Η vegan πάπρικα είναι ένα 100% φυτικό προϊόν βασισμένο σε λαχανικά και κεχρί. Η προσθήκη φυσικών μπαχαρικών τονίζει την ευαίσθητη γεύση της. Ιδανική για σάντουιτς, τοστ, φρέσκα ψωμάκια ή άλλο αγαπημένο ψωμί. Φυσικά μπαχαρικά, σουσάμι <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 760KJ/182kcal, υδατάνθρακες 5.1g, κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.4g, ζάχαρη 9.1g, με σάκχαρα 1.6g, πρωτεΐνη 3.6g, αλάτι 2.8g, φυτικές ίνες 0.9g <strong> Χρήση </strong> Η πάπρικα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε σάντουιτς, τοστ και σε όλα τα είδη ψωμιού. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
Οι κάσιους οφείλουν το όνομά τους σε μια συγκεκριμένη μορφή που θυμίζει το νεφρό. Σε αντίθεση με άλλους ξηρούς καρπούς, χαρακτηρίζονται από απαλότητα και καθαρή γλυκύτητα. Η πάστα κάσιους, λόγω της απλής σύνθεσής της, μπορεί να προσφέρει μια σειρά από πολύτιμες βιταμίνες και μέταλλα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα υγιή ακόρεστα λιπαρά οξέα αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή. Επιπλέον, οι κάσιους μας παρέχουν μια δόση απαραίτητων βιταμινών: A, D, E και K, καθώς και μετάλλων όπως: ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, χαλκό και σίδηρο. Οι κάσιους δεν είναι μόνο μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, βιταμινών και μετάλλων, αλλά και πρωτεϊνών. Επομένως, μπορεί να είναι μια πολύτιμη προσθήκη στη διατροφή των ατόμων που αποφεύγουν την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων καθημερινά. Η πάστα κάσιους είναι ιδανική για τη λιπαρή επικάλυψη ψωμιού και τηγανίτων, ως προσθήκη σε γλυκά, κέικ και μπισκότα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για σάλτσες και ντρέσινγκ σαλάτας και για την ξηρή ασιατική κουζίνα.
Το κολλαγόνο ψαριού σε κάψουλες είναι ένα προϊόν που προέρχεται από λευκό δέρμα - ψάρι γλυκού νερού, που τρέφεται με πλαγκτόν και εκλεκτά λαχανικά. Αυτό το ψάρι αλιεύεται σε ελεγχόμενες δεξαμενές νερού υπό κτηνιατρικό έλεγχο. Διασφαλίζεται συνεχώς ότι υπάρχει ελάχιστη ρύπανση του νερού με βαρέα μέταλλα. Το κολλαγόνο είναι ένα αμινοξύ μακράς αλυσίδας και η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο ανθρώπινο σώμα. Αποτελεί μεγάλο μέρος του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις πόνων στις αρθρώσεις και οστεοαρθρίτιδας, στα όργανα της κίνησης όπως οι τένοντες. Επηρεάζει την αναγέννηση του χόνδρου, την επούλωση των πληγών, ενισχύει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Κάψουλες - 340 mg <strong> χρήση </strong> 2-4 κάψουλες την ημέρα (το πρωί ή το βράδυ) με άφθονο νερό. Ο συνιστώμενος χρόνος λήψης της προετοιμασίας είναι 3 μήνες.
Ο αναδιπλούμενος πάγκος σνακ από κόντρα πλακέ είναι η τέλεια λύση για όσους εκτιμούν την ποιότητα, τη μοντέρνα αισθητική και την κομψότητα. Είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό κόντρα πλακέ. Ο πάγκος διπλώνει εύκολα, χωρίς εργαλεία, και καταλαμβάνει λίγο χώρο αποθήκευσης.
Η ράφια είναι διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, επομένως μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε προϊόν και εσωτερικό χώρο. Διαθέτει τέσσερις ράφια που προσφέρουν αρκετό χώρο για να παρουσιάσετε μια ευρεία γκάμα σνακ.
