Η σκόνη κακάο είναι μια θρεπτική τροφή που περιέχει ταυτόχρονα υψηλής θερμιδικής αξίας λίπος, πλούσια πρωτεΐνη και υδατάνθρακες.
Η σκόνη κακάο περιέχει επίσης ορισμένη ποσότητα αλκαλοειδών, θεοβρωμίνης και θεΐνης.
Η λειτουργία τους είναι να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος.
Τα προϊόντα κακάο είναι πολύ ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία.
Κωδικός προϊόντος: GMKOS-39011-GP
Χρώμα: Σκούρο καφέ
Περιεκτικότητα σε λιπαρά %: 10 – 12
PH: 7.4 – 7.8
Λεπτότητα: 99.5 ελάχιστο
Υγρασία (%): 5.0 μέγιστο
Οι κόκκοι κακάο είναι οι ολόκληροι σπόροι του κακαόδεντρου, ζυμωμένοι και αποξηραμένοι. Αυτό το πρότυπο καλύπτει επίσης τα παραπροϊόντα και τα παράγωγά τους.
Αγαπητοί λάτρεις της σοκολάτας, αυτή η συσκευασία θα σας κάνει να ανακαλύψετε τη μοναδική γεύση του βιετναμέζικου κακάου.
Αυτοί οι κόκκοι κακάου προέρχονται από το Δέλτα του Μεκόνγκ, στο νότο της χώρας. Έχουν ζυμωθεί και αποξηρανθεί φυσικά στον ήλιο.
Συστατικά
κόκκοι κακάου – Προέλευση Βιετνάμ, Τίποτα άλλο.
Διατροφικές αξίες ανά 100g
Ενέργεια 2782kJ / 672kcal, Λίπη 58g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 35g, Υδατάνθρακες 26g, εκ των οποίων σάκχαρα 3,9g, Πρωτεΐνες 12g, Αλάτι 0,03g
Καθαρό βάρος: 130g περίπου
Διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Οι νιμπς από βιολογικό κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη, απευθείας από το Comptoir des épices Madagascar, προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένα φασόλια κακάου Criollo. Τα φασόλια καβουρδίζονται για να αποκαλύψουν τα πλούσια αρώματά τους και την τραγανή τους υφή, διατηρώντας έτσι την αυθεντικότητά τους και τα φυσικά τους οφέλη.
1. Μοναδική προέλευση: Οι νιμπς από βιολογικό κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη προέρχονται από καλλιέργειες κακάου που βρίσκονται στις γόνιμες περιοχές της Μαδαγασκάρης. Το τροπικό κλίμα, το πλούσιο έδαφος και το πάθος των παραγωγών συμβάλλουν στην ανώτερη ποιότητα αυτών των νιμπς.
Με μια ισχυρή πικρία, αυτή η μαύρη σοκολάτα κάλυψης Origine Equateur προσφέρει μια μακρά και φρουτώδη επίγευση, με ξυλώδεις αρωματικές νότες.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ.
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
UGS: TO-E
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Best-seller: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από την κοιλάδα του Μαρνέ από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερίες τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του προετοιμάζουν σοκολατάκια. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Val de Marne και ειδικός στην παραγωγή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Συστατικά: Μαύρη σοκολάτα 99% προέλευσης εκτός ΕΕ (κακάο, ζάχαρη, τζίντζερ, κανέλα, βούτυρο κακάο).
Τιμές θρεπτικών συστατικών ανά 100g: Ενέργεια 2440Kj, 591Kcal, λιπαρά 55g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 34g, υδατάνθρακες 24g, εκ των οποίων ζάχαρη 0.8g, πρωτεΐνες 0g, αλάτι 0g.
Πρόκειται για μια ποικιλία κριόλο που προέρχεται από την πολιτεία Απούρε, μία από τις πιο εμβληματικές πολιτείες των υγροτόπων (γνωστή και ως los llanos βενεζουελάνους), που χαρακτηρίζεται από τοπία τροπικής σαβάνας, τους μορίχαλες (ή φοίνικες μπάτσε) και τις γκαλερί δασών που την καθιστούν ένα μοναδικό θέαμα προς παρατήρηση. Η βιοποικιλότητα αυτής της περιοχής είναι εξαιρετική, διατηρημένη λόγω της δύσκολης πρόσβασης.
Εντατική και φρουτώδης σοκολάτα που θα αναδείξει την σοκολατένια μους.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μεταξύ 15 και 18 °C.
Προσφέρουμε στις βιομηχανίες εκχυλίσματα και πρώτες ύλες για την παραγωγή των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής ή συνταγών σας.
Πουλάμε χονδρικώς, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο σας.
