Στην κορυφή υπάρχει εκτύπωση με το λογότυπο της εταιρείας και πληροφορίες για τα προϊόντα, που επιπλέον προσελκύει την προσοχή των πελατών. Ο εκθέτης είναι εύκολος στην τοποθέτηση και αποσυναρμολόγηση, διευκολύνοντας τη μεταφορά και αποθήκευσή του.
Αρθρωτός εκθέτης από πλεξιγκλάς είναι διαθέσιμος σε διάφορα μεγέθη και διαμορφώσεις. Μπορούμε επίσης να κατασκευάσουμε εκθέτη με εξατομικευμένη εκτύπωση στην κορυφή.
Διαστάσεις: 300x250x300 mm
Προορισμός: Καλλυντικά, βερνίκια νυχιών
Υλικό: πλεξιγκλάς οποιουδήποτε χρώματος, εκτύπωση
Οι φακές, όπως όλα τα όσπρια, διαθέτουν μοναδικές ιδιότητες προώθησης της υγείας. Αποτελούν μια καλά απορροφήσιμη πηγή πρωτεϊνών. Η πρωτεΐνη από φακές, αμέσως μετά την πρωτεΐνη σόγιας, είναι η πιο απορροφήσιμη φυτική πρωτεΐνη (85%). Υπάρχουν πολλοί τύποι φακών, όπως κόκκινες, πράσινες, κίτρινες, καφέ, μαύρες, αλλά οι διατροφικές αξίες των επιμέρους ειδών είναι συγκρίσιμες. Οι κόκκινες φακές είναι πηγή βιταμινών B, βιταμίνης K, μαγνησίου, καλίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, μαγγανίου και χαλκού. Η υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο προάγει την πρόληψη της υπέρτασης, μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου και καρδιοπαθειών και μειώνει το επίπεδο της κακής χοληστερόλης στο αίμα. Είναι επίσης πλούσιες σε φολικό οξύ, το οποίο συνιστάται για γυναίκες που σχεδιάζουν να αποκτήσουν απογόνους και για εγκύους. Χάρη στην περιεκτικότητα σε μαγνήσιο, υποστηρίζει την καταπολέμηση του άγχους και της αϋπνίας, αποτρέπει τους μυϊκούς σπασμούς.
Το ρύζι Basmati έχει λεπτούς κόκκους και διαθέτει μια συγκεκριμένη ξηρή αρωματική γεύση. Κατά το μαγείρεμα, οι κόκκοι του γίνονται μακριές και χαλαρές. Το Basmati είναι ένα είδος ρυζιού που θεωρείται το πιο ευγενές στον κόσμο. Είναι το πιο δημοφιλές στην ινδική κουζίνα. Οι χιονάτες λευκές του φασόλια είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών, πρωτεϊνών και υδατανθράκων. Η σύνθεσή τους περιλαμβάνει επίσης πολλά μέταλλα, όπως σίδηρο, σελήνιο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, χαλκό και φώσφορο, καθώς και σημαντικές ποσότητες βιταμινών της ομάδας B. Διατροφικά σε 100g </strong> Ενεργειακή αξία 1555KJ/367kcal Θερμίδες 1.03GW, κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.29G, Υδατάνθρακες 80.89GW, σάκχαρα 0.33G, Πρωτεΐνη 7.51G, Λίπος 1.8G, Αλάτι < 0.01G <strong> χρήση </strong> Μαγειρέψτε το ρύζι σε νερό σε αναλογία 1:2. Ένα βασικό συστατικό για την προετοιμασία ενός πιάτου με την ονομασία Pilau ρύζι από την ινδική κουζίνα. Μπορεί να είναι προσθήκη σε κύρια πιάτα και συστατικό τους. Συνδυάζεται καλά με λαχανικά και κρέας ή ψάρι. Ένα συστατικό γλυκών και ρυζογλυκών.
Οι κόκκοι κακάου είναι μια ακατέργαστη μορφή ξηρών καρπών κακάου, που περιέχουν μεγάλο αριθμό αντιοξειδωτικών. Ο κακαόδεντρος είναι ένα δέντρο της σκληρής οικογένειας, που προέρχεται από τη Νότια Αμερική. Αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται σε κυκλικές περιοχές της Ασίας και της Αφρικής. Τα λουλούδια και οι καρποί αναπτύσσονται στον κορμό. Οι κλίνες κακάου ονομάζονται ξηροί καρποί και περιέχουν μεγάλο αριθμό σπόρων, βυθισμένων σε μια ζουμερή σάρκα. Ένα διεγερτικό ποτό, που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής, παρασκευάστηκε από την εποχή του Κολόμβου. Αργότερα, οι τάσεις έγιναν επίσης δημοφιλείς στις ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Ο κακάος Ζάρνα γίνεται καφέ ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ζύμωσης. Στη συνέχεια, επιλέγονται και επεξεργάζονται σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρήσουν μεγάλο αριθμό θρεπτικών συστατικών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάου, κακάου και σοκολάτας. Μπορείτε επίσης να τους φάτε μόνοι σας ή να τους χρησιμοποιήσετε ως προσθήκη σε ένα γλυκό επιδόρπιο.
