Φρουτώδης και γεμάτος σώμα, αυτή η σοκολάτα είναι φτιαγμένη με 100% κόκκους κακάο Σάο Τομέ και Πρίνσιπε. Ο Σάο Τομέ ονομαζόταν κάποτε "Το Νησί της Σοκολάτας" και αυτή η σοκολάτα θα σας εκπλήξει με την έντονη αρωματική της πλούσια γεύση, την πληθωρικότητά της και την ισορροπία της στο στόμα.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία μεταξύ 15 και 18°C.
Αυτά τα μικρά πασχαλινά αυγά έχουν επικάλυψη από μαύρη σοκολάτα και είναι γεμισμένα με μια νόστιμη και τραγανή φουντουκόπραση.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΜΕ COLISSIMO Ή CHRONOPOST
Συνθήκες συντήρησης: Μακριά από το φως και σε ξηρό μέρος
Διάρκεια βέλτιστης κατανάλωσης: 3 μήνες
Καθαρό βάρος (Γ): 130
Ενέργεια: 2334kJ / 560kcal
Λίπη: 36g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 12g
Υδατάνθρακες: 46g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 44g
Πρωτεΐνες: 9,4g
Αλάτι: 0,04g
Ritonka Γάλακτος Σοκολάτα - Λεμόνι, Φράουλα, Τζίντζερ με 33,6% περιεκτικότητα σε κακάο. Ένα αναζωογονητικό άρωμα λεμονιού και η γλυκύτητα των φραουλών με μια λεπτή νότα τζίντζερ, μια εκπληκτική γεύση και τέλεια αρμονία, όλα επεξεργασμένα σε μια φανταστική γάλακτος σοκολάτα, που είναι μοναδική λόγω του χρώματος και της ισορροπημένης γεύσης από κόκκους κακάο και γάλα.
Οι διατροφικές πληροφορίες υπόκεινται σε διακυμάνσεις λόγω πρώτων υλών και παραγωγής.
Οι διατροφικές πληροφορίες υπόκεινται σε διακυμάνσεις λόγω πρώτων υλών και παραγωγής.
Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος και ξηρών καρπών.
Φυλάσσετε σε ξηρό και προστατευμένο από το φως μέρος, κατά προτίμηση σε θερμοκρασία 12-20 °C.
95g: Σοκολάτα
Ανακαλύψτε αυτά τα νόστιμα τρυφερά Νουγκατ με Καραμέλα και Αλάτι Γκεραντ. Μια αρμονική μίξη μελιού, αμυγδάλων και καραμέλας, αυτά τα αρωματισμένα νουγκατ θα κάνουν τους γλυκατζήδες ευτυχισμένους. Μαγειρεμένο σε καζάνι, αυτό το τρυφερό νουγκατ με Καραμέλα παρασκευάζεται σύμφωνα με μια μοναδική συνταγή. Χειροποίητος νουγκατιέ από το 1920, το σπίτι Diane de Poytiers είναι επίσης υπεύθυνο για πολλές συνταγές νουγκατ με φρούτα.
Αναφορά:261031
ΒΑΡΟΣ (σε KG):0.05
Συσκευασία:49
ΦΠΑ:20.0%
Η σοκολάτα Bounty είναι ένα δημοφιλές ζαχαρωτό προϊόν που είναι γνωστό για τον μοναδικό συνδυασμό λειαντικής σοκολάτας γάλακτος και μιας μαλακής, υγρής γέμισης καρύδας. Κάθε μπάρα Bounty αποτελείται από δύο ορθογώνια κομμάτια, με την εξωτερική στρώση να είναι φτιαγμένη από πλούσια σοκολάτα γάλακτος που περιβάλλει ένα γλυκό και απολαυστικό κέντρο καρύδας.
Η γέμιση καρύδας είναι φτιαγμένη από τριμμένη καρύδα αναμειγμένη με σιρόπι ζάχαρης, προσφέροντας μια πλούσια και τροπική γεύση. Οι αντιθετικές υφές της κρεμώδους σοκολάτας και της υγρής καρύδας δημιουργούν μια ευχάριστη αισθητηριακή εμπειρία. Οι μπάρες σοκολάτας Bounty απολαμβάνονται ευρέως ως μια νόστιμη λιχουδιά, προσφέροντας μια γεύση παραδείσου σε κάθε μπουκιά.
Τα Κομόρες αποτελούνται από 4 νησιά: τη Μαϊότ και τρία νησιά ανεξάρτητα από τη Γαλλία που σχηματίζουν την Ένωση των Κομόρων (Γκραντ Κομόρ, Ανζουάν και Μοέλι). Η Γκραντ Κομόρ είναι ένα ηφαιστειογενές νησί.
