Συστατικά: σοκολάτα κάλυψης γάλακτος (ζάχαρη, βούτυρο κακάου, γάλα σε σκόνη, κόκκοι κακάου, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη σόγιας, βανίλια), φουντούκια, αμύγδαλα, γλυκαντική φλούδα πορτοκαλιού (πορτοκάλι, ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης), ζάχαρη.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών, αυγών, δημητριακών, γάλακτος και σουσαμιού.
Καθαρό βάρος: περίπου 190g. Το βάρος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος των φουντουκιών και των αμυγδάλων που χρησιμοποιούνται.
Συνθήκες αποθήκευσης: Μακριά από το φως, σε ξηρό μέρος και σε θερμοκρασία δωματίου (18° έως 20°C).
Καθαρό βάρος (Γ): 190
Œufs garnis et moulés à la main aux cœurs fondants et craquants de praliné amandes-noisettes.
Valeurs nutritionnelles moyennes / 100 g,:,,
Valeur énergétique,530 kcal, 2216 kJ ,,
Matières grasses,31,7,,
dont acides gras saturés,9,4,,
Glucides,50,7,,
dont sucres,48,0,,
Protéines,8,2,,
Sel,0,1
Quantité par carton:4
Quantité minimale par commande:4
Type de quantité minimale de commande:Unité par carton
UGS:P-PN-B-P
Pays de fabrication:France
Précommande:Oui
Best-seller:Oui
Personnalisation:Oui
Poids (lbs):0.40
Longueur (pouces):9.00
Largeur (pouces):5.00
Hauteur (pouces):20.50
Μια αρμονική μίξη μελιού, αμυγδάλων και βανίλιας με μια νόστιμη επικάλυψη γάλακτος σοκολάτας αρωματισμένη με πορτοκάλι, συσκευασμένη σε διαφανή σακούλα δεμένη με κορδέλα.
Αναφορά: 162953
Βάρος (σε κιλά): 0.200
Συσκευασία: 18
ΦΠΑ: 5.5%
Ritonka Γάλακτος Σοκολάτα - Σμέουρα, Σταφίδες, Αμύγδαλα με 33,6% περιεκτικότητα σε κακάο.
Αρωματικά σμέουρα, ζουμερές σταφίδες και τραγανά αμύγδαλα, όλα σε εξαιρετική γάλακτος σοκολάτα, που ξεχωρίζει για το χρώμα της και την ισορροπημένη γεύση από κόκκους κακάο, γάλα και καραμέλα.
Οι διατροφικές πληροφορίες υπόκεινται σε διακυμάνσεις λόγω πρώτων υλών και παραγωγής.
Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος και ξηρών καρπών.
Φυλάσσεται σε ξηρό και προστατευμένο από το φως μέρος, κατά προτίμηση σε θερμοκρασία 12-20 °C.
95g: Σοκολατένια Μπάρα
Αυτά είναι μικρά, πολύχρωμα, σε σχήμα φακής σοκολατάκια φτιαγμένα από κακάο και συχνά χρησιμοποιούνται για να διακοσμούν κέικ, γλυκά και επιδόρπια. Είναι επίσης δημοφιλή ως επικάλυψη για παγωτό ή γιαούρτι. Οι φακές έρχονται σε διάφορα χρώματα και η ελκυστική τους εμφάνιση προσθέτει μια παιχνιδιάρικη πινελιά σε γλυκά εδέσματα. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ψήσιμο για να ενισχύσουν την οπτική απήχηση διαφόρων γλυκισμάτων.
Το Μεξικό είναι η χώρα προέλευσης της βανίλιας. Ήταν οι Τοτονάκες (οι Αζτέκοι ήρθαν αργότερα), ένας αμερικανικός λαός, που καλλιεργούσε αυτό το υπέροχο προϊόν στις πολιτείες της Βέρα Κρουζ και της Πουέμπλα, ειδικότερα. Στον 16ο αιώνα, οι αποικιοκράτες τους, οι Ισπανοί, ανακάλυψαν τη βανίλια και αποφάσισαν να την εξάγουν σε άλλες αποικίες.
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ κόκκοι κακάο, βούτυρο κακάο, γλυκαντικά ινοσιτόλη, ερυθριτόλη, ριβόζη, κολλαγόνο, οκτανοϊκό οξύ (MCT καρύδας), λοβοί βανίλιας (1%), γλυκαντικό θωματίνη (καρπός κατεμφέ). Περιέχει τουλάχιστον 60% συστατικά κακάο.
