Η σκόνη κακάο είναι μια θρεπτική τροφή που περιέχει ταυτόχρονα υψηλής θερμιδικής αξίας λίπος, πλούσια πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Η σκόνη κακάο περιέχει επίσης μια ορισμένη ποσότητα αλκαλοειδών, θεοβρωμίνης και θεΐνης. Η λειτουργία τους είναι να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος. Τα προϊόντα κακάο είναι πολύ ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία.
Κωδικός προϊόντος: AMKOS-25011-AP
Χρώμα: Ανοιχτό καφέ
Περιεκτικότητα σε λιπαρά %: 10 – 12
PH: 6.8 – 7.2
Λεπτότητα: 99.5 ελάχιστο
Υγρασία (%): 5.0 μέγιστο
Η μάζα κακάου, γνωστή και ως λικέρ κακάου, παρασκευάζεται αλέθοντας τους σπόρους βιολογικών κόκκων κακάου και η ποιότητά της μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ποιότητα των χρησιμοποιούμενων σπόρων. Οι σπόροι μας είναι βιολογικοί και φυσικοί.
Ο καφές που χρησιμοποιείται στην παρασκευή αυτή της σοκολάτας μαύρης Grand Cru από την Κολομβία καλλιεργείται στην κοιλάδα Μαγκδαλένα, στην καρδιά της περιοχής Σανταντέρ, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας. Αυτή η σοκολάτα μαύρης Grand Cru έχει ένα κακαώδες, ταννικό προφίλ και αποκαλύπτει κυρίως αρώματα ξηρών καρπών και κόκκινων φρούτων. Αυτή η σοκολάτα εκφράζει όλα τα αρώματά της είτε απολαμβάνεται μόνη της είτε χρησιμοποιείται στην παρασκευή των σπιτικών σας γλυκών, όπως μαλακά κέικ, μπράουνις ή μους σοκολάτας, που θα αναδείξουν αυτή τη μοναδική σοκολάτα.
Συστατικά
Φασόλια κακάο, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, βούτυρο κακάο, λεκιθίνη ηλιόσπορου.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΩΝ, ΣΟΥΣΑΜΙ.
Περιεκτικότητα σε κακάο ελάχιστη 70%
Διατροφικές αξίες (ανά 100γρ)
Ενέργεια 2421 KJ / 584 Kcal; Λιπαρά 43,2 γρ εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 26,61 γρ, Υδατάνθρακες 34,6 γρ εκ των οποίων ζάχαρη 30 γρ; Πρωτεΐνες 8,7 γρ; Αλάτι <0,01 γρ
Συστάσεις συντήρησης: να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος 16-18°C, μακριά από το φως και τις οσμές.
Καθαρό βάρος: 100γρ
Ημερομηνία λήξης: 12 μήνες
Γάλακτος σοκολάτα ελαφριά και λεπτή που αποκαλύπτει μια υποτονική μπισκοτένια νότα.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ.
Ποσότητα ανά χαρτόκουτο: 10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτόκουτο
Κωδικός προϊόντος: T-L
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Μπεστ-σέλερ: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Το σουσαμέλαιο είναι επίσης γνωστό με το όνομα ταχίνι και αποτελεί δημοφιλή συστατικό για το ψήσιμο και το μαγείρεμα από την ανατολική κουζίνα. Ας δώσουμε τώρα προσοχή στην μοναδική γλυκιά παραλλαγή του ταχινιού: Μπορείτε τώρα να αγοράσετε την πάστα σουσαμιού με κακάο.
Οι κόκκοι κακάο είναι μια ακατέργαστη μορφή κακαόσπορων, που περιέχουν μεγάλο αριθμό αντιοξειδωτικών. Ο κακαόδεντρος είναι ένα δέντρο από την οικογένεια των σκληρών, που προέρχεται από τη Νότια Αμερική. Αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται στις κυκλικές περιοχές της Ασίας και της Αφρικής. Τα λουλούδια και οι καρποί αναπτύσσονται στον κορμό. Οι κλίνες κακάο ονομάζονται καρύες και περιέχουν μεγάλο αριθμό σπόρων, βυθισμένων σε μια ζουμερή σάρκα. Ένα διεγερτικό ρόφημα, που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής, παρασκευαζόταν από την εποχή του Κολόμβου. Αργότερα, οι μόδες έγιναν επίσης δημοφιλείς στις ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Οι κόκκοι κακάο γίνονται καφέ ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ζύμωσης. Στη συνέχεια, επιλέγονται και επεξεργάζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρηθεί ο μεγάλος αριθμός θρεπτικών συστατικών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάο, κακάο και σοκολάτας. Μπορείτε επίσης να τους φάτε μόνοι σας ή να τους χρησιμοποιήσετε ως προσθήκη σε ένα γλυκό επιδόρπιο.
