Μαître choucroutier από πατέρα σε γιο από το 1938, τα ιδρύματα Rieffel καταβάλλουν προσπάθειες να βάλουν τις ενέργειές τους στην υπηρεσία της ποιότητας του προϊόντος, και αυτό, εδώ και 4 γενιές.
Χάρη στην ανάπτυξη συνταγών υψηλής ποιότητας και σε μια παραδοσιακή μαγειρική τέχνη, η Choucrouterie Rieffel συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλες ιδρύματα όπως η Maison Kammerzell στη Στρασβούργο ή η Brasserie Georges στη Λυών.
Αυτή η τεχνογνωσία εκφράζεται σε διάφορες συνταγές, πολλές και ποικιλόμορφες: μαγειρεμένες με λαρδί, με λίπος πάπιας, με ηλιέλαιο, με λευκό κρασί, και ακόμη και με σαμπάνια!
Από το 2010, έχουμε επίσης αναπτύξει μια σειρά από καθαρισμένα κρεμμύδια και καθαρισμένες πατάτες, προϊόντα που προορίζονται για εστιατόρια και συλλογικότητες που επιθυμούν ένα ακατέργαστο προϊόν, αλλά δεν έχουν πλέον τον χρόνο και το προσωπικό για τον καθαρισμό αυτών των προϊόντων.
Σήμερα, λοιπόν, είναι οι Thibert και Romain Rieffel που συνεχίζουν την περιπέτεια της choucrouterie, με στόχο να ικανοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τους πελάτες τους με προϊόντα ποιότητας και απαράμιλλης τεχνογνωσίας.
Παραδοσιακά μαγειρεμένο ξινό λάχανο σε κουβάδες των 11 και 15 κιλών. Ξινό λάχανο παρασκευασμένο με παραδοσιακό τρόπο, με λαρδί και τον ζωμό μπαχαρικών...
Μαγειρεμένες ραπανάκια σε σακούλα 1 κιλού, κομμένα σε λωρίδες και μαγειρεμένα σε ηλιέλαιο, με Riesling που αναδεικνύει τη γεύση του προϊόντος. Τιμή(ές...
Μαγειρεμένη Σαλάτα Λάχανο CHOUDOR με μπέικον σε σακούλα 5 και 1 κιλού (διαθέσιμες και άλλες συσκευασίες) (Μαγειρεμένη σαλάτα λάχανο sous-vide, με λίπο...
Χωριάτικη σαλάτα CHOUDOR PREMIUM σε σακούλα 5 και 1 κιλού (διαθέσιμες και άλλες μορφές) Χωριάτικη σαλάτα μαγειρεμένη με ριζλινγκ και λίπος πάπιας για ...