Το αλάτι Kala Namak προέρχεται από την Ινδία και χρησιμοποιείται ευρέως στην ινδική κουζίνα ως μπαχαρικό και προσθήκη σε πικάντικες σάλτσες. Χρησιμοποιείται με ενθουσιασμό σε vegan και χορτοφαγικές διατροφές. Το μαύρο είναι κυρίως χλωριούχο νάτριο και περιέχει ίχνη θειικού νατρίου, θειούχου σιδήρου και θειούχου υδρογόνου. Οι ενώσεις θείου είναι υπεύθυνες για μια ελαφρώς πικρή γεύση, ενώ το θειούχο υδρογόνο δίνει στο αλάτι μια μυρωδιά αυγού. Η θεραπεία έχει θετική επίδραση στο σώμα σε περιπτώσεις γρίπης, μυϊκού πόνου, αρθρώσεων και φροντίζει για το δέρμα.
Ο χούμους είναι μια πάστα που στις χώρες προέλευσης παρασκευάζεται με βάση τα πιο κοινά ρεβίθια ή άλλα όσπρια, συχνά με κάστανα. Φαίνεται ότι προέρχεται από την Αίγυπτο, ενώ τώρα είναι πιο δημοφιλής στη Μέση Ανατολή και τη βόρεια Αφρική. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι παρασκευής χούμους και πολλές διαφορετικές προσθήκες για αυτή την νόστιμη και υγιεινή πάστα. Χούμους με κολοκύθα και τζίντζερ, παρασκευασμένο με βάση τα ρεβίθια, με την προσθήκη κολοκύθας και ψητής καρότου, ταχίνι, χυμό λεμονιού, φρέσκο και αρωματικό σκόρδο. Οι μπαχαρικές είναι ένα υγιεινό σνακ και μια νόστιμη προσθήκη στα πιάτα. Είναι εξαιρετικό ως προσθήκη σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει ευχάριστη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> βρασμένα ρεβίθια 43%, κολοκύθα 14%, ψητό καρότο 14%, νερό, πάστα σουσαμιού, χυμός λεμονιού, φρέσκο σκόρδο, θαλασσινό αλάτι, αλεσμένο πιπέρι, κάρυ, πιπέρι.
Η βιοτίνη, ή βιταμίνη B7, που παράγεται από τη βακτηριακή χλωρίδα του εντέρου, είναι ένα θρεπτικό συστατικό απαραίτητο για τη σωστή μετατροπή της γλυκόζης. Για αυτόν τον λόγο, είναι εξαιρετικά σημαντική για άτομα που αντιμετωπίζουν διαβήτη. Επιπλέον, η βιοτίνη παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση λιπαρών οξέων και στον μεταβολισμό της λευκίνης, η οποία ανήκει στην ομάδα των εξωγενών αμινοξέων και επηρεάζει επίσης την σωστή ανάπτυξη του σώματος και την κατάσταση του δέρματος. Τα συμπτώματα της ανεπάρκειας της περιλαμβάνουν: <ul> <li> υπνηλία </li> <li> απάθεια </li> <li> ευερεθιστότητα </li> <li> άγχος και κατάθλιψη </li> <li> απώλεια μαλλιών </li> <li> σπασμένα νύχια </li> <li> επιπεφυκίτιδα </li> </ul> Η βιταμίνη B7 μπορεί να βρεθεί σε κρέας (χοιρινό, μοσχάρι, πουλερικά), κρόκους αυγών, τυρί, πίτυρα, σκούρο ρύζι, λάδι από ραπανάκι και ηλίανθο, καθώς και σε φρούτα - μπανάνες, πεπόνια, γκρέιπφρουτ, σταφύλια και ροδάκινα. Οι τεχνολογικές διαδικασίες και η θερμική επεξεργασία προκαλούν μερική ή ολική καταστροφή της βιοτίνης που περιέχεται στα τρόφιμα, επομένως είναι σημαντικό να...