Νιώστε έμπνευση, νέες ιδέες και σκέψεις χάρη στη φωτεινή γεύση μιας υγιεινής και νόστιμης εναλλακτικής λύσης στη συνηθισμένη μαύρη σοκολάτα. Η σοκολάτα μας αποτελείται από τρία φυσικά συστατικά: υγρή σοκολάτα, ελίτ βούτυρο κακάο Criollo και ζάχαρη καρύδας, η οποία είναι μια χρήσιμη εναλλακτική λύση για τη λευκή ζάχαρη. Χάρη σε αυτή τη σύνθεση, η μπάρα είναι κατάλληλη για τους λάτρεις της σοκολάτας, τους vegans, καθώς και για εκείνους που επιθυμούν να εξαλείψουν εντελώς τη λευκή ζάχαρη από τη διατροφή τους.
Καθαρό Βάρος: 50 γρ.
Ακαθάριστο Βάρος: 85 γρ.
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες
Συνθήκες αποθήκευσης: Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία 18 ± 3 ° C και σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 75%. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.: πρωτεΐνες - 8.1 γρ., λιπαρά - 41.8 γρ., υδατάνθρακες - 39.9 γρ.
Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ. προϊόντος (kcal / kJ): 540 kcal (2360 kJ)
Συστατικά: μάζα κακάο, ζάχαρη καρύδας, βούτυρο κακάο. Το προϊόν περιέχει: συνολικό στερεό υπόλειμμα κακάου - 70%, λιπαρά-φ
Βιολογικό: Όχι
Ωμό: Όχι
Χωρίς γλουτένη: Ναι
Βέγκαν: Ναι
Στην αρωματοποιία ή στα προϊόντα περιποίησης, προσφέρει μια πραγματική νότα μαύρης σοκολάτας με ξυλώδεις αποχρώσεις στην αρχή. Εντυπωσιακός σε συνδυασμό με πατσουλί σε ανατολίτικες συμφωνίες.
Αρώματα
Αυτό το "γευστικό" προϊόν υποστηρίζει και στρογγυλεύει τις νότες κακάου, βανίλιας, καφέ ή πραλίνας. Διαθέτοντας μια αυθεντική νότα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αρωματίσει ή να βελτιώσει τη γεύση προϊόντων αρτοποιίας, παγωτών, καραμελών, γαλακτοκομικών προϊόντων ή αλκοολούχων ποτών όπως το "Brandy".
Καλλυντικά
Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται σπάνια σε καλλυντικά προϊόντα.
Αφεθείτε στον ακαταμάχητο κόσμο της σοκολάτας Maltesers, όπου η απόλυτη ευχαρίστηση συναντά την τελειότητα. Με κάθε νόστιμο δάγκωμα, μεταφέρεστε σε μια ουράνια σφαίρα γλυκύτητας και τραγανότητας, δημιουργώντας μια συμφωνία γεύσεων που χορεύουν στις γεύσεις σας.
Φανταστείτε αυτό: μια πλούσια, βελούδινη επικάλυψη γάλακτος σοκολάτας, που αγκαλιάζει απαλά ένα λεπτό, ελαφρύ σαν τον αέρα κέντρο από μέλι. Καθώς παίρνετε την πρώτη σας δαγκωνιά, η σοκολατένια κρούστα υποχωρεί απαλά, αποκαλύπτοντας τον μαγευτικό πυρήνα που είναι ταυτόχρονα αέρινος και τραγανός. Ο αρμονικός συνδυασμός της λείας σοκολάτας και της λεπτής υφής του μελιού κάνει κάθε μπουκιά μια εξαιρετική απόλαυση.
Η σοκολάτα Maltesers, φτιαγμένη με απόλυτη φινέτσα και πάθος, προσφέρει μια εμπειρία που υπερβαίνει την απλή ζαχαροπλαστική. Κάθε σφαίρα είναι ένα αριστούργημα, φτιαγμένο με αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας ότι θα απολαύσετε κάθε στιγμή ευτυχίας καθώς λιώνει στο στόμα σας.
