Αυτή η κατσαρόλα 2 λίτρων έρχεται με την τεχνολογία Zepter URA (Ultimate Resistant Application), μια νέα και καινοτόμο τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την επίτευξη μιας αντικολλητικής επιφάνειας χωρίς την εφαρμογή επιβλαβών και καρκινογόνων επιστρώσεων που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μας. Σε συνδυασμό με το ανώτερο μέταλλο 316L, ένα ειδικά σχεδιασμένο καπάκι και άκρη κατσαρόλας, καθώς και τον Accuthermal Compact Bottom, η κατσαρόλα έχει τις τέλειες συνθήκες στις οποίες διατηρούνται όλα τα θρεπτικά στοιχεία των τροφών και είναι απαλλαγμένα από τοξίνες.
Παρουσίαση
ΥΓΙΕΙΝΗ, ΒΟΛΙΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
Επιλέξτε από τη σειρά κατσαρολών διαφόρων μεγεθών της Zepter για την επόμενη υγιεινή μαγειρική σας επιτυχία. Το μέγεθος και ο όγκος αυτής της κατσαρόλας 2 λίτρων την καθιστούν ιδανικό στοιχείο του Συστήματος Στοίβαξης για ταυτόχρονη μαγειρική 2-3 γευμάτων σε μία πηγή θερμότητας.
Κωδικός προϊόντος: Z-2020
Όνομα προϊόντος: Κατσαρόλα URA, 2.0 l, Ø 20cm με καπάκι και αναλογικό θερμοστάτη
Ακαθάριστο βάρος [KG]: 2.06
Καθαρό βάρος [KG]: 1.8
Εφαρμογή: Παραδοσιακό μαγείρεμα (με νερό), μαγείρεμα χωρίς νερό, τηγάνισμα χωρίς λίπος, μαγείρεμα στον ατμό
Παραγωγός: HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Ελβετία
Κατασκευασμένο στην: Ιταλία
Δείκτης θερμοκρασίας: Το προϊόν διανέμεται με αναλογικό θερμοστάτη.
Τύπος χάλυβα: AISI 316 L-304
Ύψος κατσαρόλας: 7.5 cm
Χωρητικότητα: 2.0 L
Διάμετρος: 20 cm
Κατάλληλο για χρήση στο πλυντήριο πιάτων: ΝΑΙ
Κατάλληλο για χρήση στο φούρνο: ΝΑΙ
Κατάλληλο για χρήση με το καπάκι Syncro Clik: ΝΑΙ
Το μοντέλο STEEL, με πρόσοψη από ανοξείδωτο χάλυβα και επενδύσεις από βαμμένο χάλυβα, είναι απαραίτητο στις γραμμές. Ένα high-tech στυλ που προσφέρει κομψότητα και elegance στους κήπους και τις βεράντες των μινιμαλιστών. Το Steel διακρίνεται για το καθρέφτη γυαλί και τη λαβή "line" που προσφέρουν ένα μοντέρνο στυλ για πελάτες που δεν συμβιβάζονται με τον κλασικό ξυλόφουρνο.
Χαρακτηριστικά
Πρόσοψη από ανοξείδωτο χάλυβα, οροφή από ανοξείδωτο χάλυβα (μόνο στην εξωτερική έκδοση), καθρέφτης γυαλί στις θαλάμες μαγειρέματος και καύσης.
Επιλογές
Σταθερή βάση, μπάρμπεκιου, πλευρική επιφάνεια εργασίας, μπροστινή επιφάνεια εργασίας, επιπλέον ανακλαστική πλάκα, σπάτουλα πίτσας, επιπλέον σχάρες και ταψιά.
Για να ετοιμάσετε μια συνοδευτική πιάτο: ρίξτε τουλάχιστον 1 λίτρο νερού σε μια κατσαρόλα και βράστε το, βάλτε μια σακούλα με ένα μείγμα δημητριακών, λαχανικών, κρέατος και βοτάνων μέσα, προσθέστε αλάτι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να είναι έτοιμο για 20-25 λεπτά.