Η σειρά Lemaître προσφέρει μια πλήρη γκάμα από τρουφάκια σοκολάτας με σκόνη και νιφάδες.
Τα τρουφάκια μας έχουν μια λεπτή γέμιση τρούφας, καλυμμένα με την καλύτερη βελγική σοκολάτα γάλακτος και διακοσμημένα με σκόνη κακάο ή νιφάδες σοκολάτας.
Όλα τα τρουφάκια παράγονται στο εργοστάσιό μας σε 2 ειδικές γραμμές παραγωγής: μια γραμμή παραγωγής για τρουφάκια με σκόνη και μία για τρουφάκια με νιφάδες σοκολάτας.
Η τυπική σειρά Lemaître περιέχει:
6 ποικιλίες τρουφών με νιφάδες σοκολάτας και επικάλυψη γάλακτος σε ορθογώνιο κουτί ballotin (Truffines, Cappuccino, Crisp Praliné, Noir, Caramel Salted, Ruby)
6 ποικιλίες τρουφών με σκόνη κακάο και διπλή επικάλυψη γάλακτος σε κάθετο κουτί ballotin (Cocoa, Marc de Champagne, Hazelnut Crisp, Cappuccino, Strawberry, Toffee)
Προσφέρουμε επίσης μια πολυτελή σειρά υπό την επωνυμία Lemaître, παρακαλούμε ρωτήστε για τις ελάχιστες ποσότητες:
Ένα ορθογώνιο κουτί 105g που περιέχει 12 τρουφάκια νιφάδων σε 3 διαφορετικές ποικιλίες.
Προέρχεται από την πίεση του κακάο ή της πάστας και είναι βασικό συστατικό στην παραγωγή σοκολάτας και ζαχαρωτών προϊόντων. Χρησιμοποιείται επίσης στον τομέα των καλλυντικών.
Δείτε τις τρεις (3) 100% αποδεκατισμένες και δύο (2) φυσικές επιλογές βουτύρου που είναι διαθέσιμες, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
Παρουσίαση:
• Μπλοκ (στερεά) 25 Kg
• Υγρό σε χύμα (Δεξαμενές)
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, τα τεχνικά φύλλα δεδομένων και/ή τη διανομή, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε την ομάδα πωλήσεών μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παρουσιάσουμε επιλογές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας.
Τρεις τρυφερές σφαίρες από Criollo ωμό κακάο και υψηλής ποιότητας μπαχαρικά. Μόλις διαλύσεις τη θροιστή σφαίρα Criollo σε ζεστό υγρό, μεταμορφώνεται σε ένα ρόφημα με έντονη γεύση κακάου και μακράς διάρκειας επίδραση.
Τα σπόρια του κακαόδεντρου είναι η ακατέργαστη μορφή των κακαοκαρπών, που περιέχουν μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών. Το κακαόδεντρο είναι ένα δέντρο της οικογένειας Sterculiaceae, που προέρχεται από τη Νότια Αμερική. Σήμερα, φυτρώνει επίσης σε περιοχές κοντά στον ισημερινό της Ασίας και της Αφρικής. Τα λουλούδια και οι καρποί αναπτύσσονται στον κορμό. Οι καρποί του κακαόδεντρου ονομάζονται κακαοκαρποί και περιέχουν μεγάλο αριθμό σπόρων, βυθισμένων σε ζουμερή σάρκα. Από αυτούς παρασκευαζόταν ένα διεγερτικό ρόφημα, που χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής πριν την άφιξη του Κολόμβου. Σε μεταγενέστερους χρόνους, έγινε δημοφιλές και στις ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Τα σπόρια του κακαόδεντρου, ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ζύμωσης, γίνονται καστανά. Στη συνέχεια, επιλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρηθεί η μεγάλη ποσότητα θρεπτικών ουσιών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάο, κακάο και σοκολάτας. Μπορούν επίσης να καταναλώνονται μόνοι τους ή να χρησιμοποιούνται ως προσθήκη σε γλυκά επιδόρπια.
Καθαρό βάρος: 350γ
Όταν η παράδοση συνδυάζεται με την απόλαυση. Δοκιμάστε την αυθεντική σκόνη γιορτινού σοκολάτας Elot, κρεμώδη και αρωματική.
Από το 1911, η σοκολάτα Elot είναι μια πραγματική θεσμός στις Αντίλλες, νόστιμη και γλυκιά, έχει μια ιδιαίτερη, ρουστίκ, αυθεντική γεύση.
Η σοκολάτα Elot είναι 100% Μαρτινίκας, παρασκευασμένη με καλό κακάο και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Απλά νόστιμη!
Προσφέρουμε βιολογικό βούτυρο κακάο σε μορφή βάφλας και αποσμημένο βιολογικό βούτυρο κακάο για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το βιολογικό μας βούτυρο κακάο.