είμαστε αξιόπιστος προμηθευτής κακάου σε σκόνη από την Ινδονησία, προσφέροντας τρεις διακριτές ποιότητες για να καλύψουμε όλες τις βιομηχανικές, διατροφικές ή καλλυντικές σας ανάγκες.
τα προϊόντα μας προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου της Ινδονησίας, επεξεργασμένα με προσοχή για να εξασφαλίσουν μια καθαρή και πλούσια σε άρωμα σκόνη κακάου.
προέλευση: Ινδονησία
συσκευασία: σακίδιο 25kg
πιστοποιητικά: φυτοϋγειονομικό, προέλευσης και υγειονομικό
διαθεσιμότητα: προσφέρουμε ασφαλή αποστολή, με επιλογές χονδρικής αγοράς σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. οι τρεις βαθμίδες σκόνης κακάου είναι διαθέσιμες για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας.
μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να αποκτήσετε την προσφορά μας.
Το SoloCoco κακάο σε σκόνη ή κακάο για ψήσιμο είναι βιολογικό και πιστοποιημένο Fair Trade, δηλαδή εγγυάται ότι δεν υπάρχει παιδική εργασία. Παράγεται εξ ολοκλήρου στη Δομινικανή Δημοκρατία.
Κακάο σε σκόνη με υψηλή και χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, που δημιουργεί μια ιδιαίτερη γεύση χάρη στη σύνθεσή του από διάφορες ποικιλίες κακάου.
Ο υπερκρίσιμος εκχύλισμα βουτύρου κακάου που προέρχεται από κόκκους κακάου μέσω υπερκρίσιμης εξαγωγής με διοξείδιο του άνθρακα (CO2) είναι μια συμπυκνωμένη μορφή βουτύρου κακάου που διατηρεί τους περισσότερους από τους ευεργετικούς συνδυασμούς που βρίσκονται στους ωμούς κόκκους κακάου. Λόγω της δομής του, είναι ένα ευεργετικό λάδι σε πολλούς τομείς όπως η υγεία του δέρματος, η μνήμη, η συγκέντρωση και έχει αντιοξειδωτική δράση.
Φράουλα σε μαύρη σοκολάτα Βελγίου με σκόνη κακάο. Είναι ο τέλειος συνδυασμός της γλυκύτητας που περιέχεται στο φρούτο με τη μαύρη σοκολάτα. Η σκόνη κακάο περιβάλλει το σύνολο, τονίζοντας ακόμη περισσότερο τη μοναδική του γεύση.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς αλάτι, Vegan
Βάρος: 150γρ
Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο βιολογικής καλλιέργειας: Τα κακαόδεντρα, από τα οποία παράγεται η σκόνη κακάο, είναι εγγενή στη Νότια Αμερική. Τα κακαόδεντρα (Theobroma) παράγουν καρπούς μήκους 15 έως 25 εκ. Κάθε καρπός περιέχει 20 έως 40 φασόλια σε μια μορφή πάστας. Τα ωμά φασόλια έχουν μήκος περίπου 2,5 εκ. Μετά τη συγκομιδή, οι καρποί ανοίγονται και αδειάζονται. Η αποσπασμένη πάστα αφήνεται να ζυμωθεί στον ήλιο για μερικές ημέρες. Μετά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από μύλο για να διαχωριστούν από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάου αλέθονται στη συνέχεια με μια πέτρα για 10 ώρες σε μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπόλοιπα κομμάτια από το βούτυρο. Τα υπόλοιπα κομμάτια αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη κακάο. Αλκαλοποιημένο κακάο: Ο ολλανδικός (αλκαλικός) κακάος διαφέρει από τον κακάο σε άλλες χώρες, γι' αυτό και ο αλκαλικός κακάος στις ΗΠΑ ονομάζεται επίσης Dutched Cocoa.