Πλάτος: 43 εκ
Βάθος: 38 εκ
Ύψος: 180 εκ
Το λάδι διακρίνεται από μια μοναδική οσμή. Κατηγοριοποιείται ως αιθέρια έλαια και χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά. Οι φρέσκες φλούδες λεμονιού αποκτώνται λόγω της πίεσης των κηρών του λεμονιού. Το λεμόνι έχει απολυμαντικές και διεγερτικές ιδιότητες κατά τη διάρκεια υπερβολικής νύστας. Αυτό βελτιώνει επίσης τη διάθεση. Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά για την εξάλειψη της αποχρωματισμού. Αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος, καταπραΰνει τη φλεγμονή του λαιμού και του στόματος. Προστίθεται σε κρέμες, βάλσαμα, τονωτικά και καθαριστικά μασάζ, μετά από αραίωση με λάδι βάσης. & Nbsp; <strong> Σχόλια </strong> Αποφύγετε την επαφή του λαδιού με τα μάτια και μην το χρησιμοποιείτε σε κατεστραμμένες και ερεθισμένες επιφάνειες του δέρματος. Εξωτερική χρήση. & Nbsp ;
Ο γαϊδουράγκαθο σε διάφορες μορφές: σκόνη, λάδι γαϊδουράγκαθου, σκόνη ή σε μορφή ολόκληρων σπόρων, είναι γνωστό για τις ιδιότητές του να υποστηρίζει τη λειτουργία του ήπατος. Το γαϊδουράγκαθο έχει μοναδική σύνθεση και θεραπευτικές ιδιότητες. Περιέχει φλαβονοειδή, οργανικά οξέα, βιταμίνες C και K, πρωτεΐνες, μεγάλη ποσότητα λινολεϊκού οξέος, ανόργανα άλατα και σιλυμαρίνη. Το γαϊδουράγκαθο είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, έχει καθαριστική και αντιφλεγμονώδη δράση, διεγείρει την αναγέννηση και την παραγωγή νέων ηπατικών κυττάρων. Χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, σε περιπτώσεις κίρρωσης του ήπατος και λιπώδους ήπατος, προστατεύει το ήπαρ από τις τοξίνες και έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες. Έχει επίσης αντιθρομβωτικές και αντιπηκτικές ιδιότητες. Αυξάνει την έκκριση πεπτικών υγρών και βελτιώνει την πέψη. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες οφείλονται στη σιλυμαρίνη, η οποία σταθεροποιεί τις κυτταρικές μεμβράνες των ηπατοκυττάρων, προστατεύοντας το ήπαρ από τοξικούς παράγοντες και διεγείροντας την αναγέννησή του.
Ένα μείγμα αποξηραμένων λαχανικών, που περιλαμβάνει: καρότα, πατάτες, σέλινο, κρεμμύδια και μαϊντανό. Πολύ αρωματικό, χωρίς προσθήκη αλατιού ή συντηρητικών. Δημιουργεί πιάτα με μοναδική γεύση και άρωμα. Είναι μια απαραίτητη προσθήκη σε κάθε κουζίνα. Έως 15 λεπτά.
Ο κουρκουμάς, επίσης γνωστός ως ινδικό σαφράν, είναι ένα φυτό της οικογένειας του τζίντζερ, που αναπτύσσεται φυσικά στην Ινδία και καλλιεργείται σε χώρες με τροπικό κλίμα. Αυτό το φυτό παράγει ένα μπαχαρικό και μια κίτρινη χρωστική ουσία που ονομάζεται κουρκουμίνη. Ο κουρκουμάς είναι ένα απαραίτητο συστατικό των μιγμάτων μπαχαρικών, όπως το κάρυ. Χρωματίζει έντονα τα σκεύη (ιδιαίτερα ξύλινα και πλαστικά), που αποκτώνται και αναμειγνύονται με μαγειρεμένα πιάτα. Στη βιομηχανία τροφίμων, ο κουρκουμάς χρησιμοποιείται για να χρωματίσει το βούτυρο, τη μαγιονέζα, τα ζυμαρικά και το τυρί. Επίσης, σούπες κρέμας και ομελέτες. Είναι κατάλληλος για πιάτα με όσπρια (φασόλια, ρεβίθια, φακές, σόγια). Ένα απαραίτητο συστατικό όλων των πιάτων κάρυ και άλλων ινδικών πιάτων. Μια όμορφη κίτρινη απόχρωση θα τους δώσει μια όμορφη κίτρινη χροιά. Δημοφιλή οφέλη για την υγεία.
