7 KG σε πλαστικό κουβά / 14 KG σε κουτί. Κέικ, μπισκότα, ζαχαροπλαστική, κέικ, μπισκότα, κρουασάν, μάφινς, κάστανα, βάφλες, όπως γέμιση σε σοκολάτα και για να ενισχυθεί η γεύση χρησιμοποιείται σε σαντιγί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Πρόταση υπηρεσίας. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
10 KG Kraft σακούλα. Προβλεπόμενη χρήση: 1 kg μείγματος κέικ Sudem, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml ελαίου και 250 gr (5 αυγά) και χτυπήστε σε μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτους σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνεται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
7 KG σε πλαστικό κουβά / 14 KG σε κουτί. Κέικ, μπισκότα, ζαχαροπλαστική, κέικ, μπισκότα, κρουασάν, μάφιν, κάστανα, βάφλες, όπως γέμιση σε σοκολάτα και για να ενισχυθεί η γεύση χρησιμοποιείται σε σαντιγί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Πρόταση υπηρεσίας. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης είναι 25-27 C για 10 λεπτά αργή, 7 λεπτά γρήγορη ζύμωση. Για 1η ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η ζύμωση, χρειάζονται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
6 KG σε πλαστικό κουβά / 14 KG σε κουτί. Κέικ, μπισκότα, ζαχαροπλαστική, κέικ, μπισκότα, κρουασάν, μάφιν, κάστανα, βάφλες, όπως γέμιση σε σοκολάτα και για να ενισχυθεί η γεύση χρησιμοποιείται σε σαντιγί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Πρόταση υπηρεσίας. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Έχει αναπτυχθεί ειδικά με περιεχόμενο από Ιπποφαές, Εκχύλισμα Ρυζιού, Βιταμίνη C, μαζί με Αρβουτίνη που αποκτάται φυσικά από το Lumiskin και φύλλα από το φυτό Bear Grape που προέρχονται από τον φλοιό του Χιλιανού δέντρου Baldo. Βοηθά στην πρόληψη της επαναμόρφωσης ελέγχοντας την παραγωγή μελανίνης που προκαλεί δερματικές ατέλειες. Υποστηρίζει την ισορροπία και τη φωτεινότητα του χρώματος της επιδερμίδας με τα φυσικά εκχυλίσματά του. Βοηθά να φωτίσει την επιδερμίδα και να αφαιρέσει τις ατέλειες με τις Βιταμίνες C που περιέχει. Με τον παράγοντα προστασίας SPF 15, βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από τους επιβλαβείς παράγοντες του ήλιου και ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο για χρήση σε ευαίσθητες και ειδικές περιοχές με δερματικές ατέλειες, ακμή, φακίδες, μαυρίλα στις μασχάλες, γόνατα και αγκώνες με τα φυτικά του συστατικά.
Συσκευασία 1KG / κουτί 10 KG. Προορισμός Χρήση Νερό ή γάλα 2000 γρ. Για την παρασκευή της σαντιγί, το μείγμα σκόνης πρέπει να χτυπηθεί σε κρύο νερό ή γάλα (10-15 βαθμούς) για 5-7 λεπτά σε υψηλή ταχύτητα, στη συνέχεια να διατηρηθεί στο ψυγείο για 15 λεπτά.
7 KG σε πλαστικό κουβά / 14 KG σε κουτί. Κέικ, μπισκότα, ζαχαροπλαστική, κέικ, μπισκότα, κρουασάν, μάφιν, κάστανα, βάφλες, όπως γέμιση σε σοκολάτα και για να αυξήσει τη γεύση χρησιμοποιείται σε σαντιγί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Πρόταση υπηρεσίας. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Θερμοκρασία ζύμης 25-27 C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνονται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
7 KG σε πλαστικό κουβά / 14 KG σε κουτί. Κέικ, μπισκότα, ζαχαροπλαστική, κέικ, μπισκότα, κρουασάν, μάφιν, κάστανα, βάφλες, όπως γέμιση σε σοκολάτα και για να αυξήσει τη γεύση χρησιμοποιείται σε σαντιγί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Πρόταση υπηρεσίας. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης είναι 25-27 °C για 10 λεπτά αργή, 7 λεπτά γρήγορη ζύμωση. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτος σε δροσερό και ξηρό μέρος.
7 KG σε πλαστικό κουβά / 14 KG σε κουτί. Κέικ, μπισκότα, ζαχαροπλαστική, κέικ, μπισκότα, κρουασάν, μάφιν, κάστανα, βάφλες, όπως γέμιση σε σοκολάτα και για να αυξήσει τη γεύση χρησιμοποιείται σε σαντιγί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Πρόταση υπηρεσίας. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Κράφτ.
Προορισμός Χρήσης: Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη.
Η θερμοκρασία της ζύμης είναι 25-27 °C για 10 λεπτά αργή, 7 λεπτά γρήγορη ζύμωση.
Για 1η Ζύμωση: 15 λεπτά (στην επιφάνεια).
Για 2η Ζύμωση: Χρειάζονται 30 λεπτά για ζύμωση.
Ψήνεται για 30-35 λεπτά.
Αποθήκευση 1 έτος σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνεται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
7 KG σε πλαστικό κουβά / 14 KG σε κουτί. Κέικ, μπισκότα, ζαχαροπλαστική, κέικ, μπισκότα, κρουασάν, μάφιν, κάστανα, βάφλες, όπως γέμιση σε σοκολάτα και για να ενισχυθεί η γεύση χρησιμοποιείται σε σαντιγί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Πρόταση υπηρεσίας. 2 χρόνια αποθήκευση σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνεται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
7 KG σε πλαστικό κουβά / 14 KG σε κουτί. Κέικ, μπισκότα, ζαχαροπλαστική, κέικ, μπισκότα, κρουασάν, μάφιν, κάστανα, βάφλες, όπως γέμιση σε σοκολάτα και για να ενισχυθεί η γεύση χρησιμοποιείται σε σαντιγί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Πρόταση υπηρεσίας. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
10 KG Kraft σακούλα. Προορισμός: 1 kg μείγματος κέικ Sudem, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml ελαίου και 250 gr (5 αυγά) και χτυπήστε στο μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτους σε δροσερό και ξηρό μέρος.
7 KG σε πλαστικό κουβά / 14 KG σε κουτί. Κέικ, μπισκότα, ζαχαροπλαστική, κέικ, μπισκότα, κρουασάν, μάφιν, κάστανα, βάφλες, όπως γέμιση σε σοκολάτα και για να αυξήσει τη γεύση χρησιμοποιείται σε σαντιγί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Πρόταση υπηρεσίας. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.