Προέλευση: Μεξικό
Περιοχή: Κεντρική Αμερική
Ποικιλία: Planifolia
Υποδείξεις: Γήινες, σταφίδες, μπαχαρικά
SKU: 5430002193090
Ποια Πολυόλες: 25g °
Ενέργεια: 525Kcal, 2197kJ
Συνολικά λιπαρά: 49g
Ποια κορεσμένα λιπαρά: 30g
Υδατάνθρακες: 32g
Ποια ζάχαρη: 6g *
Πρωτεΐνη: 9g
Αλάτι: 0g
Σοκολάτα μαύρη 70% κακάο, πασπαλισμένη με καραμελωμένα φιστίκια. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 130
Ενεργειακή μπάλα, ιδανική πριν ή μετά τον αθλητισμό, σε πεζοπορία ή για ένα σνακ στις 10 το πρωί.
Χουρμάδες, σκόνη αμυγδάλου, γκρανόλα, φυστικοβούτυρο, μη γλυκιά σκόνη κακάο, τριμμένη καρύδα.
Πωλείται σε πακέτο των 3, περίπου 50-60g ανά ενεργειακή μπάλα.
Πλούσια σε φυτικές ίνες και υδατάνθρακες.
Η κρέμα βουτύρου με εκχύλισμα κακάο 50 ml είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν περιποίησης δέρματος που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα και βοηθά στην αποκατάσταση ξηρών και φθαρμένων περιοχών, χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα κακάο.
SKU:31471
Κουτί τρούφας για 12 τεμάχια από καφέ οικολογικό kraft - Σοκολάτα και Ζαχαρωτά
Επιλέξτε το μέγεθος του κουτιού σας: Μ x Π x Υ (σε χιλιοστά):184x134x25
Επιλέξτε Χαρτόνι: 270gsm Καφέ Kraft, 35% Ανακυκλωμένο FSC®
Μηχανές Επικάλυψης
Η επικάλυψη Alper κατασκευάζεται με πλάτος ζώνης 400, 600, 800 και 1000 mm και έχει σχεδιαστεί για όλες τις κοινές εργασίες επικάλυψης με σοκολάτα που έχει θερμανθεί καθώς και με μη θερμανθείσα σοκολάτα.
Στη μηχανή υπάρχουν οι εξής δυνατότητες επικάλυψης.
– Η επικάλυψη μπορεί να γίνει από κάτω, από πάνω και συνδυασμένη επικάλυψη από κάτω και από πάνω.
– Μερική επικάλυψη με διαχωρισμό της κουρτίνας σοκολάτας, μπορεί να αποφασιστεί ποιο μέρος ή μέρη των προϊόντων θα επενδυθούν.
– Σχεδιασμένη για λειτουργία τριών βαρδιών.
– Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα.
– Συμπεριλαμβάνει ένα σύστημα ζεστού νερού.
– Ρυθμιζόμενος ύψους ανεμιστήρας με ρυθμιζόμενη μύτη.
– Συμπεριλαμβάνει αντλία επιστροφής (προαιρετική).
Ελεγχόμενη συχνότητα:
– Αντλία τροφοδοσίας σοκολάτας.
– Ζώνη από συρματόπλεγμα.
– Ταχύτητα ανεμιστήρα.
– Συσκευή δόνησης.
– Ρολάκια γλείψιμου.
Το ταχίνι και η μελάσα είναι οι κύριες επιλογές για πρωινά, με πλούσιο περιεχόμενο όπως τα ακόρεστα λιπαρά, τα οποία είναι πολύ ωφέλιμα για την υγεία της καρδιάς, σίδηρο και βιταμίνες.
Ενώ το ταχίνι προστατεύει την υγεία της καρδιάς και βελτιώνει τα εγκεφαλικά κύτταρα, η μελάσα είναι καλή για την αναιμία λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε σίδηρο.
Δεδομένου ότι η κατανάλωση ταχινιού από μόνη της είναι βαριά, είναι συνηθισμένο να αναμιγνύεται με μελάσα για κατανάλωση. Γενικά, αναμειγνύονται 25% ταχίνι – 75% μελάσα.