Το αιθέριο έλαιο μπεργαμότας προέρχεται από την φλούδα των φρούτων της μπεργαμότας - ένα υβρίδιο πικρής πορτοκαλιάς και λεμονιού. Συνδέεται κυρίως με το τσάι Earl Grey. Το έλαιο χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία, κάνοντάς τον αέρα να μυρίζει όμορφα και ταυτόχρονα απολυμαίνοντας, αφήνοντας ένα φρέσκο άρωμα εσπεριδοειδών στον χώρο. Το έλαιο έχει αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές και ηρεμιστικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται κυρίως για την ανακούφιση από νευρικές εντάσεις, άγχος, φλεγμονές του δέρματος ή του λαιμού. Το έλαιο έχει αντισηπτικές και αντιϊικές ιδιότητες. Είναι χρήσιμο στην περιποίηση του έρπητα, φλεγμονών του δέρματος, λειχήνων, ακμής και λιπαρότητας. Αναμειγμένο με φυτικό έλαιο, υποστηρίζει την επούλωση πληγών και την αναγέννηση του δέρματος. Συνιστάται κυρίως για λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ατέλειες και ρύπους. Θα λειτουργήσει επίσης εξαιρετικά ως έλαιο μασάζ και στην αρωματοθεραπεία.
Το Chili con pinto είναι ένα νόστιμο, έτοιμο πιάτο σε 5 λεπτά. Δεν χρειάζεται να είναι ανθυγιεινό γρήγορα! Το βάζο είναι γεμάτο με λαχανικά, φασόλια πίντο και μπαχαρικά χωρίς προσθήκη ζάχαρης, φοινικέλαιου ή συντηρητικών. Περιέχει φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Το βάζο έχει 2 μερίδες του πιάτου. Η φασόλα Πίντο είναι μια μπεζ ποικιλία με χαρακτηριστικά μπορντό στίγματα. Είναι πηγή πολύτιμων διαιτητικών ινών, πολύτιμης πρωτεΐνης και βιταμινών και μετάλλων απαραίτητων για τη διατήρηση της υγείας. Τα συστατικά που περιέχονται στα φασόλια Πίντο ρυθμίζουν τη χοληστερόλη, προλαμβάνουν την ταχεία αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και έχουν θετική επίδραση στη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Οι κομιδόρι, ρεβίθια, κρεμμύδια, σέλινο και καρότα είναι πηγή διαιτητικών ινών, αντιοξειδωτικών και βιταμινών, συμπεριλαμβανομένων των B, C, φολικού οξέος, ασβεστίου, σιδήρου, μαγνησίου, καλίου και ψευδαργύρου. Τα μπαχαρικά στο πιάτο τονίζουν τη γεύση, το άρωμα και το χρώμα του πιάτου, παρατείνουν τη φρεσκάδα του και επηρεάζουν θετικά πολλές διαδικασίες που συμβαίνουν.
Στη βιομηχανία τροφίμων, με την ονομασία E330, χρησιμοποιείται ως ρυθμιστής οξύτητας, ένας τύπος συντηρητικού και αντιοξειδωτικού. Το κιτρικό οξύ χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, για επιδόρπια και άλλες γλυκίσματα. Θα το βρούμε επίσης σε αναψυκτικά, κονσέρβες, έτοιμα γεύματα. Χρησιμοποιείται επίσης, μεταξύ άλλων, για τον καθαρισμό συνδέσεων ή τη συντήρηση του εξοπλισμού υποδοχής (π.χ. βραστήρας). Η πέτρα μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει βρώμικα χέρια, όπως λίπος ή παντζάρι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε σκόνη στα χέρια σας και να την τρίψετε. Οι λεκέδες θα εξαφανιστούν σε μια στιγμή.
Οι νιφάδες κεχρί είναι μια καλή πηγή ενέργειας, δεν περιέχουν γλουτένη, παρέχουν πολύτιμες βιταμίνες B, βιταμίνη E, μέταλλα: ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, ψευδάργυρο και μαγνήσιο και ίνες. Δημιουργούνται με το να αλέθονται οι κόκκοι του κεχριού. Οι βιταμίνες της ομάδας B επηρεάζουν τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, ενώ η βιταμίνη E αναστέλλει τη διαδικασία γήρανσης. Υπάρχει επίσης λεκιθίνη στις νιφάδες, η οποία υποστηρίζει την ικανότητα συγκέντρωσης και μνήμης και ρυθμίζει τη χοληστερόλη. % RWS * ΛΙΠΑΡΑ 3,3 γρ - 5%, συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών 0,6 γρ - 3% Υδατάνθρακες 71,8 γρ - 28%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0,6 γρ - 1% Πρωτεΐνη 12,3 γρ - 25% Ίνες 2g < 0,01 γρ < 1% * RWS - Αναφορά Τροφίμων & NBSP; <strong> Χρήση </strong> Οι νιφάδες μπορούν να μαγειρευτούν σε γάλα ή νερό ή να προστεθούν σε γιαούρτι. Μπορείτε να τις προσθέσετε σε ένα τριμμένο μήλο με κανέλα.