Το ρύζι μπασμάτι έχει λεπτούς κόκκους και διαθέτει μια συγκεκριμένη αρωματική γεύση καρυδιού. Κατά το μαγείρεμα, οι κόκκοι του γίνονται μακριά και αφράτα. Το μπασμάτι είναι μια ποικιλία ρυζιού που θεωρείται η πιο ευγενής στον κόσμο. Είναι η πιο δημοφιλής στην ινδική κουζίνα. Οι λευκοί του κόκκοι είναι μια πλούσια πηγή φυτικών ινών, πρωτεϊνών και υδατανθράκων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης πολλά μέταλλα, όπως σίδηρο, σελήνιο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, χαλκό και φώσφορο, καθώς και σημαντικές ποσότητες βιταμινών της ομάδας B. Διατροφικά ανά 100 γρ: <strong> ενεργειακή αξία 1555kJ/367kcal, </strong> λιπαρά 1.03g, κορεσμένα λιπαρά 0.29g, υδατάνθρακες 80.89g, σάκχαρα 0.33g, πρωτεΐνες 7.51g, φυτικές ίνες 1.8g, αλάτι < 0.01g. <strong> Χρήση </strong>: Μαγειρέψτε το ρύζι σε νερό σε αναλογία 1:2. Είναι ένα βασικό συστατικό για την παρασκευή ενός πιάτου με την ονομασία Ρύζι Πιλάου από την ινδική κουζίνα. Μπορεί να είναι μια προσθήκη στα κυρίως πιάτα και το συστατικό του. Συνδυάζεται καλά με λαχανικά και κρέας ή ψάρι.
Οι σπόροι ηλίανθου ήρθαν στην Ευρώπη από τη Βόρεια Αμερική. Είναι πλούσια πηγή ακόρεστων λιπαρών οξέων, πολλών βιταμινών και μετάλλων. Το λάδι ηλίανθου παράγεται από τους σπόρους ηλίανθου - μια πλούσια πηγή λινολεϊκού οξέος. Χρησιμοποιούνται επίσης ως συστατικό φαρμακευτικών παρασκευασμάτων - κρεμών, σαπουνιών, θρεπτικών ουσιών - λόγω της πλούσιας θρεπτικής τους αξίας. Είναι πλούσιοι σε βιταμίνες: Ε, της ομάδας Β, C, A και σε ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, νάτριο και ψευδάργυρο. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, προστατεύουν από φλεγμονές. Οι βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχονται σε αυτούς προστατεύουν από καρδιοπάθειες, βελτιώνουν τον μεταβολισμό, ενισχύουν το νευρικό σύστημα, ενδυναμώνουν και σφραγίζουν τα αιμοφόρα αγγεία, συμμετέχουν στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών (ιδιαίτερα η βιταμίνη Ε, το σελήνιο, ο χαλκός, το μαγγάνιο και ο ψευδάργυρος), επηρεάζουν θετικά την υγεία, τη νεανική εμφάνιση του δέρματος, ενδυναμώνουν τα μαλλιά και τα νύχια. Ως πηγή ακόρεστων λιπαρών οξέων, κυρίως Ωμέγα 6, υποστηρίζουν τη δομή της κυτταρικής μεμβράνης.
Το matcha είναι ένα πράσινο τσάι σε σκόνη, των ιδιοτήτων του οποίου είναι γνωστές εδώ και χιλιάδες χρόνια. Πρόσφατα, κερδίζει ολοένα και περισσότερη δημοτικότητα στην Πολωνία. Αυτό το τσάι θεωρείται το πιο υγιεινό από όλα τα είδη πράσινου τσαγιού. Όπως το πράσινο τσάι, το matcha προέρχεται από το φυτό Camellia sinensis. Ωστόσο, αναπτύσσεται διαφορετικά και έχει ένα μοναδικό προφίλ θρεπτικών συστατικών. Τα φύλλα του matcha αναπτύσσονται καλύπτοντας τα φυτά τσαγιού 20 έως 30 ημέρες πριν από τη συγκομιδή για να αποφευχθεί το άμεσο ηλιακό φως. Αυτό αυξάνει την παραγωγή χλωροφύλλης και αμινοξέων και δίνει στο φυτό μια πιο σκούρα πράσινη απόχρωση. Αφού συλλεχθούν τα φύλλα του τσαγιού, οι μίσχοι και οι φλέβες, τα φύλλα αλέθονται σε μια λεπτή σκόνη γνωστή ως matcha. Συνήθως στο πράσινο τσάι. Η έρευνα σχετικά με το matcha και τα συστατικά του έχει ανακαλύψει αρκετά πλεονεκτήματα, δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του ήπατος, να προάγει την καρδιοαγγειακή υγεία και ακόμη και να βοηθήσει στην απώλεια βάρους.
