Η PASTA GIRARDI είναι μια οργανωμένη χειροποίητη επιχείρηση από το Πιεμόντε, ειδικευμένη από το 1997 στην καθημερινή παραγωγή φρέσκιας ζυμαρικής, ραβιόλι, λαζάνια και έτοιμων γκουρμέ πιάτων υψηλής ποιότητας για τους επαγγελματίες του τομέα τροφίμων (HORECA) και για τη λιανική πώληση, τόσο ανεξάρτητη όσο και οργανωμένη. Κάθε προϊόν μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσοχής στην έρευνα και την επιλογή πρώτων υλών, και τέλος όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Σε όλα αυτά, προσθέτουμε το πάθος και την αγάπη μας για το καλό φαγητό, μια ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή και στους ανθρώπους, τον σεβασμό για την παράδοση και την καινοτομία της, και την επιθυμία να μοιραστούμε.
Πιστεύουμε στις χειροποίητες παραγωγικές διαδικασίες, αυτές που μας επιτρέπουν να μεταφέρουμε στο χρόνο την οικογενειακή μας ιστορία και την εμπειρία μας. Παράγουμε στο παρόν και για το μέλλον, εξασφαλίζοντας ποικιλία και ποιότητα για να ικανοποιήσουμε ένα κοινό που διευρύνεται συνεχώς και εξελίσσεται, με καινοτόμο και βιώσιμο τρόπο, σεβόμενοι τις νέες περιβαλλοντικές ανάγκες. Οι μηχανές μας της Βιομηχανίας 4.0 μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε συνεχώς όλους τους βασικούς παραμέτρους μιας ευαίσθητης παραγωγικής διαδικασίας όπως αυτή των τροφίμων, και να βελτιστοποιούμε όλους τους πόρους που χρησιμοποιούνται.
Για εμάς είναι σημαντικό να δημιουργούμε ένα καινοτόμο και εμπνευσμένο εργασιακό περιβάλλον. Η εργασία με σεβασμό σημαίνει ότι ανήκουμε τόσο στον φυσικό κόσμο όσο και στη ανθρώπινη φύση.
Το νερό, τα αυγά και η σιμιγδάλι σκληρού σίτου δημιουργούν το τέλειο μείγμα για αυτή τη μορφή ζυμαρικών, που χαρακτηρίζεται από το σωληνοειδές σχήμα τ...
Τα αγνολότι Πιεμοντέζι είναι μια αυθεντική σπεσιαλιτέ του Πιεμόντε, που χρονολογείται από μια περιφερειακή συνταγή του 19ου αιώνα. Αυτά τα ραβιόλια εί...
Η παρμεζάνα με μελιτζάνες είναι ένα κλασικό πιάτο του νότου της Ιταλίας, φτιαγμένο με στρώσεις τηγανητών μελιτζανών και ψημένων στον φούρνο, σάλτσας ν...
Η ψητή λαζάνια είναι ένα κλασικό cult και ένα από τα πιάτα που κάνουν διάσημη την ιταλική κουζίνα σε όλο τον κόσμο. Αυτή η εκδοχή, η πιο διάσημη από ό...
Τα tonnarelli είναι ένα είδος σπαγγέτι που προέρχεται από το Lazio, πολύ παρόμοια με τον ξάδελφό τους από την Αβρούτσο, τα chitarrucci. Ωστόσο, διαφέρ...
Τα agnolottini del plin είναι μικρές ραβιόλες που πιέζονται στο χέρι για να σφραγιστούν, γεμιστές με φοντί και τρούφα. Αντιπροσωπεύουν ένα αληθινό αρι...
Κάθε χώρα μπορεί να έχει τη δική της παραδοσιακή συνταγή για τα "gnocchi", με διαφορετικά μεγέθη, σχήματα και συστατικά. Αλλά στην Ιταλία, όπου τα "gn...
Προερχόμενοι από την περιοχή της Καμπανίας στο Νότιο Ιταλία, οι paccheri είναι κοντοί και φαρδιοί σωλήνες ζυμαρικών με διάμετρο περίπου 30-40 χιλιοστά...
Ένας τύπος ζυμαρικού σε στρογγυλό σχήμα, μια λιχουδιά που συνδυάζει την κομψότητα της τρούφας, με το αναγνωρίσιμο άρωμά της, με τη στέρεα γεύση του pe...
Αυτά τα πράσινα ραβιόλια από φρέσκια ζύμη, γεμιστά με ρικότα και σπανάκι, είναι μια κλασική διαχρονική επιλογή της ιταλικής κουζίνας, τέλεια ισορροπημ...
Οι tortelloni μας, ravioli σε σχήμα μεγάλων tortellini, γεμιστά με προσούτο και τυρί, προσφέρουν μια πολύπλοκη και αρμονική γευστική εμπειρία. Κάθε μπ...
Τα μεγάλα ραβιόλια Σαρδηνίας είναι γεμιστά με ρικότα (μαλακό τυρί) και λεμόνι και ενσωματώνουν την απλότητα και την καθαρότητα των μεσογειακών γεύσεων...
Αυτή η πράσινη καρδιά γεμιστή ζυμαρική είναι τυλιγμένη σε μια λεπτή ζύμη χρωματισμένη με πολτοποιημένα σπανάκια και είναι γεμάτη με βασιλικό, κουκουνά...
Τα tortelloni με μοτσαρέλα και σπανάκι προσφέρουν έναν συνδυασμό γεύσης και ελαφρότητας, ιδανικό για όσους αγαπούν τις ελαφριές γέμιση και αναζητούν μ...
Προερχόμενοι από την περιοχή της Καμπανίας στο νότιο Ιταλία, οι paccheri είναι κοντοί και φαρδιοί σωλήνες ζυμαρικών με διάμετρο περίπου 30-40 χιλιοστά...