Το ρύζι Arborio είναι μια ιταλική ποικιλία ρυζιού, η οποία είναι το κύριο συστατικό του ριζότο. Η Ιταλία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ρυζιού στην Ευρώπη. Ετησίως, συλλέγεται σε ποσότητα έως και 1,5 εκατομμύρια τόνοι, αν και αυτό είναι μόνο το 1% από ό,τι συλλέγουν οι αγρότες στην Ινδία. Το πλεονέκτημα του ιταλικού ρυζιού σε σχέση με το εισαγόμενο είναι το γεγονός ότι όλη η διαδικασία ανάπτυξης, συγκομιδής και επεξεργασίας υπόκειται σε αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα. Με το εισαγόμενο ρύζι, για παράδειγμα, δεν γνωρίζουμε ποια χημικά χρησιμοποιήθηκαν κατά την καλλιέργειά του. Το πιο διάσημο ιταλικό πιάτο με ρύζι Arborio είναι το ριζότο, ένα πιάτο χαρακτηριστικό της βόρειας Ιταλίας. Το ρύζι Arborio μπορεί επίσης να είναι συστατικό γλυκών επιδορπίων με βάση το γάλα ή το ρόφημα ρυζιού. Μπορείτε επίσης να το ελπίσετε με λαχανικά. Το Arborio μετά το μαγείρεμα είναι ελαφρώς κολλώδες (χάρη στην αμυλοπηκτίνη), υγρό, είναι ιδανικό για την παρασκευή γλυκών, επιδορπίων και πάνω απ' όλα είναι το καλύτερο ρύζι για ριζότο, ένα κλασικό ιταλικό πιάτο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι η καλή απορρόφηση γεύσεων.
Το Strogonow μανιταριών της Vivio είναι ένα συστατικό υψηλής ποιότητας που έχει επιλεγεί προσεκτικά, και περιλαμβάνει ντομάτες, ρεβίθια, μανιτάρια, μανιτάρια στρειδιών, σέλινο και κρεμμύδι. Το Strogonov καρυκεύεται ελαφρά με σκόρδο, θυμάρι και μαύρο πιπέρι. Το πιάτο είναι χαμηλό σε θερμίδες και περιέχει πολύ θρεπτικά βιταμίνες και μέταλλα. Αρκεί να τα ζεστάνετε, να προσθέσετε δημητριακά, ρύζι ή ψωμί ολικής αλέσεως και ένα νόστιμο και υγιεινό δείπνο είναι έτοιμο. Το κόψιμο, γνωστό και ως ρεβίθια ή ιταλικά μπιζέλια, είναι ένας πραγματικός θησαυρός πρωτεϊνών με υψηλή θρεπτική αξία. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών B, βιταμίνης C, φολικού οξέος, καθώς και διαιτητικών ινών και πολλών μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο ή ψευδάργυρο. Τα συστατικά που περιέχονται στα ρεβίθια προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν τον ρυθμό των εντερικών κινήσεων και μειώνουν επίσης την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη. Τα Boczniki είναι ασυνήθιστα μανιτάρια που έχουν πολλά πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.
