Προϊόντα για κακάο (1793)

Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο 10/12% - Ανοιχτό καφέ

Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο 10/12% - Ανοιχτό καφέ

Η σκόνη κακάο είναι μια θρεπτική τροφή που περιέχει ταυτόχρονα υψηλής θερμιδικής αξίας λίπος, πλούσια πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Η σκόνη κακάο περιέχει επίσης μια ορισμένη ποσότητα αλκαλοειδών, θεοβρωμίνης και θεΐνης. Η λειτουργία τους είναι να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος. Τα προϊόντα κακάο είναι πολύ ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία. Κωδικός προϊόντος: GMKOS-25011-GP Χρώμα: Σκούρο καφέ Περιεκτικότητα σε λιπαρά %: 10 – 12 PH: 6.8 – 7.2 Λεπτότητα: 99.5 ελάχιστο Υγρασία (%): 5.0 μέγιστο
αποσμημένο βούτυρο κακάο

αποσμημένο βούτυρο κακάο

Συνθλίβεται και στη συνέχεια αλέθεται λεπτά, παράγοντας κακάο σε σκόνη χωρίς ζάχαρη.
Σοκολάτα γάλακτος* 701 L

Σοκολάτα γάλακτος* 701 L

Σοκολάτα γάλακτος* 701 L
ΜΑΥΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ MENDIANTS - Λιχουδιές

ΜΑΥΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ MENDIANTS - Λιχουδιές

Συστατικά μαύρη σοκολάτα (κόκκοι κακάο, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη σόγιας, βανίλια), αμύγδαλα, φουντούκια, γλυκό πορτοκάλι (πορτοκάλι, ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης), ζάχαρη Διάρκεια συντήρησης 6 μήνες Συνθήκες συντήρησης Μακριά από το φως, σε ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (18° έως 20°C). Καθαρό βάρος 190g περίπου. Το βάρος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος των φουντουκιών και των αμυγδάλων που χρησιμοποιούνται. Καθαρό βάρος (Γ):190
Σοκολάτα γάλακτος Ταμπλέτα Προέλευση: Παπούα 36% 80 γρ - Σοκολάτα

Σοκολάτα γάλακτος Ταμπλέτα Προέλευση: Παπούα 36% 80 γρ - Σοκολάτα

Αυτή η σοκολάτα κάλυψης γάλακτος Προέλευσης Παπούα, πολύ κρεμώδης, αποκαλύπτει όμορφες φρουτώδεις νότες φουντουκιού με μια πινελιά καραμέλας. Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ. Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 10 Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 10 Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο Κωδικός προϊόντος: TO-P Χώρα κατασκευής: Γαλλία Προπαραγγελία: Ναι Μπεστ-σέλερ: Όχι Προσαρμογή: Ναι
Σκοτεινή Απλώσιμη Κρέμα 220γρ - Το Σύμπαν της Σοκολάτας

Σκοτεινή Απλώσιμη Κρέμα 220γρ - Το Σύμπαν της Σοκολάτας

Συστατικά: φουντούκια 58,49%, ζάχαρη, μαύρη σοκολάτα (άπαχο κακάο σε σκόνη 29%, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας). Αναφορά: NUTNR
30% Λευκή Σοκολάτα Ταμπλέτες 100g - ΟΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

30% Λευκή Σοκολάτα Ταμπλέτες 100g - ΟΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

Συστατικά: Λευκή σοκολάτα 30% προέλευσης εκτός ΕΕ (ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γάλα σε σκόνη πλήρες, κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη από κραμβέλαιο). Τιμές θρεπτικών συστατικών ανά 100g: Ενέργεια 2460Kj, 590Kcal, λιπαρά 39g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 24g, υδατάνθρακες 55g, εκ των οποίων ζάχαρη 54g, πρωτεΐνες 4.8g, αλάτι 0g.
Elimba Ωμή Σφαίρα Κακάο Κλασική 1 τεμ

Elimba Ωμή Σφαίρα Κακάο Κλασική 1 τεμ

Μια λεπτή σφαίρα που λιώνει από ωμό κακάο Criollo και υψηλής ποιότητας μπαχαρικά. Μόλις διαλύσετε τη θρυμματισμένη σφαίρα Criollo σε ζελό υγρού, μεταμορφώνεται σε ένα ρόφημα με έντονη γεύση κακάο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.
Κόκκοι κακάο