Οι βιολογικές χουρμάδες, από οικολογικές καλλιέργειες, είναι μια πολύ υγιεινή διατροφική επιλογή. Προέρχονται από ελεγχόμενες καλλιέργειες και είναι προϊόν της υψηλότερης ποιότητας. Είναι καλή πηγή διαιτητικών ινών, θρεπτικών συστατικών και αντιοξειδωτικών. Περιέχουν βιταμίνες της ομάδας B, A, K και πολλά μέταλλα. Είναι μία από τις υψηλότερες πηγές καλίου. Τα θρεπτικά συστατικά στους χουρμάδες σχετίζονται με πολλά οφέλη για την υγεία. Οι πολυφαινόλες, ενώσεις που περιέχονται στους χουρμάδες, έχουν αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, βοηθώντας στην πρόληψη πολλών ασθενειών και λοιμώξεων. Οι χουρμάδες παρέχουν κάλιο, ένα ηλεκτρολύτη απαραίτητο για το καρδιοαγγειακό σύστημα. Το κάλιο έχει γνωστό αποτέλεσμα στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Οι χουρμάδες έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και παρέχουν ίνες.
Ο vegan πάπρικα είναι ένα προϊόν 100% φυτικό, βασισμένο σε λαχανικά και κεχρί. Η προσθήκη φυσικών μπαχαρικών τονίζει τη λεπτή του γεύση. Ιδανικό για σάντουιτς, τοστ, φρέσκους ρολούς ή οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο ψωμί. Φυσικά μπαχαρικά, σουσάμι <strong> διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 760kj / 182kcal, λιπαρά 5,1 γρ, κορεσμένα λιπαρά 0,4 γρ, υδατάνθρακες 9,1 γρ, εκ των οποίων σάκχαρα 1,6 γρ, πρωτεΐνες 3,6 γρ, αλάτι 0,9 γρ <strong> Η χρήση </strong> του πάπρικα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε σάντουιτς, τοστ και σε όλες τις ποικιλίες ψωμιού. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
Οι θεραπευτικές ιδιότητες του λιναρόσπορου είναι γνωστές εδώ και πολλούς αιώνες. Οι σπόροι περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνη, διαιτητικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνες Ε και Κ, φολικό οξύ και χολίνη, μακρο- και μικροστοιχεία: φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο και σελήνιο. Εκτός από το ότι είναι μια εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών, βιταμινών και μετάλλων, επηρεάζει θετικά την υγεία του πεπτικού συστήματος, καταπραΰνοντας τις ενοχλήσεις που σχετίζονται με έλκη στομάχου, υπεροξύτητα και καούρα. Βελτιώνει την περισταλτική κίνηση του εντέρου και βοηθά στην απομάκρυνση επιβλαβών τοξινών από το σώμα. Ο λιναρόσπορος δείχνει καταπραϋντική δράση για τον ερεθισμό και ενυδατώνει την βλεννογόνο. Ένα από τα πιο υγιεινά έλαια πιέζεται από τους σπόρους λιναριού. περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά οξέα 3.7g - 18% υδατάνθρακες 29.1g - 11% περιλαμβανομένων των σακχάρων 1.5g - 3% πρωτεΐνη 18.5g - 37% αλάτι 0.01g < 1% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας & nbsp; <strong> Χρήση </strong> η ημερήσια πρόσληψη λιναρόσπορου δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 2-3 κουταλιές της σούπας.
Η Μακά είναι ένα ριζώδες λαχανικό, των οποίων οι ιδιότητες και η δράση χρησιμοποιούνται από τους κατοίκους του Περού εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η παραδοσιακή περουβιανή ιατρική προτείνει τη χρήση των ριζών MAC κυρίως για την ενίσχυση. Οι Μακά Σκηνές είναι μια πλούσια πηγή πρωτεΐνης. Περιέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένης της Αργινίνης. Η ρίζα MAC αποτελείται από περίπου 70% υδατάνθρακες και 20% διαιτητικές ίνες. Η σκόνη ρίζας περιέχει λίπος περίπου 4%, από το οποίο έως και 70% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Επιπλέον, η ρίζα MAC περιέχει μια σειρά βιταμινών όπως A, B1, B2, B6, C και E, καθώς και ανόργανων συστατικών - ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, κάλιο και νάτριο. Οι κάτοικοι του Περού βράζουν την αποξηραμένη ρίζα με γάλα ή νερό, για να επιτύχουν αρωματική πολτό. Επιπλέον, παράγουν αλεύρι από την αποξηραμένη ρίζα, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιούν για την προετοιμασία καθημερινών πιάτων και για το ψήσιμο.