Η μακρυμάλλη, επίσης γνωστή ως ινδικό σαφράν και ευρέως γνωστή ως κουρκουμάς, είναι ένα φυτό της οικογένειας των τζίντζερ, που φύεται άγρια στην Ινδία και καλλιεργείται σε χώρες με τροπικό κλίμα. Αυτό το φυτό χρησιμοποιείται για ένα μπαχαρικό και κίτρινη βαφή που ονομάζεται κουρκουμίνη. Ο κουρκουμάς είναι ένα αναπόσπαστο συστατικό μιγμάτων μπαχαρικών, π.χ. κάρυ. Βαθαίνει έντονα τα μαχαιροπίρουνα (ιδιαίτερα ξύλινα και πλαστικά), τα οποία αποκτούν και αναμειγνύονται με ένα μαγειρεμένο πιάτο. Στη βιομηχανία τροφίμων, ο κουρκουμάς χρησιμοποιείται για να χρωματίσει το βούτυρο, τη μαγιονέζα, τα ζυμαρικά και το τυρί. Κοτόπουλο, κρέμες σούπας και ομελέτες. Ταιριάζει με πιάτα που περιέχουν όσπρια (φασόλια, ρεβίθια, φακές, σόγια). Ένα απαραίτητο συστατικό όλων των πιάτων κάρυ και άλλων ινδικών πιάτων. Ένα όμορφο κίτρινο χρώμα θα τους δώσει μια όμορφη κίτρινη απόχρωση. Δημοφιλή υγιεινά shots. <strong> Συνταγή </strong> <em> <strong> shot με κουρκουμά για ανοσία </strong> </em> <ul> <li> 2 λεμόνια </li> <li> 1 πορτοκάλι </li> <li> περίπου 3 εκ. φρέσκου τζίντζερ </li> <li> 1-2 κουταλάκια του γλυκού μέλι </li> <li> 1-2 κουταλάκια του γλυκού αλεσμένος
Η αμυγδαλόσκονη παρασκευάζεται 100% από την άλεση λευκών και σπάνιων αμυγδάλων. Έχει χαρακτηριστική γεύση αμυγδάλου και είναι πολύ πλούσια. Περιέχει φυσικά ακόρεστα λιπαρά οξέα, μεγάλη ποσότητα πρωτεϊνών, σίδηρο και βιταμίνη Ε καθώς και βιταμίνες B. Δεν περιέχει γλουτένη. Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και είναι πολύ λιγότερο θερμιδική από το αλεύρι σίτου. Η αμυγδαλόσκονη συνιστάται για άτομα με διατροφή χωρίς γλουτένη.
52g - 75%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 3.95g - 20%
Υδατάνθρακες 18.67g - 7%, εκ των οποίων σάκχαρα 4.63g - 5%
Πρωτεΐνη 21.4g - 43%
Ίνες 9.9g
Αλάτι 0.048g < 1% * RWS - Τιμή αναφοράς τροφίμων
<strong> Χρήση </strong>
Η αμυγδαλόσκονη είναι κατάλληλη για πολλά πιάτα, ιδιαίτερα για γλυκά πιάτα: τηγανίτες, μάφινς, βάφλες, γλυκές τορτίγιες, διάφορους τύπους ψησίματος. Μπορεί επίσης να είναι μια προσθήκη στις προσφορές κρέατος.
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η γενική ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι να εξαλείφουν τις επιδράσεις του άγχους και να προσαρμόζουν το σώμα σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Η Jeżylava είναι ένα ιατρικό μανιτάρι που ανήκει στο Macrogrzyb του ποδιού (<em> Basidomycota </em>) της οικογένειας Soplowy (<em> > Hericiaceae </em>). Για εκατοντάδες χρόνια, έχει χρησιμοποιηθεί από την κινεζική ιατρική ως φάρμακο για το ήπαρ, τους νεφρούς, τον σπλήνα, τις στομαχικές παθήσεις, καθώς και για καρδιολογικές διαταραχές. Επιπλέον, η συμπλήρωση με Soplówka έχει θετική επίδραση στην ενίσχυση ολόκληρου του σώματος. Lion’s Mane (Κόμη Λιονταριού), Heep Head, A Bear Head, White Pompom είναι λαϊκές ονομασίες ενός Sea Soplówka. Η κόμη ή η κεφαλή του λιονταριού συνδέονται με την εμφάνιση ενός καρποφόρου ατόμου, του οποίου το μέγεθος κυμαίνεται από 10 έως 30 εκ.
Το γαϊδουράγκαθο σε διάφορες μορφές: ξηρό, λάδι γαϊδουράγκαθου, σκόνη ή σε μορφή ολόκληρων σπόρων, είναι γνωστό για τις υποστηρικτικές του ιδιότητες στη λειτουργία του ήπατος. Το γαϊδουράγκαθο έχει μοναδική σύνθεση και θεραπευτικές ιδιότητες. Περιέχει φλαβονοειδή, οργανικά οξέα, βιταμίνες C και K, πρωτεΐνες, μεγάλη ποσότητα λινελαϊκού οξέος, ανόργανα άλατα και σιλυμαρίνη. Το γαϊδουράγκαθο είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, έχει καθαριστική και αντιφλεγμονώδη δράση, διεγείρει την αναγέννηση και την παραγωγή νέων ηπατικών κυττάρων - χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, σε περιπτώσεις κίρρωσης του ήπατος και λιπώδους ήπατος, προστατεύει το ήπαρ από τοξίνες και έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες. Διαθέτει επίσης αντιθρομβωτικές και αντιπηκτικές ιδιότητες. Αυξάνει την έκκριση πεπτικών χυμών και βελτιώνει την πέψη. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες οφείλονται στη σιλυμαρίνη, η οποία σταθεροποιεί τις κυτταρικές μεμβράνες των ηπατοκυττάρων, προστατεύοντας το.