{"Region and Country":"Περιοχή και Χώρα\nΆγιος Μαρίνος, Κλαρέντον, Χάντοβερ και Δυτικό Κίνγκστον, Τζαμάικα\n\nStory\nΗ ιστορία του κακάου στην Τζαμάικα εκτείνεται σε πάνω από 350 χρόνια. Οι Ισπανοί εισήγαγαν τον πρώιμο μεσοαμερικανικό κακάο στο νησί. Το 1655, το νησί καταλήφθηκε από τους Βρετανούς, και η Τζαμάικα σύντομα έγινε ο κύριος προμηθευτής κακάου τους. Οι Βρετανοί πιστώνονται ότι δημοκρατοποίησαν τον κακάο στην Ευρώπη ανοίγοντας σοκολατερί και καφετέριες όπου σερβίρονταν τζαμαϊκανές παρασκευές κακάου μαζί με καφέ, ποτά και τσιγάρα. Από εκείνη τη στιγμή, ο κακάος δεν ήταν πια ένα αποκλειστικό ποτό για την γαλλική και ισπανική αριστοκρατία.\nΑυτοί οι κόκκοι παράγονται από οργανωμένους αγρότες από τρεις διαφορετικές ενορίες. Κάθε ενορία διαθέτει τη δική της κεντρική εγκατάσταση μετα-συλλογής."}
Για όλους εκείνους που είναι παθιασμένοι με μια κούπα από την καλύτερη σοκολάτα. Μορφή που χρησιμοποιείται κυρίως από τις churrerías.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
χωρίς γλουτένη
ιδανικό για churrerías
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ:
10 κιλά/κουτί
48 κουτιά/παλέτα
10% Κεραμιδικό οξύ προερχόμενο από καρύδα, σε αντίθεση με τα μακρά αλυσίδα λιπαρά οξέα, τα MCT παρακάμπτουν εντελώς το γαστρεντερικό σύστημα και πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ για παραγωγή κετονών. Ονομάζεται επίσης ‘η γλυκόζη των λιπαρών’.
10% Κολλαγόνο, μετά το νερό, το κολλαγόνο είναι το πιο άφθονο θρεπτικό συστατικό στο σώμα. Αποτελεί το 35% της συνολικής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες του σώματος. Μετά την ηλικία των 25 ετών, μειώνουμε την παραγωγή του δικού μας κολλαγόνου, επομένως το εξωγενές κολλαγόνο είναι κρίσιμο για τη μακροχρόνια υγεία. Είναι απαραίτητο για την παραγωγή χολής (33% γλυκίνη) για την μεταβολή του λίπους και αυξάνει την ελαστικότητα και την αποκατάσταση του δέρματος. Τα οστά σας αποτελούνται κατά 60% από μέταλλα, αλλά το 90% της πρωτεϊνικής μήτρας στα οστά σας είναι κολλαγόνο. Η διατροφή μας στερείται κολλαγόνου γιατί σήμερα κυρίως τρώμε κρέας μυών που είναι πλούσιο σε αμινοξύ μεθειονίνη και φτωχό σε γλυκίνη. Για να αντισταθμιστεί η μεθειονίνη, απαιτείται γλυκίνη. Το κολλαγόνο είναι πλούσιο σε γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη αμινοξέα.
Έλαιο Μακαντάμια: πλούσιο σε Ωμέγα 7 (Παλμιτολεϊκό οξύ)
SKU:5430002193007
Πολυόλες: 15,6g
Ενέργεια: 386Kcal, 1455kJ
Συνολικά λιπαρά: 34,1g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 22,1g
Υδατάνθρακες: 16,5g
Εκ των οποίων ζάχαρη: 0,9g
Πρωτεΐνη: 9,5g
Αλάτι: 0,7g
Ίνες: 7,4g
Υποκύψτε στις καραμελωμένες μας αμύγδαλες με σοκολάτα κακάο, τραγανές και γευστικές. Τα αμύγδαλα είναι καβουρδισμένα, αρωματισμένα με βανίλια Bourbon και στη συνέχεια καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα και τέλος πασπαλισμένα με κακάο.
Αναφορά: 708523
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 2.5
Συσκευασία: 1
ΦΠΑ: 5.5%
Σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες ζαχαροπλαστικής και τεχνίτες σοκολάτας, η σοκολάτα κάλυψης μας ξεχωρίζει για την υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο και το εκλεπτυσμένο γευστικό προφίλ της.
Επιλέγουμε υψηλής ποιότητας κόκκους κακάου που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή καθαρού κακάου σε σκόνη από τη Γκάνα, τη Μαλαισία, την Κολομβία, το Μεξικό κ.λπ.
Τύπος:
- Φυσική σκόνη κακάου 4-9%
- Φυσική σκόνη κακάου 10-12%
- Αλκαλική σκόνη κακάου 4-9%
- Αλκαλική σκόνη κακάου 10-12%