Η σκόνη κανέλας HT είναι ένα μπαχαρικό που έχει υποστεί επεξεργασία σε υψηλές θερμοκρασίες, με πλούσια, γλυκιά και ελαφρώς πικάντικη γεύση. Ιδανική για ψησίματα, ποτά και αλμυρά πιάτα, προσφέρει μια ζεστή και αρωματική βάθος, ενισχύοντας τόσο τις γλυκές όσο και τις αλμυρές συνταγές με τη χαρακτηριστική της γεύση.
Τα φύλλα φασκόμηλου είναι ένα βασικό συστατικό της μαγειρικής, γνωστά για το αρωματικό και μουχλιασμένο άρωμά τους που ενισχύει μια ποικιλία πιάτων. Αυτό το αειθαλές βότανο είναι αγαπημένο στη μεσογειακή και τη μεσανατολική κουζίνα, όπου προσθέτει βάθος και γεύση σε πιάτα με κρέας, γέμιση πουλερικών και λουκάνικα. Τα φύλλα φασκόμηλου προτιμώνται από την αλεσμένη μορφή τους λόγω της έντονης γεύσης και της ευελιξίας τους στη μαγειρική. Είναι διαθέσιμα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθιστώντας τα μια αξιόπιστη επιλογή για σεφ και οικιακούς μάγειρες.
Εκτός από τις μαγειρικές τους χρήσεις, τα φύλλα φασκόμηλου προσφέρουν μια κρεατώδη γεύση σε χορτοφαγικά πιάτα, καθιστώντας τα πολύτιμο συστατικό στη φυτική μαγειρική. Στην Ιταλία, το φασκόμηλο συχνά ψιλοκόβεται και αναμειγνύεται με λιωμένο βούτυρο για να δημιουργήσει μια γευστική σάλτσα για ζυμαρικά ή νιόκι. Στη Μέση Ανατολή, χρησιμοποιείται για να αναδείξει τις γεύσεις συνταγών με φασόλια και συκώτι. Η σωστή αποθήκευση είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της ισχύος των φύλλων φασκόμηλου. Διατηρήστε τα σε αεροστεγή δοχεία, μακριά από το ηλιακό φως και την υγρασία, για να διασφαλίσετε ότι θα διατηρήσουν τη γεύση και το άρωμά τους.
Ο γεννήτρια καπνού RATIOTOP προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία με πολύ χαμηλή κατανάλωση ξύλινων τσιπ. Οι ελεύθερα επιλεγόμενες φάσεις καπνού από ελαφρύ έως έντονο καπνό σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το άρωμα, τη συντήρηση και την χρωματική απόδοση στις συγκεκριμένες ανάγκες του προϊόντος σας. Είτε παράγετε ψητές λουκάνικες είτε σκούρα καπνιστά προϊόντα, ο RATIOTOP έχει καλούς λόγους να είναι ο γεννήτρια καπνού που χρησιμοποιείται περισσότερο παγκοσμίως.
- Σύντομοι χρόνοι καπνίσματος με γρήγορη παραγωγή υψηλής συγκέντρωσης καπνού
- Μεταβλητή ένταση καπνού
- Ποικιλία αρωμάτων καπνού και χρωματικών αποχρώσεων
- TOPs διαθέσιμα στον έλεγχο
- Καλύτερη, ομοιόμορφη ποιότητα προϊόντος σε χρώμα και γεύση
- Χαμηλό κόστος, οικονομική κατανάλωση υλικού καπνίσματος
- Το μέγεθος κόκκων των ξύλινων τσιπ είναι 4 – 12 mm (KL 2/16)
- Αυτόματη βοήθεια καθαρισμού
Το λάδι από κραμβέλαιο που παράγεται με την 1η πίεση σε κρύο είναι εξαιρετικό για την υγεία καθώς είναι πλούσιο σε Ωμέγα 3 (καλό για το καρδιοαγγειακό σύστημα). Αυτό το λάδι με αρώματα φουντουκιού και χρυσό χρώμα προορίζεται για το ντρέσινγκ σαλατών, όπως πράσινες σαλάτες, εντίβες, και ωμά λαχανικά όπως καρότα, κόκκινες παντζάρια και αγγούρι. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σε μαγιονέζα, για να συνοδεύσετε θαλασσινά. Συνδυάζεται με όλα τα ξίδια.