Ένα ράφι με φωτισμένα ράφια, τέλειο για κάθε κατάστημα, κάθε φαρμακείο ή - Ένα νησί παρουσίασης από βαμμένο MDF και ακρυλικό είναι ένας τέλειος τρόπος για να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας με κομψότητα και επαγγελματισμό. Ο συνδυασμός αυτών των κλασικών υλικών και χρωμάτων προσδίδει στο νησί έναν αποκλειστικό χαρακτήρα, που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των πελατών.
Το ράφι είναι χωρισμένο σε τρία επίπεδα, που προσφέρουν διαφορετικές δυνατότητες παρουσίασης προϊόντων. Το κατώτερο επίπεδο είναι ο τέλειος χώρος για μεγάλες φιάλες και δοχεία, το μεσαίο επίπεδο είναι χώρος για μικρότερα αντικείμενα και το ανώτερο επίπεδο είναι ένας χώρος για προϊόντα παρουσίασης όπως νέα προϊόντα ή προωθητικές ενέργειες.
Το νησί είναι εξοπλισμένο με ένα συρτάρι που χρησιμεύει ως αποθηκευτικός χώρος. Έτσι, όλα τα προϊόντα είναι πάντα άμεσα διαθέσιμα και η οθόνη είναι πάντα έτοιμη για παρουσίαση.
Τα ράφια είναι φωτισμένα με LED, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο φωτισμό των προϊόντων και καθιστώντας τα ελκυστικά και καλά ορατά για τους πελάτες.
Επεξεργασία: υψηλής ποιότητας υλικά MDF, ακρυλικό
Εμφάνιση: κομψό, αντιπροσωπευτικό, επαγγελματικό, τραβάει την προσοχή
Εξοπλισμός: βάση αποθήκευσης, LED οπίσθιος φωτισμός, LED οθόνη
Οι νιφάδες αμυγδάλου, καθώς και τα ίδια τα αμύγδαλα, είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, επομένως έχουν ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υγιή ακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά είναι ένα αναγκαίο συστατικό μιας υγιεινής διατροφής. Πιστεύεται ότι η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει το συνολικό επίπεδο χοληστερόλης. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, ένα γνωστό αντιοξειδωτικό, μια ουσία που σταματά τις διαδικασίες οξείδωσης, απομακρύνοντας έτσι τις φλέβες και προλαμβάνοντας τις καρδιοπάθειες, ενώ επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Πιστεύεται ότι τα αμύγδαλα συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών μέσω του ασβεστίου, του μαγνησίου, του μαγγανίου, του χαλκού, της βιταμίνης Κ, των πρωτεϊνών και του ψευδαργύρου. Επιπλέον, τα αμύγδαλα περιέχουν: βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυτικές ίνες και φώσφορο. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> αμύγδαλα & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία
Το μαύρο ρύζι, μετά το μαγείρεμα, αποκτά μια μωβ απόχρωση, γι' αυτό και ονομάζεται επίσης μωβ. Όπως το καστανό ρύζι δεν σερβίρεται, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Το μαύρο ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από τα άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και θα είναι πάντα ελαφρώς τραγανό. Χρησιμοποιείται συχνά για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, όπως το επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Το μαύρο ρύζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, προστατεύοντάς μας έτσι από φλεγμονώδεις καταστάσεις και πολλές ασθένειες, ενώ καθυστερεί τη γήρανση των κυττάρων. NBSP; <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 1498KJ / 354Kcal - 18% RWS * ΛΙΠΑΡΑ 3,2 γρ - 5%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,8 γρ - 4% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 72 γρ - 28%, εκ των οποίων σάκχαρα 0,7 γρ & LT; 1% ΠΡΩΤΕΪΝΗ 7,7 γρ - 15% ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 3,1 γρ & 0,03 γρ & lt; 1% * RWS - Τιμή αναφοράς διατροφής
Η μπαχαρική Jarzynka είναι ένα καθολικό μπαχαρικό για πολλά πιάτα. Βασίζεται σε αποξηραμένα λαχανικά και βότανα και κουρκουμά. Τονίζει τέλεια τη γεύση των πιάτων και τους δίνει ένα ευχάριστο λαχανικό άρωμα. Η Jarzynka δεν περιέχει περιττές χημικές προσθήκες, μαγιά ή ενισχυτικά γεύσης. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> Αλάτι, ζάχαρη, παστινάκι, καρότα, καλαμπόκι, κρεμμύδι, πράσο, λούμπλ, μαϊντανός, κουρκουμάς, κουρκουμάς - φυσική χρωστική & nbsp; <strong> Χρήση: </strong> Το λαχανικό προστίθεται σε σούπες, σάλτσες, στιφάδο, σαλάτες και άλλα πιάτα, δίνοντάς τους ένα ευχάριστο λαχανικό άρωμα και τονίζοντας τη γεύση των παρασκευασμένων πιάτων.