Η οργανική ίνα κακάου είναι μια παρασκευή που προέρχεται από το καβουρδισμένο φλοιό κακάου BIO/ΟΡΓΑΝΙΚΟ, μέσω καθαρισμού, αποστείρωσης και μικροποίησης.
Περιγραφή της παρασκευής: η οργανική ίνα κακάου είναι μια χαλαρή σκόνη με ομοιόμορφη, εύκολα διασπώμενη σύσταση (επιτρέπονται μικρές σβώλοι). Χρώμα καφέ. Γεύση και άρωμα χαρακτηριστικά του κακάου, χωρίς ξένες γεύσεις και οσμές.
Εφαρμογή: η οργανική ίνα κακάου μπορεί να αντικαταστήσει από 50% έως 100% σκόνη κακάου σε αρτοσκευάσματα και προϊόντα σοκολάτας.
Ο Βιολογικός Σκόνη Κακάο Χύμα της Vegantis, διαθέσιμος σε χονδρικές τιμές και μεγέθη, είναι 100% φυσικός, από ωμές κακάο. Πιστοποιημένος Βιολογικός.
Παράγεται στο Περού από φυτείες Theobroma Cacao, αποξηραίνεται και επεξεργάζεται σε χαμηλές θερμοκρασίες σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους, για να διατηρηθούν αναλλοίωτες οι οργανοληπτικές ιδιότητες και τα μικροθρεπτικά συστατικά.
Πηγή μαγνησίου και φωσφόρου, εμφανίζεται ως μια λεπτή και αρωματική σκόνη, ιδανική για χρήση στην παρασκευή τροφίμων, υγρών, ημι-υγρών και στερεών, χάρη στην εξαιρετική διαλυτότητά της.
Κατάλληλο για την παρασκευή ποτών, παγωτού, σοκολάτας, αρτοποιημάτων, ζυμαρικών και πολλά άλλα.
{"Region and Country":"Περιοχή και Χώρα\nΚοιλάδα Σαμπιράνο, βορειοδυτική Μαδαγασκάρη\n\nStory\nΗ κακάο εισήχθη στο νησί της Μαδαγασκάρης τον 19ο αιώνα από Γάλλους αποίκους. Αρχικά περιορισμένη σε αποικιακές φυτείες, η παραγωγή κακάου γνώρισε αύξηση όταν οι μικροκαλλιεργητές άρχισαν να το καλλιεργούν στα χωράφια τους. Σήμερα έχει γίνει η κύρια καλλιέργεια στην περιοχή και παρέχει τακτικό εισόδημα για την πλειονότητα των αγροτών της. Αυτό το κακάο συλλέγεται από μικρούς παραγωγούς που καλλιεργούν, ζυμώνουν και ξηραίνουν το δικό τους κακάο.\n\nHarvest\nΟκτώβριος – Νοέμβριος και Μάιος – Ιούνιος\n\nGenetics\nΓενετική Τρινιτάριο με μικρές ποσοστώσεις Κριόλο και Φοραστέρο\n\nPost Harvesting Process\nΟι κόκκοι από κάθε φάρμα ζυμώνονται ξεχωριστά. Η ζύμωση γίνεται σε ξύλινες κούτες για μια περίοδο 5 έως 7 ημερών. Η ξήρανση γίνεται σε ξύλινες τραπέζες για περίπου μία εβδομάδα.\n\nFlavour\nΜέτριο σώμα με ευχάριστη εσπεριδοειδή οξύτητα και φωτεινές νότες αποξηραμένων κράνμπερι με ξηρούς καρπούς στο τέλος."}
Οι κόκκοι κακάο είναι μικρά κομμάτια από τον φυσικό ψημένο κόκκο κακάο. Πολύ θρεπτικοί και υγιεινοί. Ένα superfood με όλη την αρωματική γεύση του κακάο. Τραγανοί και με μια νόστιμη και έντονη γεύση καθαρού, ελαφρώς πικρού σοκολάτας. Είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνη και υγιεινά λιπαρά.
Οι κόκκοι είναι οι κόκκοι κακάο που έχουν ψηθεί, ξεφλουδιστεί και σπαστεί σε μικρότερα κομμάτια. Επίσης, όντας στην αρχική τους μορφή, δεν προστίθενται επιπλέον λιπαρά ή περιττά σάκχαρα.
Πλούσιοι σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνη, σίδηρο, μαγνήσιο και κάλιο. Μπορείτε να τους απολαύσετε με φρούτα, δημητριακά, παγωτό ή το αγαπημένο σας γιαούρτι. Μπορούν ακόμη να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν γλυκά ή να προστεθούν σε smoothies.