Το νησί υποφέρει από σοβαρή έλλειψη νερού, οι ηφαιστειακές πέτρες δεν συγκρατούν νερό και υπάρχουν λίγες πηγές. Ο κύριος οικονομικός πόρος είναι η καλλιέργεια βανίλιας. Η βανίλια, που εισήχθη στα Κομόρες πριν από τη δεκαετία του 1930, καλλιεργείται στα τέσσερα νησιά με παραδοσιακό τρόπο.
Αυτή η καπρίτσια ορχιδέα προσφέρει ένα όμορφο σύμπλεγμα λουλουδιών. Η γονιμοποίηση γίνεται χειροκίνητα από γυναίκες στο ξημέρωμα. Μια καλή εργάτρια "παντρεύει" 1000 έως 1500 λουλούδια βανίλιας την ημέρα. Κατά την περίοδο συγκομιδής, συλλέγεται κάψουλα-κάψουλα, στην ακριβή βαθμίδα "τεχνικής ωρίμανσης", λίγο πριν
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ κόκκοι κακάο, βούτυρο κακάο, γλυκαντικά ινοσιτόλη, ερυθριτόλη, ριβόζη, κολλαγόνο, οκτανοϊκό οξύ (coconut mct), λοβοί βανίλιας (1%), γλυκαντικό θαυματίνη (καρπός κατεμφέ). Περιέχει τουλάχιστον 60% συστατικά κακάο.
Προέλευση: Ουγκάντα
Περιοχή: Στα σύνορα της Κονγκό
Ποικιλία: Πλανιφόλια
Υποδείξεις: Δέρμα, Κόκκινα Φρούτα, Καραμέλα
SKU: 5430002193076
Ποια Πολυόλες: 25g °
Ενέργεια: 525Kcal, 2197kJ
Συνολικά λιπαρά: 49g
Ποια κορεσμένα λιπαρά: 30g
Υδατάνθρακες: 32g
Ποια ζάχαρη: 6g *
Πρωτεΐνη: 9g
Αλάτι: 0g
Σοκολάτα μαύρη από την Σεντ Δομίνικο, 70% κακάο. Σοκολάτα με λουλουδάτες και φρουτώδεις νότες και πολύ κακαώδη γεύση. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό Βάρος (Γ): 100
Κουτί μπισκότων ορθογώνιο μεγάλο μέγεθος λευκό οικολογικό - Σοκολάτα και Ζαχαρωτά
Επιλέξτε το μέγεθος του κουτιού σας: Μ x Π x Υ (σε χιλιοστά):80x33x130
Επιλέξτε Χαρτόνι: 270gsm Λευκό Απόθεμα Πλήρως Ανακυκλώσιμο
Κρέμα με εκχύλισμα κακάο 50ml είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν περιποίησης δέρματος που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα και βοηθά στην αποκατάσταση ξηρών και φθαρμένων περιοχών του δέρματος, χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα κακάο.
SKU:31464
( Εκχύλισμα σπόρων Coffea Robusta & Arabica )
Η γκάμα μας από εκχυλίσματα καφέ είναι πλούσια και ποικιλόμορφη. Προσφέρει μια ποικιλία από διαφορετικές γεύσεις καφέ, προερχόμενες από επιλεγμένες προελεύσεις και μίγματα (Arabica ή Robusta), με διάφορους βαθμούς καβουρδίσματος, για να επιτρέψει τη δημιουργία αυθεντικών αρωμάτων καφέ: Εκχύλιση με πτητικό διαλύτη: συμπυκνώματα και απόλυτα καφέ.
Εκχύλιση με αιθυλική αλκοόλη: ελαιορητίνες και εκχυλίσματα καφέ διαφόρων συγκεντρώσεων.
Ήπια εκχύλιση με αιθυλική αλκοόλη: εγχύσεις καφέ.
Αλκοολική απόσταξη: αλκοολάτα καφέ.
Maison Lesage
Αassortiment από εκλεκτές σοκολάτες.
Μέσο βάρος ενός σοκολατένιου καραμελέ 13G
Τύπος σοκολάτας Καθαρό βούτυρο κακάου
Συντήρηση Σε ξηρό μέρος μεταξύ 14 και 17°c
Γευσιγνωσία Να καταναλωθεί στους 20°c εντός 8 εβδομάδων από την αγορά σας.
Παρόλο που οι παραδοσιακοί καλυπτήρες καζάνια είναι ο πιο χρησιμοποιούμενος εξοπλισμός επικάλυψης στη βιομηχανία σοκολάτας, η ανάγκη για εξειδικευμένο χειριστή και οι δυσκολίες στην εκκένωση έχουν οδηγήσει τους παραγωγούς σοκολάτας να αναζητούν νέες μεθόδους επικάλυψης.