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η γενική ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι να εξαλείφουν τις επιπτώσεις του άγχους και να βοηθούν το σώμα να προσαρμοστεί σε αντίξοες εξωτερικές συνθήκες. Ο Ρέισι μεγαλώνει κυρίως σε νεκρά ή ζωντανά δέντρα και τους κορμούς τους. Οι περισσότεροι βρίσκονται σε φυλλοβόλα δέντρα, όπως βελανιδιές και οξιές. Στο παρελθόν, αυτό το μανιτάρι φύτρωνε μόνο σε φυσικές συνθήκες και ήταν πολύ ακριβό επειδή είναι πολύ σπάνιο. Για αρκετές δεκαετίες, καλλιεργείται εμπορικά, γεγονός που το καθιστά πιο προσιτό. Έχουν διεξαχθεί πολλές μελέτες όπου έχει αποδειχθεί ότι η ικανότητα του Ρέισι ρυθμίζει τη δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος, σκοτώνει καρκινικά κύτταρα ή αντισταθμίζει την ανάπτυξη ασθενειών του πολιτισμού. Ο Ρέισι περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα, μεταξύ άλλων. σίδηρο, μαγνήσιο, ασβέστιο, ψευδάργυρο, χαλκό, μαγγάνιο και γερμάνιο.
Ο πράσινος καφές είναι άβολα φασόλια, από τα οποία παράγεται επίσης ο παραδοσιακός καφές καβουρδισμένος. Έχει ένα λεπτό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συλλογή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την καφεΐνη που διεγείρει, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος, καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12, καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588kJ/381kcal - 19% RWS* λίπος 13G - 19% συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.8g - 4% υδατάνθρακες 40g - 15% συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 11g - 22% ίνες 30g - 0g - 0% *RWS - Τιμή αναφοράς τροφίμων <strong> χρήση </strong> του πράσινου καφέ, θυμηθείτε για τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου...
Το προϊόν προέρχεται από χυμό που πιέζεται από ΟΡΓΑΝΙΚΑ μήλα, χωρίς χημικά συντηρητικά, χρυσό-κεχριμπαρένιο χρώμα.
Γεύση και άρωμα χαρακτηριστικά των μήλων, χωρίς ξένες μυρωδιές και οσμές.
Εφαρμογή: για την παραγωγή χυμών και ποτών.
Η Χλωρέλλα είναι ένα γλυκό νερό φύκι πλούσιο σε πολλά θρεπτικά συστατικά. Είναι πιο ακριβή από την σπιρουλίνα λόγω της πιο μακράς και περίπλοκης διαδικασίας παραγωγής της. Στη σύνθεσή της μπορούμε να βρούμε, μεταξύ άλλων, βιταμίνες C, D, E και B. Είναι επίσης μια πολύτιμη πηγή: σιδήρου, ασβεστίου, ψευδαργύρου, φωσφόρου και ιωδίου. Οφείλει το σκούρο πράσινο χρώμα της. Περιέχει περισσότερα από διπλάσια ποσά νουκλεϊκού οξέος και χλωροφύλλης από την σπιρουλίνα, αλλά λιγότερη πρωτεΐνη και λίγο βήτα-καροτένιο. Η Χλωρέλλα είναι η μοναδική πράσινη πηγή ενός θρεπτικού συστατικού που ονομάζεται παράγοντας ανάπτυξης Χλωρέλλας (CGF). Χάρη στο CGF, βελτιώνει τις διαδικασίες ανάπτυξης στα παιδιά, διατηρεί την υγεία σε προχωρημένη ηλικία, θεραπεύει τραυματισμούς, ξεκινά μια αύξηση που είχε σταματήσει λόγω ασθένειας ή εκφυλιστικής κατάστασης. Για την απόλυτα υψηλή περιεκτικότητα σε χλωροφύλλη, συνιστάται η Χλωρέλλα για όλες τις παθήσεις που απαιτούν καθαρισμό, ανανέωση και ανανέωση της δράσης και την αντιφλεγμονώδη χλωροφύλλη που παρέχεται.