Το vegan λαρδί παρασκευάστηκε με βάση ρεβίθια και φαγόπυρο με προσθήκη μήλου και ψητού κρεμμυδιού. Είναι 100% vegan και είναι ιδανικό ως συνοδευτικό σε όλα τα είδη ψωμιού. Είναι πλούσιο σε υγιεινούς υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Ο ψιλοκόπτης, γνωστός επίσης ως ρεβίθια ή ιταλικά μπιζέλια, είναι πραγματικός θησαυρός υψηλής διατροφικής πρωτεΐνης. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών του συμπλέγματος B, βιταμίνης C, φολικού οξέος καθώς και διαιτητικών ινών και πολλών μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο ή ψευδάργυρο. Τα συστατικά που περιέχονται στα ρεβίθια προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν τον ρυθμό των εντερικών κινήσεων και μειώνουν επίσης την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη. Στην πολέντα θα βρούμε πολλή πρωτεΐνη, η οποία είναι παρόμοια με τις πρωτεΐνες από τα όσπρια και τις φυτικές ίνες. Περιέχει εξωγενείς αμινοξέα: λυσίνη που βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου που ενισχύει την ανοσία και τρυπτοφάνη απαραίτητη για την παραγωγή σεροτονίνης.
Η μάκα είναι ένα ριζικό λαχανικό, των οποίων οι ιδιότητες και η δράση χρησιμοποιούνται από τους κατοίκους του Περού εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η παραδοσιακή ιατρική του Περού συνιστά τη χρήση των ριζών ΜΑΚ κυρίως για την ενίσχυση. Οι αποχρώσεις ΜΑΚ είναι μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών. Περιέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένης της αργινίνης. Η ρίζα ΜΑΚ αποτελείται από περίπου 70% υδατάνθρακες και 20% διαιτητικές ίνες. Η σκόνη ρίζας περιέχει περίπου 4% λίπος, εκ των οποίων έως και 70% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Επιπλέον, η ρίζα ΜΑΚ περιέχει ένα σύνολο βιταμινών όπως A, B1, B2, B6, C και E και ανόργανων συστατικών - Ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, κάλιο και νάτριο. Οι κάτοικοι του Περού αναμιγνύουν τη ξηρή ρίζα με γάλα ή νερό για να αποκτήσουν μια αρωματική πολτό. Επιπλέον, παράγουν αλεύρι από τη ξηρή ρίζα, το οποίο χρησιμοποιούν στη συνέχεια για την προετοιμασία καθημερινών πιάτων και ψησίματος.
Η πάστα ξηρών καρπών, γνωστή και ως φυστικοβούτυρο στην "απαλή" εκδοχή της, παρασκευάζεται με 100% φυστίκι, επίσης γνωστό ως γη, χωρίς άλλες περιττές προσθήκες. Σε σύγκριση με άλλους ξηρούς καρπούς, οι αραχίδες ξεχωρίζουν για την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη B3, φυτικές ίνες και μέταλλα, ειδικά κάλιο. Είναι πηγή ακόρεστων λιπαρών οξέων. Η ροζ-κόκκινη φλούδα τους περιέχει πολυφαινόλες, τοκοφερόλες και φλαβονοειδή που έχουν την ικανότητα να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> ψημένα φυστίκια & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία 2527kj/609kcal - 30%RWS*Λιπαρά 49g - 70%Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 9.3g - 46%Υδατάνθρακες 16g - 6%Εκ των οποίων σάκχαρα 4g - 4%Πρωτεΐνη 26g - 52%Αλάτι 0.018g & lt; 1%*RWS - αναφορά διατροφικής αξίας & nbsp ; <strong> Χρήση </strong> για άλειμμα σε σάντουιτς, τοστ, τηγανίτες και βάφλες. Η πάστα είναι κατάλληλη ως σνακ, μπορείτε, για παράδειγμα, να κόψετε σκληρούς καρπούς (καρότα, μήλα, ραπανάκια) σε
Ψάχνετε για μια ράφια που δεν είναι μόνο λειτουργική, αλλά και συμπληρώνει αισθητικά τη διακόσμηση της επιχείρησής σας; Ένα ράφι από κόντρα πλακέ είναι η τέλεια επιλογή! Κατασκευασμένο από φυσικό και οικολογικό υλικό, είναι όχι μόνο ανθεκτικό, αλλά ταιριάζει επίσης τέλεια σε διάφορες διατάξεις. Το ράφι έχει σχεδιαστεί για την βέλτιστη παρουσίαση οικολογικών προϊόντων. Διαθέτει ευρείες ράφια που προσφέρουν χώρο για διάφορους τύπους τροφίμων, μπαχαρικών και άλλων οικολογικών προϊόντων. Ο διαφανής σχεδιασμός του ραφιού επιτρέπει στους πελάτες εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα και τα παρουσιάζει ταυτόχρονα αισθητικά.
Το ράφι είναι διαθέσιμο σε λεκιασμένη ή εκτυπωμένη εκδοχή. Το λεκιασμένο κόντρα πλακέ προσδίδει στον εσωτερικό χώρο μια ζεστή και φυσική αίσθηση, ενώ το εκτυπωμένο κόντρα πλακέ μπορεί να είναι ένα ελκυστικό στοιχείο διακόσμησης. Επιπλέον, προσφέρουμε τη δυνατότητα κατασκευής ενός ραφιού κατά παραγγελία, προσαρμόζοντας έτσι το μέγεθος και την εμφάνιση στις ατομικές σας ανάγκες.