Τα προϊόντα ταχινιού και μελάσας της Mill διατίθενται σε γυάλινες συσκευασίες και έχουν διάρκεια ζωής 24 μήνες.
Το ταχίνι χαλβάς είναι ένα από τα τρόφιμα που παρέχουν ενέργεια κατά τη διάρκεια του χειμώνα και είναι πολύ χρήσιμο για το σώμα με την περιεκτικότητά του σε σουσάμι, το οποίο είναι πολύ πλούσιο σε ασβέστιο και σίδηρο. Ο ταχίνι χαλβάς της Mill δεν περιέχει συντηρητικά.
Διαθέσιμο σε PET συσκευασίες: 500 γρ, 700 γρ
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες
Συστατικά τριμμένη καρύδα*, σιρόπι ΣΙΤΟΥ*, ασπράδι αυγού* επικάλυψη σοκολάτας* (κακάο*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάου*, άρωμα φυσικό εκχύλισμα βανίλιας*) και φυσικό εκχύλισμα λεμονιού
Σιτάρι Αναφορά: Cchep2
Σιτάρι Ean: 8413115006874
Σιτάρι Αναφορά: Cche-g
Σιτάρι Ean: 8413115006898
Σιτάρι Ενεργειακή Αξία: 2206 Kj/528 Kcal
Σιτάρι Λίπος: 32,1 G εκ των οποίων κορεσμένα 26,9 G
Σιτάρι Υδατάνθρακες: 53,2 G εκ των οποίων σάκχαρα 31,6 G
Σιτάρι Πρωτεΐνη: 6,5 G
Σιτάρι Αλάτι: 0,1 G
Σιτάρι Συσκευασίες: Κουτί με 12 συσκευασίες των 150 G
Σιτάρι Χύμα: Κουτί των 3 Kg. Neto
Οι δεξαμενές αποθήκευσης σοκολάτας που παράγουμε είναι κυλινδρικές με πλευρικούς ξύστρες. Διαθέτουν χαρακτηριστικό θέρμανσης με PID έλεγχο. Η ταχύτητα ανάμειξης είναι ρυθμιζόμενη, με δυνατότητα συνεχούς ή διαλείπουσας ανάμειξης. Χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση της σοκολάτας σε σταθερή θερμοκρασία, σε ρευστή μορφή και ομοιογενή δομή.
Αποθηκεύστε τη σοκολάτα σας σε υγρή και ομοιογενή μορφή στις δεξαμενές αποθήκευσης μας, οι οποίες είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από AISI304 ανοξείδωτο υλικό με πλευρικές ξύστρες.
Το Φύλλο Μεταφοράς Σοκολάτας Μικρές Λουλούδια Κερασιών θα σας επιτρέψει να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στα σοκολατάκια και τις διακοσμήσεις σας.
Χρησιμοποιούμενο από ιδιώτες και επαγγελματίες, τα φύλλα μεταφοράς για σοκολάτα επιτρέπουν τη διακόσμηση των σοκολατάκιων, αλλά και κομματιών σοκολάτας για τη διακόσμηση γλυκών ή επιδορπίων.
Για να διακρίνετε τις γεύσεις των σοκολατίων σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταφορές σοκολάτας σε διάφορα χρώματα.
Το φύλλο μεταφοράς σοκολάτας είναι απλό στη χρήση. Τοποθετήστε το φύλλο σας σε μια αντικολλητική πλάκα, στη συνέχεια ρίξτε τη σοκολάτα πάνω στο φύλλο μεταφοράς σε πάχος 2-3mm. Αφήστε τη σοκολάτα να κρυώσει και να σφίξει, οι διακοσμήσεις θα εκτυπωθούν τότε. Αφαιρέστε προσεκτικά το φύλλο από τη σοκολάτα. Για βέλτιστο αποτέλεσμα, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε σοκολάτα κάλυψης.
Αναφορά: IMP1094
Διαστάσεις: 10 Φύλλα 360x250 Mm
Νόστιμο παραδοσιακό ισπανικό γλυκό φτιαγμένο με τα υλικά της αυθεντικής συνταγής που δημιουργήθηκε το 1939. Κάθε ένα από τα πολβορόν μας είναι τυλιγμένο ξεχωριστά σε μεταξωτό χαρτί για να διατηρεί τη γεύση και την υφή του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με φυσικό τρόπο.