Κόκκοι κακάο

Κόκκοι κακάο
Κόκκοι κακάο - φυσικοί

Κόκκοι κακάο - φυσικοί

Φυσικά οργανικά κομμάτια κακάου Καθαρό βάρος: 200 γρ Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 565 θερμίδες Διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Σοκολάτα ΓΑΛΑΚΤΟΣ - Γάλα 32% COCOA με καρύδα

Σοκολάτα ΓΑΛΑΚΤΟΣ - Γάλα 32% COCOA με καρύδα

Γάλακτος σοκολάτα 32% κακάο φτιαγμένη με ένα μείγμα κόκκων κακάο από διάφορες προελεύσεις, συνδυασμένη με μικρά κομμάτια καρύδας που έχουν καβουρντιστεί προσεκτικά. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία μεταξύ 15 και 18°C.
Γλυκό Linzer με Επιπλέον Κακάο (55γ)

Γλυκό Linzer με Επιπλέον Κακάο (55γ)

{"Brand Name":"Επιθυμία","General Product Information":{"Barcode Packaging":"3800204941560","Pallet weight":"238,425 κιλά","Barcode Box":"3800204941331","Number of boxes per pallet":"165 κομμάτια","Weight box, net":"1,320 κιλά","Box size":"235/210/140 χιλ.","Weight box, gross":"1,445 κιλά","Number of packages per boxes":"24 κομμάτια"},"Storage":"Σε ξηρό, καλά αεριζόμενο χώρο, προστατευμένο από άμεσο ηλιακό φως.","Ingredients":["Αλεύρι σίτου","σιρόπι γλυκόζης - φρουκτόζης","κρέμα κακάο 25% (ζάχαρη, υδρογονωμένο φυτικό λίπος / λάδι βαμβακιού, λάδι φοινικέλαιου /)","σκόνη κακάου 20% / 10-12% περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες /","εμποτιστικό: λεκιθίνη σόγιας","άρωμα: βανιλίνη","γλάσο κακάου (ζάχαρη, πλήρως καθαρισμένο υδρογονωμένο φοινικέλαιο, σκόνη κακάου 8% (10-12% λιπαρά), ξηρή ορμή, εμποτιστικό: λεκιθίνη σόγιας, άρωμα: βανιλίνη)","σκόνη κακάου 1% / 10-12% λιπαρά /","καθαρισμένο ηλιέλαιο","διογκωτικά: διττανθρακικό νάτριο, αμμωνιακό διττανθρακικό."],"Shelf Life":"6 μήνες"}
Κουτί με Γεμιστά Σοκολατάκια

Κουτί με Γεμιστά Σοκολατάκια

Πράγματι, αυτό είναι το καθοδηγητικό μας κριτήριο. Έχουμε αναπτύξει 9 συνταγές γεμιστών σοκολατών που είναι εξίσου νόστιμες όσο και καινοτόμες. Θα τις βρείτε στο κουτί ανακάλυψης με 9 γεμιστές σοκολάτες! Συστατικά: Ξηροί καρποί, ζάχαρη, βούτυρο, κρέμα, μαύρη σοκολάτα, γάλα, λευκή σοκολάτα
Σοκολάτα Καραμέλα

Σοκολάτα Καραμέλα

Συστατικά: Συστατικά: Ζάχαρη, κακάο 25%, φυσικό άμυλο, δεξτρόζη, γάλα σε σκόνη ολικής αλέσεως, άρωμα καραμέλας 0,8%, αλάτι, γκουάρ γάλα [E412], ξανθάνη [E415], φυσική καραμέλα, βανιλίνη. Αλλεργιογόνα: Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, γλουτένης, ξηρών καρπών και φυσικών θειωδών λόγω της παρουσίας στην περιοχή. Επιλογή: Σακουλάκι - 500 γρ Ενέργεια: 403 Kcal / 1704 Kj Διατροφικά στοιχεία: Για 100γρ Λίπη: 5,9γρ Εκ των οποίων κορεσμένα: 3,6γρ Υδατάνθρακες: 81,0γρ Εκ των οποίων σάκχαρα: 57,9γρ Πρωτεΐνες: 6,4γρ Αλάτι: 0,51γρ
Σοκολάτα Nutella

