Η ίνα κακάου είναι μια παρασκευή που προκύπτει από καβουρδισμένα φλούδια κακάου μέσω καθαρισμού, αποστείρωσης και μικροποίησης.
Περιγραφή της παρασκευής: η παρασκευή ίνας κακάου είναι μια χαλαρή σκόνη με ομοιόμορφη, εύκολα διασπώμενη σύσταση (επιτρέπονται μικρές σβώλοι). Καφέ χρώμα. Γεύση και άρωμα χαρακτηριστικά του κακάου, χωρίς ξένες γεύσεις και οσμές.
Εφαρμογή: η παρασκευή ίνας κακάου μπορεί να αντικαταστήσει από 50% έως 100% σκόνη κακάου σε αρτοσκευάσματα και σοκολατένια προϊόντα.
Το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο στην έκδοση BIO / Βιολογικό.
Τα σπόρια του κακαόδεντρου είναι η ακατέργαστη μορφή των κακαοκαρπών, που περιέχουν μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών. Το κακαόδεντρο είναι ένα δέντρο της οικογένειας Sterculiaceae, που προέρχεται από τη Νότια Αμερική. Σήμερα, φυτρώνει επίσης σε περιοχές κοντά στον ισημερινό της Ασίας και της Αφρικής. Τα λουλούδια και οι καρποί αναπτύσσονται στον κορμό. Οι καρποί του κακαόδεντρου ονομάζονται κακαοκαρποί και περιέχουν μεγάλο αριθμό σπόρων, βυθισμένων σε ζουμερή σάρκα. Από αυτούς παρασκευαζόταν ένα διεγερτικό ρόφημα, που χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής πριν την άφιξη του Κολόμβου. Σε μεταγενέστερους χρόνους, έγινε δημοφιλές και στις ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Τα σπόρια του κακαόδεντρου, ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ζύμωσης, γίνονται καστανά. Στη συνέχεια, επιλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρηθεί η μεγάλη ποσότητα θρεπτικών ουσιών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάο, κακάο και σοκολάτας. Μπορούν επίσης να καταναλώνονται μόνοι τους ή να χρησιμοποιούνται ως προσθήκη σε γλυκά επιδόρπια.
Φράουλα σε μαύρη σοκολάτα Βελγίου με σκόνη κακάο. Είναι ο τέλειος συνδυασμός της γλυκύτητας που περιέχεται στο φρούτο με τη μαύρη σοκολάτα. Η σκόνη κακάο περιβάλλει το σύνολο, τονίζοντας ακόμη περισσότερο τη μοναδική του γεύση.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς αλάτι, Vegan
Βάρος: 150γρ
Οι κόκκοι κακάο είναι μια ακατέργαστη μορφή κακαόσπορων, που περιέχουν μεγάλο αριθμό αντιοξειδωτικών. Ο κακαόδεντρος είναι ένα δέντρο από την οικογένεια των σκληρών, που προέρχεται από τη Νότια Αμερική. Αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται στις κυκλικές περιοχές της Ασίας και της Αφρικής. Τα λουλούδια και οι καρποί αναπτύσσονται στον κορμό. Οι κλίνες κακάο ονομάζονται καρύες και περιέχουν μεγάλο αριθμό σπόρων, βυθισμένων σε μια ζουμερή σάρκα. Ένα διεγερτικό ρόφημα, που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής, παρασκευαζόταν από την εποχή του Κολόμβου. Αργότερα, οι μόδες έγιναν επίσης δημοφιλείς στις ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Οι κόκκοι κακάο γίνονται καφέ ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ζύμωσης. Στη συνέχεια, επιλέγονται και επεξεργάζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρηθεί ο μεγάλος αριθμός θρεπτικών συστατικών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάο, κακάο και σοκολάτας. Μπορείτε επίσης να τους φάτε μόνοι σας ή να τους χρησιμοποιήσετε ως προσθήκη σε ένα γλυκό επιδόρπιο.
Η οργανική ίνα κακάου είναι μια παρασκευή που προέρχεται από το καβουρδισμένο φλοιό κακάου BIO/ΟΡΓΑΝΙΚΟ, μέσω καθαρισμού, αποστείρωσης και μικροποίησης.
Περιγραφή της παρασκευής: η οργανική ίνα κακάου είναι μια χαλαρή σκόνη με ομοιόμορφη, εύκολα διασπώμενη σύσταση (επιτρέπονται μικρές σβώλοι). Χρώμα καφέ. Γεύση και άρωμα χαρακτηριστικά του κακάου, χωρίς ξένες γεύσεις και οσμές.
Εφαρμογή: η οργανική ίνα κακάου μπορεί να αντικαταστήσει από 50% έως 100% σκόνη κακάου σε αρτοσκευάσματα και προϊόντα σοκολάτας.
Φράουλα σε μαύρη σοκολάτα Βελγίου με σκόνη κακάο. Είναι ο τέλειος συνδυασμός της γλυκύτητας που περιέχεται στο φρούτο με τη μαύρη σοκολάτα. Είστε ανάμεσα στους ανθρώπους που τηρούν την αρχή του ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΟΥ; Επιλέξτε συσκευασία 1000g χύμα και απολαύστε τη γλυκύτητα των προϊόντων μας για περισσότερο χρόνο. Η επιλογή των 1000g είναι μια αγορά σε σακούλα χωρίς κορδέλα.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς αλάτι, Vegan
Κράνμπερι σε σοκολάτα.
Εκτός από το βούτυρο κακάου, η σοκολάτα περιέχει φυτικά λίπη.
Συστατικά: αποξηραμένα κράνμπερι 69% (κράνμπερι, ζάχαρη, ηλιέλαιο), σοκολάτα (μαζική κακάου, ζάχαρη, βούτυρο κακάου, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, άρωμα).
Πόλη: Γκντανσκ
Σετ: Πόλεις
Κράνμπερι σε σοκολάτα.
Εκτός από το βούτυρο κακάο, η σοκολάτα περιέχει φυτικά λίπη.
Συστατικά: αποξηραμένα κράνμπερι 69% (κράνμπερι, ζάχαρη, ηλιέλαιο), σοκολάτα (μάζα κακάο, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, άρωμα).
Πόλη: Βαρσοβία
Σύνολο: Πόλεις
Η φουντούκι είναι μία από τις παλαιότερες πολωνικές λιχουδιές. Παραδοσιακά αγαπημένη από νέους και ηλικιωμένους. Η μοναδική τους γεύση έχει τονιστεί με γλυκή σοκολάτα. Συσκευασία με εικονογράφηση της Πύλης του Γκντάνσκ.
Πόλη: Γκντάνσκ
Σύνολο: Πόλεις
Οι κόκκοι κακάο είναι μια ακατέργαστη μορφή κακαοκαρπών που περιέχουν μια μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών. Ο κακαόδεντρος είναι ένα δέντρο της οικογένειας στερεών από τη Νότια Αμερική. Αυτή τη στιγμή, αναπτύσσεται σε κυκλικές περιοχές της Ασίας και της Αφρικής. Λουλούδια και φρούτα αναπτύσσονται στον κορμό. Οι κόκκοι κακάο ονομάζονται ξηροί καρποί και περιέχουν μια μεγάλη ποσότητα σπόρων που είναι βυθισμένοι σε μια ζουμερή σάρκα. Ένα διεγερτικό ποτό, που χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής, παρασκευάστηκε από την εμφάνιση του Κολόμβου. Αργότερα, έγινε γνωστός και σε ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Οι κόκκοι κακάο γίνονται καφέ λόγω της διαδικασίας ζύμωσης. Στη συνέχεια, επιλέγονται και επεξεργάζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρηθεί μια μεγάλη ποσότητα θρεπτικών συστατικών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάο, κακάο και σοκολάτας. Μπορείτε επίσης να τους καταναλώσετε μόνοι σας ή να τους χρησιμοποιήσετε ως συμπλήρωμα σε ένα γλυκό επιδόρπιο.