Διαστάσεις: 600x400x1900 mm
Υλικό: Λεκιασμένο, εκτυπωμένο και κόντρα πλακέ
Προορισμός: Καταστήματα, εκθέσεις, χονδρέμποροι, αποθήκες
Ο Κουινέρον, γνωστός επίσης ως κινόα ή περουβιανό ρύζι, είναι ο λεγόμενος Ψευδοσπόρος, δηλαδή ένα φυτό που παράγει αμυλούχους σπόρους, αλλά δεν είναι πραγματικά. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική, όπου εκτιμάται για τη θρεπτική του αξία εδώ και αιώνες. Ονομάζεται «άγιος των Ίνκας». Περιέχει επίσης σαπωνίνες, χάρη στις οποίες μπορεί να εμφανίζει αντιϊικές και ανοσοδιεγερτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντι-αλλεργικές και αντιϊικές επιδράσεις. Ο σπόρος έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της εξαιρετικά σημαντικής ποσότητας φλαβονοειδών. Το Κίμος δεν περιέχει γλουτένη και είναι εύπεπτο. Το κόκκινο ρύζι έχει πιο εκφραστική γεύση και άρωμα από το λευκό Κουινόα. Έχει μια ελαφρώς τραγανή φλούδα και ταιριάζει καλά σε σαλάτες. Μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία για να δώσει μια γεύση καρυδιού και να χρησιμοποιηθεί σε επιδόρπια. 6,1 γρ - 9%, συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών 0,7 γρ - 3% υδατάνθρακες 57 - 22%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0
Οι αυλακώσεις κριθαριού, όπως υποδηλώνει το όνομά τους, είναι φτιαγμένες από κόκκους κριθαριού. Ανάλογα με την τεμαχισμένη μορφή, τις διαχωρίζουμε σε κριθάρι μαργαρίτα, δηλαδή, ολόκληρους κόκκους χωρίς φλούδες, χυλό πεδίου: σπασμένο κριθάρι μαργαρίτα και μαργαρίτα, που είναι θρυμματισμένο και γυαλισμένο. Είναι πηγή πλούσια σε ίνες: έχει την μεγαλύτερη ποικιλία κριθαριού μαργαρίτας. Το κριθάρι είναι πηγή βιταμινών Β - B1, B2, B6, βιταμίνη Ε, Κ, PP, φολικό οξύ και πυρίτιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο, μαγγάνιο και χαλκό. Η βιταμίνη Κ υποστηρίζει το κυκλοφορικό σύστημα και την πήξη του αίματος και ενισχύει τη δομή των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων. Τα μεταλλικά συστατικά και η βιταμίνη Ε και το φολικό οξύ υποστηρίζουν την καταπολέμηση της αναιμίας. Οι βιταμίνες της ομάδας Β που περιέχονται στις αυλακώσεις βοηθούν στην απαλλαγή από τις επιπτώσεις του άγχους, στη βελτίωση της μνήμης και της συγκέντρωσης, και επίσης υποστηρίζουν τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> κριθάρι gordridge & nbsp; <strong> Διατροφική αξία ανά 100 γρ </strong> αξία σε
Η Χλωρέλλα είναι ένα γλυκό νερό άλγης πλούσια σε πολλά θρεπτικά συστατικά. Είναι πιο ακριβή από τη Σπιρουλίνα λόγω της μεγαλύτερης και πιο περίπλοκης διαδικασίας παραγωγής της. Στη σύνθεσή της μπορούμε να βρούμε, μεταξύ άλλων, βιταμίνες C, D, E και βιταμίνες του συμπλέγματος B. Είναι επίσης μια πολύτιμη πηγή: σιδήρου, ασβεστίου, ψευδαργύρου, φωσφόρου και ιωδίου. Οφείλει το σκούρο πράσινο χρώμα της στην παρουσία χλωροφύλλης. Η Χλωρέλλα, χάρη στην περιεκτικότητα σε βιταμίνη B12 και σίδηρο, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ χορτοφάγων, vegan, εγκύων γυναικών και ενεργών αθλητών. Περιέχει περισσότερα από διπλάσια ποσά νουκλεϊκού οξέος και χλωροφύλλης από τη σπιρουλίνα, αλλά λιγότερη πρωτεΐνη και λίγο βήτα-καροτένιο. Η Χλωρέλλα είναι η μοναδική πράσινη πηγή ενός θρεπτικού συστατικού που ονομάζεται παράγοντας ανάπτυξης χλωρέλλας (CGF). Χάρη στο CGF, βελτιώνει τις διαδικασίες ανάπτυξης στα παιδιά, διατηρεί την υγεία σε προχωρημένη ηλικία, θεραπεύει τραυματισμούς και ξεκινά μια αύξηση όπου είχε σταματήσει λόγω ασθένειας ή εκφυλιστικής κατάστασης.