Βάρος: 0,859 κιλά
Εγκαταστάσεις μαζικής μαγειρικής για παρασκευές φρούτων, επεξεργασία λαχανικών, σάλτσες - Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή καζανιών, βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρικής για την παραγωγή βάσης φρούτων, λαχανικών και σαλτσών. Τα ολοκληρωμένα συστήματά τους που περιλαμβάνουν μαγειρευτές, ψύκτες, συμπυκνωτές, σωληνώσεις και βαλβίδες κατασκευάζονται σύμφωνα με τις τρέχουσες απαιτήσεις σε αποστειρωμένο σχεδιασμό. Η πρόληψη της μόλυνσης των προϊόντων από μικρόβια είναι μια κεντρική ανησυχία. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω βελτιστοποιημένου σχεδιασμού εξοπλισμού, ειδικών ρουλεμάν και μηχανικών σφραγίδων και μιας λειτουργικής εγκατάστασης CIP (Καθαρισμός στη Θέση).
Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες κάθε νέου πελάτη και επιδιώκουμε να κατασκευάσουμε προσαρμοσμένες ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που να πληρούν τις απαιτήσεις τους στο μέγιστο βαθμό.
Βυθιστείτε σε μια γαστρονομική αποκάλυψη με το Ηλιέλαιο μας – την υγρή ηλιοφάνεια σας για συνταγές. Από σιγοτηγανισμένα τηγάνια μέχρι την καρδιά του πιάτου σας, αγκαλιάστε την πλούσια γεύση που βρίσκεται στο επίκεντρο.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα εργαστηριακών δοκιμών, οι στήλες σιλό G-115 πρότυπο ÇSI είναι 25% πιο ανθεκτικές στην απώλεια χρώματος και στη σκουριά σε σύγκριση με τα φύλλα G-90 πρότυπο.
Η πάχος των στηλών σιλό κυμαίνεται από 4 mm έως 8 mm και υποβάλλονται σε διαδικασία θερμής εμβάπτισης και παχιάς γαλβάνισης.
Η ποσότητα της γαλβανισμένης επικάλυψης των στηλών σιλό κυμαίνεται από 700-900 gr/m².
Οι στήλες σιλό σχεδιάζονται σύμφωνα με τον AISI (Αμερικανικό Ινστιτούτο Σιδήρου και Χάλυβα) και κατασκευάζονται από "ASTM A653 50ο ΒΑΘΜΟ ΧΑΛΥΒΑ". Είναι ανθεκτικές σε τουλάχιστον 4570kgf/cm2 (65,000 PSI). Αυτές οι τιμές αποδεικνύουν ξεκάθαρα την υπεροχή μας σε σχέση με άλλες σιλό στην αγορά.
Ορισμένες εφαρμογές δεν απαιτούν απαραίτητα τόσο υψηλές πυκνότητες ισχύος όσο στις προηγούμενες περιπτώσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η CSI μπορεί να προσφέρει χαμηλής πυκνότητας τούνελ IR αερίου ή ηλεκτρικών, ακόμη και πάνελ που θα ενσωματωθούν από τον χρήστη. Αυτές οι εγκαταστάσεις μπορούν να φτάσουν σε πυκνότητες ισχύος 150kW/m² και επωφελούνται από τα ίδια πλεονεκτήματα με τις εγκαταστάσεις υψηλής πυκνότητας.
Έτσι, μπορούν να ενσωματωθούν σε μια λογική διαχείρισης διαλυτών και σημαντικής αντιδραστικότητας κατά τη διάρκεια μεταβατικών φάσεων ή αλλαγών ταχύτητας, μορφής, πάχους. Μία ή περισσότερες βρόχοι ρύθμισης πυρομετρικών μπορεί να προστεθούν για να προσφέρουν τη μεγαλύτερη ευελιξία χρήσης.