Σοκολάτα Nutella

Σοκολάτα Nutella
Σοκολάτα 'Grand Cru' - Μαύρη Carupano 70% Βενεζουέλα - 100 γρ

Σοκολάτα 'Grand Cru' - Μαύρη Carupano 70% Βενεζουέλα - 100 γρ

Maison Lesage Σοκολατένια ταμπλέτα φτιαγμένη από κόκκους κακάο από μία μόνο φυτεία. Συστατικά: Κόκκοι κακάο, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), φυσική εκχύλισμα βανίλιας.
ESKIMO ΜΠΑΝΑΝΑ/ΚΑΚΑΟ 1000 ML/450G - ΠΑΓΩΤΟ

ESKIMO ΜΠΑΝΑΝΑ/ΚΑΚΑΟ 1000 ML/450G - ΠΑΓΩΤΟ

ESKIMO BANANA/COCOA 1000 ML/450G - ΠΑΓΩΤΟ Μάρκα: ALGIDA
Κάκαο νουγκά με φλούδες πορτοκαλιού Σακούλα 150g

Κάκαο νουγκά με φλούδες πορτοκαλιού Σακούλα 150g

Γκουρμέ! Είναι λίγο να το πεις. Ανακαλύψτε το nougat σοκολάτας με φλούδες πορτοκαλιού. Όλη η γεύση του κακάου και του πορτοκαλιού, μαλακωμένη με μέλι και αμύγδαλα. Αναφορά: 223231 ΒΑΡΟΣ (σε KG): 0.15 Συσκευασία: 18 ΦΠΑ: 20.0%
Κόκκοι κακάο

Κόκκοι κακάο

Η συνεταιριστική οργάνωση παράγει, συλλέγει και εμπορεύεται την πιστοποιημένη σοκολάτα από τα μέλη της σε εξαγωγικούς εταίρους.
Ωμό Βιολογικό Βούτυρο Κακάο - Ωμό Βιολογικό Βούτυρο Κακάο

Ωμό Βιολογικό Βούτυρο Κακάο - Ωμό Βιολογικό Βούτυρο Κακάο

Ιστορία και προέλευση Η κακάο (Theobroma) συγκομίστηκε για πρώτη φορά από τους Ολμέκους στο Μεξικό, ήδη από το 1000 π.Χ. Χρησιμοποιούνταν κυρίως για ενισχυτικά ποτά. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Η κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ιερών και οι κόκκοι κακάο ήταν μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί μετέφεραν την κακάο στην Ευρώπη. Στα μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, οι κακαόδεντρα εισήχθησαν στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η ακατέργαστη βάση για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τα τροπικά κλίματα της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Το δέντρο Theobroma cacao είναι ιερό για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο του δέντρου συλλέγονται με το χέρι και οι ακατέργαστοι κόκκοι στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό και συνεχ…
Ωμά κακάο νιμπς από βιολογική καλλιέργεια

Ωμά κακάο νιμπς από βιολογική καλλιέργεια

Συνήθως, οι κόκκοι κακάο ενσωματώνονται σε άλλα προϊόντα σοκολάτας ή απλά καλύπτονται με σοκολάτα και πωλούνται ως σνακ. Πωλούνται επίσης ξεχωριστά και προορίζονται ως συστατικό για αρτοσκευάσματα, μπάρες, μούσλι ή γλυκά. Όπως τα περισσότερα προϊόντα κακάου, οι κόκκοι κακάο έχουν επίσης πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Περιέχουν πολλές φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, υγιή λιπαρά και σίδηρο, αλλά και λίγη ζάχαρη.
Κακάο του Πέδρου - Επιλογή Κόστα ντε Όρο

Κακάο του Πέδρου - Επιλογή Κόστα ντε Όρο

Η γενετική του κακάου του Πέδρο αποτελείται κυρίως από Criollos (45%) και Trinitario acriollado (55%). Ο Πέδρο Τσουριόν, γεωπόνος, κατοικεί στο χωριό Οκουμάρε στη Βενεζουέλα. Ξεκίνησε την καλλιέργεια και παραγωγή κακάου με τη σύζυγό του και την οικογένειά του. Εμπνευσμένος από πολλές γενιές παράδοσης του κακάου, κατέχει άριστα τις αγρονομικές διαδικασίες ζύμωσης και ξηρανσης. Το αποτέλεσμα είναι αξιοσημείωτο και αξίζει την ονομασία του “Grand Cru Sélection Costa de Oro.”
Χέλβα με κακάο