Οι κουκουνάροι (Piniols) είναι βρώσιμοι σπόροι από διάφορους τύπους πεύκου. Όπως και οι άλλοι ξηροί καρποί, οι κουκουνάροι έχουν πολλές διατροφικές αξίες. Οι ξηροί καρποί προέρχονται από κώνους επιλεγμένων ποικιλιών πεύκου. Υπό την επίδραση της θερμότητας, ανοίγουν, απελευθερώνοντας σκληρούς σπόρους σε μια απότομη κλίμακα. Αφού αφαιρεθούν οι κλίμακες, αποκτώνται γλυκοί και θρεπτικοί ξηροί καρποί, με λεπτή γεύση και χαρακτηριστικό δασικό άρωμα. Αυτό που τους ξεχωρίζει από τους άλλους ξηρούς καρπούς είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο. Είναι πλούσια πηγή βιταμίνης Κ, η οποία είναι υπεύθυνη για τη σωστή διαδικασία πήξης του αίματος και μειώνει επίσης τις υπερβολικές εμμηνορροϊκές αιμορραγίες, την οστική υδροψία, που προστατεύει από την οστεοπόρωση. Περιέχουν επίσης βιταμίνες A, C, E και της ομάδας B, καθώς και πολύ φώσφορο και κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο και νάτριο.
Η γιαγιά του ψυλλίου, επίσης γνωστή ως μεσογειακή γιαγιά, είναι μια εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος. Επιπλέον, οι ίνες αυξάνουν την αίσθηση κορεσμού. Μετά την επαφή με το νερό, οι σπόροι καλύπτονται με βλέννα και σχηματίζουν ένα ζελέ, το οποίο βοηθά σε εντερικές παθήσεις. Βελτιώνει τη βακτηριακή χλωρίδα του εντέρου, την ασπίδα και την αντιφλεγμονώδη δράση. 3G - 10%, συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών 1 g - 5% υδατάνθρακες 13g - 5%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων < 0,6 g < 1% πρωτεΐνη 14g - 28% ίνες 51g < 0,01g < 1% * RWS - Τροφή αναφοράς <strong> χρήση </strong> Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση μετά την προετοιμασία: 2-3 κουταλάκια του γλυκού ψυλλίου πρέπει να χυθούν με ένα ποτήρι χυμό ή νερό, να αφήσουν περίπου 20 λεπτά και μετά να πιουν. Μπορείτε να το πάρετε δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί και το απόγευμα.
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η γενική ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι η εξάλειψη των επιπτώσεων του άγχους και η προσαρμογή του σώματος σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Το Shiitake <em> (Lentinus edodes) </em>, στην Πολωνία γνωστό και ως σκληροί Ιάπωνες, έχει εξαιρετικές ιδιότητες υγείας που χρησιμοποιούνται στην ιατρική εδώ και αιώνες στην Άπω Ανατολή. Σε αυτές τις περιοχές, τα μανιτάρια shiitake ονομάζονται ακόμη και "το ελιξίριο της ζωής", επειδή πιστεύεται ότι προσφέρουν στον άνθρωπο υγεία και ακόμη και μακροχρόνια ζωή. Δεν είναι περίεργο: αυτά τα καφέ και σάρκινα μανιτάρια με κατσαρό καπέλο είναι ένας θησαυρός συστατικών που έχουν θετική επίδραση στη λειτουργία του σώματος. Όλα έχουν ρεκόρ περιεκτικότητας σε κάλιο και νιασίνη (βιταμίνη B3), ειδικά. Υπάρχει επίσης ενίσχυση της βιταμίνης D, καθώς και ασβέστιο και φώσφορος.