Η χλωρέλλα είναι ένα γλυκό νερό φύκι πλούσιο σε πολλούς θρεπτικούς συστατικούς. Είναι πιο ακριβό από τη σπιρουλίνα λόγω της πιο χρονοβόρας και περίπλοκης διαδικασίας παραγωγής του. Στη σύνθεσή της, μπορούμε να βρούμε, μεταξύ άλλων, βιταμίνες C, D, E και B. Είναι επίσης μια πολύτιμη πηγή: σιδήρου, ασβεστίου, ψευδαργύρου, φωσφόρου και ιωδίου. Οφείλει το σκούρο πράσινο χρώμα της στην παρουσία χλωροφύλλης. Η χλωρέλλα, χάρη στην περιεκτικότητα σε βιταμίνη B12 και σίδηρο, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των χορτοφάγων, των vegans, των εγκύων γυναικών και των ενεργών αθλητών. Περιέχει περισσότερα από δύο φορές περισσότερα νουκλεϊκά οξέα και χλωροφύλλη από τη σπιρουλίνα, αλλά λιγότερες πρωτεΐνες και λίγο βήτα-καροτένιο. Η χλωρέλλα είναι η μοναδική πράσινη πηγή ενός θρεπτικού συστατικού που ονομάζεται παράγοντας ανάπτυξης χλωρέλλας (CGF). Χάρη στο CGF, βελτιώνει τις διαδικασίες ανάπτυξης στα παιδιά, διατηρεί την υγεία σε προχωρημένη ηλικία, θεραπεύει τις πληγές και προκαλεί αύξηση όπου έχει κρατηθεί.
Το λάδι αβοκάντο είναι γεμάτο από παρέγχυμα, όχι από πέτρες, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα λίπη. Το κύριο συστατικό του είναι τα λιπαρά οξέα; Πρώτα απ' όλα, τα μονοακόρεστα λίπη και τα πολυακόρεστα οξέα - ωμέγα-3 και ωμέγα-6. Το λάδι αβοκάντο περιέχει πολλές βιταμίνες. Τις βιταμίνες B, C, E, A και K, καθώς και ασβέστιο, κάλιο και φώσφορο. Είναι ιδανικό για τη φροντίδα του δέρματος: ενυδατώνει αποτελεσματικά, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, λειαίνει το δέρμα και συνιστάται για δέρμα με ακμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό του προσώπου. Το λάδι αβοκάντο, χάρη στην περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Λειτουργεί επίσης ως οργανικό και αποτελεσματικό αντηλιακό που προστατεύει το δέρμα από τις επιβλαβείς ακτίνες UV. Λόγω των ενυδατικών του ιδιοτήτων, είναι τέλειο για τη φροντίδα του δέρματος, του σώματος και των μαλλιών.
Οι φιστίκια, επίσης γνωστά ως μανί ή μανί, διακρίνονται για την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη σε σχέση με άλλους ξηρούς καρπούς. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, τα φιστίκια δεν είναι ξηροί καρποί αλλά σπόροι οσπρίων, γεγονός που εξηγεί την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Αυτοί οι ξηροί καρποί προέρχονται από τη Νότια Αμερική, πιθανότατα από τη Βραζιλία. Οι συνδυασμοί γης είναι αρκετά θερμιδοφόροι: 100 γρ περιέχουν σχεδόν 600 θερμίδες. Είναι πλούσιοι σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία έχουν θετική επίδραση στην καρδιά, ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και ρυθμίζουν την πίεση. Τα φιστίκια περιέχουν επίσης πολλή βιταμίνη Ε, η οποία είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, και βιταμίνες B, ειδικά φολικό οξύ και νιασίνη. Περιέχουν επίσης ψευδάργυρο, φώσφορο, μαγνήσιο, σελήνιο, ασβέστιο και σίδηρο. Είναι ένας θησαυρός διαιτητικών ινών και αργινίνης, ενός πολύ σημαντικού αμινοξέος κυρίως για τους αθλητές, καθώς αυξάνει την παροχή αίματος στους μύες και τη δύναμή τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης.