Η σκόνη κακάου είναι μια θρεπτική τροφή που περιέχει ταυτόχρονα υψηλής θερμιδικής αξίας λίπος, πλούσια πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Η σκόνη κακάου περιέχει επίσης ορισμένη ποσότητα αλκαλοειδών, θεοβρωμίνης και θεΐνης. Η λειτουργία τους είναι να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος. Τα προϊόντα κακάου είναι πολύ ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία.
Κωδικός προϊόντος: GMKOS-96011-GP
Χρώμα: Μαύρο
Περιεκτικότητα σε λίπος %: 10 – 12
PH: 8.0 – 8.6
Λεπτότητα: 99.5 ελάχιστο
Υγρασία (%): 5.0 μέγιστο
Το βούτυρο κακάου από βιολογικούς σπόρους είναι ωμό και παρασκευάζεται εξ ολοκλήρου από βιολογικούς σπόρους κακάου που έχουν πιεστεί κρύα, της καλύτερης ποιότητας και χωρίς πρόσθετα.
Θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε αυτές τις ελαφρώς ψημένες αμυγδαλές καλυμμένες με μαύρη σοκολάτα και κακάο;
Για να τις κάνουμε ακόμα πιο ακαταμάχητες, ψήσαμε αυτές τις αμυγδαλές. Στη συνέχεια, καραμελώθηκαν υπο subtly και καλύφθηκαν με μαύρη σοκολάτα. Μια πινελιά κακάου ολοκληρώνει το σύνολο.
Συνδυάζοντας τη γεύση της σοκολάτας και την τραγανότητα, αυτές οι αμυγδαλές είναι μια φυσική και νόστιμη λιχουδιά.
Συστατικά: αμυγδαλές, μαύρη σοκολάτα (κόκκοι κακάου, ζάχαρη, βούτυρο κακάου, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη ηλιόσπορου, βανίλια), ζάχαρη, σκόνη κακάου.
Διατροφικές αξίες ανά 100g: Ενέργεια 2624kJ / 634kcal, Λίπη 55g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 11g, Υδατάνθρακες 15g, εκ των οποίων σάκχαρα 12g, Πρωτεΐνες 13g, Αλάτι 0,04g.
Να φυλάσσεται μακριά από τη θερμότητα (16-20°C) και την υγρασία.
Καθαρό βάρος: περίπου 130g.
Διάρκεια συντήρησης: 6 μήνες.
Αυτή η σοκολάτα γεννήθηκε από έναν λεπτό συνδυασμό κόκκων Criollo και Forastero που συνδυάζουν γλυκύτητα και πικράδα.
Μετά από μια ελαφρώς όξινη επίθεση, αυτή η μαύρη σοκολάτα κάλυψης προέλευσης Μεξικό, απελευθερώνει πικάντικες και ξυλώδεις νότες, ενισχυμένες από μια πινελιά γλυκόριζας.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ.
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
UGS: TO-M
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Best-seller: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Μαλακή και φρουτώδης μαύρη σοκολάτα παρασκευασμένη με κόκκους κακάο από το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε (το νησί της σοκολάτας) σε συνδυασμό με κομμάτια φουντουκιών προσεκτικά καραμελωμένα για να ενισχύσουν την τραγανότητα αυτής της λαχταριστής σοκολάτας...
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία μεταξύ 15 και 18°C.
Συστατικά: Ζάχαρη, κακάο 25%, φυσικό άμυλο, δεξτρόζη, πλήρες γάλα σε σκόνη, αλάτι, γκουάρ γάλα [E412], ξανθάνη [E415], άρωμα μπανάνας. Αλλεργιογόνα: Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, γλουτένης, ξηρών καρπών και φυσικών θειωδών λόγω της παρουσίας στην περιοχή.
Επιλογή: Σακουλάκι - 500 γρ
Ενέργεια: 406 Kcal / 1716 Kj
Διατροφικά στοιχεία: Για 100γρ
Λίπος: 6,9γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα: 4,5γρ
Υδατάνθρακες: 79,8γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 54,2γρ
Πρωτεΐνες: 6,1γρ
Αλάτι: 0,41γρ
Η ωμή κακάο μας για την κουζίνα σας: Με την έντονα πικρή γεύση του κακάου, η επικάλυψη Elimba ολοκληρώνει το soul food σας και περιποιείται τόσο το μυαλό όσο και το σώμα.
Αυτό είναι το αληθινό σικελικό παραδοσιακό τορρόν.
Αυτά τα τορρόνια, φτιαγμένα στο χέρι από έναν μάστερ ζαχαροπλάστη της επαρχίας CT, παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά, χρωστικές ή πρόσθετα και μόνο με υλικά εξαιρετικής ποιότητας.
Με μια νόστιμη αρωματική γεύση αμυγδάλου, αυτά τα μαλακά τορρόνια είναι ιδανικά για να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Μπορούν να αγοραστούν χύμα (σε σακούλες των 2/3/4/5 κιλών, ιδανικές για σερβίρισμα σε τραπέζια εστιατορίων, μπαρ, αίθουσες τσαγιού κ.λπ.) ή σε κομψές συσκευασίες για να εκτίθενται σε ράφια ή σε γωνίες.
Συστατικά:
Σικελικά αμύγδαλα, ζάχαρη,
Μέλι από τον Έτνα (άνθος πορτοκαλιάς)
ασπράδι αυγού (φυσικό, όχι λυοφιλιωμένο)
Φιστίκια, σοκολάτα / Βανίλια
Προέλευση Σκόνης Κακάο Κανονική Βιολογική
Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον καρπό του κακαόδεντρου. Το κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παράγει κακάο, από το οποίο παρασκευάζεται η σοκολάτα. Για να παραχθεί η σκόνη κακάο, χρησιμοποιείται η κακαομάζα από τον καρπό. Υπό υψηλή πίεση, η μάζα εξάγεται, με αποτέλεσμα να προκύψει σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και τρεις φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι, ενώ οι κόκκοι κακάο είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Επίσης, η κακάο μας έχει ζυμωθεί για να μειωθεί η αρχική πικρία της. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς καμία προσθήκη.
Κόκκοι Forastero
Η Σκόνη Κακάο Κανονική Βιολογική προέρχεται από το κακαόδεντρο Forastero. Αρχικά, αυτή η κακάο προέρχεται από την περιοχή του Αμαζονίου, αλλά τώρα καλλιεργείται κυρίως σε...
Εξάγουμε καφέ και κακάο από την Ουγκάντα, την Τανζανία και το Κονγκό. Επιπλέον, προμηθεύουμε επίσης προϊόντα όπως σουσάμι, βανίλια, κάσιους και μακαντάμια.
Απολαύστε την ουράνια απόλαυση της σοκολάτας Nutella, όπου οι φιλοδοξίες για γλυκιά απόλαυση γίνονται πραγματικότητα! Απολαύστε την βελούδινη υφή που θα σας καταπλήξει με κάθε νόστιμο μπουκιά. Αυτή η δελεαστική αλοιφή είναι μια συμφωνία από πλούσιο, κρεμώδη κακάο, εμπλουτισμένο με τις πιο εκλεκτές καβουρδισμένες φουντούκια, που δημιουργεί μια ασύγκριτη γευστική εμπειρία.
Βυθιστείτε σε έναν κόσμο καθαρής ευτυχίας, καθώς η βελούδινη σοκολάτα αγκαλιάζει τις αισθήσεις σας και σας βυθίζει σε μια στιγμή καθαρής έκστασης. Η σοκολάτα Nutella αποκαλύπτει εύκολα τη μαγεία της, μετατρέποντας τις συνηθισμένες στιγμές σε εξαιρετικές και μεταμορφώνοντας κάθε περίσταση σε μια γιορτή γεύσης και χαράς.
Εκχυλίσματα και Συμπυκνώματα - Συμπυκνωμένος Κακάο
Φυσικότητα: Φυσικό
Εμφάνιση: Υγρό; Πάστα
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: με ή χωρίς αλκοόλ
Διαλυτότητα: Αλκοόλ; Υδατοδιαλυτό
Ακατέργαστο βούτυρο κακάο που παράγεται με παραδοσιακό τρόπο στο Μπουρκίνα Φάσο.
Οι ιδιότητές του είναι:
- μαλακώνει και απαλύνει το δέρμα
- διατηρεί το δέρμα σε καλή κατάσταση
- βοηθά στην αποφυγή των κακών επιπτώσεων εξωτερικών παραγόντων στο δέρμα
Πλούσιο σε λιπαρά οξέα ελαϊκό, στεατικό και παλμιτικό. Στερεό λίπος, έντονη μυρωδιά κακάου, χρώμα μπεζ. Διαλυτό σε αλκοόλ ή ζεστά έλαια, αδιάλυτο στο νερό.
Το φυσικό βούτυρο κακάο εξάγεται από τον κόκκο κακάο και έχει πλούσιο και ευχάριστο άρωμα σοκολάτας. Αυτό το προϊόν έχει υψηλή σταθερότητα στην οξείδωση καθώς είναι φυσικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή βάλσαμων, κρεμών μασάζ, σαπουνιών...
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας άμεσα.
Η ιστοσελίδα μας, που ειδικεύεται στην πώληση κακάου και παραγώγων, σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορα μεγέθη και μορφές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από τα καλύτερα κακάου που έχουμε επιλέξει ειδικά για εσάς. Αποστέλλουμε από τη Βαρκελώνη σε όλους τους πελάτες μας στην Ισπανία, την Ευρώπη και μέρος της Ασίας, με ένα γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα διανομής.
Τύποι προϊόντων και παραγώγων: Κόκκοι κακάου, Nibs κακάου, Πάστα κακάου, Σκόνη κακάου, Βούτυρο κακάου, Επικαλύψεις σοκολάτας
Επιλεγμένες προελεύσεις: Βενεζουέλα, Μαδαγασκάρη, Εκουαδόρ, Γκάνα, άλλες προελεύσεις
Πωλήσεις σε χονδρέμπορους, καταστήματα λιανικής και ιδιώτες. Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: https://cacaovenezueladelta.com/
{"Region and Country":"Περιοχή και Χώρα\nΤουμάκο, Τμήμα Ναρίνο, Κολομβία\n\nStory\nΜια φορά, γνωστή για τις ποικιλίες Κριόλο κακάου, η Κολομβία σταδιακά τις αντικατέστησε με σύγχρονες υβριδικές ποικιλίες για να ενισχύσει την παραγωγικότητα και την ανθεκτικότητα, διατηρώντας παράλληλα ενδιαφέροντες γεύσεις. Σήμερα, η Κολομβία επιδιώκει ενεργά να φέρει το κακάο στα ίδια θρυλικά επίπεδα με τον καφέ της. Οργανωμένες ομάδες παραγωγών κακάου και η κυβέρνηση υποστηρίζουν τις προσπάθειες για την καταγραφή γενετικών ποικιλιών στη χώρα, προκειμένου να βελτιωθούν οι γενετικές αποθέσεις και οι διαδικασίες μετά τη συγκομιδή.\n\nΤο Τουμάκο, μια περιοχή στον Νότιο Ειρηνικό της Κολομβίας, έχει πληγεί από την παρουσία παραστρατιωτικών ομάδων και την καλλιέργεια κόκας στη χώρα. Το κακάο προσφέρει στον τοπικό πληθυσμό ένα μέσο για να βελτιώσει τα μέσα διαβίωσής του μέσω ενός δίκαιου και βιώσιμου εισοδήματος. Μέσω του κακάου, οι άνθρωποι επιδιώκουν ένα μέλλον ελεύθερο από βία και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με την καλλιέργεια παράνομων καλλιεργειών."}
Ο άξιος διάδοχος της παλιάς μας Μαύρης Σοκολάτας
Για αυτή τη νέα συνταγή, αποφασίσαμε να στρογγυλέψουμε τις γωνίες. Τέλος η ένταση της καθαρής κακάο πάνω από 20% χωρίς τίποτα δίπλα για να την μαλακώσει, ήρθε η ώρα για μια πραγματική γευστική εμπειρία: αυτή μιας ζεστής σοκολάτας.
Για να ανακαλύψουμε όλες τις χαρακτηριστικές γεύσεις που κάνουν αυτό το νόστιμο μείγμα, έπρεπε να καινοτομήσουμε ενσωματώνοντας συστατικά που δεν έχουν ξαναδεί μέχρι τώρα: αληθινές σταγόνες σοκολάτας και λευκής σοκολάτας που περιμένουν να λιώσουν στην κούπα σας.
Και αν οι γωνίες δεν ήταν ακόμα αρκετά στρογγυλές για εσάς, μια λεπτή πινελιά καρύδας έρχεται να μαλακώσει ακόμη περισσότερο το σύνολο, προσφέροντας ένα από τα πιο επιτυχημένα μείγματα.
Στυλ: 20 φακελάκια των 2g
Διάρκεια εκχύλισης: 4 λεπτά
Θερμοκρασία εκχύλισης: 100°C/212°F
Απολαύστε: Μόνο ζεστό
Ωμά κακαόσποροι στην αρχική, ωμή, ακατάτακτη και μη ψημένη κατάσταση. Αυτοί οι κακαόσποροι έχουν ζυμωθεί και αποξηρανθεί, γι' αυτό είναι ιδανικοί π.χ. για μια διατροφή ωμών τροφών. Αυτοί οι κακαόσποροι περιέχουν μια πληθώρα βιταμινών, μετάλλων, αντιοξειδωτικών, φυτικών ινών και ακόρεστων λιπαρών οξέων.