Ο καφές είναι ένα ρόφημα που προέρχεται από τους καβουρδισμένους σπόρους του καφεόδεντρου, ενός τροπικού θάμνου που ανήκει στο γένος Coffea. Οι δύο πιο κοινές καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι η Coffea arabica (καφές αραβικής) και η Coffea canephora (καφές ρομπούστα). Το ρόφημα εκτιμάται σε όλο τον κόσμο για τη πλούσια γεύση του και την διεγερτική του δράση, κυρίως λόγω της καφεΐνης.
Θέλετε να επεκτείνετε την γκάμα των καψουλών σας με έναν στιγμιαίο κακάο; Μαζί με εσάς, η Schoppe Instant Beverages αναπτύσσει έναν κακάο σε κάψουλα, που είναι τέλεια προσαρμοσμένος στο σύστημά σας. Διότι κατασκευάζουμε εδώ και χρόνια σκόνες ποτών με περιεκτικότητα σε κακάο για τα
δημοφιλή συστήματα καψουλών. Ταυτόχρονα, βελτιώνουμε συνεχώς τις διαδικασίες και τα προϊόντα μας, προκειμένου να συμβάλλουμε ενεργά στην εξέλιξη των αγορών. Για εμάς, το κέντρο προσοχής είναι πάντα ένα: η επιτυχία σας.
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Είναι ένα προϊόν που προκύπτει από τη θερμή εξαγωγή ψημένων και κομμένων σπόρων (νίμπς) του Theobroma cacao. Έχει ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Για εφαρμογές τροφίμων και καλλυντικών
Τρόφιμα: Το βούτυρο κακάου χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολάτας.
Καλλυντικά: Πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, βοηθά στην καταπολέμηση της δράσης του ήλιου απορροφώντας την UV ακτινοβολία. Χάρη στα υψηλά επίπεδα λανολίνης, λειτουργεί ως ενυδατική κρέμα για το δέρμα, ενυδατώνοντάς το και μειώνοντας την απώλεια νερού, καθυστερώντας έτσι την εμφάνιση ρυτίδων.
MOQ: 20kg
Η K2 Garden προσφέρει τα υψηλότερης ποιότητας φυσικά κόκκους κακάο που αποστέλλονται από την Τανζανία. Το κακάο οφείλει τη δημοτικότητα και τη ζήτησή του στη 100% φυσική του σύνθεση, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και τονωτικές ιδιότητες.
Πλούσιο άρωμα με φυσικές νότες σοκολάτας, ισορροπημένο από την λεπτή φυσική φρουτώδη οξύτητα. Πλούσια σοκολάτα, μαλακή και καθαρή γεύση. Το υψηλής ποιότητας κακάο μας χρησιμοποιείται στην παραγωγή ζαχαρωτών προϊόντων και ημιτελών ζαχαρωτών προϊόντων της υψηλότερης ποιότητας.
Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo του Comptoir des Épices παρασκευάζεται από βιολογικούς σπόρους κακάο Criollo, μια ποικιλία κακάο που εκτιμάται ιδιαίτερα για τη πλούσια γεύση και τα λεπτά αρώματά της.
Οι βιολογικοί σπόροι κακάο Criollo επιλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται με παραδοσιακές μεθόδους για να διατηρήσουν τις φυσικές τους ποιότητες.
Χαρακτηριστικά και οφέλη:
• Υφή: Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo έχει μια απαλή και λιωμένη υφή που το καθιστά εύκολο να ενσωματωθεί στις συνταγές σας.
• Άρωμα και γεύση: Αποπνέει ένα νόστιμο άρωμα κακάο και προσφέρει μια έντονη και λεπτή γεύση.
Καλλιέργεια: Βιολογική
Χώρα προέλευσης: Μαδαγασκάρη
10% Καπρυλικό οξύ (C8) που προέρχεται από καρύδα, εκτός από τα μακράς αλυσίδας λιπαρά οξέα, τα MCT (μεσαίας αλυσίδας τριγλυκερίδια) παρακάμπτουν εντελώς το γαστρεντερικό σύστημα και πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ για παραγωγή κετονών. Ονομάζεται επίσης ‘η γλυκόζη των λιπαρών’. Υπάρχουν έντεκα διαφορετικά λιπαρά οξέα στην καρύδα. Τέσσερα από αυτά είναι MCT: Καπροϊκό οξύ (C6), Καπρυλικό οξύ (C8), Καπρικό οξύ (C10) και Λαυρικό οξύ (C12). Το C12 είναι τεχνικά ένα MCT, αλλά το σώμα το επεξεργάζεται όπως ένα μακράς αλυσίδας λιπαρό οξύ. Κατά τη διάρκεια της νηστείας ή της κατανάλωσης μιας δίαιτας που μιμείται τη νηστεία, όπως μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ή κετογονική δίαιτα, το σώμα γίνεται καταβολικό (διάσπαση) και θα αρχίσει φυσικά να δημιουργεί κετονικά σώματα στο ήπαρ. Υπάρχουν 3 κύριοι τύποι κετονικών σωμάτων. Πρώτα το σώμα θα δημιουργήσει Ακετοακετάτη (AcAc), στη συνέχεια θα την μετατρέψει σε Βεταυδροξυβουτυρικό οξύ (BHB) και όταν υπάρχει αρκετό BHB, το υπόλοιπο θα εκραγεί σε Ακετόνη, την οποία εκπνέουμε ή αποβάλλουμε με τα ούρα.