Η καλυπτική μηχανή με ταινία σχεδιάστηκε για να εξαλείψει τα παραπάνω μειονεκτήματα και να καλύψει τις νέες απαιτήσεις της βιομηχανίας. Αυτού του τύπου η μηχανή επικάλυψης σοκολάτας προσφέρει ευρύ χώρο εργασίας, καθιστώντας την φόρτωση προϊόντων πολύ εύκολη. Η εκκένωση πραγματοποιείται με την αντίστροφη περιστροφή της ταινίας. Η μηχανή είναι εξοπλισμένη με συλλέκτη ροής σοκολάτας και σύστημα ζύγισης, και χάρη στον έλεγχο PLC, η διαδικασία επικάλυψης έχει αυτοματοποιηθεί.
Η καλυπτική μηχανή με ταινία βρίσκει ολοένα και περισσότερη θέση στη σύγχρονη βιομηχανία. Η αποδοτικότητα, η ευκολία χρήσης, η υψηλή χωρητικότητα και η αυτοματοποίηση καθιστούν αυτή τη νέα τεχνική επικάλυψης μια ελκυστική εναλλακτική λύση.
Ζυμαρικά G χωρίς γλουτένη από ρύζι με μπανάνα, κακάο και στέβια. Η γεύση των γλυκών ζυμαρικών, όπως στην παιδική ηλικία.
Από επιστημονική άποψη, το αλεύρι ρυζιού έχει σχεδόν πλήρη γκάμα χρήσιμων συστατικών που είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική λειτουργία του σώματος.
Περιέχει επαρκή ποσότητα βιταμινών και μετάλλων, και δεν περιέχει καθόλου γλουτένη.
Συνιστάται να μαγειρεύετε σύμφωνα με την παρακάτω συνταγή: προσθέστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο βραστό νερό, υπολογίζοντας 100 γρ. ανά 0,5 λ νερού, αν επιθυμείτε, προσθέστε λάδι. Μαγειρέψτε για 5-7 λεπτά μέχρι να είναι έτοιμα.
Αυτό το βάζο περιέχει 100% φυσικό σώμα περιτύλιγμα κατά της κυτταρίτιδας. Το έχουμε ετοιμάσει από τα πιο φρέσκα συστατικά και προβιοτικά χωρίς επιβλαβή πρόσθετα και συντηρητικά! Καταφέραμε να διατηρήσουμε το 100% των ευεργετικών ιδιοτήτων κάθε συστατικού στην αρχική του μορφή χάρη στην τεχνολογία κενού συσκευασίας, προκειμένου να προσφέρουμε στην επιδερμίδα σας τη μέγιστη ωφέλεια.
Το βούτυρο κακάου που διατηρείται σε θερμοκήπιο για δύο ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 32,7 °C, κρυσταλλώνεται αργά. Αυτό το βούτυρο αποκτά μια παχύρρευστη σύσταση, την οποία οι Δυτικοί συνάδελφοι αποκαλούν "ΣΙΛΚ". Αυτοί είναι οι κρύσταλλοι που δημιουργούμε στη σοκολάτα κατά την τήξη, μόνο σε καθαρή μορφή.
Η χρήση του "ΣΙΛΚ" είναι πολύ βολική, ειδικά για την τήξη μικρών ποσοτήτων σοκολάτας, όταν χρειάζεται να λιώσουμε λίγο, αλλά συχνά.
Στην πραγματικότητα - έχετε μια δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα θερμαινόμενη σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία. Μπορείτε να βάλετε είτε κρύο σκληρό βούτυρο κακάου είτε ζεστό μη τήκτο. Στη συνέχεια, τοποθετείτε το δοχείο στη μονάδα με τη δεδομένη σταθερή θερμοκρασία και το αφήνετε για 12-24 (ή περισσότερες) ώρες μέχρι να συμβεί η μαγεία στο θερμοκήπιο και το βούτυρο να μετατραπεί σε μια παχιά πάστα - ιδανική για προσθήκη στο προϊόν.
Διαστάσεις 320 x 220 x 230 mm;
Βάρος 2 kg;
Φορτίο 2 kg;
Ηλεκτρική τροφοδοσία 220 V ~ 50 Hz;
Κατανάλωση 0.1 kW/h;
Υλικό Ανοξείδωτος Χάλυβας AISI 304;
Εύρος Θέρμανσης 20 - 50 °C
Μηχανές Θέρμανσης
Η θέρμανση είναι απαραίτητη για να αποκτήσουμε ένα τέλεια φinished προϊόν.
Πέντε χαρακτηριστικά κατασκευής επιτρέπουν την τέλεια μικροκρυσταλλοποίηση της σοκολατένιας μάζας.
– Μακριές ενότητες θέρμανσης
– Μεγάλες επιφάνειες ψύξης
– Ταραχώδης ανάμειξη
– Χρόνος ψύξης
– Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας
Οι μηχανές θέρμανσης ATM πληρούν αυτές τις απαιτήσεις. Το τελικό προϊόν έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
– Μοναδική γυαλάδα
– Λεπτόκοκκη και πυκνή δομή
– Επεκτεινόμενη διάρκεια ζωής
– Κρίσιμη θραύση
– Σύντομος χρόνος ψύξης
– Μέγιστη συρρίκνωση