Χέλβα με κακάο

Ποσότητα πακέτου: 2 x 2000g Αριθμός είδους: 60050 Γραμμάρια: 2000g
ΚΑΚΑΟ - ΚΑΚΑΟ

ΚΑΚΑΟ - ΚΑΚΑΟ

ΚΑΚΑΟ
Αλμυρή Καραμέλα

Αλμυρή Καραμέλα

Χειροποίητη σοκολάτα. Όλοι οι τύποι σοκολάτας. Κυρίως κατά παραγγελία. Για εταιρείες και περιστάσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα.
Εισαγωγή και εξαγωγή κακάου - Κακάο για επεξεργασία

Εισαγωγή και εξαγωγή κακάου - Κακάο για επεξεργασία

Ως ειδικοί στις πρώτες ύλες της Αφρικής, προσφέρουμε την εμπορία τροφίμων, προϊόντων που σχετίζονται με την κοσμετολογία, καθώς και λίθων και πετρωμάτων ως χονδρέμποροι.
Βολιβία El Ceibo Κακάο Κόκκοι Κακάο - Ωμοί, μη ψημένοι ολόκληροι κόκκοι κακάο

Βολιβία El Ceibo Κακάο Κόκκοι Κακάο - Ωμοί, μη ψημένοι ολόκληροι κόκκοι κακάο

Περιοχή και Χώρα Άλτο Μπένι, Βολιβία Ιστορία Στη Βολιβία, ο κακάο βρίσκεται φυσικά στα δάση του Μπένι, της Κοτσαμπάμπα και του βόρειου Λα Παζ. Αυτοί οι σπόροι προέρχονται από τον Ελ Σέιμπο. Αυτή είναι μια δευτεροβάθμια συνεταιριστική οργάνωση, που ιδρύθηκε το 1977 από 12 τοπικούς συνεταιρισμούς. Ο Ελ Σέιμπο συγκεντρώνει περισσότερους από 1200 μικρούς παραγωγούς που ασχολούνται με την καλλιέργεια βιολογικού κακάου στην περιοχή Άλτο Μπένι. Από το 1977, έχει αφιερώσει τις προσπάθειές του στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των μελών του. Για πολλά χρόνια, ο Ελ Σέιμπο σε συνεργασία με το PIAF (Πρόγραμμα Υλοποίησης Αγροοικολογίας και Δασοκομίας) προάγει την καλλιέργεια κακάου σε συστήματα αγροδασοκομίας, καλλιεργώντας κακάο παράλληλα με φρούτα, φαρμακευτικά φυτά και ξυλεία. Αυτή τη στιγμή, ηγείται ως παράδειγμα στη Βολιβία για τους συνεταιρισμούς που ασχολούνται με τη βιολογική γεωργία. Ένας σημαντικός πυλώνας στη στρατηγική του Ελ Σέιμπο για τα επόμενα χρόνια είναι η εμπλοκή των νέων στους συνεταιρισμούς για να διασφαλιστεί η διαδοχή.
Κέικ κακάο και μέλι MARLENKA 800g

Κέικ κακάο και μέλι MARLENKA 800g

Κέικ κακάο και μέλι MARLENKA 800g
Κόκκοι κακάο από τη Μαδαγασκάρη - μείγμα κριόλο, φοραστέρο, τρινιτάριο

Κόκκοι κακάο από τη Μαδαγασκάρη - μείγμα κριόλο, φοραστέρο, τρινιτάριο

μείγμα κόκκων κακάου κριόλο, φοραστέρο, τρινιτάριο, πασίγνωστο κακάο και επισημασμένο ως εκλεκτό κακάο, είμαστε στην τιμή του χρηματιστηρίου κακάου, ευχαριστώ με εκτίμηση, doms
Τρούφες Κακάο Crunchiella

Τρούφες Κακάο Crunchiella

Οι τρούφες Crunchiella Συνταγή για 25 τρούφες ● 1 βάζο Crunchiella O Mà! ● 100 γρ. κακάο σε σκόνη Γεμίστε μια φόρμα σιλικόνης με μίνι αποτυπώματα ημισφαιρίων με Crunchiella O Mà! Τοποθετήστε την κατάψυξη για όλη τη νύχτα ώστε τα ημισφαίρια να σφίξουν. Την επόμενη μέρα, ξεφορμάρετε τα ημισφαίρια από το Crunchiella O Mà! και ενώστε τα το ένα με το άλλο. Ζεστάνετε με τα δάχτυλα για να πετύχετε τη σύνθεση. Ρολάρετε στη σκόνη κακάο. Τοποθετήστε στο ψυγείο πριν την απόλαυση. Αφήστε την απόλαυση να κάνει τη δουλειά της...!