Η Chocorella είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός ρεβιθιών, χουρμάδων και κακάου, προσφέροντας μια νόστιμη κρέμα για τη λιπαρή επικάλυψη σάντουιτς. Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για ανθυγιεινές και δημοφιλείς σοκολατένιες κρέμες. <strong> Σύνθεση: </strong> βρασμένα ρεβίθια 49%, χουρμάδες 19%, νερό, λάδι κραμβής, φιστίκι 4.4%, σκόνη κακάου 0.5%, αλάτι Χιμάλαϊων <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 955kJ/290kcal, πρωτεΐνες 11.3g, κορεσμένα λιπαρά οξέα 1.3g, υδατάνθρακες 22.9g <strong> Η Chocorella θα λειτουργήσει ως προϊόν για τη λιπαρή επικάλυψη ψωμιού, καθώς και ως προσθήκη στη μαγειρική και διάφορους τύπους επιδορπίων. Η πάστα μπορεί να προστεθεί σε τηγανίτες και βάφλες. Μια υγιεινή εναλλακτική λύση για τις δημοφιλείς σοκολατένιες κρέμες. <strong> Σχόλια </strong> αποθηκεύστε σε θερμοκρασία έως 20 °C. Μετά το άνοιγμα, φυλάξτε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
Νόστιμη και υγιεινή πάστα ντομάτας παρασκευασμένη με βάση ρεβίθια, ψητά λαχανικά όπως καρότα, κρεμμύδια, σέλινο με προσθήκη αποξηραμένων ντοματών. Είναι εξαιρετική ως προσθήκη σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα, έχει ευχάριστη και ελαφρώς πικάντικη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. & NBSP; <strong> Σύνθεση: </strong> μαγειρεμένα ρεβίθια 34,8% (ρεβίθια, νερό), ψητά λαχανικά 28% (καρότα, κρεμμύδια, σέλινο), νερό, ηλιέλαιο, αποξηραμένες ντομάτες 1,9%, ξίδι μηλίτη, θαλασσινό αλάτι, σκόρδο, μπαχαρικά και βότανα (μπορεί να περιέχει ίχνη μουστάρδας και σόγιας) & nbsp; <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 557kj / 133kcal λιπαρά 8,4g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 1,1g, υδατάνθρακες 9,3g, εκ των οποίων σάκχαρα 2,4g, φυτικές ίνες 3,4g, πρωτεΐνες 3,4g, αλάτι 0,8g & nbsp; <strong> Χρήση </strong> για άλειμμα ψωμιού, των
Ψάχνετε για μια κομψή και λειτουργική ράφια για την παρουσίαση προϊόντων μούσλι; Έχουμε την τέλεια λύση για εσάς! Ένα display από κόντρα πλακέ είναι μια εξαιρετική επιλογή για καταστήματα υγιεινής διατροφής, delicatessen, καθώς και φούρνους και καταστήματα τροφίμων.
Το φυσικό και οικολογικό υλικό κόντρα πλακέ είναι ανθεκτικό και ταιριάζει τέλεια σε διάφορες διαρρυθμίσεις. Το display έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη παρουσίαση δημητριακών προϊόντων. Διαθέτει ευρείες ράφια που προσφέρουν χώρο για διάφορους τύπους προϊόντων, όπως π.χ. χυλό, ζυμαρικά, αλεύρι, δημητριακά πρωινού και άλλα. Η ράφια είναι διαθέσιμη σε βαμμένη ή εκτυπωμένη εκδοχή. Το βαμμένο κόντρα πλακέ προσδίδει στον εσωτερικό χώρο μια ζεστή και φυσική αίσθηση, ενώ το εκτυπωμένο κόντρα πλακέ μπορεί να είναι ένα ελκυστικό στοιχείο διακόσμησης. Κατόπιν παραγγελίας, κατασκευάζουμε οποιοδήποτε μέγεθος και προσαρμόζουμε το μέγεθος και την εμφάνιση στις ατομικές σας ανάγκες.
Διαστάσεις: 600x400x1800 mm
Υλικό: Βαμμένο, εκτυπωμένο και λουστραρισμένο κόντρα πλακέ
Προορισμός: Τρόφιμα, οικολογικό
Νόστιμο και υγιεινό πατέ ντομάτας παρασκευασμένο με βάση ρεβίθια, ψητά λαχανικά όπως καρότα, κρεμμύδια, σέλινο με προσθήκη αποξηραμένων ντοματών. Είναι εξαιρετικό ως συνοδευτικό σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει ευχάριστη, ελαφρώς πικάντικη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> Μαγειρεμένα ρεβίθια 34.8% (ρεβίθια, νερό), ψητά λαχανικά 28% (καρότα, κρεμμύδια, σέλινο), νερό, ηλιέλαιο, αποξηραμένες ντομάτες 1.9%, ξίδι μηλίτη, θαλασσινό αλάτι, σκόρδο, μπαχαρικά και βότανα (μπορεί να περιέχει ίχνη μουστάρδας και σόγιας) & nbsp; <strong> διατροφικές αξίες ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία 557kJ/133kcal, λιπαρά 8.4g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 1.1g, υδατάνθρακες 9.3g, εκ των οποίων σάκχαρα 2.4g, πρωτεΐνη 3.4g, φυτικές ίνες 3.4g, αλάτι 0.8g & nbsp; <strong> χρήση </strong> για άλειμμα ψωμιού, σάντουιτς και τοστ. & nbsp; <strong> σχόλια </strong> μετά το άνοιγμα Αποθηκεύστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 48 ωρών.