10 KG Kraft σακούλα. Προβλεπόμενη χρήση: 1 kg μείγματος για σφουγγαρένιο κέικ Sudem χτυπιέται στο μίξερ με 200 ml νερού και 700 γρ αυγά (14 αυγά) για περίπου 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για περίπου 40-45 λεπτά.
7 KG σε πλαστικό κουβά / 14 KG σε κουτί. Κέικ, μπισκότα, ζαχαροπλαστική, κέικ, μπισκότα, κρουασάν, μάφιν, κάστανα, βάφλες, όπως γέμιση σε σοκολάτα και για να ενισχυθεί η γεύση χρησιμοποιείται σε σαντιγί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Πρόταση υπηρεσίας. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
10 KG Kraft σακούλα. Προορισμός: 1 kg μείγματος κέικ Sudem, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml ελαίου και 250 γρ (5 αυγά) και χτυπήστε στο μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτους σε δροσερό και ξηρό μέρος.
10 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης 1 κιλό μείγματος κέικ Sudem Velvet, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml λαδιού και 250 γρ (5 αυγά) που χτυπιούνται σε μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
7 KG σε πλαστικό κουβά / 14 KG σε κουτί. Κέικ, μπισκότα, ζαχαροπλαστική, κέικ, μπισκότα, κρουασάν, μάφιν, κάστανα, βάφλες, όπως γέμιση σε σοκολάτα και για να ενισχυθεί η γεύση χρησιμοποιείται σε σαντιγί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Πρόταση υπηρεσίας. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
10 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης 1 κιλό μείγματος κέικ Sudem Velvet, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml λαδιού και 250 γρ (5 αυγά) που χτυπιούνται σε μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
10 KG Kraft σακούλα. Προβλεπόμενη χρήση: 1 kg μείγματος κέικ Sudem, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml ελαίου και 250 γρ (5 αυγά) και χτυπήστε στο μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτους σε δροσερό και ξηρό μέρος.
10 KG Kraft σακούλα. Προβλεπόμενη χρήση: 1 kg μείγματος για σφουγγαρένιο κέικ Sudem χτυπιέται στο μίξερ με 200 ml νερού και 700 γρ αυγά (14 αυγά) για περίπου 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για περίπου 40-45 λεπτά.
10 KG Kraft Σακούλα. Προβλεπόμενη χρήση: 1 kg μείγματος κέικ Sudem, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml ελαίου και 250 γρ (5 αυγά) που χτυπιούνται σε μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτους σε δροσερό και ξηρό μέρος.
5 KG Kraft Bag. Προορισμός Χρήσης 1 κιλό μείγματος κέικ Sudem Velvet, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml λαδιού και 250 γρ (5 αυγά) που χτυπιούνται σε μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Το τζελ που περιέχει λάδι τσαγιού στη φόρμουλά του, αναπτυγμένο για ακνεϊκή και προβληματική επιδερμίδα, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα σας. Αφαιρεί υπολείμματα μακιγιάζ και βρωμιάς, μειώνει την λιπαρή εμφάνιση του προσώπου. Βοηθά την επιδερμίδα σας να αποκτήσει πιο ζωντανή και υγιή εμφάνιση.
7 KG σε πλαστικό κουβά / 14 KG σε κουτί. Κέικ, μπισκότα, ζαχαροπλαστική, κέικ, μπισκότα, κρουασάν, μάφιν, κάστανα, βάφλες, όπως γέμιση σε σοκολάτα και για να ενισχυθεί η γεύση χρησιμοποιείται σε σαντιγί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Πρόταση υπηρεσίας. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Θερμοκρασία ζύμης 25-27 C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνονται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνεται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, χρειάζονται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.