Η Βρετάνη είναι πάντα γνωστή για τις κρέπες της και είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε τις αυθεντικές κρέπες φαγόπυρου από τη Βρετάνη. Αυτές είναι ιδανικές για να τις πάρετε μαζί σας στο δρόμο ή ως επιδόρπιο στο εστιατόριο! Σάλτσα σοκολάτας, μπάλα παγωτού, φλαμπέ,… γεμίστε τις όπως επιθυμείτε! Κατασκευάζονται στη Βρετάνη σύμφωνα με πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας (ανώτερα από τις προδιαγραφές HACCP), διασφαλίζουμε τη διατήρηση της αλυσίδας ψυχρής αποθήκευσης των κρεπών μας μέχρι τις αποθήκες σας, προκειμένου να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σε βέλτιστες συνθήκες ασφάλειας τροφίμων, όλα με μια αξιόπιστη διαδικασία ιχνηλασιμότητας
αναφ: P14102
Φούρνος ηλεκτρικός με αναγκαστική κυκλοφορία (με αέρα). Ικανότητα 6 επιπέδων ραφιών για σκεύη γαστρονόρμα GN 1/1 (530 x 325 mm). Απόσταση μεταξύ των επιπέδων 65 mm. Παρέχεται με 1 σχάρα, 1 ταψί και 1 τρυπητό ταψί.
Εξωτερική επένδυση, δομή και εσωτερική μανσέτα αδιάβροχη από ανοξείδωτο χάλυβα. Εσωτερικό με ευρείες καμπύλες γωνίες που διευκολύνουν την καλή κυκλοφορία και κατανομή του αέρα και επιτρέπουν εύκολο καθαρισμό. Εσωτερικές διαστάσεις του φούρνου: 530 x 410 x ύψος 420 mm. Πόρτα με τζάμι διπλής υάλωσης. Εσωτερικός φωτισμός. Έλεγχος ανοίγματος πόρτας με ασφάλεια.
Κυκλοφορία ζεστού αέρα που παράγεται από μια τουρμπίνα τοποθετημένη σε ένα θερμαντικό στοιχείο. Πλεονεκτήματα: ταχύτητα θέρμανσης, εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με έναν στατικό φούρνο, ομοιογένεια της θερμοκρασίας στον χώρο ψησίματος. Θερμοκρασίες λειτουργίας 50° έως 300°C.
Μηχανικός πίνακας ελέγχου εύκολης χρήσης με ενδεικτικές λυχνίες. Θερμοστάτης. Υψηλή θερμική μόνωση.
Οι σαλιγκάρια Helix Aperta, γνωστά καλύτερα ως Μονακέλλες, Αττουπατέλλες ή Μονζέττες, είναι σαλιγκάρια της υπαίθρου με ένα καφέ/πρασινωπό κέλυφος, το αναγνωρίσιμο καπάκι ή "κρέμα" λευκού χρώματος και πολύτιμα και νόστιμα κρέατα.
Τι καθιστά τις μονακέλλες μας ξεχωριστές;
Δεν προέρχονται από εντατικές εκτροφές
Συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον, ελεύθερες να κινούνται και να τρέφονται με καθαρά και μη επεξεργασμένα φυτικά προϊόντα όπως αγκινάρα, κουνουπίδι και μαρούλι, χωρίς φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα
Επιλέγονται προσεκτικά και πιστοποιούνται σε υγειονομικό επίπεδο για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η φρεσκάδα
Συντηρούνται υπό τις κατάλληλες συνθήκες φωτός και θερμοκρασίας για να διατηρηθεί η ζωτικότητα και η διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
Σαλιγκάρια 100% φυσικά, ήδη καθαρισμένα και αποτοξινωμένα, έτοιμα προς κατανάλωση
Περίοδος πώλησης: διαθέσιμα όλο το χρόνο
Συσκευασμένα σε κιβώτια με πριονίδι από 1kg έως 5kg
Ελάχιστη παραγγελία: 500kg
Υλικό κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό
Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Κατασκευασμένο στη Γερμανία με 5 χρόνια εγγύηση
Μεγάλη τρύπα λαβής για πρακτική αποθήκευση και σταθερό κράτημα
Μοντέρνος σχεδιασμός, σταθερή μορφή και καλή χειριστικότητα
Ανθεκτικό σε χρώματα και τρόφιμα, χωρίς απελευθέρωση επιβλαβών ουσιών στον άνθρωπο και το περιβάλλον
Ελεγμένη και δοκιμασμένη ασφάλεια και ποιότητα σε εργαστήριο
Αυτή η επιφάνεια κοπής με διαχρονικό σχεδιασμό δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα. Λόγω της ουδετερότητας γεύσης και οσμής, δεν υπάρχει δυσάρεστη γεύση στα πραγματικά τρόφιμα. Η επιφάνεια προστατεύει την λεπίδα του μαχαιριού και διαθέτει μια εσοχή κοπής. Μια περιμετρική αυλάκωση συλλέγει την περίσσεια υγρού, ώστε να μην τρέχει από την επιφάνεια κοπής. Η εργονομία της επιφάνειας κοπής υποστηρίζεται από μια μεγάλη τρύπα λαβής στην άκρη, επιτρέποντας παράλληλα μια πρακτική αποθήκευση. Ιδιαίτερα, ο καθαρισμός της επιφάνειας είναι πλεονέκτημα λόγω της λείας επιφάνειας.
