7 KG σε πλαστικό κουβά / 14 KG σε κουτί. Κέικ, μπισκότα, ζαχαροπλαστική, κέικ, μπισκότα, κρουασάν, μάφιν, κάστανα, βάφλες, όπως γέμιση σε σοκολάτα και για να ενισχυθεί η γεύση χρησιμοποιείται σε σαντιγί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Πρόταση υπηρεσίας. 2 χρόνια αποθήκευση σε δροσερό και ξηρό μέρος.
10 KG Kraft σακούλα. Προβλεπόμενη χρήση: 1 kg μείγματος σφουγγαρένιου κέικ Sudem χτυπιέται στο μίξερ με 200 ml νερού και 700 γρ αυγά (14 αυγά) για περίπου 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για περίπου 40-45 λεπτά.
25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης είναι 25-27 °C για 10 λεπτά αργή, 7 λεπτά γρήγορη ζύμωση. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτος σε δροσερό και ξηρό μέρος.
5 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης Για 1 Kg Μείγμα Pancake Sudem προσθέτοντας γάλα και ανακατεύοντας το. Το παρασκευασμένο μείγμα μαγειρεύεται ρίχνοντάς το σε τηγάνι ή πιάτο στους 150-170 °C. Μπορεί να σερβιριστεί με Σάλτσα Ζαχαροπλαστικής Sudem ή Γέμιση Ζαχαροπλαστικής Sudem. 1 χρόνος Αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
10 KG Kraft σακούλα. Προβλεπόμενη χρήση: 1 kg μείγματος κέικ Sudem, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml ελαίου και 250 gr (5 αυγά) και χτυπήστε στο μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτους σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 κιλά), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνεται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Ανακουφίζει από τις ερεθισμούς των μωρών και
Σε δύο ημέρες θεραπεύει την εξάνθημα των ενηλίκων
• επουλώνει τα ηλιακά εγκαύματα και άλλες πληγές
ελαφριά εγκαύματα
• βοηθά στην ανακούφιση από την φαγούρα
Αλλεργίες και εξανθήματα
• σταματά την φαγούρα της ουλής
(χειρουργική ουλή) και την προλαμβάνει
Παραμόρφωση
• θεραπεύει τα εξανθήματα και τις βλάβες
σε ασθενείς που βρίσκονται στο κρεβάτι
10 KG Kraft σακούλα. Προορισμός: 1 kg μείγματος κέικ Sudem, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml ελαίου και 250 γρ (5 αυγά) και χτυπήστε στο μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτους σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνεται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Κατασκευαστής Αναδιπλούμενης Τσάντας Εργαλείων
Παράγεται με ανθεκτική κατασκευή. Μπορείτε να την προσαρμόσετε με οποιαδήποτε εκτύπωση και χρώμα επιθυμείτε. Οι διαστάσεις ή οι λεπτομέρειες μπορούν να αλλάξουν κατόπιν αιτήματος.
Το μέγεθος του προϊόντος είναι 45 εκ. x 32 εκ. Αποτελείται από 10 διαμερίσματα.
25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνεται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
10 KG Kraft σακούλα. Προορισμός χρήσης: 1 kg μείγματος κέικ Sudem, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml ελαίου και 250 γρ (5 αυγά) χτυπημένα σε μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτους σε δροσερό και ξηρό μέρος.
10 KG Kraft σακούλα. Προορισμός χρήσης: 1 kg μείγματος κέικ Sudem, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml ελαίου και 250 gr (5 αυγά) και χτυπήστε σε μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτους σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Αυτή η κρέμα αντηλιακής προστασίας βοηθά στην προστασία του δέρματός σας από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου με τον υψηλό παράγοντα προστασίας της. Βοηθά επίσης στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης και των προβλημάτων με τις κηλίδες από τον ήλιο που προκαλούνται από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Εξασφαλίζει εντατική ενυδάτωση στο δέρμα. Εφαρμόζεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα από το δέρμα λόγω της ελαφριάς φόρμουλας. Είναι ανθεκτική στο νερό.
1KG συσκευασία/10 KG κουτί.
Σκοπός Χρήσης
1000 γρ.
Για την παρασκευή της σκόνης κρέμας, το μείγμα σκόνης πρέπει να χτυπηθεί σε κρύο νερό ή γάλα 2500 γρ. (1015 βαθμούς) για 57 λεπτά σε υψηλή ταχύτητα και στη συνέχεια να διατηρηθεί για 15 λεπτά στο ψυγείο.
1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
10 KG Kraft σακούλα. Προβλεπόμενη χρήση: 1 kg μείγματος κέικ Sudem, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml ελαίου και 250 gr (5 αυγά) και χτυπήστε στο μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτους σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνεται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.