SKU:5430002193038
ποιο Πολυόλη:11,5g
Ενέργεια:401Kcal, 1678kJ
Συνολικά λιπαρά:38,8g
ποιο Κορεσμένο λίπος:20,6g
Υδατάνθρακες:18,5g
ποιο Ζάχαρη:5g*
Πρωτεΐνη:12,8g
Αλάτι:0,1g
Ίνες:27,7g
8 Σοκολάτες γεμιστές με πάστα κάστανου και κρέμα φουντουκιού
8 Σοκολάτες γεμιστές με πάστα κάστανου και κρέμα φουντουκιού
8 Σοκολάτες γεμιστές με πάστα κάστανου και κρέμα φουντουκιού
Κουτί με 12 συσκευασίες των 200g
Συσκευασία 12 τεμαχίων των 200g
Κουτί με 12 κομμάτια των 200g
Ref:0501292
EAN:8034125102259
Παρουσιασμένο σε μορφή γευστικών παλετών, τόσο λεπτό όσο και εκλεπτυσμένο, είναι ιδανικό για να συνοδεύσει έναν καφέ ή ένα τσάι. Αυτή η σοκολάτα Grand Cru από το Βιετνάμ είναι πραγματικά μια αδυναμία. Προερχόμενη από μια αλληλέγγυα και υπεύθυνη αλυσίδα, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις κομψές και διακριτικές νότες της.
Στην αρχή της γεύσης, εκφράζονται λεμονάτες νότες, ακολουθούμενες από αρώματα κόκκινων φρούτων και τροπικών υποβάθρων. Αυτή η σοκολάτα χαρακτηρίζεται από μια σταθερή κακαοσύσταση, υποστηριζόμενη από πολύ ζωντανές φρουτώδεις αποχρώσεις.
Αυτή η σοκολάτα Grand Cru προέρχεται από την αλυσίδα Vietcacao, που έχει ως αρχικό στόχο την υποστήριξη νέων ατόμων με αναπηρία, εντάσσοντάς τους στην αλυσίδα του κακάου. Για πολύ καιρό παραμελημένη, η καλλιέργεια του κακάου γνωρίζει μια αναγέννηση και αυξανόμενο ενθουσιασμό στο Βιετνάμ.
Σήμερα, η αλυσίδα Vietcacao είναι αφιερωμένη στην επεξεργασία μετά τη συγκομιδή του κακάου, καθώς και στην ανάπτυξη της εκλεκτής σοκολάτας του Βιετνάμ μέσω συνεργασιών με τις οικογένειες των καλλιεργητών και τους φορείς της αλυσίδας κακάου.
Καθαρό βάρος: 170g
Ημερομηνία λήξης: 12 μήνες
Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η καβόσα, περιέχει έως 55 κόκκους κακάο που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Η Σκόνη Κακάου Μαγκρέ VIJAYA διαθέτει ένα βαθύ καστανό-κόκκινο χρώμα, αλκαλικό pH, με ποσοστό λιπαρών ουσιών 10 έως 12%. Η πολύ ισχυρή γεύση της που παραμένει στο στόμα, καθώς και οι αρωματικές της ποιότητες, θα σας ταξιδέψουν μέσα από εμπειρίες με έντονες γεύσεις.
Γκουρμέ! Είναι λίγο να το πεις. Ανακαλύψτε το σοκολατένιο νουγκά μας με φλούδες πορτοκαλιού. Όλη η γεύση του κακάου και του πορτοκαλιού, μαλακωμένη με μέλι και αμύγδαλα.
Αναφορά: 227201
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 2.5
Συσκευασία: 1
ΦΠΑ: 20.0%
Η υπερκριτική εκχύλιση βουτύρου κακάου, που αποκτάται από τους σπόρους κακάου μέσω εκχύλισης με υπερκριτικό διοξείδιο του άνθρακα (CO2), είναι μια συμπυκνωμένη μορφή βουτύρου κακάου που διατηρεί την πλειονότητα των ευεργετικών ενώσεων που υπάρχουν στους ακατέργαστους σπόρους κακάου. Χάρη στη δομή της, είναι ένα ευεργετικό λάδι σε πολλούς τομείς, όπως η υγεία του δέρματος, η μνήμη, η συγκέντρωση και έχει αντιοξειδωτική δράση.