Αριθμός άρθρου: 8002R3-G
Χρώματα: Γκρι
Αντοχή σε θερμοκρασία: 100°
Μέγεθος: 34,5x24,5 εκ
Το χοιρινό φιλέτο της Monte Safira είναι ένα premium χοιρινό φιλέτο που exemplifies την αφοσίωση της μάρκας στην ποιότητα και την παράδοση. Προερχόμενο από τα καλύτερα εθνικά κρέατα, αυτό το κομμάτι χοιρινού είναι τρυφερό, ζουμερό και γεμάτο γεύση. Είτε ψητό, είτε στη σχάρα, είτε τηγανισμένο, το χοιρινό φιλέτο προσφέρει μια ευέλικτη και νόστιμη επιλογή για κάθε γεύμα, καθιστώντας το βασικό στοιχείο στα πορτογαλικά νοικοκυριά.
Το χοιρινό φιλέτο προετοιμάζεται προσεκτικά για να διασφαλιστεί ότι κάθε κομμάτι διατηρεί τους φυσικούς χυμούς και τις γεύσεις του. Η δέσμευση της Monte Safira να χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα υλικά είναι προφανής σε κάθε μπουκιά, προσφέροντας μια γευστική εμπειρία που είναι ταυτόχρονα ικανοποιητική και αξέχαστη. Ιδανικό για ειδικές περιστάσεις ή καθημερινά γεύματα, αυτό το χοιρινό φιλέτο είναι μια απόδειξη της πλούσιας γαστρονομικής κληρονομιάς της Πορτογαλίας.
Τα "Pizza Oven Logs In Nets" είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους λάτρεις της μαγειρικής και τους επαγγελματίες σεφ που θέλουν να επιτύχουν αυθεντικά αποτελέσματα πίτσας από ξυλόφουρνο. Αυτοί οι λεπτοκομμένοι κορμοί είναι φτιαγμένοι από μείγμα σκληρών ξύλων, εξασφαλίζοντας γρήγορη και εύκολη ανάφλεξη που φτάνει γρήγορα στην επιθυμητή θερμοκρασία μαγειρέματος. Με περιεκτικότητα σε υγρασία κάτω από 20%, αυτοί οι κορμοί παράγουν ελάχιστο καπνό, διατηρώντας τις φυσικές γεύσεις της πίτσας σας και παρέχοντας μια τραγανή, νόστιμη βάση από ξυλόφουρνο.
Η χρήση των "Pizza Oven Logs In Nets" σας επιτρέπει να κυριαρχήσετε στην τέχνη του μαγειρέματος με ξυλόφουρνο με ευκολία. Τα προσεκτικά επιλεγμένα σκληρά ξύλα, όπως η σημύδα, η τέφρα και η βελανιδιά, εξασφαλίζουν σταθερή απόδοση θερμότητας και αποτρέπουν τις διακυμάνσεις στη θερμοκρασία μαγειρέματος. Είτε διοργανώνετε ένα πάρτι πίτσας στο σπίτι είτε διαχειρίζεστε ένα εστιατόριο πίτσας με ξυλόφουρνο, αυτοί οι κορμοί προσφέρουν την τέλεια λύση για τη δημιουργία νόστιμων, επαγγελματικής ποιότητας πίτσων. Παραδίδονται σε εθνικό επίπεδο, οι "Pizza Oven Logs In Nets" παρέχουν ευκολία και αξιοπιστία για όλες τις ανάγκες σας στο μαγείρεμα με ξυλόφουρνο.
