25 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Θερμοκρασία ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνονται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Θερμοκρασία ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνονται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνονται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Θερμοκρασία ζύμης 25-27 C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνονται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
10 KG Kraft σακούλα. Προορισμός: 1 kg μείγματος για σφουγγαρένιο κέικ Sudem χτυπιέται στο μίξερ με 200 ml νερού και 700 γρ αυγά (14 αυγά) για περίπου 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για περίπου 40-45 λεπτά.
κ.λπ. τα μέταλλα κατασκευάζονται προσεκτικά με την ικανότητα χύτευσης 7 τόνων (σε μία κατσαρόλα).
Στη μονάδα Έρευνας και Ανάπτυξης μας, εντός της δομής μας, τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τις απαιτήσεις σας αρχίζουν να σχεδιάζονται, να σχεδιάζονται και να επεξεργάζονται με την τελική σας έγκριση.
Ο έλεγχος του σχεδίου, του σχεδιασμού, της χύτευσης και του κόστους εργασίας γίνεται από εμάς. Αυτός είναι ο βασικός παράγοντας για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων.
10 KG Kraft Σακούλα. Προβλεπόμενη χρήση: 1 kg μείγματος κέικ Sudem, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml ελαίου και 250 γρ (5 αυγά) που χτυπιούνται σε μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
10 KG Kraft σακούλα. Προβλεπόμενη χρήση: 1 kg μείγματος κέικ Sudem, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml ελαίου και 250 γρ (5 αυγά), χτυπήστε σε μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτους σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Θερμοκρασία ζύμης 25-27 C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνονται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Αντιγήρανση
• λευκαντική δράση
• εξαλείφει τις κηλίδες του δέρματος και τις φακίδες
• θρεπτικό για το δέρμα
• εξαλείφει το σκοτάδι και
• κάρβουνα από κοκοφοίνικα
• προστατεύει από τις επικίνδυνες UV
• από τις ηλιακές ακτίνες
• έχει προστασία από τον ήλιο 50+
• καθημερινή θρέψη του δέρματος
• θα νιώσετε τη νεότητα μέσα σε τρεις ημέρες από τα κύτταρά σας
Επίδραση ανανέωσης και φρεσκάδας
10 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης 1 κιλό μείγματος κέικ Sudem Velvet, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml λαδιού και 250 γρ (5 αυγά) που χτυπιούνται σε μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
10 KG Kraft σακούλα. Προορισμός: 1 kg μείγματος κέικ Sudem, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml ελαίου και 250 γρ (5 αυγά) και χτυπήστε σε μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτους σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνεται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, χρειάζονται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
5 KG σε πλαστικό κουβά / 10 KG σε ένα κουτί. Χρησιμοποιείται σε σφουγγαρένιες τούρτες, κέικ και ρολά ως πρόσθετο. Εφαρμόζετε το προϊόν σε αναλογία 1%. Αυξάνει τον όγκο των προϊόντων που εφαρμόζεται, αποτρέπει την αλλοίωσή τους και δίνει στη ζύμη ομοιογενή δομή. Πρόταση υπηρεσίας. 2 χρόνια αποθήκευση σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Κατασκευαστής διαφανών τσαντών PVC. Τσάντες κατάλληλες για παραλία και ταξίδια. Μπορούμε να παράγουμε την επιθυμητή εκτύπωση και το μοντέλο σας.
Έχουν ανθεκτική βάση και μεγάλη διάρκεια ζωής.
Το μέγεθος του προϊόντος είναι 48cm x 15cm x 33cm. Μπορούν να εφαρμοστούν διαδικασίες εκτύπωσης όπως Σειρογραφία (Μεταφορά εκτύπωσης, Ψηφιακή εκτύπωση, Κέντημα λογότυπου).
7 KG σε πλαστικό κουβά / 14 KG σε κουτί. Κέικ, μπισκότα, ζαχαροπλαστική, κέικ, μπισκότα, κρουασάν, μάφιν, κάστανα, βάφλες, όπως γέμιση σε σοκολάτα και για να ενισχυθεί η γεύση χρησιμοποιείται σε σαντιγί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Πρόταση υπηρεσίας. 2 χρόνια αποθήκευση σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Θερμοκρασία ζύμης 25-27 C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνονται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης είναι 25-27 °C για 10 λεπτά αργή, 7 λεπτά γρήγορη ζύμωση. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στην επιφάνεια εργασίας). Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά ζύμωσης. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτος σε δροσερό και ξηρό μέρος.
7 KG σε πλαστικό κουβά / 14 KG σε κουτί. Κέικ, μπισκότα, ζαχαροπλαστική, κέικ, μπισκότα, κρουασάν, μάφιν, κάστανα, βάφλες, όπως γέμιση σε σοκολάτα και για να αυξήσει τη γεύση χρησιμοποιείται σε σαντιγί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Πρόταση υπηρεσίας. 2 χρόνια αποθήκευση σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Θερμοκρασία ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνονται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.