Αυτή η σοκολάτα είναι εξαιρετική γιατί είναι φτιαγμένη
με πολλή αγάπη από τους πιο γλυκούς και νόστιμους
βουλγαρικούς πυρήνες βερίκοκου που συλλέγονται από
οικολογικά καθαρές περιοχές της Βουλγαρίας. Πρώτα,
οι πυρήνες βερίκοκου αποξηραίνονται αργά στον φυσικό ήλιο
για να στεγνώσουν τέλεια και ο πυρήνας γίνεται ξηρός και
γεμάτος ενέργεια και λάδι από τον ήλιο για να δώσει την
καλύτερη σάρκα βερίκοκου που θα βάλουμε στη σοκολάτα μας.
Αυτή είναι μια εξαιρετικά αργή και χρονοβόρα διαδικασία
που εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες. Οι πυρήνες
στη συνέχεια θρυμματίζονται και καθαρίζονται με το χέρι
μετά την θρυμματισμένη διαδικασία ώστε να παραμείνουν
μόνο οι καλύτεροι ξηροί καρποί. Μόλις έχουμε
εξάγει την πιο γλυκιά και πιο χρήσιμη σάρκα βερίκοκου,
την αναμειγνύουμε με τα άλλα μαγικά συστατικά
και αποκτούμε αυτή τη μοναδική σοκολάτα που κρατάτε
στα χέρια σας και που θα σας προσφέρει μια καταπληκτική
γευστική εμπειρία. Χωρίς ζάχαρη. Χωρίς φοινικέλαιο.
Χωρίς συντηρητικά. Μπορείτε να την καταναλώσετε με
καλή συνείδηση. Είναι πλούσια σε βιταμίνες και απαραίτητα
Το καραμέλα μας με σοκολάτα παρασκευάζεται με παραδοσιακό τρόπο στο εργαστήριό μας στη Βόρεια Γαλλία.
Αυτή η υπερβολικά γευστική εκδοχή προήλθε από τον συνδυασμό της καραμέλας μας για άλειμμα και της σοκολάτας μαύρης Excellence 55 %.
Πάντα περισσότερες γεύσεις με αυτή την σοκολατένια εκδοχή!
Συστατικά: Βούτυρο, Ζάχαρη, Κρέμα, Μαύρη σοκολάτα 55 %
Το Farm-to-Bar είναι μια υπεύθυνη, φιλική προς το περιβάλλον, δίκαια εμπορευόμενη και αυτοδιαχειριζόμενη αγροτική επιχείρηση, που στοχεύει στη δημιουργία βιώσιμων και κερδοφόρων γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Σκοπός μας είναι να προάγουμε τις αρχές της μόνιμης γεωργίας και της υπεύθυνης γεωργίας. Υποστηρίζουμε τους μικρούς αγρότες και τις συνεταιρισμούς στην παραγωγή βιολογικών, δίκαιου εμπορίου και τοπικά προμηθευμένων τροφίμων και γεωργικών προϊόντων.
Ως επιχείρηση δίκαιου εμπορίου, δεσμευόμαστε για δίκαιες και ηθικές εμπορικές πρακτικές. Συνεργαζόμαστε στενά με αγρότες και συνεταιρισμούς για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνουν δίκαιες τιμές για τα προϊόντα τους και τους υποστηρίζουμε στις προσπάθειές τους να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης και τις κοινοτικές τους συνθήκες.
Παράγοντας απομόνωσης
Απομόνωση μεταλλικών εργαλείων κατά την τοποθέτηση του CVI
Πλεονεκτήματα
- Εξαιρετικός διαχωρισμός μεταξύ CVI και μεταλλικών εργαλείων
- Λείες περιγράμματα
Λίστα
Συστατικά: Σοκολάτα γάλακτος 35% προέλευσης εκτός ΕΕ (ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γάλα σε σκόνη, κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη από κραμβέλαιο, βανίλια Μπορμπονίας σε λοβό).
Διατροφικές αξίες ανά 100g:
Ενέργεια 2402kj / 577 kcal, λιπαρά 39g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 24g, υδατάνθρακες 50g, εκ των οποίων σάκχαρα 50g, πρωτεΐνες 6.4g, αλάτι 0.09g.
Η ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ και γευστική ΜΠΑΡΑ 40γ
Σχεδιασμένη για να ΧΩΡΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ:
Αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά χωρίς τεχνητές γεύσεις και βιολογικά (BE-BIO-01 Certisys)
ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΟΙΓΜΑ πιέζοντας τη βάση της μπάρας
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στη βιομηχανία όσο και στη γεωργία, στην ανακύκλωση και σε πολλούς άλλους τομείς. Δεν υπάρχει πρόβλημα με την ποσότητα; μπορεί να παραδοθεί οπουδήποτε στον κόσμο σε πολύ λογική τιμή.