Όλα τα προϊόντα μας είναι χωρίς γαλακτοκομικά (χωρίς λακτόζη, χωρίς πρωτεΐνη γάλακτος) και χωρίς ξηρούς καρπούς. Δεν περιέχουν επίσης γενετικά τροποποιημένα στοιχεία.
Είναι ένα μεταλλικό κουτί διακοσμημένο με μια υδατογραφία του Σαν Φερμίν, προστάτη άγιο του παγκοσμίως γνωστού φεστιβάλ Σαν Φερμίν που διεξάγεται από 6 έως 14 Ιουλίου στην πόλη μας, την Παμπλόνα. Είναι ένα προσεκτικά σχεδιασμένο κουτί που διατηρεί τις γραμμές και τους όγκους των κουτιών που χρησιμοποιούσαν οι φούρνοι και οι ζαχαροπλάστες στις αρχές του 20ού αιώνα. Ιδανικό ως δώρο.
Διαθέσιμες γεύσεις: κανέλα, κακάο και λεμόνι.
Συστατικά: Αλεύρι σίτου, ζάχαρη, λαρδί και άρωμα κανέλας.
Το πλεκτό πουλόβερ είναι πλεγμένο με πλεξούδες. Η κλείσιμο με ξύλινους κουμπιά διευκολύνει την εφαρμογή. Το πουλόβερ είναι ιδανικό τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για ειδικές περιστάσεις. Φαίνεται υπέροχο με βρακάκια και εσώρουχα από τη συλλογή μας για την άνοιξη. Κατάλληλο για βόλτες σε οποιοδήποτε καιρό.
- Χοντρό πλέξιμο με πλεξούδες
- Τα μανίκια είναι διακοσμημένα με πλεξούδες
- Το πουλόβερ κλείνει με ξύλινους κουμπιά
- Το ράγλαν μανίκι παρέχει τέλεια εφαρμογή σε ευαίσθητους παιδικούς ώμους
- Μεικτό νήμα βαμβακιού, η σύνθεση PAN το καθιστά πιο μαλακό και διευκολύνει τον καθαρισμό
Φροντίδα: Πλύσιμο σε πλυντήριο ρούχων σε γρήγορο κύκλο σε θερμοκρασία 30-40 βαθμών. Στέγνωμα σε επίπεδη επιφάνεια. Σίδερο στους 110 βαθμούς.
Χρώμα: Κακάο
Σύνθεση: 50% Βαμβάκι, 50% Ακρυλικό
GOST: GOST 32119-2013
Κωδικός προμηθευτή: SW027-104-009
Μικρή έκδοση του κρυστάλλινου επωαστήρα για βούτυρο κακάο από την KADZAMA. Ιδανικό για πειραματισμούς και ανάπτυξη νέων συνταγών. Και οι δύο εκδόσεις του επωαστήρα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο: αν το βούτυρο κακάο διατηρηθεί στον επωαστήρα για δύο ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία, τότε το βούτυρο κρυσταλλώνεται αργά, αλλά αναπόφευκτα. Αυτό το υπερκρυσταλλωμένο βούτυρο έχει παχύρρευστη υφή, και αυτή η μέθοδος tempering έχει το όνομα "μετάξι". Η χρήση του "μετάξι" είναι πολύ βολική, ειδικά όταν tempering μικρών ποσοτήτων σοκολάτας, όταν χρειάζεται να tempering λίγο, αλλά συχνά.
Πρέπει να βάλετε στον επωαστήρα κρύο ή ζεστό βούτυρο κακάο. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία και αφήστε το για 12-24 (ή περισσότερες) ώρες μέχρι να συμβεί η μαγεία και το βούτυρο να μετατραπεί σε μια παχύρρευστη πάστα - ιδανική για προσθήκη στο προϊόν.
Σοκολάτες με γεύση σούπας και κάστανο, χαρτοκιβώτιο 10 πακέτων των 450g (10 κομμάτια x 45g)
Σοκολάτες με γεύση σούπας και κάστανο, χαρτοκιβώτιο 10 πακέτων των 450g (10 κομμάτια x 45g) Σοκολάτες με γεύση σοκολάτας και κάστανου, κουτί 10 σακουλών των 450g (10 κομμάτια x 45g)
Κωδικός Ean: 8034125102549