Το αιθέριο έλαιο γλυκάνισου εξάγεται από τους σπόρους του φυτού γλυκάνισος, γνωστού ως Pimpinella anisum, και ξεχωρίζει για το γλυκό και μπαχαρένιο άρωμά του. Αυτό το αιθέριο έλαιο έχει αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές και αποχρεμπτικές ιδιότητες, γεγονός που το καθιστά ένα αποτελεσματικό φυσικό φάρμακο για την ανακούφιση αναπνευστικών προβλημάτων όπως ο βήχας και το κρυολόγημα. Χρησιμοποιείται επίσης για τη βελτίωση της πέψης και την ανακούφιση γαστρεντερικών προβλημάτων, όπως τα αέρια και η δυσπεψία, λόγω των καμινάτων του ιδιοτήτων. Επιπλέον, το αιθέριο έλαιο γλυκάνισου χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για τη μείωση του άγχους και την ανακούφιση της ψυχικής έντασης, παρέχοντας ένα καταπραϋντικό και χαλαρωτικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιείται σε μικρές ποσότητες και κατάλληλα αραιωμένο, καθώς το άρωμά του μπορεί να είναι αρκετά ισχυρό και μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα αν χρησιμοποιηθεί σε υψηλές συγκεντρώσεις. Διαθέσιμο επίσης: "anís estrellado" Badiana και "anís" Matalahuga.
Οι tortelloni μας, ravioli σε σχήμα μεγάλων tortellini, γεμιστά με προσούτο και τυρί, προσφέρουν μια πολύπλοκη και αρμονική γευστική εμπειρία. Κάθε μπουκιά είναι μια έκρηξη καλά ισορροπημένων γεύσεων: η αλμυρότητα του προσούτο, η κρεμώδης και πολύπλοκη γεύση του τυριού, είναι ικανές να ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Το λάδι κανόλα, γνωστό και ως λάδι ραπανάκι, είναι μια ευέλικτη και υγιεινή επιλογή για τους λάτρεις της μαγειρικής. Με τη ήπια γεύση του και το υψηλό σημείο καπνού, είναι ιδανικό για τηγάνισμα σε τηγάνι, τηγάνισμα σε βαθύ λάδι και ψήσιμο. Το λάδι κανόλα είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά, τα οποία είναι γνωστά ότι βοηθούν στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα, καθιστώντας το μια καρδιο-υγιεινή επιλογή. Η ελαφριά υφή του και η ουδέτερη γεύση του το καθιστούν ιδανικό για ντρέσινγκ σαλάτας, μαρινάδες και ως βάση για μαγιονέζα και μαργαρίνη. Είτε χρησιμοποιείται μόνο του είτε αναμειγνύεται με άλλα λάδια, το λάδι κανόλα είναι βασικό στοιχείο τόσο στις οικιακές κουζίνες όσο και σε επαγγελματικές μαγειρικές ρυθμίσεις.
Ο ξίδι με μέλι και échalote είναι μια τέλεια σύνθεση μεταξύ της γλυκιάς γεύσης του μελιού και της πικάντικης γεύσης του échalote. Αυτό το ξίδι είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια νόστιμη εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά ξίδια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καρυκεύσει τις σαλάτες σας, τα κρέατά σας ή ακόμη και για να ετοιμάσετε νόστιμες σάλτσες. Η γλυκύτητά του και το μοναδικό του άρωμα το καθιστούν ένα επιλεγμένο συστατικό για τους γκουρμέ και τους ανερχόμενους σεφ.
Εκτός από την εξαιρετική του γεύση, το ξίδι με μέλι και échalote προσφέρει επίσης οφέλη για την υγεία. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της πέψης. Προσθέτοντας αυτό το ξίδι στην κουζίνα σας, φέρνετε όχι μόνο μια πινελιά γεύσης, αλλά και μια υγιεινή επιλογή στη διατροφή σας. Ανακαλύψτε πώς αυτό το ξίδι μπορεί να μεταμορφώσει τα πιάτα σας και να ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας κατά τη διάρκεια των γευμάτων σας.